Navigatie

Nieuwe Expert-winkel in Neede

Neede winkel

Na jaren lang aan de Borculoseweg te hebben gezeten is de tijd voor Expert Neede aangebroken om te verhuizen. De oranje kleuren van de nieuwe Expert-winkel staan nu te schitteren in het hart van Neede aan de Oudestraat. In deze blog vertellen we je meer over de verhuizing van Expert Neede!

Bekijk de winkelpagina van Expert Neede

Waar het allemaal begon

Het is inmiddels alweer 30 jaar geleden dat Ard Eijsink begon als verkoper bij Expert Borculo. Toen hij 10 jaar later de firma Hasstra overnam, kwam hij terecht in het Gelderse Neede. Bij die verhuizing nam hij Klaas Jan Dallinga en Bert Jan Freie mee. De omzet groeide gestaag, maar sinds de overstap naar Expert in 2019 werd het tijd om opzoek te gaan naar een nieuwe locatie. De winkel aan de Borculoseweg werd namelijk te klein. Niet alleen de winkel had daar last van, maar ook de technische dienst en het magazijn werd te klein om nog optimaal te kunnen functioneren.

Nieuwe locatie, zelfde dorp en medewerkers

De winkel is nu verhuist naar de Oudestraat 83 in hartje Neede. Een nieuwe locatie, maar nog steeds hetzelfde dorp en dezelfde vertrouwde medewerkers! Overigens is begin 2022, naast Ard en Bert Jan, ook Klaas Johan Jager mede-eigenaar geworden. De gedachte daarbij is dat iedereen zich nog beter kan specialiseren in verschillende onderdelen.

Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij

Expert hanteert drie belangrijke pijlers. Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Dit past dan ook precies bij Expert Neede. De deur staat namelijk altijd open, of je nou uit de omgeving komt of van veraf. Wil je het verschil tussen een QLED- en een OLED-tv weten? Of jouw favoriete muziek streamen via wifi? De medewerkers van Expert Neede leggen je het haarfijn uit!

Als je uiteindelijk je keuze voor een product hebt gemaakt, koop je het direct online of in de winkel. Bij een online aankoop wordt het product vanuit de dichtstbijzijnde Expert geleverd. Dus als je in de buurt van Neede woont, wordt het product ook geleverd door onze medewerkers in Neede. Daarbij geniet je ook nog eens van de gebruikelijke service!

Service van Expert

Over service gesproken, dit staat hoog in het vaandel bij Expert. De vertrouwde service van Expert Neede gaat uiteraard ook mee met de verhuizing. Zo installeert en repareert de technische dienst met alle zorg die nodig is. Ook als het aankomt op inbouwapparaten weten onze Experts precies waar ze mee bezig zijn! Heb je jouw producten niet gekocht bij Expert Neede? Geen probleem, ook dan komen ze graag langs op het apparaat te repareren of vervangen. Dat noemen we nog eens service!

Expert Neede

Kom langs voor spetterende aanbiedingen

Na een geslaagde verhuizing is het natuurlijk tijd voor een feestje! En wat is er nou beter om dat feestje te vieren met de klanten? Daarom komt Expert Neede met spetterende aanbiedingen. Alle aanbiedingen kan je vinden in de openingskrant of in de winkel. Je moet er wel snel bij zijn, want sommige aanbiedingen zijn beperkt. De mensen van Expert Neede hopen je snel te zien in de nieuwe winkel en je te voorzien van persoonlijk advies!

Deel deze blog via: