Navigatie
9.10 10 261

Expert Neede

Plan uw route
 • 8.7 10 “Expert Neede heeft zeer goede service en goed gekwalificeerd personeel, vriedelijk en behulpzaam”
 • 8.4 10 “Goeie service”
 • 8.2 10 “Deskundig en vriendelijk personeel, goede service,”
 • 9.1 10 “Expert Neede is een prettige winkel om naar toe te gaan met deskundig personeel. Je wordt er vriendelijk geholpen, zowel in de winkel als bij aflevering van de apparatuur thuis. Een aanrader.”
 • 9.4 10 “Fijne winkel, veel keuze, ervaren personeel.”
 • 9.6 10 “Prima zaak goede service prettig om heen te gaan top”
 • 9.9 10 “Ben na jaren erg tevreden met het bedrijf in Neede”
 • 9.7 10 “Prima servive en deskundigheid”
 • 10.0 10 “Mooie Expert winkel in Neede, duidelijk advies, hoge servicegraad, vriendelijk personeel. Je kunt hier zeker slagen voor je aankoop. Is ook Sonos expert !!!”
 • 9.1 10 “Super service en vakbekwaam”
Expert Neede

Expert Neede

Laatste update: 06-11-2021

We heten u graag welkom in onze winkel, maar volgen voor uw en onze veiligheid de geldende coronamaatregelen. Ook bij bezorging en installatie van producten houden we ons aan de richtlijnen en houden we afstand van elkaar.

Brengt u een bezoek aan onze winkel? Let dan op het volgende:

Houd 1,5 meter afstand in de winkel, ook bij de kassa.

Draag een bedekkend mondkapje bij bezoek aan onze winkel.

Betaal bij voorkeur met pin en vermijd te allen tijde handcontact.

Vermijd drukke momenten en kom bij voorkeur winkelen op rustige momenten, bijvoorbeeld doordeweeks of in de ochtend.

Expert Visie

Al 30 jaar uw Expert!
30 jaar geleden begon ik, Ard Eijsink, als verkoper bij Expert Borculo. Nadat ik de firma Hasstra overnam ben ik inmiddels alweer 16 jaar een vertrouwd gezicht in Neede en de wijde omgeving. Samen met mijn vaste team van medewerkers helpen wij u bij Expert Neede graag! Als het over Beste Service en Persoonlijk Advies gaat, dan bent u het beste af bij Expert! En ook nog eens Vertrouwd Dichtbij in Neede.

Lees uitgebreid verder over Expert Neede in onze bedrijfsbrochure!

Expert productdemonstraties

Assortiment
Nieuwste gadgets en productinnovaties in de markt! In onze winkel staan alle apparaten demonstratie klaar. Daardoor kunnen wij u gemakkelijk het verschil laten zien tussen een QLED TV en een OLED TV. Streaming music?! Laat het ons uitleggen en luister bij ons naar uw lievelingsmuziek. Maar ook IT producten met toebehoren zoals routers en andere domotica oplossingen. Natuurlijk kunnen we u ook de verschillende functies van energiebesparende apparaten zoals wasmachine, warmtepompdrogers en koelkasten uitleggen. U kunt bij ons terecht met al uw vragen, wij voorzien u graag van een persoonlijk advies en staan met onze uitgebreide service voor u klaar waar het nodig is!

Expert inbouwservice

Inbouwapparatuur nodig?
Geheel vrijblijvend komen wij bij u langs voor de inmeet service. We nemen de situatie op, bespreken uw wensen en doen vrijblijvend een prijsopgaaf. Niet moeilijk doen als het makkelijk kan. Geen druk, geen risico, maar duidelijk antwoord op al uw vragen. Zo voorkomt u dat u achteraf voor verrassingen komt te staan. Geen specialist in huis voor inbouw van uw nieuwe apparatuur? Maak dan gebruik van onze inbouwservice door onze monteurs.

Expert reparatieservice

Repareren is ook ons vak!
Natuurlijk verkopen wij graag, maar niet als het niet nodig is. Is er iets kapot? Onze eigen technische dienst komt het, indien mogelijk, repareren. Ook als u het apparaat elders gekocht heeft. Of heeft u problemen met uw WIFI netwerk? Wij helpen u graag. Bel ons om een reparatieverzoek in te dienen of vul het reparatieformulier in. Graag maken we een afspraak wanneer u het schikt.

Expert bezorgservice

Bezorgservice en installatieservice
Als u een apparaat koopt wilt u natuurlijk maximaal kunnen genieten van uw nieuwe aanschaf. Daarom bezorgen en installeren we desgewenst bij u thuis. Vooraf bespreken we al uw wensen en brengen deze zorgvuldig in kaart. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Moderne TV’s en digitale apparaten bijvoorbeeld vragen steeds meer van uw thuisnetwerk, Expert Neede heeft een uitgebreid pakket aan digitale randapparatuur in haar assortiment en installeert deze in overleg bij u thuis. Maar ook een wasautomaat 2 hoog achter is voor Expert Neede geen probleem en na de installatie en uitleg nemen we het oude apparaat en alle verpakkingsmaterialen weer mee. Ook het inbouwen van een keuken inbouwapparaat is een specialistische klus die u beter kunt overlaten aan onze inbouw servicemonteurs. Zij weten alles over de juiste montage en het aansluiten van inbouwapparatuur!

SMEG Dealer

Officieel Smeg dealer
Voor Smeg dient design in de eerste plaats om een product een identiteit te geven. Aandacht voor detail en design oplossingen, die het interieur verrijken en een beleving zijn voor de gebruiker. Door Smeg worden producten het middelpunt van het hart van het huis. De keuken wordt een plek met een eigen identiteit en uitstraling, voorzien van alle wensen en behoeften. Smeg weet als geen ander hoe technologie en design met elkaar kunnen worden gecombineerd en creëert producten die zich onderscheiden, in technologie en design.

Smeg producten beschikken niet alleen over een strak en elegant design, maar zorgen er ook voor dat u optimaal geniet van uw series, films of favoriete muziek. Zo hebben de Loewe televisies een fantastische beeldweergave en de Loewe speakers een superieure geluidskwaliteit. Wij zijn officieel Loewe dealer dus bij ons kunt u terecht voor de mooiste Loewe producten! Bent u er nog niet helemaal uit? Dan staan wij voor u klaar met het advies dat u nodig heeft.

We stellen ons graag even voor!

Ard Eijsink

Klaas Jan Dallinga

Bryan Wolters

Bert Jan Freie

Wim Hartemink

Jorn Groot Zevert

Daan Scholte van Mast

Expert Neede
Borculoseweg 17
7161 GP Neede
0545 291386 Contact via e-mail Contact via Whatsapp
Openingstijden
 • Maandag : 13:30 - 17:00
 • Dinsdag : 09:00 - 17:00
 • Vandaag : 09:00 - 17:00
 • Donderdag : 09:00 - 17:00
 • Vrijdag : 09:00 - 17:00
 • Zaterdag : 09:30 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Gesloten op
 • 25 December
 • Eerste kerstdag
 • 26 December
 • Tweede kerstdag
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels