Navigatie

Nieuwe Expert-winkel in Enschede

Enschede winkel

In de Twentse streek is Expert een goed bezochte winkel. De zaak in Oldenzaal loopt bijvoorbeeld als een trein. Het gevolg daarvan is dat Expert zich nu ook gaat vestigen in het mooie Enschede! Twee enthousiaste ondernemers, die ook Expert Oldenzaal onder hun hoede hebben, gaan zich storten op dit nieuwe avontuur. Momenteel zijn ze nog druk bezig met de verbouwingen en werken ze naar de opening toe. In deze blog lees je meer over de nieuwe winkel!

Bekijk de winkelpagina van Expert Enschede

Over de ondernemers

Wie zijn die twee enthousiaste ondernemers die zich gaan bezighouden met de nieuwe winkel? Dit zijn Frank Steghuis (48) en Rick Schuler (30). Zij zijn beide geen onbekenden voor Expert, want ze runnen al een succesvolle Expert-winkel in het nabijgelegen Oldenzaal. Ze merkten dat veel mensen vanuit Enschede naar hun winkel kwamen. Vervolgens ging het balletje rollen en kwamen er plannen voor een nieuwe winkel in het oosten van het land. Beide zijn ze heel enthousiast. Dat Expert altijd vertrouwd en dichtbij is, vinden ze dan ook meer dan mooi!

Overzichtelijke en toegankelijke uitstraling

Zoals Frank en Rick zelf zeggen komt er een ingrijpende verbouwing aan voor de winkel in Enschede. Zo moet er een nieuwe pui komen en gaan er ook nieuwe schuifdeuren ingezet worden. Daarnaast wordt de vloer aangepakt en komt er in het plafond systeemverlichting te zitten. De balie moet in het midden van de zaak komen te staan. Verder komen er prestatiemeubels langs alle wanden van het pand. Hiermee hopen de ondernemers dat de winkel een overzichtelijke en toegankelijke uitstraling krijgt.

Naast ingrijpende verbouwingen in de winkel, wordt ook de kelder/opslagruimte aangepakt. Er moet extra ruimte komen in de kelder om zo meer producten te kunnen opslaan. Volgens de ondernemers is dit belangrijk omdat er wereldwijd een tekort is aan chips. Daarnaast zijn ze nog altijd opzoek naar personeel voor de nieuwe winkel.

Dichtbij en vertrouwd

Expert geeft je persoonlijk advies, is vertrouwd, dichtbij en heeft de beste service. In die drie pijlers geloven Frank en Rick ook. Net als alle andere Expert-winkels in Nederland heeft Enschede zijn eigen werkplaats en monteurs. Daarmee is de service niet alleen goed, maar ook nog eens persoonlijk. De ondernemers mogen ook hun eigen assortiment samenstellen. Zo kan de winkel precies bieden wat de klant uit Enschede nodig heeft! Een ander aspect, dat moet helpen aan het succes van de nieuwe winkel, is dat klanten lokaal gaan kopen. Zo bestelt de klant online een product en kan die het afhalen bij de Expert om de hoek. Daarmee ondersteunt de klant de hardwerkende lokale ondernemers in de moeilijke coronatijd.

Grote winkel net buiten het centrum

De gloednieuwe Expert-winkel komt in een groot pand van 650 vierkante meter! Deze grote winkel heeft daarmee genoeg ruimte voor alle nodige producten. De locatie is gelegen aan de Boulevard 1945 vlakbij het winkelcentrum ‘De Klanderij’. Daarmee ligt het een paar meter buiten het centrum van Enschede, op een mooie opvallende plek langs een autoweg. Naast de ligging en de grootte van het pand is er nog een ander groot voordeel. Voor de deur van de zaak zijn er namelijk een aantal parkeerplekken te vinden. Volgens Frank en Rick is dit heel belangrijk, want als die er niet waren geweest, hadden ze het pand niet genomen.

Expert Enschede

Waarom Enschede?

De twee ondernemers runnen samen al een succesvolle Expert-winkel in Oldenzaal en kregen door dat steeds meer klanten vanuit Enschede naar hun winkel toe kwamen. Die klanten vroegen zich af waarom er geen Expert-folders worden bezorgd in hun woonplaats. Zo kregen Frank en Rick de indruk dat een nieuwe winkel in Enschede nog best wel eens rendabel zou kunnen zijn. Op het hoofdkantoor in Nijkerk hebben ze vervolgens marktonderzoek gedaan en zijn ze tot een positieve conclusie gekomen. Met bijna 160.000 inwoners en een groot verzorgings- en foldergebied leek een nieuwe Expert-winkel in Enschede waardevol te zijn.

16 december

De grote opening zal plaats vinden op 16 december 2021! Vanaf dan is het mogelijk om te komen winkelen of afhalen bij Expert Enschede aan de Boulevard 1945. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de ?winkelpagina?. Ben je na het lezen van deze blog benieuwd naar onze nieuwe winkel? Dan ben je vanaf halverwege december van harte welkom. In de winkel staan onze mensen klaar om je persoonlijk advies te geven en je te helpen met de juiste keuze!

Deel deze blog via: