Navigatie
8.91 10 300

Expert Enschede

Vandaag geopend om 09:30 Plan uw route
 • 2.6 10 “Arrogante medewerkers en duurder dan de welbekende concurrent. Nee liever kom ik niet bij de expert”
 • 9.7 10 “Ik ben zeer tevreden”
 • 9.3 10 “no nonsens zaak, met kundige en behulpzaam personeel”
 • 9.1 10 “nette winkel, aardige medewerkers!”
 • 10.0 10 “Super bediening en top producten”
 • 9.6 10 “Klantvriendelijke personeel en erg behulpzaam”
 • 8.5 10 “kopen bij expert geeft je een gevoel van koning klant zijn”
 • 9.7 10 “niet nodig”
 • 8.2 10 “Uitstekende afhandeling zowel mondeling als telefonisch. Alle afspraken zoals het hoort nagekomen.”
 • 10.0 10 “Toegankelijk en duidelijk”

Onze nieuwe winkel is nu officieel open! Na een lange periode van voorbereiding is de verbouwing inmiddels afgerond en de inrichting voltooid. Met een winkeloppervlakte van 650 m2 en een breed assortiment elektronica producten waarin we alle topmerken laten zien, zijn we trots op het uiteindelijke resultaat. U kunt producten bestellen via whatsapp, telefonisch of 24/7 via de website. Daarbij kunt u kiezen voor bezorging aan huis of afhalen bij de winkel. Er staat een team met ervaren medewerkers voor u klaar! Met vriendelijke groet, Frank Steghuis, Rick Schuler en alle medewerkers.

Welkom bij Expert Enschede!

Ondernemers Frank Steghuis en Rick Schuler zijn geen onbekenden voor Expert, want ze runnen al een succesvolle Expert-winkel in het nabijgelegen Oldenzaal. Ze merkten dat veel mensen vanuit Enschede naar hun winkel kwamen. Vervolgens ging het balletje rollen en kwamen er plannen voor een nieuwe winkel in het oosten van het land. Bij Expert Enschede geven zij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet.

Persoonlijk en dichtbij

Persoonlijk advies, vertrouwd dichtbij en de beste service. In die drie pijlers geloven Frank en Rick ook. Net als alle andere Expert-winkels heeft Enschede zijn eigen werkplaats en monteurs. Daarmee is de service niet alleen goed, maar ook persoonlijk. De ondernemers stellen ook hun eigen assortiment samen. Zo kan de winkel precies bieden wat de klant uit Enschede nodig heeft!

De witgoedspecialist in Enschede

Wilt u een nieuwe wasmachine, wasdroger, koelkast, vriezer of vaatwasser kopen? Voor de aanschaf van en advies of vragen over nieuwe witgoedapparatuur bent u bij Expert Enschede aan het juiste adres! In onze winkel vindt u apparaten van alle bekende witgoedmerken zoals Miele, AEG, Bosch en Liebherr. U heeft de keuze uit diverse formaten en modellen zodat u altijd vindt wat u zoekt. En ook voor inbouwapparaten en de installatie daarvan kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Expert in multimedia

Een nieuwe smartphone, snellere laptop of een tablet voor de kinderen kopen? Bij Expert Enschede vindt u een breed assortiment aan multimedia-apparaten van alle topmerken. Houd bijvoorbeeld de nieuwste Samsung smartphones en tablets vast en test alle nieuwe functies, of bekijk laptops en Chromebooks van merken zoals Acer, Asus, HP en Lenovo. Wilt u direct met uw nieuwe laptop aan de slag? Expert kan uw nieuwe apparaat direct gebruiksklaar maken. Bekijk de servicepagina voor meer informatie!

Nieuwe tv kopen in Enschede

Op zoek naar een nieuwe televisie? Bij Expert Enschede vindt u een volledig assortiment televisies van alle grote tv-merken zoals Samsung, Sony, Philips en LG. Wilt u het verschil tussen een OLED- en QLED-tv weten? Kom langs, ervaar het zelf en krijg passend advies. Vooral als u twijfelt over het beeldformaat is het erg handig dat u de verschillende opties eerst in de winkel kunt bekijken. Is uw nieuwe tv toch te groot of te klein? Expert Enschede heeft de oplossing: met onze beeldformaatgarantie ruilen we het apparaat gewoon om voor het gewenste formaat!

Productdemonstraties

In onze winkel staan alle apparaten klaar ter demonstratie. Daardoor kunnen wij u gemakkelijk het verschil laten zien tussen stofzuigers van bijvoorbeeld Miele en Bosch, of de verschillende functies van een wasmachine uitleggen. Luister bij ons naar uw lievelingsmuziek om uw nieuwe speakers te selecteren of proef het verschil tussen een Nespresso of koffie van versgemalen koffiebonen.

Bezorgservice

Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Op een moment dat ú het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u dat wij uw oude apparaat voor u afvoeren? Dat doen wij graag voor u!

Installatieservice

Een apparaat inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door Expert te laten doen. Wij hebben daarvoor onze inbouwinstallatieservice. Bovendien brengen wij uw aankoop bij u thuis. Wanneer u dat wil! De medewerker zal het huidige inbouwapparaat demonteren en het nieuwe inbouwapparaat vakkundig plaatsen.

Ook bieden wij een installatieservice aan voor andere apparatuur, zoals aansluiten van een nieuwe televisie of home cinema set. Oude apparatuur nemen wij graag voor u mee. Net als het verpakkingsmateriaal laten wij dit recyclen.

Expert Enschede
Boulevard 1945 337
7511AD Enschede
053-2008000 Contact via e-mail Contact via Whatsapp
Openingstijden
 • Maandag: 13:00 - 18:00
 • Dinsdag: 09:30 - 18:00
 • Woensdag: 09:30 - 18:00
 • Donderdag: 09:30 - 20:00
 • Vrijdag: 09:30 - 18:00
 • Zaterdag: 09:30 - 17:00
 • Zondag: Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels