Navigatie

Polk Signa S4 – Meeslepende geluidservaring

Een film beleef je pas écht goed met een diepe bas en heldere dialogen. Daardoor worden scenes namelijk nog intenser en voelt het alsof je samen met de hoofdpersonage door de film heentrekt. De Polk Signa S4 soundbar is precies wat je daarvoor nodig hebt. In deze blog nemen we je mee langs alle hoogtepunten van deze soundbar.

Geluid

Of je nou naar je favoriete tv-programma kijkt of naar je lievelingsartiest luister, het geluid van de Signa S4 klink als muziek in de oren. Dankzij de draadloze subwoofer geniet je van een krachtige diepe bas met kristalhelder tonen. Het geluid wordt nog beter met het 3d-geluid van Dolby Atmos. Je hoort de geluiden boven je hoofd dankzij de naar boven gerichte speakers die Atmos-hoogtekanalen ondersteunen. Daarmee word je helemaal meegesleept in de film en geniet je van realistische geluiden.

Voice Adjust

Een mooie feature van deze soundbar is de Voice Adjust-technologie. Dit is een speciale technologie van Polk die ervoor zorgt dat je elk woord in de film goed verstaat. Je hoeft daardoor niet meer constant het volume aan te passen. Voice Adjust werkt met het speciale middenkanaal van de Signa S4 om het volume van de stemmen harder te zetten.

De techniek is heel eenvoudig te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Je kiest één van de drie standen en de rest laat je over aan Voice Adjust. Verder kan je met de afstandsbediening nog meer aanpassen. Met de Night Modus wordt de bas aangepast en Voice Adjust verhoogt. Daarmee ben je jouw huisgenoten niet tot last terwijl je in de late uurtjes nog een film aan het kijken bent.

Volledig draadloos en compact

Bij de soundbar hoort ook een subwoofer. Daardoor geniet je van een diepe krachtige bas. Het mooie aan de subwoofer is dat die supercompact is en volledig draadloos. Je zet hem dus neer waar je maar wilt. In de hoek, uit het zicht of juist achter de bank voor een realistische geluidservaring, je verzint het helemaal zelf.

Verder is de Signa S4 heel gemakkelijk aan te sluiten. Bij de levering zit een HDMI- en een optische-kabel. Je gebruikt één van de kabels voor een eenvoudige en snelle aansluiting. Daarnaast koppel je de soundbar via bluetooth aan jouw smartphone of tablet. Zo speel je ook jouw eigen favoriete muziek af. Stream je liever via wifi, bijvoorbeeld om de soundbar deel te laten uitmaken van een multiroom audio opstelling, dan kan je beter nog even verder kijken.

Conclusie

Met het fantastische geluid van de Polk Signa S4 word je helemaal meegesleept in jouw favoriete films en series. Vooral met 360 graden surroundgeluid van Dolby Atmos voel je het geluid. Je geniet verder van heldere dialogen en een diepe krachtige bas. Wil je graag via wifi streamen? Dan zal je toch even verder moeten kijken. Desondanks heeft de soundbar wat ons betreft alle ingrediënten om zich een echte topper te noemen.

Deel deze blog via: