Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Advies over magnetrons

Zoek je een magnetron voor je keuken? Of is je oude magnetron aan vervanging toe? Wij adviseren je graag bij de aanschaf van een nieuwe magnetron. Wij verkopen solo magnetrons en combimagnetrons.

Bekijk alle magnetrons

1. Wat voor magnetron kiest je?

Solo magnetron
Een solo magnetron is een traditionele magnetron zoals je die gewend bent. Met een magnetron kun je heel snel eten ontdooien en opwarmen. Een magnetronmaaltijd is bijvoorbeeld al in 5-6 minuten gaar.

Je kunt met een solo magnetron niet bakken met een krokant laagje, dus een solo magnetron is niet geschikt voor pizza’s of knapperige broodjes.

Alle solo magnetrons

Combimagnetron
Een combimagnetron combineert alle voordelen van een magnetron met de voordelen van een oven. Met een combimagnetron kun je bakken, ontdooien en snel eten opwarmen.

Met een combimagnetron kun je heel snel je eten opwarmen of ontdooien. Daarnaast kun je ook lekkere krokante pizza’s en broodjes bakken. Het is zelfs vaak mogelijk om de magnetron functie met de ovenfunctie te combineren waardoor je nog sneller bakt.

Alle combimagnetrons

2. Inhoud van de magnetron

De inhoud van een magnetron wordt gemeten in liters. Hoe groter het aantal liters, hoe groter de binnenruimte van de magnetron.

Alle magnetrons van 25L of meer

3. Wattage – Wat is het vermogen van de magnetron?

Het vermogen van een magnetron wordt gemeten in de hoeveelheid watt. Hoe hoger het wattage, hoe krachtiger de magnetron en hoe sneller je eten klaar is. Bij kant-en-klaar maaltijden wordt vaak op de verpakking aangegeven op hoeveel watt je de magnetron in moet stellen. De meeste magnetrons hebben een vermogen van 700 tot 1000 watt. Bij een combimagnetron is het totale vermogen vanwege de ovenfunctie vaak hoger. Het magnetronvermogen wordt bij een combimagnetron apart vermeld.

Alle magnetrons van 900W of meer

Vragen of liever persoonlijk advies?

Krijgt je liever een persoonlijk advies? Je lokale Expert winkel staat voor je klaar! Wij helpen je met het maken van de perfecte keuze, op basis van je wensen, eisen en budget. Klik hier om een Expert winkel bij jou in de buurt te vinden. Of klik hier om direct contact op te nemen!

  • Persoonlijk advies op maat
  • Complete installatie en service
  • Expert is altijd vertrouwd dichtbij!

Bekijk alle Expert winkels