Navigatie

Installatiedienst audio-apparatuur

Nieuwe audio laten installeren? Het kan bij Expert!

Wilt u direct met uw nieuwe audio-installatie aan de slag? Laat u uw nieuwe apparaat installeren door Expert, dan heeft u er geen omkijken meer naar en kunt u direct genieten van uw favoriete muziek.

Expert adviseert je graag

Bezorging en installatie

Koopt u bij Expert een nieuw product en betaalt u hiervoor €50,- of meer, dan bezorgen wij gratis.

Het installeren van audioapparatuur is in alle situaties anders. Dit heeft te maken met de akoestiek van de ruimte, uw huidige randapparatuur en het type apparaat. Om voor het beste resultaat te zorgen bekijkt uw lokale ondernemer uw situatie en geeft hij installatie-advies op maat. Het is niet mogelijk voor audioproducten een standaard installatiedienst af te nemen.

Wat doen we voor u?

Een medewerker van de lokale Expertwinkel neemt contact met u op en geeft advies op maat. De medewerker van de Expert winkel die uw bestelling afhandelt informeert u graag bij vragen over:

  • Luidsprekers op een specifieke plek in huis ophangen
  • Home-cinemaset aansluiten
  • Aansluiten randapparatuur
  • Aansluiten soundbar
  • Wifi-check

Smart-speakers

Tegenwoordig zijn er veel smart-speakers op de markt: speakers die verbonden zijn met het internet, waardoor u bijvoorbeeld snel en eenvoudig via een app muziek kunt aanzetten. Wilt u er zeker van zijn dat u overal in huis kunt genieten van de mooiste muziek, neem dan contact op met de winkel bij u in de buurt en vraag om advies.

Onze medewerkers geven u graag advies zodat u zeker weet dat u overal in huis een internetverbinding heeft die goed genoeg is om uw smart-speaker aan te sturen. Indien de Expertwinkel de mogelijkheid biedt om de uw smart-speaker te installeren, houd dan het wachtwoord van uw draadloze netwerk bij de hand, dan zorgen wij ervoor dat uw nieuwe speaker binnen de kortste keren verbonden is.

Voor het aansluiten van audio dient er een goed werkend aansluitpunt voor ontvangst en (draadloos) netwerk aanwezig te zijn. Eventuele extra aansluitkabels voor tv of netwerk zitten niet bij de dienst inbegrepen.

Uitgebreide installatiedienst.