Navigatie

Installatiedienst audio-apparatuur

Nieuwe audio-installatie perfect geïnstalleerd? Expert helpt je verder

Nieuwe audio laten installeren? Het kan bij Expert!

Wil je direct met je nieuwe audio-installatie aan de slag? Laat je je nieuwe apparaat installeren door Expert, dan heb je er geen omkijken meer naar en kan je direct genieten van je favoriete muziek.

Beste winkelketen van Nederland

140 lokale winkels in heel Nederland

Gratis verzending vanaf €25

Online 14 dagen bedenktijd

Koop je bij Expert een nieuw product, zoals indrukwekkende stereo-installatie, en betaal je hiervoor €25,- of meer, dan bezorgen wij gratis. Wil je dat wij jouw nieuwe installatie geheel afgestemd op jouw wensen perfect installeren? Neem dan ook een installatiedienst bij ons af. In het schema hieronder zie je duidelijk welke extra diensten wij hierbij uitvoeren. Mocht je specifieke eisen, wensen of benodigdheden hebben, dan bieden wij daar ook specifieke diensten voor aan.

Dienst Gratis bezorgingsdienst Servicedienst audio (€24,95)
Gratis verzenden boven de €25,-
Leveren op afspraak tot de eerste drempel
Oude apparaat mee retour
Klein huishoudelijk mee retour
Bezorging op gewenste plek in huis -
Uitpakken nieuwe apparaat -
Plaatsen luidsprekers op gekozen plaats -
Aansluiten op kabel (indien aanwezig) -
Instellen van radiozenders -
Demonstratie nieuwe product -
Afvoeren verpakkingsmateriaal -
Oude apparaat naar WeCycle -

Voorwaarden: De locatie waar we uw aankoop installeren dient goed bereikbaar te zijn. Er dient een goed werkend aansluitpunt voor Audio-ontvangst en (draadloos) netwerk aanwezig te zijn. Eventuele aansluitkabels voor tv of netwerk dien je bij het product aan te schaffen. Er worden geen aanpassingen gedaan van bouwkundige aard. Zorg dat je het wachtwoord voor uw draadloze netwerk paraat heeft.

Extra servicediensten

Wil je je nieuwe luidspekers op een specifieke plek in huis ophangen of je home-cinemaset direct aangesloten hebben? Geen probleem. Hiervoor hebben wij extra servicediensten. Wil je dat de Expert ook randapparatuur zoals een soundbar, home-cinemaset aansluit? Neem dan contact op met de Expertwinkel die jouw bestelling afhandelt.

Extra servicediensten Prijs
Aansluiten home-cinemaset (exclusief materiaal) €29,95
Aansluiten wireless audiosysteem (exclusief materiaal) €39,95
Ophangen speaker (per speaker) €9,95
Extra servicediensten Prijs
Aansluiten home-cinemaset (exclusief materiaal) €29,95
Aansluiten wireless audiosysteem (exclusief materiaal) €39,95
Ophangen speaker (per speaker) €9,95

Smart-speakers

Tegenwoordig zijn er veel smart-speakers op de markt: speakers die verbonden zijn met het internet, waardoor je bijvoorbeeld snel en eenvoudig via een app muziek kan aanzetten. Wil je er zeker van zijn dat je overal in huis kan genieten van de mooiste muziek, neem dan de Expert wifi-check af. Zo weet je zeker dat je overal in huis een internetverbinding hebt die goed genoeg is om je smart-speaker aan te sturen.

Laat je je smart-speaker door ons installeren, houd dan het wachtwoord van je draadloze netwerk bij de hand, dan zorgen wij ervoor dat je nieuwe speaker binnen de kortste keren verbonden is.

Expert staat altijd voor je klaar

Of je nu online bestelt of een van onze 140 winkels verspreid over Nederland bezoekt, Expert staat altijd voor je klaar!

Expert staat altijd voor je klaar

Of je nu online bestelt of een van onze 140 winkels verspreid over Nederland bezoekt, Expert staat altijd voor je klaar!