Navigatie

Installatiedienst audio-apparatuur

Nieuwe audio-installatie perfect geïnstalleerd? Expert helpt je verder

Nieuwe audio laten installeren? Het kan bij Expert!

Wil u direct met uw nieuwe audio-installatie aan de slag? Laat u uw nieuwe apparaat installeren door Expert, dan heeft u er geen omkijken meer naar en kunt u direct genieten van uw favoriete muziek.

Koopt u bij Expert een nieuw product, zoals een wasmachine of droger, en betaalt u hiervoor €50,- of meer, dan bezorgen wij gratis. Wilt u dat wij uw nieuwe aanwinst plaatsen naar de plek waar u hem wilt, helemaal gebruiksklaar maken en nog veel meer? Neem dan ook een installatiedienst bij ons af. In het schema hieronder ziet u duidelijk welke extra diensten wij hierbij uitvoeren. Mocht u specifieke eisen, wensen of benodigdheden hebben, dan bieden wij daar ook specifieke diensten voor aan.

Dienst Gratis bezorging Servicedienst (€24,95)
Gratis verzenden boven de €50,-
Leveren op afspraak tot de eerste drempel
Oude apparaat mee retour
Klein huishoudelijk mee retour
Bezorging op gewenste plek in huis -
Uitpakken nieuwe apparaat -
Plaatsen luidsprekers op gekozen plaats -
Aansluiten op kabel (indien aanwezig) -
Instellen van radiozenders -
Demonstratie nieuwe product -
Afvoeren verpakkingsmateriaal -
Oude apparaat naar WeCycle -

Voorwaarden: De locatie waar we uw aankoop installeren dient goed bereikbaar te zijn. Er dient een goed werkend aansluitpunt voor Audio-ontvangst en (draadloos) netwerk aanwezig te zijn. Eventuele aansluitkabels voor tv of netwerk dient u bij het product aan te schaffen. Er worden geen aanpassingen gedaan van bouwkundige aard. Zorg dat u het wachtwoord voor uw draadloze netwerk paraat heeft.

Extra servicediensten

Wilt u uw nieuwe luidspekers op een specifieke plek in huis ophangen of uw home-cinemaset direct aangesloten hebben? Geen probleem. Hiervoor hebben wij extra servicediensten. Deze extra servicediensten zijn overigens niet te bestellen zonder de standaard servicedienst af te nemen. Wilt u dat de Expert ook randapparatuur zoals een soundbar, home-cinemaset aansluit? Neem dan contact op met de Expertwinkel die uw bestelling afhandelt.

Smart-speakers

Tegenwoordig zijn er veel smart-speakers op de markt: speakers die verbonden zijn met het internet, waardoor u bijvoorbeeld snel en eenvoudig via een app muziek kunt aanzetten. Wilt u er zeker van zijn dat u overal in huis kunt genieten van de mooiste muziek, neem dan contact op met de winkel bij u in de buurt voor de Expert wifi-check. Zo weet u zeker dat u overal in huis een internetverbinding heeft die goed genoeg is om uw smart-speaker aan te sturen.

Laat u uw smart-speaker door ons installeren, houd dan het wachtwoord van uw draadloze netwerk bij de hand, dan zorgen wij ervoor dat uw nieuwe speaker binnen de kortste keren verbonden is.