Navigatie

Installatiedienst koelkasten en vriezers

Nieuwe wasmachine of koelkast extra goed in huis? Expert helpt je verder

Koelkast of vriezer laten installeren? Het kan bij Expert!

Wil je direct al je eten en drinken weer koud kunnen zetten? Met de servicedienst voor koelkasten en vriezers hoef je je geen zorgen meer te maken over je boodschappen.

Apparaat inmeten of laten inbouwen? Expert helpt je verder

Koelkast of vriezer laten installeren? Het kan bij Expert!

Wil je direct al je eten en drinken weer koud kunnen zetten? Met de servicedienst voor koelkasten en vriezers hoef je je geen zorgen meer te maken over je boodschappen.

Drempelservice - gratis levering tot de eerste drempel

Drempelservice: levering tot aan de eerste drempel van het huis of appartement op de begane grond. Indien dit niet op de begane grond is, wordt er geleverd tot aan de eerste drempel van uw huis indien er een lift aanwezig is. Voor €19.95 brengen wij het product op de gewenste etage. Hierbij geldt maximaal de 3e etage, wanneer er geen lift is. Indien er geen lift aanwezig is, dient dat vooraf gemeld te worden.

Koop je bij Expert een nieuw product, zoals een koelkast of vriezer, en betaal je hiervoor €50,- of meer, dan bezorgen wij gratis. Wil je dat wij jouw nieuwe aanwinst plaatsen naar de plek waar je hem wil, helemaal gebruiksklaar maken en nog veel meer? Neem dan ook een installatiedienst bij ons af. In het schema hieronder zie je duidelijk welke extra diensten wij hierbij uitvoeren. Mocht je specifieke eisen, wensen of benodigdheden hebben, dan bieden wij daar ook specifieke diensten voor aan.

Dienst Gratis bezorging Servicedienst koelen/vriezen (€19,95*)
Gratis verzenden boven de €50,-
Leveren op afspraak tot de eerste drempel
Oude apparaat mee retour*
Klein huishoudelijk mee retour
Bezorging op gewenste plek in huis** -
Uitpakken nieuwe apparaat -
Plaatsen koelkast of vriezer -
Korte demonstratie -
Afvoering verpakkingsmateriaal -
Oude apparaat naar WeCycle -


* Let op: voor Amerikaanse koelkasten gelden afwijkende tarieven ** Let op: mits normaal toegankelijkExtra servicediensten

Het kan voorkomen dat er extra handelingen verricht moeten worden om jouw nieuwe vriezer of koelkast goed te installeren. Expert biedt deze diensten ook aan, maar hiervoor vragen wij wel een kleine vergoeding. Deze extra servicediensten zijn overigens niet te bestellen zonder de standaard servicedienst af te nemen. In de tabel hieronder is te vinden welke extra servicediensten wij aanbieden en welke prijs wij hiervoor vragen. Heb je specifieke wensen die je hier niet in terugziet? Neem dan contact op met de Expertwinkel die jouw bestelling afhandelt. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Extra servicediensten Prijs
Apparaat moet over obstakel €14,95
Draairichting wijzigen enkele deur €19,95
Draairichting wijzigen dubbele deur €29,95

Installeren Amerikaanse koelkasten

Bij aankoop van een Amerikaanse koelkast neemt jouw lokale Expertwinkel altijd contact met jou op, om de mogelijkheden van bezorging en installatie met jou te bespreken. Uit ervaring weten we dat het plaatsen van Amerikaanse koelkasten door de omvang extra aandacht nodig heeft. De diepte en gebruikersruimte zijn relatief groot en daarom is advies op maat noodzakelijk. We doen dit om achteraf teleurstellingen te voorkomen, wanneer blijkt dat het onmogelijk is om de Amerikaanse koelkast te plaatsten op de gewenste plek.

Vooraf worden alle opties besproken en wordt er een passende offerte gemaakt. Hierin worden ook alle extra onderdelen en accessoires meegenomen. Bij sommige Amerikaanse koelkasten is het bijvoorbeeld mogelijk om deze aan te sluiten op een waterkraan voor een waterdispenser of een ijsblokjesmachine.

Vanwege de omvang van een Amerikaanse koelkast is het lastig om het product traptreden op- of af te tillen. Zorg ervoor dat de ruimte goed bereikbaar is via de trap (geen vlizotrap) of lift en dat de weg hier naartoe toegankelijk is. Tijdens het contact met de lokale winkel kun je bespreken of een traplift nodig zal zijn.