Navigatie

Installatiedienst wasmachine en droger

Nieuwe wasmachine of koelkast extra goed in huis? Expert helpt u verder

Wasmachine of droger laten installeren? Het kan bij Expert!

Wilt u direct met uw nieuwe wasmachine of droger aan de slag om die enorme opgebouwde berg was weg te krijgen? Met de servicedienst witgoed hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Apparaat inmeten of laten inbouwen? Expert helpt u verder

Wasmachine of droger laten installeren? Het kan bij Expert!

Wilt u direct met uw nieuwe wasmachine of droger aan de slag om die enorme opgebouwde berg was weg te krijgen? Met de servicedienst witgoed hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Drempelservice - gratis levering tot de eerste drempel

Drempelservice: levering tot aan de eerste drempel van het huis of appartement op de begane grond. Indien dit niet op de begane grond is, wordt er geleverd tot aan de eerste drempel van uw huis indien er een lift aanwezig is. Voor €24.95 brengen wij het product op de gewenste etage. Hierbij geldt maximaal de 3e etage, wanneer er geen lift is. Indien er geen lift aanwezig is, dient dat vooraf gemeld te worden.

Koopt u bij Expert een nieuw product, zoals een wasmachine of droger, en betaalt u hiervoor €50,- of meer, dan bezorgen wij gratis. Wilt u dat wij uw nieuwe aanwinst plaatsen naar de plek waar u hem wilt, helemaal gebruiksklaar maken en nog veel meer? Neem dan ook een installatiedienst bij ons af. In het schema hieronder ziet u duidelijk welke extra diensten wij hierbij uitvoeren. Mocht u specifieke eisen, wensen of benodigdheden hebben, dan bieden wij daar ook specifieke diensten voor aan.

Dienst Gratis bezorging Servicedienst (€24,95)
Oude apparaat mee retour* -
Leveren op afspraak tot de eerste drempel
Klein huishoudelijk mee retour
Oude apparaat mee retour -
Bezorging op gewenste plek in huis** -
Uitpakken nieuwe apparaat -
Verwijderen transportbeveiliging -
Controleren op schade -
Stabiele plaatsing -
Uitleg werking nieuwe apparaat -
Aansluiting op bestaande punten*** -
Oude apparaat naar WeCycle -


* Mits losgekoppeld en bij de voordeur geplaatst, drempelservice 
** Mits normaal toegankelijk
*** Installatie op bestaande aan- en afvoerpunten en bestaande stopcontacten

Voorwaarden: De locatie waar we de aankoop installeren dient goed bereikbaar te zijn. Aansluitingen dienen binnen het bereik van snoeren en slangen te zijn en in goede staat te verkeren. Houd er rekening mee dat oude apparaten kunnen lekken.

Extra servicediensten

Het kan voorkomen dat er extra handelingen verricht moeten worden om uw nieuwe wasmachine of droger goed te installeren. Zo kan het bijvoorbeeld nodig zijn om het stroomsnoer te verlengen of om een trekschakelaar te installeren. Expert biedt deze diensten ook aan, maar hiervoor vragen wij wel een kleine vergoeding. Deze extra servicediensten zijn overigens niet te bestellen zonder de standaard servicedienst af te nemen. Neem hiervoor contact op met de Expertwinkel die uw bestelling afhandelt. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt.