Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Service voor plaatsing en installatie van een nieuwe Amerikaanse koelkast

Expert staat bekend om haar persoonlijke advies, beste service en dit altijd vertrouwd dichtbij!

Wij leveren service op maat bij Amerikaanse koelkasten. Uw lokale Expert winkel neemt altijd contact met u op om alle mogelijkheden te bespreken. Het gemak van online bestellen, met de zekerheid van uw lokale Expert winkel!

  • Persoonlijk advies op maat
  • Altijd vertrouwd dichtbij
  • De beste service, al uw wensen kunnen wij uitvoeren
  • Uw lokale ondernemer komt langs voor plaatsing en installatie
  • Altijd een uitgebreide uitleg over het product
  • Uw Expert vertrekt pas nadat alles werkt
  • Bij elk bezoek een vertrouwd gezicht in de winkel én bij u thuis
  • Ook ná de verkoop staat Expert voor u klaar!

 

Bij Expert is alles mogelijk. Er is geen standaard servicedienst voor Amerikaanse koelkasten, deze wordt telkens weer compleet op maat voor u gemaakt. Voor Amerikaanse koelkasten hanteren wij aparte voorwaarden, dit om beschadigingen of teleurstellingen te voorkomen. Met 140 winkels door heel Nederland is er altijd een Expert bij u in de buurt!

Installatie van een Amerikaanse koelkast
Bij aankoop van een Amerikaanse koelkast neemt uw lokale Expert winkel altijd contact met u op, om de mogelijkheden van bezorging en installatie met u te bespreken. Uit ervaring weten we dat het plaatsen van Amerikaanse koelkasten door de omvang extra aandacht nodig heeft. De diepte en gebruikersruimte zijn relatief groot en daarom is advies op maat noodzakelijk. We doen dit om achteraf teleurstellingen te voorkomen, wanneer blijkt dat het onmogelijk is om de Amerikaanse koelkast te plaatsten op de gewenste plek.

Vooraf worden alle opties besproken en wordt er een passende offerte gemaakt. Hierin worden ook alle extra onderdelen en accessoires meegenomen. Bij sommige Amerikaanse koelkasten is het bijvoorbeeld mogelijk om deze aan te sluiten op een waterkraan voor een waterdispenser of een ijsblokjesmachine.

Vanwege de omvang van een Amerikaanse koelkast is het lastig om het product traptreden op- of af te tillen. Zorg ervoor dat de ruimte goed bereikbaar is via de trap (geen vlizotrap) of lift en dat de weg hier naartoe toegankelijk is. Tijdens het contact met de lokale winkel kunt u bespreken of een traplift nodig zal zijn.

Bezorging- en installatiedienst voor Amerikaanse koelkasten
Koopt u bij Expert, dan bent u verzekerd van zekerheid! Met maar liefst 140 Expertwinkels in Nederland is er altijd een lokale Expert bij u in de buurt. Zij bieden u service in de breedste zin van het woord, waardoor bezorging en installatie van een Amerikaanse koelkast altijd op uw wensen worden aangepast. En niet alleen voor en tijdens de aankoop staat uw lokale Expertwinkel voor u klaar, maar ook daarna!

Kleinere producten worden of door de Expertwinkel geleverd of door een externe partij. U ontvangt dan een track & trace code zodat u precies weet wanneer u uw bestelling kunt verwachten. Grotere bestellingen worden vaak door uw Expertwinkel geleverd, hiervoor wordt een afspraak gemaakt nadat u het product hebt aangeschaft.

Uw oude apparaten mee retour
Wanneer wij een nieuwe Amerikaanse koelkast bij u komen bezorgen en/of installeren, nemen we graag het oude apparaat voor u mee retour. Daarnaast kunnen wij kleine huishoudelijke elektrische apparaten, zoals een föhn of bureaulamp, ook voor u mee retour nemen. Helemaal gratis en wel zo makkelijk! Samen zorgen we zo voor meer recycling en een beter milieu.

Expert staat altijd voor u klaar
Expert is dé klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica! U bent altijd verzekerd van deskundig en uitgebreid advies, oneindige kennis over alle producten en service op maat. Of u nu in één van de 140 Expertwinkels koopt, of op Expert.nl, uw lokale Expertwinkel staat altijd voor u klaar! Voor, tijdens en ook zeker ná uw aankoop.

Expert is dé servicewinkel in home-elektronica, producten en service worden persoonlijk geleverd door de vertrouwde, lokale winkel in de buurt. Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor al uw aankopen, dan bent u bij Expert aan het juiste adres!