Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Service voor plaatsing en installatie van een nieuwe koelkast of vriezer

Expert staat bekend om haar persoonlijke advies, beste service en dit altijd vertrouwd dichtbij!

Wij leveren service op maat, al voor 19,95 installeren wij het product. Extra diensten zoals draairichting van de deur wijzigen of plaatsing op etage behoren ook tot de mogelijkheden. Het gemak van online bestellen, met de zekerheid van uw lokale Expert winkel.

  • Persoonlijk advies op maat
  • Altijd vertrouwd dichtbij
  • De beste service, al uw wensen kunnen wij uitvoeren
  • Uw lokale ondernemer komt langs voor plaatsing en installatie
  • Altijd een uitgebreide uitleg over het product
  • Uw Expert vertrekt pas nadat alles werkt
  • Bij elk bezoek een vertrouwd gezicht in de winkel én bij u thuis
  • Ook ná de verkoop staat Expert voor u klaar!

Bij Expert is alles mogelijk. Hieronder vindt u een overzicht van onze standaard servicediensten voor plaatsing en installatie van uw nieuwe koelkast! Heeft u andere wensen? Expert biedt een pasklare oplossing. Neem contact op met uw lokale Expertwinkel om alles te horen over de mogelijkheden. Met 140 winkels door heel Nederland is er altijd een Expert bij u in de buurt!

Bezorgdienst 
gratis
Servicedienst Koelen/Vriezen
19,95
Gratis bezorgen boven de 25,-
Bezorgen op afspraak tot de eerste drempel (drempelservice)
Oude apparaat mee retour, als deze afgekoppeld bij de drempel staat
Wij nemen ook uw oude klein huishoudelijke apparaten mee retour
Bezorgen op afspraak op elke gewenste plek in huis
Uitpakken nieuwe apparaat
Plaatsen van de koel/vrieskast
Korte demonstratie van het door u gekochte apparaat
Afvoeren verpakkingsmaterialen
Afvoeren oude apparaat naar WeCycle
Oude kleinhuishoudelijke apparaten mee retour

Extra Servicediensten
Bij aankoop van een Amerikaanse koelkast
telefonisch advies over levering en installatiemogelijkheden
gratis
Apparaat moet over obstakel 14,95
Draairichting wijzigen enkele deur 19,95
Draairichting wijzigen dubbele deur 29,95


* Voor Amerikaanse koelkasten gelden afwijkende prijzen.
** Extra diensten voor Amerikaanse koelkasten kunnen altijd in overleg met de lokale ondernemer. Prijs in overleg.

Voorwaarden: De locatie waar we uw apparaat installeren dient goed bereikbaar te zijn. Doorgangen smaller dan 65cm en lager dan 180cm dient u vooraf aan te geven. Let er op dat uw oude apparaat leeg, ontdooit en ontkoppeld klaar staat. Ontdooien van een vriezer kan soms tot 24uur duren. Aansluitingen dienen binnen het bereik van snoeren en slangen te zijn en in goede staat te verkeren. Er worden geen aanpassingen gedaan van bouwkundige aard.

Installatie van een Amerikaanse koelkast
Bij aankoop van een Amerikaanse koelkast neemt uw lokale Expert winkel altijd contact met u op, om de mogelijkheden van bezorging en installatie met u te bespreken. Uit ervaring weten we dat het plaatsen van Amerikaanse koelkasten door de omvang extra aandacht nodig heeft. De diepte en gebruikersruimte zijn relatief groot en daarom is advies op maat noodzakelijk. We doen dit om achteraf teleurstellingen te voorkomen, wanneer blijkt dat het onmogelijk is om de Amerikaanse koelkast te plaatsten op de gewenste plek.

Vooraf worden alle opties besproken en wordt er een passende offerte gemaakt. Hierin worden ook alle extra onderdelen en accessoires meegenomen. Bij sommige Amerikaanse koelkasten is het bijvoorbeeld mogelijk om deze aan te sluiten op een waterkraan voor een waterdispenser of een ijsblokjesmachine.

Vanwege de omvang van een Amerikaanse koelkast is het lastig om het product traptreden op- of af te tillen. Zorg ervoor dat de ruimte goed bereikbaar is via de trap (geen vlizotrap) of lift en dat de weg hier naartoe toegankelijk is. Tijdens het contact met de lokale winkel kunt u bespreken of een traplift nodig zal zijn.

Bezorging van koelkasten en vriezers
Naast dat we uw koelkast of vriezer gratis thuisbezorgen met drempelservice bieden wij nog veel meer diensten. De lokale Expertwinkel staat altijd voor u klaar! Landelijk zijn er maar liefst 140 Expertwinkels die al uw vragen kunnen beantwoorden. Door de hoge product- en vakkennis, kunt u altijd een deskundig advies verwachten.

Drempelservice: Standaard wordt er tot aan de eerste drempel van uw huis geleverd als het op de begane grond is of als er een lift aanwezig is. Voor €19.95 extra installeren wij uw koelkast of vriezer en brengen wij hem naar elke gewenste etage, ook als er geen lift is mits de koelkast of vriezer door het trapgast past. Hierbij geldt wel tot maximaal de 3e etage. Als er geen lift aanwezig is of het trapgat is te krap, geef dit vooraf de bezorging en installatie aan.

Bezorging- en installatiedienst voor koelkasten en vriezers
Koopt u bij Expert, dan bent u verzekerd van zekerheid! Met maar liefst 140 Expertwinkels in Nederland is er altijd een lokale Expert bij u in de buurt. Zij bieden u service in de breedste zin van het woord, waardoor bezorging en installatie van een koelkast of vriezer altijd op uw wensen worden aangepast. En niet alleen voor en tijdens de aankoop staat uw lokale Expertwinkel voor u klaar, maar ook daarna!

Uw oude apparaten mee retour
Wanneer wij een nieuwe koelkast of vriezer bij u komen bezorgen en/of installeren, nemen we graag het oude apparaat voor u mee retour. Daarnaast kunnen wij kleine huishoudelijke elektrische apparaten, zoals een föhn of bureaulamp, ook voor u mee retour nemen. Helemaal gratis en wel zo makkelijk! Samen zorgen we zo voor meer recycling en een beter milieu.

Expert staat altijd voor u klaar
Expert is dé klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica! U bent altijd verzekerd van deskundig en uitgebreid advies, oneindige kennis over alle producten en service op maat. Of u nu in één van de 140 Expertwinkels koopt, of op Expert.nl, uw lokale Expertwinkel staat altijd voor u klaar! Voor, tijdens en ook zeker ná uw aankoop.

Expert is dé servicewinkel in home-elektronica, producten en service worden persoonlijk geleverd door de vertrouwde, lokale winkel in de buurt. Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor al uw aankopen, dan bent u bij Expert aan het juiste adres!