Navigatie

Tablet kopen bij Expert

Ruime keuze in verschillende topmerken

Bij Expert vind je een ruim en volledig assortiment tablets van verschillende topmerken. Zoek je een tablet met een groot beeldscherm, of juist een kleiner model? Wil je de beste camera, het scherpste beeld en veel geheugen? Bij Expert vind je zowel de topmodellen als de instapmodellen van de bekende merken zoals Apple, Samsung en Lenovo. Wil je graag goed geholpen worden met persoonlijk advies? Kom dan naar 1 van onze 140 winkels.

De beste tablet voor jou

Waar moet je op letten om de juiste keuze te maken?

Bedenk bij het uitzoeken van een nieuwe tablet eerst wat je fijn vond aan je ‘oude’ apparaat, of wat je hier juist miste. Wil je bijvoorbeeld per se meer opslagcapaciteit, een groter scherm en een meer snelheid dan waar je oude tablet over beschikte, dan kan je hier op letten bij de aanschaf van een nieuwe. Bekijk onze adviespagina over tablets als je meer wilt weten over de verschillende specificaties en de keuze die je hierin kan maken.

Waar ga je de tablet voor gebruiken?

Bij elke taak past een tablet

Het grootste deel van de tablets wordt recreatief gebruikt: lekker wat YouTube video’s kijken op de bank, even het recept erbij pakken tijdens het koken of een spelletje spelen. Voor dit soort taken is vrijwel elke tablet geschikt. Wanneer je een tablet zoekt voor professioneel gebruik zoals tekenen/ontwerpen, foto’s bewerken of administratie is het belangrijk om wat uitgebreider naar specificaties en accessoires te kijken.

Beeldschermformaat

7-8 inch tablets

9-10 inch tablets

11-12 inch tablets

Besturingssysteem

Android

iOS

Totale opslagcapaciteit

16 GB

32 GB

64 GB

128 GB

256 GB

Mobiel internet

4G

Advies & accessoires

Advies

Accesoires