Navigatie

Apple

Het is misschien wel het meest iconische elektronicabedrijf ter wereld: Apple. Van baanbrekende telefoons, innovatieve tablets en immens populaire oordopjes tot prachtige laptops en desktops, elk Apple-product is een regelrechte hit. Apple combineert gebruiksgemak, design en premium materialen om te garanderen dat het gebruik een genot wordt. En heb je meerdere Apple-producten, dan werken ze naadloos met elkaar samen zodat je het beste uit elk product haalt.

Bekijk alle Apple producten
Apple | Te koop bij Expert

Apple iPhone

In 2017 zette Apple de mobiele telefoonwereld op z’n kop met de iPhone. Eén toestel waarmee je kon bellen, berichtjes kon sturen en e-mailen en internetten. En dat op een ongekend gebruiksvriendelijke en simpele manier. Met de iPhone zette Apple de toon voor alle smartphones die nu op de markt zijn, van het grote touch screen tot het werken met apps, het begon allemaal met de iPhone.

Intussen zijn we 15 jaar en tientallen modellen later en horen de iPhones nog altijd bij de beste smartphones op de markt. Elk jaar worden nieuwe modellen met veel furore gelanceerd en staan mensen in de rij om de nieuwste iPhone in ontvangst te nemen. De nieuwe telefoons hebben traditioneel gezien nog betere camera’s, een snellere chip en allerlei extra functies die het leven nog makkelijker maken. Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone en wil je een echt toptoestel, dan zit je goed met een iPhone.

Apple iPhone bij Expert

Apple Airpods

Ook in 2016 stond Apple aan de wieg van een revolutie. Dit maal met de Apple Airpods. Dit waren de eerste oordopjes die volledig draadloos waren. Ze werkten niet alleen zonder snoer naar je telefoon , tablet of laptop, maar werken ook perfect synchroon zonder aan elkaar vast te zitten. Tegenwoordig zijn de Apple Airpods de meest populaire accessoires van Apple en een van de meest verkochte oordopjes ter wereld.

Wil je Airpods kopen, dan heb je de keus uit drie soorten modellen. De gewone Airpods (de nieuwste zijn momenteel de Airpods 3, de Airpods Pro en de Airpods Max. De gewone Airpods zijn een evolutie van de oorspronkelijke versie die in 2016 uitkwamen, met onder andere een betere accuduur en beter geluid. De Airpods Pro zijn uitgerust met noise-cancelling en een ongekende transparantiemodus en zijn daardoor perfect voor iedereen die ongestoord wil kunnen luisteren en bellen. En ten slotte is daar de Airpods Max. In tegenstelling tot de Airpods en Airpods Pro is dit een over-ear koptelefoon en is dit model door de fenomenale geluidskwaliteit perfect voor de muziekliefhebber.

Apple AirPods bij Expert

Apple iPad

Apple was misschien niet de eerste die een tablet op de markt bracht, maar pas sinds de Apple iPad werd gelanceerd werd dit apparaat door het grote publiek omarmd. Apple iPads zijn zeer divers. Je kan een model vinden om thuis rustig de krant te lezen of social media bij te houden, maar er zijn ook zeer geavanceerde modellen die krachtig genoeg zijn voor zware toepassingen zoals graphic design en videobewerking.

Voor welke iPad je ook gaat, elk model is licht en compact zodat je hem makkelijk overal met je mee naartoe kan nemen en urenlang kan gebruiken zonder last te krijgen van vermoeide armen.

Apple iPad bij Expert

Overige Apple-producten

Naast de iPhone, iPad en Airpods heeft Apple nog meer producten voor elk moment. Zo ben je met de Apple Watch altijd verbonden met je iPhone en heb je makkelijk zicht op al je vitale functies. Berichtjes lees je tijdens het wandelen gewoon op je horloge, contactloos betalen gaat in een handomdraai, en door je hartslag te meten heb je een idee hoe het er met je gezondheid voor staat.

Daarnaast vind je met Apple Airtags altijd je spullen terug. Niet alleen handig om je sleutels terug te vinden, maar bijvoorbeeld ook je koffer als je op reis gaat.

Tenslotte stream je met een Apple TV snel jouw favoriete films en series naar je tv, ook als je geen smart-tv hebt, en vul je met een Apple HomePod Mini elke kamer met de mooiste muziek. Zo voorziet Apple in al jouw multimediawensen.

Apple producten bij Expert

Wie is Apple

Apple behoeft eigenlijk geen introductie. Al sinds het prille begin in 1976 is Apple geliefd bij veel gebruikers. Na een aantal ongekend succesvolle jaren (Apple was het eerste computermerk met een jaarlijkse verkoop van meer dan 1 miljard) had het bedrijf in de jaren 90 last van een flinke dip. Maar, sinds 2001 zit het bedrijf weer in de lift. Eerst met de iPod en vervolgens ook met de iPhone, iMac, MacBook en tientallen andere producten; alles wat Apple aanraakt verandert in goud.

Apple bij Expert