Navigatie

Sonoro Prestige SO-330 | Video review

05-02-2021

Met de Sonoro Prestige SO-330 V3 luister je naar al je muziek in de hoogste audiokwaliteit. Het audio systeem is specifiek ontwikkeld voor de verfijnde akoestiek in de woonkamer. En er is met name aandacht besteed aan het gebruikscomfort, zodat u gemakkelijk en snel kunt genieten van uw favoriete muziek.

1. Geluidskwaliteit

Het belangrijkste bij een audiosysteem is uiteraard het geluid. En bij een product als de Sonoro Prestige zijn de verwachtingen hoog. Niet alleen vanwege de naam, maar ook omdat Sonoro al jarenlange ervaring heeft met high-end audioproducten.

En de Sonoro Prestige doet zijn naam ook echt eer aan. De ingebouwde subwoofer zorgt voor een volle bas die mooi aanwezig is zonder te overheersen, de hoge tonen zijn kristalhelder en de middentonen zorgen voor een rijk en compleet geheel.

Het volume kan hoog genoeg gezet worden om ook grotere woonkamers te vullen met de mooiste muziek, zonder dat het geluid vervormt en zonder dat hoge tonen vervelend schel worden. Wil je liever privé luisteren, dan koppel je eenvoudig een koptelefoon via bluetooth, waarbij de aptX-codec wordt ondersteund zodat je ook via koptelefoon geniet van de hoogste geluidskwaliteit.

2. FM, DAB+ Internet, CD, Bluetooth en AUX

Genieten van deze kwaliteit kan je op flink wat manieren. Zo luister je bijvoorbeeld wat traditioneel via een CD, FM of DAB+ voor een ruisvrije luisterervaring. Ook kun je de internetradio gebruiken, met meer dan 25.000 internetradiozenders wereldwijd. Luister je toch liever via bluetooth of via een Aux-ingang, dan kan dat ook. De Prestige is ook voorzien van Spotify Connect. Hiermee maak je heel simpel verbinding met Spotify. Je luistert dus gewoon op elke manier die je wilt.

3. Audio systeem voor woonkamer & Bediening

Met de optische digitale ingang is hij ook zeer geschikt voor optimaal stereogeluid voor je tv. Zo sluit je hem gemakkelijk aan op je TV zodat je ook tijdens het TV kijken kunt genieten van het mooie geluid.

De radio is via het TFT-kleurenscherm gemakkelijk te bedienen en heb je keuze uit allerlei verschillende opties. Met de equalizer-functie bijvoorbeeld, kun je de lage en hoge tonen optimaliseren met de modus voor bijvoorbeeld jazz, rock of pop.

Zorgen dat je altijd op tijd bent? Dan kan je de alarm- & sluimerfunctie gebruiken om met een ingesteld alarmgeluid, FM, DAB+ of internetradio altijd op de hoogte te zijn.

4. Conclusie

Een mooi ontwerpen radio met hoge audiokwaliteit, een gemakkelijke bediening en een hele hoop manieren om daarvan te genieten op je eigen manier. Dat plekje in je woonkamer is de Sonoro Prestige zeker waard. Zoek je een uitkomst voor een andere kamer in je huis? Dan heeft Sonoro nog voldoende andere modellen die je hierbij kunnen helpen.