Navigatie

Sonoro

Bekijk alle Sonoro producten bij Expert

Met Sonoro vul je je hele huis met muziek. Dit Duitse audiomerk is nog vrij jong, maar gooit al sinds het begin hoge ogen met hun goed klinkende radio’s met een strak design. Zo heeft Sonoro al meerdere design awards gewonnen, waaronder de prestigieuze reddot-award. Sonoro combineert strak Duits design met technisch vakmanschap om indrukwekkende radio’s te produceren die van de nieuwste gemakken voorzien zijn. Zo vul je elke kamer in je huis met jouw favoriete muziek en geef je deze kamers gelijk een chique cachet.

Bekijk alle producten van Sonoro

Sonoro bij Expert
Sonoro | Expert

Bekijk alle Sonoro producten bij Expert

Met Sonoro vul je je hele huis met muziek. Dit Duitse audiomerk is nog vrij jong, maar gooit al sinds het begin hoge ogen met hun goed klinkende radio’s met een strak design. Zo heeft Sonoro al meerdere design awards gewonnen, waaronder de prestigieuze reddot-award. Sonoro combineert strak Duits design met technisch vakmanschap om indrukwekkende radio’s te produceren die van de nieuwste gemakken voorzien zijn. Zo vul je elke kamer in je huis met jouw favoriete muziek en geef je deze kamers gelijk een chique cachet./p>

Bekijk alle producten van Sonoro

Hoogwaardig geluid

Sonoro-radio’s worden ontworpen en geproduceerd door Duitse topingenieurs met hoogwaardige materialen. Zo zijn de houten onderdelen met de hand vervaardigd en worden de hoogwaardige speakers op een slimme en precieze manier in de radio geplaatst. Zo creëert Sonoro radio’s met een unieke klankkleur die zowel uitblinken op hoog volume, als op een subtiel geluidsniveau om elke kamer met een prettig achtergrondgeluid te vullen.

Hoewel radio een vrij oud medium is (dit jaar bestaat radio 100 jaar in Nederland), blijft radio relevant en vernieuwen. Sonoro omarmt nieuwe technieken en implementeert deze snel in nieuwe modellen, zodat je altijd zeker bent van een toekomstbestendige radio.

In elke kamer muziek

Sonoro ontwikkelt elke nieuwe radio met een bepaalde kamer in zijn achterhoofd. Bij het ontwerp kijkt Sonoro naar het gedrag van de gebruikers in bepaalde kamers, hun behoeften en de specifieke eisen die een kamer vraagt om muziek zo goed mogelijk te laten klinken.

De Sonoro Qubo is bijvoorbeeld ontwikkeld voor de slaapkamer, wat terug te zien is in de specificaties. Zo heeft de Sonoro Qubo vooraf geïnstalleerde ontspanningsgeluiden, zoals natuurgeluiden, om jou te helpen rustig in slaap te vallen en vol frisse kracht weer wakker te worden. Wil je graag muziek luisteren terwijl je ontspannen in bad ligt of onder de douch staat? Ook voor de badkamer heeft Sonoro passende radio’s. Deze zijn ontwikkeld om goed te blijven functioneren in vochtige omgevingen en hebben een spatwaterbestendig display en siliconen knoppen.

Dit betekent overigens niet dat elke radio gebonden is aan een bepaalde kamer. Als je maximaal wil genieten van je favoriete muziek in je slaapkamer, dan kan je natuurlijk ook kiezen voor een premium model zoals de Prestige, die is ontwikkeld met de woonkamer in het achterhoofd.

Indrukwekkend Duits design

Sonoro wil met hun radio’s mensen blij maken. Dit gaat volgens Sonoro zowel via geluid als via design. Sonoro-radio’s zijn ontworpen door Duitse topontwerpers die het kenmerkende Duitse design toepassen op elk nieuw product. Hierdoor past elke Sonoro-radio in elk interieur en voegt een Sonoro-radio niet alleen een mooi geluid toe aan elke kamer, maar ook een fraai staaltje design.

Dat Sonoro veel aandacht schenkt aan het design is niet onopgemerkt gebleven. Al twee jaar nadat Sonoro opgericht werd wist het merk een RedDot-design Award in de wacht te slepen. Sindsdien heeft Sonoro nog meerdere designprijzen gewonnen en zijn de radio’s van dit Duitse merk genomineerd voor nog meer internationale designprijzen.

Sonoro Classic en Sonoro Smart

De radio’s die Sonoro produceert zijn onder te verdelen in twee productlijnen: de Sonoro Classic Line en de Sonoro Smart Line. De radio’s uit de Sonoro Classic Line combineren Duits design en vakmanschap met alles wat je van een radio gewend bent. Deze radio’s zijn erg gebruiksvriendelijk, zijn uitgerust met moderne functies zoals bluetooth en DAB+ en zijn ontworpen om je persoonlijke leefomgeving in alle opzichten te verrijken.

De radio's uit de Sonoro Smart Line zijn van alle moderne radiogemakken voorzien. Zo kan je de Sonoro Smart Line-Radio’s verbinden met wifi, zodat je naar tienduizenden radiozenders van over de hele wereld kan luisteren. De Smart Line radio’s zijn ook uitgerust met bluetooth en Spotify Connect, zodat je naar al jouw favoriete muziek kan luisteren.

Wie is Sonoro?

Het Duitse audiomerk Sonoro bestaat pas sinds 2006 en is opgericht voor en door audioliefhebbers. Sonoro-radio’s bestaan uit hoogwaardige componenten om de hoogste geluidskwaliteit te garanderen en zijn ontworpen door Duitse topontwerpers. Ook zijn de Sonoro-radio’s uitgerust met de nieuwste snufjes, zoals bluetooth, en ontvangen Sonoro-radio’s zowel FM- als DAB+-signaal. Veel Sonoro-radio's zijn uitgerust met Spotify Connect en vaak zelfs internetradio, zodat je altijd jouw favoriete radiozender kan luisteren. Ook als je die zender wil horen waar je in de file op de Autoroute du Soleil geen genoeg van kon krijgen. Sonoro heeft gebruiksgemak hoog in het vaandel en kijkt bij elke nieuwe feature of het de gebruiksvriendelijkheid en het plezier van de klant ten goede komt.

Bekijk alle Sonoro producten bij Expert