Navigatie
8.87 10 922

Expert Amsterdam

Plan uw route
 • 9.2 10 “Goede service.”
 • 10.0 10 “zeer deskundig personeel, vriendelijke behandeling, goede adviezen, in een woo0rd prima”
 • 9.1 10 “Goede, snelle en professionele service via de telefoon, e-mail en vervolgens bij de levering. Gewoon uitstekend.”
 • 9.8 10 “Fijne zaak met goede service,voor mij belangrijk,vertrouwen.”
 • 9.5 10 “Heb ik net gedaan, niet te veel vragen van de klant, dat werkt tegen!!!!!”
 • 10.0 10 “Topmensen en topwinkel! Ben al jaren een tevreden klant. Koop nooit meer ergens anders!”
 • 8.3 10 “Dit vind ik moeilijk want de meeste vrienden en kennissen hebben een heel eigen idee.”
 • 7.8 10 “Prima winkel.”
 • 10.0 10 “Bij het begin ,beginnen. Parkeren voor de deur. Expert betaalt je parkeergeld. Dan, een prachtige overzichtelijke winkel, personeel dat je heeft zien binnenkomen en je groet maar zich niet opdringt. Echter,er onmiddellijk is als je vragen hebt. Dan gewoon perfecte hulp met oplossingsgerichte servi”
 • 10.0 10 “Na het verdwijnen van Expert uit de Utrechtsestraat neem ik graag de moeite om naar Buitenveldert te gaan waar de service even goed blijkt te zijn als indertijd in het Centrum waar de winkel nog steeds gemist wordt!”
Expert Amsterdam

Expert Amsterdam

Laatste update: 24-03-2021

Het is mogelijk om op afspraak te winkelen. Bestellingen afhalen in de winkel is mogelijk, echter ook alleen op afspraak. Je kunt ook telefonisch, online of via WhatsApp bestellen. Wij bezorgen en installeren indien gewenst producten aan huis, uiteraard volgens de richtlijnen vanuit het RIVM.

Telefonisch bestellen

Wil je graag persoonlijk advies bij je aankoop? Bel onze winkel en we helpen je graag!

Online bestellen

Als je bestelt op expert.nl, dan koop je direct bij de Expert-winkel in de buurt. Ook nu staan we dus gewoon voor je klaar!

Bestellen via WhatsApp

Wij staan via WhatsApp klaar om al jouw vragen te beantwoorden en wij helpen je zo snel mogelijk!

Winkelen op afspraak

Het is mogelijk om op afspraak te winkelen.  Plan een afspraak met onze winkel via deze link of neem contact met ons op.

Afhalen bij de winkel: op afspraak

Afhalen bij de winkel is mogelijk, maar alleen op afspraak. Nadat je een product hebt besteld, nemen we contact met je op om een afspraak te maken.

Bezorging & installatie

Deze Expert-winkel bezorgt of installeert producten bij jou thuis, uiteraard op 1,5 meter afstand zonder handcontact.

Kan ik winkelen op afspraak?

Ja, het is mogelijk om op afspraak onze winkel te bezoeken. Via onze website kun je een afspraak maken, waarin je aangeeft op welk moment je onze winkel wilt bezoeken. Wij nemen na het plaatsen van jouw voorstel contact met je op over het moment dat je langs kunt komen. Let op: kom niet naar de winkel zonder afspraak, draag een mondkapje en kom alleen. Onze winkel bezoeken kan minimaal 4 uur nadat de afspraak is bevestigd.

Kan ik bestellingen persoonlijk afhalen?

Ja, het is mogelijk om je aankoop af te halen. Dit kan alleen op afspraak en minimaal 4 uur nadat je de bestelling hebt afgerond. Wij nemen na het plaatsen van jouw bestelling contact met je op over het moment dat je de aankoop kan afhalen. Let op: kom niet naar de winkel zonder afspraak, draag een mondkapje en kom alleen.

Hoe snel kan Expert een product bezorgen?

Expert kan producten binnen 24 uur bezorgen, mits het op voorraad is bij onze winkel, bezorgen wij het product de volgende werkdag. Wanneer je ook installatie nodig hebt dan maakt de lokale winkel een afspraak.

Kan ik tijdens de lockdown nog gewoon bestellingen plaatsen?

Ja, je kunt nog gewoon via onze website producten bestellen. Kom je er niet uit of heb je nog vragen, dan kun je contact met ons op nemen door te bellen of te mailen. Wij helpen je dan net zo goed als je van ons in de winkel gewend bent.

Bezorgen jullie tijdens de lockdown nog gewoon producten?

Ja, wij bezorgen producten aan huis, op veilige afstand. Wij nemen contact met je op over het bezorgmoment. Uiteraard houden wij anderhalve meter afstand en schudden wij geen handen.

Installeren of repareren jullie nog gewoon producten tijdens de lockdown?

In overleg installeren of repareren wij uw apparaten zodat je onbezorgd kunt genieten. Wij nemen contact met je op over het moment waarop wij langs kunnen komen en nemen uiteraard alle veiligheidsmaatregelen van het RIVM in acht.

Extra contact-mogelijkheden

Deze Expert-winkel biedt extra contact mogelijkheden, om u als klant vanuit uw eigen huis te kunnen adviseren.

Videobellen via Whatsapp

Start een videogesprek via Whatsapp! Op deze manier kunnen wij de producten laten zien die in de winkel staan en daar meer over vertellen. Op deze manier krijgt u toch persoonlijk advies.

0658857326

Whatsapp

Stuur een bericht naar:

0658857326

TV wand Amsterdam

Expert Amsterdam ontvangt u met een glimlach
Expert Bushoff in Amsterdam heeft een uitgebreid, ruim en overzichtelijk ingedeeld assortiment. Een constante factor in de winkel is het gemotiveerde team. De kracht van deze winkel is de persoonlijke benadering en de kennis van de producten die wij in huis hebben. Wij staan hier met een team dat graag de tijd neemt voor u en naar u luistert. Alleen zo kunnen wij u immers helpen aan een helder en eerlijk advies. Voorop staat dat u met een tevreden gevoel de winkel verlaat en graag bij ons terugkomt. Bekijk bij ons onder andere een ruim assortiment televisies en wasmachines.

Witgoed wand Amsterdam

Moderne en sfeervolle winkel
De winkel heeft met het nadrukkelijke gebruik van de Expertkleuren oranje, zwart en wit een moderne en tegelijkertijd sfeervolle uitstraling.
Ondernemer Gerard Bushoff is enthousiast: “Het is een winkel met een compleet assortiment, concurrerende prijzen en de beste service. Veel producten staan demo-klaar.”

Video's van Expert Amsterdam
Durf Te Vragen van RTL4 is bij ons in de winkel geweest voor een uitgebreide uitleg over wasmachines. En City-news zoomt in op de diverse services die wij verlenen. Bekijk hieronder de twee video's.

Productdemonstraties
In onze winkel staan alle apparaten klaar ter demonstratie. Daardoor kunnen wij u gemakkelijk het verschil laten zien tussen stofzuigers van bijvoorbeeld Miele en Bosch, of de verschillende functies van een wasmachine uitleggen. Luister bij ons naar uw lievelingsmuziek om uw nieuwe speakers te selecteren of proef het verschil tussen een Nespresso of koffie van versgemalen koffiebonen.

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Op een moment dat ú het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u dat wij uw oude apparaat voor u afvoeren? Dat doen wij graag voor u!

Diverse installatieservices van Expert
Inbouw is maatwerk! Een nieuwe vaatwasser, koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door Expert te laten doen. Wij hebben daarvoor onze speciale inbouwinstallatieservice. Bovendien brengen wij uw aankoop bij u thuis. Wanneer u dat wil! De monteur-bezorger zal het huidige inbouwapparaat demonteren en het nieuwe inbouwapparaat vakkundig plaatsen.

Ook bieden wij een vakkundige installatieservice aan voor andere apparatuur, zoals aansluiten van een nieuwe televisie of home cinema set. Oude apparatuur nemen wij graag voor u mee. Net als het verpakkingsmateriaal laten wij dit verantwoord recyclen. Heeft u speciale installatiewensen? Deze kunt u altijd kenbaar maken in onze winkel. Bij Expert Bushoff staat service centraal. Met de installatieservice van Expert geniet u zorgeloos van uw aankoop.

Reparatieservice
Niets zo vervelend als een kapotte wasmachine als de wasmand vol is. Of een TV die het niet meer doet als u net klaar zit voor de wedstrijd. Onze reparatieservice lost alle problemen voor u op. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. Bel ons om een reparatieverzoek in te dienen of vul het reparatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Expert Amsterdam
A.J. Ernststraat 733
1082 LJ Amsterdam
020 4421299 Contact via e-mail Contact via Whatsapp
Openingstijden
 • Vandaag : 12:00 - 18:00
 • Dinsdag : 10:00 - 18:00
 • Woensdag : 10:00 - 18:00
 • Donderdag : 10:00 - 18:00
 • Vrijdag : 10:00 - 18:00
 • Zaterdag : 10:00 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Gesloten op
 • 27 April
 • Koningsdag
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels