Navigatie
8.82 10 610

Expert Amsterdam

Plan uw route
 • 9.2 10 “Goede service.”
 • 10.0 10 “zeer deskundig personeel, vriendelijke behandeling, goede adviezen, in een woo0rd prima”
 • 9.1 10 “Goede, snelle en professionele service via de telefoon, e-mail en vervolgens bij de levering. Gewoon uitstekend.”
 • 9.8 10 “Fijne zaak met goede service,voor mij belangrijk,vertrouwen.”
 • 9.5 10 “Heb ik net gedaan, niet te veel vragen van de klant, dat werkt tegen!!!!!”
 • 10.0 10 “Topmensen en topwinkel! Ben al jaren een tevreden klant. Koop nooit meer ergens anders!”
 • 8.3 10 “Dit vind ik moeilijk want de meeste vrienden en kennissen hebben een heel eigen idee.”
 • 7.8 10 “Prima winkel.”
 • 10.0 10 “Bij het begin ,beginnen. Parkeren voor de deur. Expert betaalt je parkeergeld. Dan, een prachtige overzichtelijke winkel, personeel dat je heeft zien binnenkomen en je groet maar zich niet opdringt. Echter,er onmiddellijk is als je vragen hebt. Dan gewoon perfecte hulp met oplossingsgerichte servi”
 • 10.0 10 “Na het verdwijnen van Expert uit de Utrechtsestraat neem ik graag de moeite om naar Buitenveldert te gaan waar de service even goed blijkt te zijn als indertijd in het Centrum waar de winkel nog steeds gemist wordt!”
Expert Amsterdam

Expert Amsterdam

Maatregelen omtrent Corona

Om de veiligheid van onze klanten en medewerkers te hanteren, zijn de volgende maatregelen getroffen. Wij doen ons uiterste best om de informatie op de winkelpagina's up-to-date te houden. Mochten er vanuit de overheid andere maatregelen worden getroffen, dan zijn deze altijd leidend. Ook als de informatie op deze pagina nog iets anders vermeldt.

Winkel: geopend

Deze Expert-winkel is geopend en ontvangt u graag. Houd er rekening mee dat u minimaal 1,5 meter afstand houdt van andere bezoekers en personeel.

Bezorging: ja

Deze Expert-winkel bezorgt producten bij u thuis. De bezorgers houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

Installatie: ja

Deze Expert-winkel installeert producten bij u thuis. De installateurs houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

De winkel is geopend, maar er gelden de volgende regels om de veiligheid van u als klant en van onze medewerkers te beschermen:

Houd een veilige afstand aan, ook bij de kassa.

Hoest en nies in uw elleboog.

Betaal bij voorkeur met pin.

Voorkom handcontact. Betaalt u liever contant? Leg het geld op de toonbank.

Extra contact-mogelijkheden

Deze Expert-winkel biedt extra contact mogelijkheden, om u als klant vanuit uw eigen huis te kunnen adviseren.

Whatsapp

Stuur een bericht naar:

06 58857326

TV wand Amsterdam

Expert Amsterdam ontvangt u met een glimlach
Expert Bushoff in Amsterdam heeft een uitgebreid, ruim en overzichtelijk ingedeeld assortiment. Een constante factor in de winkel is het gemotiveerde team. De kracht van deze winkel is de persoonlijke benadering en de kennis van de producten die wij in huis hebben. Wij staan hier met een team dat graag de tijd neemt voor u en naar u luistert. Alleen zo kunnen wij u immers helpen aan een helder en eerlijk advies. Voorop staat dat u met een tevreden gevoel de winkel verlaat en graag bij ons terugkomt. Bekijk bij ons onder andere een ruim assortiment televisies en wasmachines.

Witgoed wand Amsterdam

Moderne en sfeervolle winkel
De winkel heeft met het nadrukkelijke gebruik van de Expertkleuren oranje, zwart en wit een moderne en tegelijkertijd sfeervolle uitstraling.
Ondernemer Gerard Bushoff is enthousiast: “Het is een winkel met een compleet assortiment, concurrerende prijzen en de beste service. Veel producten staan demo-klaar.”

Video's van Expert Amsterdam
Durf Te Vragen van RTL4 is bij ons in de winkel geweest voor een uitgebreide uitleg over wasmachines. En City-news zoomt in op de diverse services die wij verlenen. Bekijk hieronder de twee video's.

Productdemonstraties
Met regelmaat hebben wij specifieke productdemonstraties in de winkel. Wanneer u een product heeft wat u graag gedemonstreerd wilt zien, dan doen wij dit natuurlijk ook graag voor u. Afhankelijk van het product en de drukte in de winkel kunnen wij hier ook een afspraak voor maken, zodat we rustig de tijd voor u kunnen nemen en u kunnen voorzien van persoonlijk advies.Vraag hier een persoonlijke productdemo aan.

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren, precies wanneer het u het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Vooraf maken wij eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Als u vooraf aangeeft dat het oude apparaat afgevoerd dient te worden, nemen wij deze ook mee!

Inbouw van witgoed, audio en meer
Ook voor inbouwapparatuur kunt u bij ons terecht. In de winkel is een speciale inbouwwand gerealiseerd. Hier worden de specifieke inbouwmogelijkheden voor onder meer vaatwassers, koelen en koken gepresenteerd. We hebben een ruime keus en veel verschillende merken. Wij komen geheel vrijblijvend bij u thuis om in te meten en wij geven u advies op maat. Na uw aankoop bezorgen we het apparaat bij u thuis, ook naar 4 hoog. En wij vertrekken pas als alles werkt. Ook op het gebied van inbouwapparatuur bent u dus bij Expert Bushoff aan het juiste adres!

Reparatieservice
Het kan voorkomen dat uw aankoop na verloop van tijd stuk gaat. Onze reparatieservice kan het probleem voor u oplossen. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. U kunt telefonisch een reparatieverzoek bij ons indienen of het reparatieformulier invullen en wij nemen snel contact met u op.

Expert Amsterdam
A.J. Ernststraat 733
1082 LJ Amsterdam
020 4421299 amsterdam@expert.nl
Openingstijden
 • Vandaag : 12:00 - 18:00
 • Dinsdag : 10:00 - 18:00
 • Woensdag : 10:00 - 18:00
 • Donderdag : 10:00 - 18:00
 • Vrijdag : 10:00 - 18:00
 • Zaterdag : 10:00 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Gesloten op
 • 12 April
 • Eerste Paasdag
 • 13 April
 • Tweede Paasdag
 • 27 April
 • Koningsdag
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels