Navigatie

Beoordelingen Expert Amsterdam

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Amsterdam die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Amsterdam. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.6

Door mijn positieve ervaring met Expert kan ik dit bedrijf aanbevelen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (930)

  • Beoordeling: 8.6

    Door mijn positieve ervaring met Expert kan ik dit bedrijf aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 05-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    De vaatwasser is super, de aansluiting was niet erg gemakkelijk. De tekening die erbij zat klopte niet helemaal met deze machine. Dat was jammer. Maar na overleg met de verkoper kwam dit goed.
    Geschreven door Klant Kantas uit amsterdam zuidoost op 24-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Door vakkundig personeel geadviseerd en een hele goedeserice gekregen
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 20-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Deskundig en vriendelijk geholpen. aanrader, zeker als je vragen hebt.
    Geschreven door Klant Bos uit amsterdam op 20-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    zeer tevreden
    Geschreven door Klant Jeuring uit amsterdam op 20-04-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Altijd prettig om met een medewerker die meedenkt te overleggen. Ben blij met het resultaat.Dank daarvoor.
    Geschreven door Klant Kooi uit amsterdam op 19-04-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Vriendelijk en goed Personeel
    Geschreven door Klant Meerhoff uit amsterdam op 15-04-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Top, echt geweldig. Ben een hele blije klant
    Geschreven door Klant uit amstelveen op 11-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Toen mijn ook bij expert gekochte wasmachine kapot ging, na tien jaar, belde ik om een andere te bestellen. Die werd een paar dagen later geleverd. Ik ben heel tevreden over de vorige wasmachine en nu ook intussen over de nieuwe.
    Geschreven door Klant Hoekert uit amsterdam op 07-04-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Prettig en deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 07-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeker aan te raden
    Geschreven door Klant uit diemen op 07-04-2021
  • Beoordeling: 7.6

    het enige dat tegenviel was dat er een filter uitsparing in het koffiezet apparaat zit en dat wilde ik niet. Dat was niet duidelijk bij bestelling. Gelukkig werd het zonder problemen weer mee genomen en het geld werd terug gestort.
    Geschreven door Klant uit amstelveen op 06-04-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer tevreden over Expert
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 06-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit amstelveen op 06-04-2021
  • Beoordeling: 8.7

    We zijn erg tevreden over Expert. Deskundig, vriendelijk en de producten zijn van goede kwaliteit, evenals het personeel. Zeer prettig allemaal.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 02-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Met recht de beste service.
    Geschreven door Klant uit vinkeveen op 31-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon altijd prima service
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 30-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    ervaring goed, maar die stomme tevredenheidsonderzoekjes uiterst vervelend en overbodig.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 30-03-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Expert is betrouwbaar!
    Geschreven door Klant Oolbekkink uit amsterdam op 30-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service, vlot en netjes geholpen
    Geschreven door Klant De Vries uit badhoevedorp op 30-03-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Ondanks dat de bestelling en het inmeten on line moesten vanwege de corona-maatregelen, zij bestelling en montage goed afgehandeld. Ook het wijzigen van het tijdstip doordat de oven door de fabrikant niet tijdig geleverd kon worden ging vlot en soepel
    Geschreven door Klant Van der Storm uit amsterdam op 29-03-2021
  • Beoordeling: 6.7

    Ik schrijf geen review en wel dit ook in de toekomst niet doen
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 29-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Absoluut een aanrader. Vakkundig en vriendelijke en behulpzaam.
    Geschreven door Klant uit amstelveen op 22-03-2021
  • Beoordeling: 8.3

    De enige winkel die de click en collect wel snel op orde had. I.t.t hun concurrenten.. Super snel geholpen
    Geschreven door Klant Overbeek uit hillegom op 22-03-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Het mij vertrouwde bedrijf Expert is nog altijd vriendelijk en de service goed.
    Geschreven door Klant Zweers uit amsterdam op 22-03-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Geweldige service.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 21-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Ik heb telefonisch een kruimeldief besteld en kreeg in de winkel een beter advies en ben met een apparaat vertrokken beter passend bij de wensen.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 20-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Ik houd van persoonlijk contact bij aanschaf van apparatuur die prijzig is en ben daarom naar de zaak zelf gegaan, waar ik uitstekende ervaringen mee heb. De keus werd goed begeleid zonder dat ik het gevoel had gestuurd te worden. En bij aflevering hebben twee vriendelijke technici ook nog eens alles als vanzelf op de juiste plek geplaatst en gemonteerd en de details begrijpelijk uitgelegd aan een totaal technisch minkukel als ik. Chapeau daarvoor.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 19-03-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Fijne ervaring..
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 19-03-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Per telefoon besteld en goed advies van medewerker voor het kiezen van de juiste wasmachine!
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 19-03-2021