Navigatie

Beoordelingen Expert Amsterdam

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Amsterdam die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Amsterdam. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Menno Simons Woonzorgcentr. 10.0

een uitgebreide website die up too date wordt gehouden. veel goede acties

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (588)

  • Beoordeling: 10.0

    een uitgebreide website die up too date wordt gehouden. veel goede acties
    Geschreven door Klant Menno Simons Woonzorgcentr. uit amsterdam op 11-11-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Deskundige voorlichting bij installatie
    Geschreven door Klant Van de Pol uit amsterdam op 10-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Altijd persoonlijk en eerlijk advies.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 10-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    ben keurig en netjes geholpen, de bezorging was op tijd en heeft de machine goed geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant Van Hielten uit amsterdam op 08-11-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Deskundige verkoper en aardige mensen het assortiment is wat klein maar wat er staat is prima.
    Geschreven door Klant uit amstelveen op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Alles loopt heel plezierig
    Geschreven door Klant Van Dam uit amsterdam op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.5

    TOP-service en ouderwetse klantvriendelijkheid en kwaliteit.
    Geschreven door Klant Van der Mast uit amsterdam op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer goed voorgelicht goede bediening. Ruim assortiment.
    Geschreven door Klant Slokkers Design uit amsterdam op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Prima advies, concurrerende prijzen, komen afspraken na. Volgende keer koop ik hier weer
    Geschreven door Klant Maes uit amstelveen op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Expert Bushoff is een klassieke detailhandel in de goede zin van het woord. Zit zijn gevestigd in de buurt, de benadering is persoonlijk, ze hebben een goed assortiment en de service is uitstekend.
    Geschreven door Klant Van Iperen uit amsterdam op 07-11-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Twee koelkasten besteld. Een is geleverd en geïnstalleerd. De ander is mee terug genomen. Was beschadigd. De levering heeft wel erg lang op zich laten wachten. Je betaald het gehele bedrag vooraf. Dit ontneemt je de kans nog iets zg. af te dwingen. De installateurs waren zeer professioneel. wacht nu maar weer op de volgende levering.
    Geschreven door Klant Schiering uit amsterdam op 06-11-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Zijn verder tevreden. Mooie winkel. Prima bediening. Ruim assortiment.
    Geschreven door Klant uit amstelveen op 01-11-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Vriendelijk personeel en service is uitstekend.
    Geschreven door Klant Hoekstra uit assendelft op 24-10-2019
  • Beoordeling: 7.3

    product dat ik heb gekocht bevalt mij goed geen moeilijke instellingen ik heb het dan over een tomtom groetjes ieneke
    Geschreven door Klant Baars uit amsterdam op 29-07-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Bushoff in de A.J. Ernststraat, Buitenveldert, Amsterdam is een zaak waar je fijn wordt geholpen, men altijd met je meedenkt en goede service verleent.
    Geschreven door Klant Spiekerman uit amstelveen op 29-07-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Gelukkig zijn er nog normale winkels waar je de produkten kunt zien en ervaren. Vooral fijn dat de medewerkers meedenken en je van goed advies kunnen voorzien.
    Geschreven door Klant Isaac uit amsterdam op 22-07-2019
  • Beoordeling: 9.0

    deze zaak is zeker aan te bevelen.
    Geschreven door Klant uit amstelveen op 22-07-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Bezoek gebracht aan Expert Buitenveldert. Was bezig met parkeerapp maar medewerker kwam meteen naar mij toe en gaf aan dat hij mij zou aanmelden. Daarna goede uitleg over aankoop tv en Sonos gehad. Inmiddels tv (LG) , sonos boxen en subwoofer bezorgd en aangesloten door Expert. Zeer tevreden met aankoop en Expert
    Geschreven door Klant Rijpsma uit amstelveen op 12-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Beste Expert van nederland
    Geschreven door Klant uit monnickendam op 12-07-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Goeie service.
    Geschreven door Klant Den Ouden uit amsterdam op 09-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goede ervaringen met Expert; deskundige en vriendelijke medewerkers + goede installatie thuis.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 08-07-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service en vriendelijke bediening zowel in de winkel als de bezorgers 👍
    Geschreven door Klant uit amstelveen op 04-07-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Altijd produkten op voorraad en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit amstelveen op 25-06-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Geweldige service!!!
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 24-06-2019
  • Beoordeling: 6.8

    goede producten, heel goede kwaliteit monteur; in de winkel/ aan de telefoon niet goede ervaring: geen excuus als iets langer duurt. Expert belt dan niet zelf, moet j e achterheen, als je denkt: waarom hoor ik niets?
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 16-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Plezierige winkel met uitstekende, deskundige service
    Geschreven door Klant Schuller uit amsterdam op 14-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Een prima produkt, heel geluidsarm, vormgeving erg mooi. Produkt was voorradig in de winkel en kon ik meteen meenemen.
    Geschreven door Klant uit amstelveen op 11-06-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Ouderwets goede service
    Geschreven door Klant Brink uit amsterdam op 11-06-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Meedenken en prima levering
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 11-06-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Voor advies bent je hier aan het goede adres.
    Geschreven door Klant Obbes uit amsterdam op 05-06-2019