Navigatie

Beoordelingen Expert Amsterdam

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Amsterdam die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Amsterdam. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

zo een fijne vestiging

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (689)

  • Beoordeling: 10.0

    zo een fijne vestiging
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Koop bij dit Expert filiaal, keurig advies, niet duur en de leveringen gaan geheel volgens afspraak!
    Geschreven door Klant Berkelouw uit amsterdam op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Nog altijd een heel goed adres voor elektronica etc. Aandacht voor de klant en vakkundige service.
    Geschreven door Klant Visser uit amsterdam op 03-07-2020
  • Beoordeling: 8.9

    De Expert website is erg informatief en daarom is het maken van een keus makkelijk. Maar, alvorens over te gaan tot definitieve bestelling van een product, is het aan te bevelen om toch ook eerst maar even contact op te nemen met de Expert winkel in de buurt om te verifiëren of de levervoorwaarden en prijs hetzelfde zijn als op de Expert website aangezien daar verschil in kan zitten. De medewerkers van de winkel hebben me overigens zeer goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 03-07-2020
  • Beoordeling: 5.5

    geen behoefte aan
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 02-07-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Goede service van deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Van Striem uit lijnden op 02-07-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Heb op 29 juni twee Sonos One speakers gekocht bij Expert, omdat ze een hele mooie aanbieding hebben ( namelijk 2 Sonos One speakers voor 366 euro ). Over de Sonos speakers zal ik niets zeggen, deze speakers spreken immers voor zich. Expert is een mooie en overzichtelijke winkel , met voldoende ruimte en deskundig personeel. IK werd snel en deskundig geholpen, en de verkoper wist al mijn vragen op een hele prettige manier te beantwoorden. Een hele goede ervaring, en compleet beter dan ik had verwacht!
    Geschreven door Klant Tallon uit amsterdam op 30-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Naast goede apparatuur leveren hebben ze hun uiterste best gedaan om intern bestellingen om te ruilen en een koelkast uit een andere winkel te regelen. (Ik zat zonder koelkast met 30 graden). Super service!
    Geschreven door Klant Eijgenraam uit amsterdam op 29-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service!!!!
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 24-06-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer te vrede ben met mijn aankoop.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 19-06-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Goede service
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 18-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Perfecte winkel
    Geschreven door Klant De Groot uit amsterdam op 17-06-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Het is heel fijn om geholpen te worden door mensen die exact weten waarover ze praten, zonder nodeloze overdreven verkooppraatjes.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 17-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Dat doe ik niet, maar met kennissen zal ik mijn ervaringen wel delen.
    Geschreven door Klant uit amsterdam zuidoost op 15-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Persoonlijk advies heeft het uiteindelijk toch gewonnen van de webshop....voorkomt een miskoop.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 12-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Mijn oma komt al jaren bij Expert. Ik dacht altijd dat ze dat deed omdat het bekend aanvoelt. Nu snap ik waarom mijn oma zo enthousiast is: ze helpen je met liefde, het voelt écht goed om hier een aankoop te doen. Eerste winkel dat niet zo commercieel aanvoelt. Ook gebruik gemaakt van bezorgservice, en zelfs zij waarom super vriendelijk en hebben de tijd genomen om de hele machine uit te leggen! Kortom: TOPPERS
    Geschreven door Klant Van den Broek uit amsterdam op 11-06-2020
  • Beoordeling: 8.5

    He tevreden over Expert
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 10-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Expert is een keten waar je nog persoonlijke aandacht service en expertise kunt verwachten terwijl de prijzen concurrerend zijn.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 10-06-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Hisense koel/Vries combi mooi en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. No frost is een aanrader.
    Geschreven door Klant De Fretes uit amsterdam-n nieuweda op 08-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Altijd goede voorlichting en adviezen. Ook de levering van de produkten uitstekend en op de afgesproken tijd en keurig aangesloten.
    Geschreven door Klant Van der Linden uit amsterdam op 08-06-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Expert is een overzichtelijke winkel waar je geholpen wordt door deskundige medewerkers. Klantvriendelijk en met een goede service.
    Geschreven door Klant Bergmans / Felten uit amsterdam op 07-06-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Kijk op YOU TUBE wasmachines videos/werkwijze, als reviews. Ook van wasmachinemonteurs, mening ervaringen/oordeel!
    Geschreven door Klant De Ronde uit amsterdam op 05-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Geweldige OLED tv laten bezorgen van LG. De service van de medewerker en het meedenken was gewoon super. Ben zeer tevreden en kan het iedereen aanraden om deze winkel te bezoeken
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 05-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben erg tevreden over de service en deskundigheid van de Expertmedewerkers, je bent daar echt klant !!
    Geschreven door Klant Tames uit amsterdam op 05-06-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Alles keurig geregeld. Aansluiting van de vaatwasser ook. Hij doet het prima.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 04-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    prima service, advies en aankoop. Goede sfeer in winkel met personeel
    Geschreven door Klant Baas uit amsterdam op 03-06-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Betrouwbaar en goed adres
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 03-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Expert is qua prijs niet zo concurrerend, maar dat maken ze ruimschoots goed met de service, aandacht en vriendelijkheid van de werknemers. Mijn speciale dank en bewondering gaat uit voor de bezorgers die voor mij een wasmachine van ruim 90 kilo naar de tweede verdieping hebben getild en hebben aangesloten. Ze moesten ook nog de oude wasmachine weer naar beneden tillen. Een groot compliment waard. 👏👍
    Geschreven door Klant Alting uit amstelveen op 28-05-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Uitstekende service die ons als klant volledig ontzorgt en denken altijd mee.
    Geschreven door Klant Wijs & Van Oostveen uit amsterdam op 28-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekende service en goed meegedacht
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 27-05-2020