Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Amsterdam

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Amsterdam die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Amsterdam. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.8

Je wordt op een goede manier geholpen. Deskundige voorlichting en geen dwang.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (541)

  • Beoordeling: 8.8

    Je wordt op een goede manier geholpen. Deskundige voorlichting en geen dwang.
    Geschreven door Klant uit amstelveen op 13-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Bushoff is een echte expert voor al uw huishoudelijke apparatuur en TV\'s. Daarnaast ontzorgen zij u, want op locatie sluiten ze alles netjes aan, leggen u het allemaal uit, echt heel cool! Vergeet al dat andere en loop bij Expert Bushoff even binnen, want kopen is och een groot plezier!
    Geschreven door Klant Roelfzema Vastgoedadviseurs uit amsterdam op 13-03-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Ging prima, tot de afleverdatum,
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 12-03-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Ik denk dat alles wat tot nu toe is geschreven behoeft geen verdere kommentaar
    Geschreven door Klant Van Dam uit amstelveen op 12-03-2019
  • Beoordeling: 9.9

    goed advies en levering en plaatsen volgens afspraak
    Geschreven door Klant E. uit aalsmeer op 04-03-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Een 9+ op de schaal van de fam. van veldhuijsen.
    Geschreven door Klant Van Veldhuijsen uit amsterdam op 25-02-2019
  • Beoordeling: 8.6

    X
    Geschreven door Klant Rijken uit amsterdam op 15-02-2019
  • Beoordeling: 9.8

    In alle denkbare opzichten is Expert een uitstekend bedrijf. Zeer vakkundig, goede monteurs, erg vriendelijk en correct. Kortiom de kwaliteit die Expert biedt, komt helaas nog maar uiterst zelden voor. Wij zijn erg enthousiast over dit prima bedrijf.
    Geschreven door Klant Keller uit amstelveen op 13-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is een fantastische zaak voor alle huishoud en elektrische artikelen. Ik ben al meer dan 20 jaar klant in verschillende vestigingen en heb altijd een uitstekende service gekregen. Ik kan iedereen aanraden bij Expert langdurig klant te worden.
    Geschreven door Klant Wunneberg uit amsterdam op 13-02-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Prijzen zijn niet de laagste, maar de service is heel goed.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 06-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Behulpzame,medenkende medewerkers. Verhouding prijs kwaliteit is uitstekend.
    Geschreven door Klant Letteboer uit amstelveen op 04-02-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Deze winkel geeft een goed advies en ze zijn betrouwbaar.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 26-01-2019
  • Beoordeling: 8.9

    De medewerkers hebben kennis van zaken over de artikelen die Expert verkoopt en er is een zeer goede service.
    Geschreven door Klant De Lange uit amsterdam op 24-01-2019
  • Beoordeling: 9.8

    ij problemen met een van mijn apparaten staat de firma Bushof altijd gauw voor de deur. Dat geeft vertrouwen.
    Geschreven door Klant Van Gelder uit amsterdam op 22-01-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Personeel is zeer klantvriendelijk. Productkennis hapert op details
    Geschreven door Klant Reiman uit amsterdam op 11-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Kan Expert aanbevelen bij anderen.
    Geschreven door Klant uit amsterdam z.o. op 09-01-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service in de winkel.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 07-01-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Alles was bij onze aankoop een goede, plezierige ervaring. Van ons bezoek aan de winkel, het inmeten thuis, het advies om tot een juiste keuze te komen, tot aan het plaatsen van de vaatwasser bij ons thuis door de vakbekwame monteurs. Precies waar we naar op zoek waren. Geen online druk op de knop thuis in de anonimiteit, maar persoonlijk contact met aardige, vakbekwame mensen, met zeer veel kennis van zaken en die duidelijk eer in hun werk stellen, waar je keer op keer op kon terugvallen. Ik weet zeker: ook na jaren. We zijn daardoor extra blij met onze aankoop. We kunnen het iedereen aanraden!
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 07-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Wasmachine gekocht en deskundigheid en menig verkoper erg goed en dankzij zijn tips voor de 1e maal gekozen voor een Samsung. Bezorging prima op tijd en bezorgers erg kundig en snel.
    Geschreven door Klant Van Elswijk uit amstelveen op 07-01-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Zeer aanbevelend, en top personeel
    Geschreven door Klant Withaar uit amstelveen op 27-12-2018
  • Beoordeling: 8.9

    N.v.t.
    Geschreven door Klant Bamberger uit amsterdam op 27-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Kennis van de producten en meedenken met de behoefte van de klant wegen zeker op tegen bestellen via google of grote zaken met stuntprijzen! O.a. een fijne wasmachine en vaatwasser gekocht.
    Geschreven door Klant Olijkan uit amsterdam op 19-12-2018
  • Beoordeling: 8.0

    neen
    Geschreven door Klant Oolbekkink uit amsterdam op 14-12-2018
  • Beoordeling: 9.6

    prima service en levering kan het iedereen aanbevelen
    Geschreven door Klant Visscher uit amsterdam op 10-12-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Breed assortiment, prettige service.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 10-12-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Het gekochte artikel zal op internet heus wel ergens goedkoper zijn, maar dit weegt voor mij absoluut niet op tegen de kwalitatief goede voorlichting c.q. afstemming met de medewerkers in de Expert winkel. Én niet te vergeten de uitstekende aftersales service die we bij de zeldzame storingen van apparatuur tot nu toe hebben ervaren. Kortom, zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Korver uit amsterdam op 07-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundig personeel en goede informatie. Wij kopen al jaren onze producten bij Expert vanwege hun goede service.
    Geschreven door Klant Huizenga uit amsterdam op 07-12-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Goed advies en uitstekende uitvoering.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 05-12-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Een prima betrouwbare zaak met kennis van zaken.
    Geschreven door Klant De Jong uit amsterdam op 30-11-2018
  • Beoordeling: 9.1

    ik kom al vele jaren in de zaak en altijd tevreden over artikelen danwel advies.
    Geschreven door Klant Van Eck uit amsterdam op 27-11-2018