Navigatie

Beoordelingen Expert Amsterdam

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Amsterdam die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Amsterdam. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 6.4

hun afspraken na te komen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (791)

  • Beoordeling: 6.4

    hun afspraken na te komen.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 21-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Wij zijn jaren klant bij expert doordat wij ons 100% kunnen verlaten op eerlijk en goed advies. Zeer goede service!,
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 19-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer kundige medewerkers hebben mijn oude vaatwasser omgewisseld voor in nieuwe. Hulde hoe ze het gedaan hebben.
    Geschreven door Klant Heideman uit amsterdam op 19-11-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Goed advies, prima service!
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 19-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Fantastische (ouderwetse) service! Deze zaak werkt met eigen mensen en dat is een wereld van verschil. Gezien mijn (ook eerdere) ervaringen, zal ik nooit meer bij een andere zaak bestellen.
    Geschreven door Klant Veldman uit amsterdam op 12-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    zeer goede service, correct en vakkundig personeel. Ben al jaren klant van vestiging Buitenveldert. Kortom een adres van vertrouwen.
    Geschreven door Klant Monsees uit amsterdam op 11-11-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Dik tevreden juist omdat de winkel mooi in de buurt is.
    Geschreven door Klant Jongkind uit amsterdam op 09-11-2020
  • Beoordeling: 5.5

    Mijn ervaring tot nu toe heb ik hiervoor met u gedeeld. Ik weet niet of u die op uw website wilt plaatsen. Voor mij hoeft dat niet per se.
    Geschreven door Klant Hemker uit amsterdam op 09-11-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Het zijn echte experts bij Expert! Mooie slogan toch?
    Geschreven door Klant Wiggers uit amsterdam op 06-11-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Prettige winkel. Kunt rustig binnenlopen en lekker rondneuzen in het uitgebreide assortiment van tv tot espresso- koel-was-machine, etc., etc.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 05-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ben erg tevreden. Ben goed geholpen in de winkel. Men heeft mij uitstekend uit gelegd wat de verschillen waren tussen de verschillende wasmachines. Goede keus om deze machine te nemen.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 04-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zijn zeer tevreden.Hebben via internet alles geregeld.Waren keurig op tijd,goede en keurige montage,en alles keurig op geruimd,zelfs gestofzuigd.
    Geschreven door Klant Hoefman uit amsterdam op 04-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    nee, dankjewel
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.0

    De kennis en de service is uitstekend
    Geschreven door Klant Meerhoff uit amsterdam op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Verkoop personeel correct en aardig, de winkel heeft een goed assortiment
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Sedert jaren excellente service, met je meedenken in keuze en aanschaf. Daarnaast als kers op de taart: zoveel begrip tonen voor een klant dat de bezorging (van een broodnodige droger) zelfs direct werd ingelast. Top klasse !
    Geschreven door Klant Oei uit aalsmeer op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende info bij Expert/ Buitenveldert betreffende de aankoop van mijn Liebherr koelkast, tafelmodel. Koelkast voldoet precies aan mijn verwachtingen, heel mooie uitvoering. Geweldige bezorging, voorzichtig, en beide bezorgers, zoals momenteel gewenst, met mondbescherming. Top! De winkel zoals bezorging zeer aan te bevelen.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 02-11-2020
  • Beoordeling: 8.5

    goed advies van de verkoopmedewerker. uitstekende medewerkers die de wasmachine plaatsten
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 02-11-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Goede service waar men tijd neemt voor de klant. Verkopers weten waar ze het over hebben.
    Geschreven door Klant Rijpsma uit amstelveen op 30-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Excellente service. Zeer persoonlijke inzet van het team, snelle levering tegen prima prijs.
    Geschreven door Klant F. Goddijn uit amsterdam op 29-10-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Ik had een lastige opdracht voor Expert i.v.m.de beschikbaarheid van het artikel dat ik nodig had. Maar dat is perfect opgelost.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 29-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    zeer prettig en professioneel geholpen en prima afhandeling van de bestelling
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 27-10-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Mooie winkel , goed verzorgd personeel, goed geholpen,
    Geschreven door Klant uit amstelveen op 26-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Bushoff goede service en vakkundig
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 24-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Super, bezorging liep erg soepel en professioneel, deze mensen denken mee, erg tevreden over ontvangst in de winkel, kunnen veel andere partijen een voorbeeld aan nemen!!!
    Geschreven door Klant Middelhoven uit amstelveen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Mijn complimenten voor de zeer professionele, correcte en vriendelijke service van het winkelpersoneel en de zeer capabele installateurs. Ik ben blij dat er nog winkels bestaan waar een product kan worden bekeken en vergeleken. Aanrader.
    Geschreven door Klant De Jong uit amsterdam op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Een nieuwe koelkast aangeschaft. Perfect. Heel blij met de service.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik vind expert een fijne winkel. Tijd voor de klant. Deskundige medewerkers. Ik vind het ook fijn dat er niet zozeer jongeren werken maar juist ook senior medewerkers. Assortiment is compleet en ze adviseren je goed. Ik ben fan.
    Geschreven door Klant Stammes uit amsterdam op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Hier wordt je erg prettig en vakkundig geholpen. Helemaal top.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ik word altijd uitstekend geholpen bij Expert, uitstekende service en voorlichting over een product. Bezorging en installatie is ook top.
    Geschreven door Klant Dirkx uit amsterdam op 20-10-2020