Navigatie

Beoordelingen Expert Amsterdam

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Amsterdam die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Amsterdam. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.2

Wees duidelijk,anders schiet je toch nog voor jezelf tekort,en dat vermindert je plezier van je aankoop.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (747)

  • Beoordeling: 7.2

    Wees duidelijk,anders schiet je toch nog voor jezelf tekort,en dat vermindert je plezier van je aankoop.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.4

    We twijfelden tussen een condensdroger een een warmtepompdroger. De verkoper gaf hier heel goed advies over. Hij hield ook goed rekening met ons budget. De uitleg over de werking en het verschil tussen de twee drogers was heel duidelijk. Ook fijn dat je niet het gevoel hebt dat je iets \"aangesmeerd\" krijgt. Gewoon eerlijk en gedegen advies. Snel geholpen, zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Weersch uit amstelveen op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Al meer dan 20 jaar klant bij Expert Bushoff. Altijd zeer tevreden geweest en gebleven.
    Geschreven door Klant Www.tandarts-vinkeveen.nl uit vinkeveen op 11-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Alles is goed
    Geschreven door Klant uit oostzaan op 10-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ervaringen met het personeel van expert zijn prima zijn altijd bereid oplossingen te zoeken
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 10-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Een zeer deskundige verkoper
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 08-09-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Zeer tevreden en goed geholpen!
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 08-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Top zaak en personeel
    Geschreven door Klant uit aalsmeer op 07-09-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Zeer goed geholpen
    Geschreven door Klant Van der Veen uit badhoevedorp op 07-09-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Ik koop regelmatig bij Expert en ben heel tevreden over de service in de winkel.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Ben tevreden over aankoop koelkast en inductieplaat. En enthousiast over de bediening/service/advies in de winkel en de website maakten mij keuzes goed voorbereid. De aflevering en ophalen gebeurde netjes en vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 07-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Amsterdam is een zeer betrouwbare en service gerichte winkel met deskundig en correct personeel.
    Geschreven door Klant Lg Benelux Bv uit amstelveen op 07-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Al heel wat gekocht expert Bushoff en steeds vriendelijk geholpen en service is uitstekend niets anders dan lof 👍👍👍
    Geschreven door Klant Van den Bos uit amsterdam op 03-09-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Fijne winkel voor als je deskundig advies wilt. De medewerkers denken mee en zoeken de daarbij best passende oplossing.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 01-09-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Prima zaak met persoonlijke aandacht!
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 31-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service, plezierig kundig personeel in een prachtige winkel
    Geschreven door Klant Schmidt uit amsterdam op 28-08-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Zoals altijd weer prima service!
    Geschreven door Klant Van Hoorn uit amsterdam op 28-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    zeer goede service en adviezen.
    Geschreven door Klant uit aalsmeer op 27-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service
    Geschreven door Klant uit amstelveen op 25-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Goede persoonlijke aandacht en service
    Geschreven door Klant uit amstelveen op 24-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    nvt
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 21-08-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Vond de persoonlijke aandacht bij de verkoop in de winkel en het plaatsen van de TV door de Expert medewerkers heel positief.
    Geschreven door Klant Kalkwarf uit amsterdam op 20-08-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Kopen sinds jaar en dag witgoed en elektronica met veel plezier.
    Geschreven door Klant Bennemeer uit amsterdam op 20-08-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Jarenlange betrouwbare service en advies. Ook met een calamiteit -niet functionerende nieuwe koelkast op zaterdag tijdens de hittegolf- bleef de service en oplossingsgerichtheid uitstekend.
    Geschreven door Klant Jessen uit amsterdam op 18-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    goed accuraat advies, snelle service, klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit amstelveen op 15-08-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Nvt
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 14-08-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Prettige zaak met deskundige medewerkers en een ruim aanbod. ook een goeie website voor relevante informatie over de producten en reviews.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 11-08-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Super service en vriendelijke en deskundige medewerkers.
    Geschreven door Klant Schouten uit amsterdam op 11-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goeie sortering, uitstekende bediening. Mijn vaste keus.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 10-08-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Fijne service, goed advies en nette montage. Afspraak is afspraak qua tijd en ook afrekening. Kom er weer!!!
    Geschreven door Klant Dijkstra uit amsterdam op 09-08-2020