Navigatie
8.75 10 37

Expert Baak

Plan uw route
 • 10.0 10 “Prima zaak uitstekende uitleg vriendelijk en mee denkend”
 • 9.4 10 “Kies voor uw lokale dealer, zij gaan verder dan een webshop. Goed advies en service is goud waard !”
 • 9.2 10 “Ruime keus”
 • 7.8 10 “Goede service”
 • 7.5 10 “Fijne zaak en je wordt goed geholpen”
 • 8.4 10 “Klantvriendelijk en zeer deskundig geholpen. Ik kom graag bij Expert en ben ook zeer vertrouwd met hun goede service.”
 • 9.3 10 “Bij aankoop en keuze nieuwe koel/diepvriescombi goede voorlichting gekregen. Deskundig ingemeten en geholpen bij keuze. Bij plaatsing duidelijke afspraken en keurig werk bij plaatsing. Relatief kleine zaak maar met grote deskundigheid.”
 • 8.3 10 “klantvriendelijke winkel, deskundig personeel, goede service.”
 • 10.0 10 “Snel,goed,betrouwbaar. Kan niet beter!”
 • 7.9 10 “vlotte afhandeling van bestelde bezorging naar tevredenheid”
Expert Baak

Expert Baak

Expert Visie

Welkom bij Expert Baak
Expert Eliesen is een familiebedrijf met vestigingen in Baak, Hengelo en Zutphen. De opa van de huidige eigenaar Mathijn Eliesen begon in 1935 met de verkoop en reparatie van fietsen in het pand aan de Zutphen Emmerikseweg in Baak. Later breidde hij zijn aanbod uit met radio’s en tv’s. Toen de vader van Mathijn in de jaren zeventig de zaak overnam, gingen de fietsen eruit en breidde hij het assortiment uit met huishoudelijke apparaten. En dat is alleen maar verder gegroeid want in 1993 kwam er een vestiging in Zutphen bij aan de rand van het centrum. Sinds 2014 is er ook een Expert Eliesen in Hengelo (Gld.). Zo hebben we met drie vestigingen een compleet aanbod in witgoed en bruingoed.

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Op een moment dat ú het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u dat wij uw oude apparaat voor u afvoeren? Dat doen wij graag voor u!

Expert reparatieservice

Reparatieservice
We kunnen al jaren vertrouwen op een vast team medewerkers met ieder hun eigen specialisme. Daardoor beschikken we over een eigen reparatieservice en repareren we dus alles zelf. Wasmachine, koelkast of televisie kapot? Bel ons en we komen zo snel mogelijk bij u om het probleem vakkundig op te lossen.

Expert inbouwservice

Diverse installatieservices van Expert
Inbouw is maatwerk! Een nieuwe vaatwasser, koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door Expert te laten doen. Wij hebben daarvoor onze speciale inbouwinstallatieservice. Bovendien brengen wij uw aankoop bij u thuis. Wanneer u dat wil! De monteur-bezorger zal het huidige inbouwapparaat demonteren en het nieuwe inbouwapparaat vakkundig plaatsen.

Ook bieden wij een vakkundige installatieservice aan voor andere apparatuur, zoals aansluiten van een nieuwe televisie of home cinema set. Oude apparatuur nemen wij graag voor u mee. Net als het verpakkingsmateriaal laten wij dit verantwoord recyclen. Heeft u speciale installatiewensen? Deze kunt u altijd kenbaar maken in onze winkel. Bij Expert staat service centraal. Met de installatieservice van Expert geniet u zorgeloos van uw aankoop.

Expert productdemonstraties

Productdemonstraties
Toe aan een nieuwe wasmachine, diepvries, televisie of een nieuw scheerapparaat? Kom dan naar een van onze winkels waar u uitgebreid kunt kennismaken met een product naar keuze. Regelmatig organiseren we specifieke productdemonstraties en demodagen in onze winkel. Onder het genot van een hapje en een drankje vertellen we u alles over de werking en de mogelijkheden van onze producten.

Nieuws

Problemen met WIFI opgelost
In veel huishoudens en bedrijven wordt een steeds groter beroep gedaan op de draadloze verbindingen met WiFi. Waar voorheen één pc op die manier draadloos met internet was verbonden is het aantal apparaten dat van diezelfde verbinding gebruik maakt de afgelopen jaren enorm gegroeid. Naast de vaste pc zijn er vaak een of meer tablets in huis, hebben kinderen op de eigen kamer misschien een laptop en maak je ook met smartphones via WiFi verbinding met internet. Als het mooi weer is wil je ook nog graag buiten op het terras met je tablet tv kijken. Op veel plekken gebeurt dat nog met exact dezelfde WiFi-apparatuur die vijftien jaar geleden nog zo goed voldeed. Dat leidt tot klachten over snelheid en verbindingen die weg vallen.

Met een extender kun je het signaal versterken. Dat vraagt wel enige kennis. Plaats je de extender halverwege de woning om op zolder ook bereik te hebben, dan ben je in feite een verzwakt signaal aan het versterken. Het beste resultaat bereik je door het signaal vanaf de bron door te sturen. Expert Eliesen heeft daar goede oplossingen voor, onder meer met Powerline, die gebruik maakt van het elektriciteitsnetwerk om het WiFi-signaal naar andere plekken in huis door te sturen. Als je ook nog randaarde kunt gebruiken bereik je nog hogere snelheden. Ook voor het probleem dat apparaten blijven schakelen tussen WiFi-signalen zijn oplossingen. Met de aanleg van een netwerk los je dat op. “Wij adviseren mensen graag”, licht Mathijn Eliesen toe. “Soms kunnen ze er zelf mee aan de slag, maar waar nodig helpen wij graag. Onze medewerkers hebben de kennis in huis om bij de mensen thuis te beoordelen wat de beste oplossing kan zijn om maximaal profijt te houden van alle voorzieningen.”

Online bij Expert bestellen, lokaal bij Expert kopen
De webshop van Expert koppelt het gemak van online bestellen aan de voordelen van lokaal kopen. Wie op de website van Expert een product besteld, krijgt het thuis gebracht vanuit de dichtstbijzijnde Expert-winkel. Mét de service die daar standaard bij hoort. De online bestelling wordt doorgegeven aan bijvoorbeeld de Expertwinkel in Zutphen, Baak of Hengelo. Van daaruit wordt contact opgenomen met de klanten om een afspraak te maken voor aflevering van het product.

De medewerker van de Expert-bezorgdienst kan ook vragen beantwoorden, helpt mee, als dat nodig is, om het apparaat op de plek te krijgen en neemt bovendien verpakkingsmateriaal mee terug. Kortom: de winkel Expert Eliesen is voor de klant 24 uur per etmaal open!”

Steeds meer gemak en comfort met Home Automation
De term raakt steeds meer ingeburgerd: home automation. De mogelijkheden van internet worden gebruikt dan voor bediening van apparaten. Vaak worden daarvoor sensoren gebruikt. Het zijn soms relatief eenvoudige toepassingen die handig zijn en wonen veraangenamen. Bijvoorbeeld de lamp die aangaat wanneer je vanuit bed naar het toilet gaat, een deur die vanzelf open gaat als je beladen met volle boodschappentassen thuis komt of verlichting of rolluiken die je met de smartphone bedient. Pascal is bij Expert Eliesen de specialist. “Voor ouderen kan een aantal eenvoudige toepassingen het wonen veraangenamen. Met verlichting die automatisch aan gaat, maar bijvoorbeeld ook als je de deurbel niet meer hoort. Je kunt dan zorgen dat de lamp in de woonkamer gaat knipperen.”

De gong waarmee in vroeger tijden werd gewaarschuwd dat het eten klaar is kun je vervangen door een seintje waarmee de tv uitgaat, de verlichting bij tafel verandert in sfeerverlichting en de kinderen met een sms-je wordt gemeld dat ze aan tafel moeten komen. Home automation is op allerlei terreinen in te zetten. Met sensoren kun je op het gebied van veiligheid veel ongemakken voorkomen. Je krijgt een seintje als de elektriciteit uitvalt van de vrieskist, de lekbeveiliging van de wasmachine kan zicht melden of de sensor aan de buitendeur reageert omdat mogelijk een inbreker rommelt aan de deur. Als het dan toch een warme dag wordt zorgt de temperatuursensor ervoor dat de rolluiken of zonneschermen automatisch naar beneden gaan. Afhankelijk van de situatie en wensen kan Expert Eliesen een totaal-oplossing bieden. “Wij beschikken over de kennis en apparatuur om te zorgen voor een goede installatie”, onderstreept Pascal. Hij kan ook een programma schrijven waarin alle wensen om het comfort en gemak in huis te verhogen zijn opgenomen.”

Maak kennis met Expert Baak

Alfons stelt zich voor

Alfons

Alfons heeft het helemaal naar zijn zin als hij de klanten kan helpen in de winkel in Baak. Heel af en toe kun je hem ook tegenkomen in de winkels in Zutphen of Hengelo. Hij werkt sinds 2005 bij Elektro Eliesen, zoals de winkel in Baak bekend staat. Daarvoor was hij een jaar of vijftien actief in de supermarktwereld. “Maar werken in deze branche past mij veel beter, dat bevalt me al heel veel jaren erg goed.”

Mathijn stelt zich voor

Mathijn

Eigenaar Mathijn van Expert Eliesen vindt het jammer dat hij steeds meer achter zijn bureau moet zitten dan dat hij in de winkel kan staan. Het rechtstreekse contact met de klant vindt hij toch het leukste. Hij is zoveel als zijn andere werkzaamheden dat toelaten te vinden in de winkels in Hengelo en Zutphen. “Je merkt dan wel dat er echt verschil is; Zutphen is een echte stad. In Hengelo sta je dichter bij de gemeenschap. Die steun je in verhouding ook meer met sponsoring.” Hij begon als ondernemer in Zutphen, toen hij eind jaren negentig als 20-jarige bij zijn vader Jakie in de zaak kwam. Hij is eigenaar van de winkels in Zutphen en Baak. In 2014 nam hij de Expert-winkel in Hengelo over. Mathijn woont met vriendin in Baak, naast de zaak.

Michel stelt zich voor

Michel

Een van de leukste aspecten van zijn vak vindt Michel dat de mensen altijd blij zijn dat hij komt. Hij is de hele dag op pad om te bezorgen, te repareren en aan te sluiten. “Wat is er fijner dan dat je de wasmachine die het niet meer doet meeneemt en een nieuwe komt installeren en aansluiten? Mensen zijn vaak dankbaar dat je dat bij hen thuis komt doen.” Met de opkomst van home automation kan hij ook steeds meer terugvallen op zijn ICT-achtergrond. Voordat Michel in 2016 bij Expert Eliesen aan de slag ging werkte hij voor een groot Telecombedrijf. Michel heeft twee kinderen. Hij woont in Deventer samen met zijn vriendin.

Thijs stelt zich voor

Thijs

Als stagiaire in het kader van zijn opleiding elektrotechniek kwam Thijs indertijd bij Expert Eliesen. Dat beviel van beide kanten zo goed dat Thijs in 2003 meteen na zijn opleiding in dienst kwam en niet meer is weggegaan. Hij komt veel bij de klanten thuis over de vloer, bijvoorbeeld voor het installeren van witgoed of andere apparaten die zijn gekocht en voor het uitvoeren van kleine reparaties. Regelmatig helpt en adviseert hij klanten in een van de drie Expert-winkels. Thijs woont samen met zijn vriendin in Hengelo.

Expert Baak
Zutphen Emmerikseweg 46
7223DG Baak
0575 551000 Contact via e-mail Contact via Whatsapp
Openingstijden
 • Vandaag : 13:00 - 18:00
 • Dinsdag : 09:00 - 18:00
 • Woensdag : 09:00 - 18:00
 • Donderdag : 09:00 - 18:00
 • Vrijdag : 09:00 - 18:00
 • Zaterdag : 09:00 - 16:00
 • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels