Navigatie
8.96 10 755

Expert Twello

Plan uw route
 • 9.4 10 “prima zaak, prima service, prima klantbehandeling”
 • 7.6 10 “niet begrepen”
 • 9.0 10 “Zeer vakkundig personeel. Erg behulpzaam en nemen de tijd voor je. Als er iets is, je hoeft maar te bellen en ze staan je netjes te woord en zorgen voor een oplossing.”
 • 9.5 10 “Goede dienstverlening Goed advies. Goede levering”
 • 8.8 10 “Geweldige winkel met veel keuze mogelijkheden. Je wordt uitstekend geadviseerd. Zeer tevreden of de aangekochte TV.”
 • 9.2 10 “Uitstekende winkel, prima mensen”
 • 9.5 10 “Wij zijn goed geholpen”
 • 9.3 10 “Prima geholpen door Expert in Twello. Ondanks dat het een toestel uit de fysieke winkel was is het toch naar mij opgestuurd.”
 • 8.0 10 “Nvt”
 • 7.3 10 “gezellig personeel en deskundig, mooi zaak en ruim assortiment.”
Expert Twello

Expert Twello

Het team van Twello

Welkom bij Expert Twello
Expert Twello is verhuisd en vanaf heden staat de grootste Expertwinkel van Nederland in het mooie Twello met een oppervlakte van wel 1.250 vierkante meter: 900 vierkante meter winkel, 300 vierkante meter magazijn en 50 vierkante meter aan praktische ruimtes! Genoeg reden dus om bij ons langs te komen en een kijkje te nemen in de nieuwe winkel! Zo hebben we vanaf nu een enorme TV-wand, een glazen passage door de winkel heen en een bijzondere koffie-presentatie, waar werkelijk alles op het gebied van koffie te verkrijgen is. Bent u nieuwsgierig geworden?

Kom dan snel langs op onze nieuwe locatie aan de Duistervoordseweg 11, in het voormalig Jumbo-filiaal.

Eigen service dienst

Eigen servicedienst voor reparatie en ondersteuning
Plotsklaps uw wasmachine kapot, en dan? Onze eigen servicedienst kan z.s.m. bij u langskomen. De reparatie van bijvoorbeeld uw wasmachine, TV of inbouwapparatuur wordt snel en vakkundig uitgevoerd. U kunt telefonisch bij ons een reparatieverzoek indienen of online het reparatieformulier invullen, wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Inbouw

Inbouw van witgoed, audio en meer
Geen expert in huis voor inbouw? Wij hebben de oplossing voor u: de Expert inbouwservice. Wij helpen u graag met het juiste advies in uw situatie en zorgen er voor dat u optimaal kunt genieten van uw aankoop. Onze bezorgers/monteurs zijn namelijk zo gespecialiseerd dat ze het aansluiten en installeren van ieder nieuw apparaat uit kunnen voeren. Wanneer er inbouwapparatuur ingebouwd en aangesloten moet worden, zullen wij voor u vooraf een offerte op maat maken. Het inbouwen van apparatuur blijft namelijk een heel precies maatwerk en wij willen niet dat u achteraf voor verrassingen komt te staan.

Bezorgservice

Bezorgservice
Heeft u een nieuwe wasmachine of televisie? Onze bezorgservice brengt uw aankoop netjes thuis. In overleg vinden we altijd een moment wanneer het leveren voor u het beste uitkomt. Vooraf bespreken we met u de situatie waarbinnen het product geplaatst moet worden en de kosten voor bezorging. Tevens kunt u met ons extra afspraken maken over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of op zaterdag. Wanneer u vooraf aangeeft dat uw oude apparaat afgevoerd dient te worden, nemen wij deze gewoon voor u mee terug. Zo weet u zeker dat u straks optimaal kunt genieten van uw nieuwe aankoop.

Productdemonstraties

Productdemonstraties
Met regelmaat hebben wij specifieke productdemonstraties in de winkel. Wanneer u een product heeft wat u graag gedemonstreerd wilt zien, dan doen wij dit natuurlijk ook graag voor u. Afhankelijk van het product en de drukte in de winkel kunnen wij hier ook een afspraak voor maken, zodat we rustig de tijd voor u kunnen nemen en u kunnen voorzien van persoonlijk advies.

Jura dealer

Officieel Jura dealer
Wilt u elke ochtend wakker worden met een heerlijk kopje koffie? Kies dan voor een koffiemachine van Jura! Deze koffiemachines hebben een stijlvol design dat gegarandeerd bij uw interieur past. Daarnaast kunt u de machines helemaal instellen naar uw persoonlijke voorkeuren. Zo geniet u elke dag van een perfect kopje espresso, cappuccino of latte macchiato, gemaakt in een handomdraai! Wij zijn officieel Jura dealer, dus bij ons kunt u terecht voor uw Jura koffiemachine!

Miele Innovation Centre

Miele Innovation Centre
Beleef de producten van Miele in ons Miele Innovation Centre. Het Duitse merk staat sinds jaar en dag aan de top van was- en droogmachines, koelkasten, vriezers, kookapparatuur en stofzuigers. Kom langs om de kwaliteit zelf te ervaren.

Expert Twello
Duistervoordseweg 11
7391 CA Twello
0571 271346 Contact via e-mail Contact via Whatsapp
Openingstijden
 • Maandag : Gesloten
 • Dinsdag : 09:00 - 18:00
 • Woensdag : 09:00 - 18:00
 • Donderdag : 09:00 - 18:00
 • Vrijdag : 09:00 - 20:00
 • Vandaag : 09:00 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Gesloten op
 • 29 Mei
 • Pinksteren
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels