Navigatie

Beoordelingen Expert Twello

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Twello die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Twello. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Maas 10.0

Expert Twello.. Vaste klant. Betrouwbaar, bekwaam en goed personeel. Komen afspraken na. Zeer tevreden

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (318)

  • Beoordeling: 10.0

    Expert Twello.. Vaste klant. Betrouwbaar, bekwaam en goed personeel. Komen afspraken na. Zeer tevreden
    Geschreven door Klant Maas uit steenenkamer op 25-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Wil je een goed en betrouwbaar product? Aarzel dan niet en koop bij Expert.
    Geschreven door Klant Demey uit voorst op 24-01-2021
  • Beoordeling: 7.1

    Expert Twello wordt als bijzonder klantvriendelijk en deskundig ervaren met een goede service.
    Geschreven door Klant uit gorssel op 22-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Bij Expert ben ik deskundig en prettig behandeld.
    Geschreven door Klant uit voorst op 21-01-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Snel geleverd goed advies en deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit twello op 20-01-2021
  • Beoordeling: 7.7

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit twello op 20-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Produkt telefonisch besteld i.v.m. corona
    Geschreven door Klant Hafkamp uit twello op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service en duidelijke uitleg
    Geschreven door Klant uit voorst op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    .
    Geschreven door Klant uit twello op 18-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    nette winkel. goede service. vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Beekman B.v. uit apeldoorn op 18-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Twello top winkel. Zeer Klantvriendelijk. Goede service . Een aanrader
    Geschreven door Klant Waanders uit colmschate op 18-01-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Wij hadden een Imou deurbel aangeschaft in combinatie met een Chime gong. De deurbel voldoet aan zijn verwachtingen via de mob. Maar de Chime gong hebben heel veel tijd aan besteed om het te laten functioneren, maar helaas dit apparaat is retour. We kregen het niet geïnstalleerd, ook al door hele beknopte beschrijving.
    Geschreven door Klant uit twello op 18-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    hartelijk dank voor het bezorgen van de nieuwe huistelefoon. vr.gr.
    Geschreven door Klant Dolman uit twello op 17-01-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Snelle en duidelijk informatie. Aflevering op tijdstip in goed overleg.
    Geschreven door Klant Bosch uit twello op 15-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Het is de 2e keer dat ik deze magnetron aanschaf. Hij vertoonde na 8 jaar kleine mankementen. Ik was er heel tevreden over. De vorige combi heette nog TOMADO maar ik zie nu, dat deze inventum dezelfde is. Ik ben gelukkig met de aanschaf. Doet alles goed.
    Geschreven door Klant De Jong uit twello op 15-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service en advies vriendelijke verkopers
    Geschreven door Klant Nieuwenhuis uit twello op 15-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en kennis van zaken
    Geschreven door Klant Steketee uit apeldoorn op 14-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima zaak!
    Geschreven door Klant Roering uit twello op 14-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Expert Twello is een topper. We komen er al meer dan 20 jaar. De service en het meedenken zijn top. Daar kan geen Mediamarkt, Coolblue of BCC tegenop.
    Geschreven door Klant uit gorssel op 13-01-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Doen
    Geschreven door Klant Smit uit twello op 13-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    bij expert in twello een sony 55 inch tv gekocht nadat ik aan de medewerker mijn voorkeuren en gebruik had aangegeven. Medewerker dacht mee en kwam met een Sony die een uitstekende geluidskwaliteit heeft. Naast kopen bij de lokale winkel is het ook belangrijk dat je klant bent en geen nummer.
    Geschreven door Klant Hendriks uit twello op 12-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    gr martin kaper teuge
    Geschreven door Klant Kaper uit teuge op 11-01-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Telefonisch bestelling gedaan, product uitverkocht maar medewerker dacht meteen mee en bood showmodel aan (helaas geen korting op gegeven). Ondanks drukte decembermaand toch volgende dag een levermoment gevonden. Zeer vriendelijk en snel geholpen.
    Geschreven door Klant uit twello op 10-01-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Diverse aankopen gedaan hier en dit is een winkel waar ik blij van wordt in alle opzichten!
    Geschreven door Klant De Wilde uit epe op 08-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ondanks Lock down toch serviceniveau vasthouden: knap hoor! EXPERT TWELLO TOP
    Geschreven door Klant Van Hees Versmarkt uit twello op 08-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    hebben we hier boven al aangegeven
    Geschreven door Klant uit terwolde op 07-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Twello heeft goede info gegeven over de aan te kopen wasmachine. De levering was heel snel. De zeer zware wasmachine werd zonder problemen door 2 man naar de zolder getild en vervolgens werd de oude mee terug genomen. Ik kreeg een heldere uitleg en de bejegening door de bezorgers was perfect. Duidelijke uitleg en prettig in de omgang. De Miele wasmachine bevalt tot op heden perfect (ik heb hem nog maar 1 dag).
    Geschreven door Klant Gerrits uit zutphen op 07-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goed!!
    Geschreven door Klant Wolters uit twello op 07-01-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Tot nu toe altijd goede ervaringen.
    Geschreven door Klant uit loenen op 07-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Smelle bezorging ook van klein artikel
    Geschreven door Klant uit voorst op 06-01-2021