Navigatie

Beoordelingen Expert Twello

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Twello die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Twello. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.4

Bij het aanschaffen van een mobile airco deskundig geholpen door de mensen van Expert Twello Zeer tevreden.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (224)

  • Beoordeling: 9.4

    Bij het aanschaffen van een mobile airco deskundig geholpen door de mensen van Expert Twello Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit steenenkamer op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Uitstekende service, komen afspraken na en geven goed advies. Wij waren er op zaterdagmiddag en dat was niet zo’n goed idee. Het was erg druk in de winkel en omdat ze iedereen een goed en uitgebreid advies geven duurde het wachten lang.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit terwolde op 25-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ik vind kopen bij Expert heel vertrouwd en daar gaat het mij om.
    Geschreven door Klant Wissink uit voorst op 23-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Wij hadden onze vriezer stuk en deze zat vol voorraad dus we hadden direct een nieuwe nodig, dus wij kochten een nieuw, die nog diezelfde dag werd bezorgd ingefroren en wel en we konden alles na plaatsing overpakken, dat was nog eens service!!!!!!
    Geschreven door Klant Zantinge uit deventer op 22-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Degene die ons in de winkel hielp was zeer deskundig en hielp ons erg vriendelijk.
    Geschreven door Klant Smeier uit apeldoorn op 19-06-2020
  • Beoordeling: 4.8

    We hebben een tv bij jullie gehaald en dat was prima jullie hebben het ge instaleerd
    Geschreven door Klant uit deventer op 16-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Twello, mooie grote winkel met een ruim assortiment en super aardige en service gerichte medewerkers! Aanrader
    Geschreven door Klant Weder uit terwolde op 09-06-2020
  • Beoordeling: 7.9

    De verkoop en afspraken in de winkel hadden beter gekund maar de afleverservice aan huis was meer dan voortreffelijk. Dat waren de echte vakmensen en daarvoor ga je dus naar Expert!
    Geschreven door Klant Bakker uit deventer op 02-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Het is een goed en betrouwbaar bedrijf !!
    Geschreven door Klant Klunder uit wilp op 29-05-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Twello zeer goed, Maastricht veel minder !!
    Geschreven door Klant uit lanaken op 28-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kom graag bij u in de winkel goede keus en prettig personeel
    Geschreven door Klant Boesveld uit twello op 28-05-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Gewoon super fijne winkel waar ik zeker nog terug ga komen!!
    Geschreven door Klant Van de Esschert uit apeldoorn op 25-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer klantvriendelijke medewerkers!
    Geschreven door Klant Wijnbergen uit gorssel op 12-05-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Koop bij uw dealer om de hoek en wees niet afhankelijk van internetbedrijven. Krijg maar eens een probleem!
    Geschreven door Klant uit twello op 11-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Super
    Geschreven door Klant Wolters uit deventer op 30-04-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Prima!
    Geschreven door Klant Van Brummen uit apeldoorn op 29-04-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Ben tevreden hoe de aankoop is verlopen, met het installeren goed geholpen. Prima.
    Geschreven door Klant uit twello op 10-03-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Plezierige winkel met professioneel personeel.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 09-03-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Altijd plezierig om hier binnen te lopen
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 09-03-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Wij zijn al jaren klant bij Expert in Twello. Prima service, zeer goede productkennis. Zoek niet verder, ga naar Expert in Twello.
    Geschreven door Klant Hafkamp uit epse op 09-03-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Twello is een prachtige ruime winkel en heeft ruime keus en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Fielstra uit apeldoorn op 02-03-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Prima!
    Geschreven door Klant Van der Linden uit apeldoorn op 29-02-2020
  • Beoordeling: 8.3

    ik raad ieder aan naar jullie toe komen
    Geschreven door Klant uit klarenbeek op 25-02-2020
  • Beoordeling: 8.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit twello op 21-02-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Expert heeft een breed assortiment goed vakkundig personeel en prima bezorg service
    Geschreven door Klant Kalberg uit voorst op 31-01-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima winkel, fijn personeel.
    Geschreven door Klant Buitenhuis uit terwolde op 30-01-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goed geholpen , ruim assortiment, zeer goede service. Hier is de klant nog klant.
    Geschreven door Klant Van Reem uit teuge op 27-01-2020
  • Beoordeling: 6.9

    Mijn ervaringen met Expert waren tot voor kort uitstekend en vind het daarom ongepast deze laatste negatieve ervaring te verwoorden in een review.
    Geschreven door Klant uit klarenbeek. op 16-01-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Prima leverancier, Goede kwaliteit dienstverlening. Aandacht voor de klant, ook al is het druk in de winkel. Prima prijzen in relatie tot andere leveranciers. Nog geen ervaring met service (gelukkig).
    Geschreven door Klant uit teuge op 14-01-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Een zeer goede winkel deskundig personeel en vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit eerbeek op 02-01-2020