Navigatie

Beoordelingen Expert Twello

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Twello die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Twello. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.9

Ok

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (245)

  • Beoordeling: 9.9

    Ok
    Geschreven door Klant uit twello op 29-09-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Voor deskundig advies en fijne service kan je uitstekend terecht bij de expert Twello! Een aanrader.
    Geschreven door Klant uit zwolle op 15-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Lokaal aanwezig met fysieke winkel, veel keus, prima service. Aanrader voor iedereen die geen gedoe wil.
    Geschreven door Klant uit twello op 15-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Heeft u een wasmachine een droger een tv, of wat dan ook nodig? Ga naar Expert in Twello!! Fantastische service, vriendelijk personeel. Een hele mooie grote winkel in het centrum van Twello.
    Geschreven door Klant Hafkamp uit epse op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Geweldige winkel met goede service
    Geschreven door Klant Smallegoor uit klarenbeek op 06-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Gewoon goed; kennis van de klant en kopen in eigen dorp bevordert de leefbaarheid
    Geschreven door Klant Laverman uit twello op 03-09-2020
  • Beoordeling: 9.4

    als je de juiste medewerker hebt die je helpt kan je heel snel de juiste keuze maken vanwege het goede advies peter
    Geschreven door Klant uit twello op 27-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldige service. Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Vermeulen uit twello op 27-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Reeds vermeld op veld1
    Geschreven door Klant uit deventer op 27-08-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Een goed & breed assortiment. Bekwame medewerkers. Goede service. Mooie prijs-prestatie verhouding. Vooral de persoonlijke benadering is onderscheidend ten opzichte van andere aanbieders in de markt.
    Geschreven door Klant uit colmschate (vijfhoek) op 26-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Beveel deze zaak bij iedereen aan!
    Geschreven door Klant Lebbink uit twello op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    De service en klantvriendelijkheid is bij expert in Twello uitstekend!!! Ga zo door!!!
    Geschreven door Klant Schipper uit teuge op 18-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    wij zijn zeer tevreden met de aangekochte artikelen.
    Geschreven door Klant Rietman uit deventer op 11-08-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Plezierige en overzichtelijke winkel. Hulpvaardige medewerkers en goed advies.
    Geschreven door Klant Van Burg uit apeldoorn op 10-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    De service van Expert Twello was ons ,uit eigen ervaring, als zeer bekend/goed. Vandaag kregen wij daar opnieuw een bevestiging van.
    Geschreven door Klant uit twello op 07-08-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Goede zaak met een uitgebreid assortiment met daarnaast een groep deskundige en vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant Meulendijks uit apeldoorn op 05-08-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Bij de Expert in Twello word je vriendelijk en deskundig geholpen!!
    Geschreven door Klant Zuidijk uit twello op 20-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Prima zaak
    Geschreven door Klant Leeuwenkamp uit apeldoorn op 20-07-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Goede service, klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit twello op 15-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goed geholpen zo als het hoort.
    Geschreven door Klant Boskamp uit voorst op 10-07-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Ze hebben alle kennis in huis die benodigd is om elke klant goed te helpen, ik koop altijd alles bij Expert Twello puur omdat ze je geen rommel verkopen van slechte kwaliteit en mij in de 10+ jaren tijd nog nooit iets hebben verkocht wat ik niet nodig had of waar ik achteraf spijt van heb gekregen.
    Geschreven door Klant Pasman uit deventer op 10-07-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Bij het aanschaffen van een mobile airco deskundig geholpen door de mensen van Expert Twello Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit steenenkamer op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Uitstekende service, komen afspraken na en geven goed advies. Wij waren er op zaterdagmiddag en dat was niet zo’n goed idee. Het was erg druk in de winkel en omdat ze iedereen een goed en uitgebreid advies geven duurde het wachten lang.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit terwolde op 25-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ik vind kopen bij Expert heel vertrouwd en daar gaat het mij om.
    Geschreven door Klant Wissink uit voorst op 23-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Wij hadden onze vriezer stuk en deze zat vol voorraad dus we hadden direct een nieuwe nodig, dus wij kochten een nieuw, die nog diezelfde dag werd bezorgd ingefroren en wel en we konden alles na plaatsing overpakken, dat was nog eens service!!!!!!
    Geschreven door Klant Zantinge uit deventer op 22-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Degene die ons in de winkel hielp was zeer deskundig en hielp ons erg vriendelijk.
    Geschreven door Klant Smeier uit apeldoorn op 19-06-2020
  • Beoordeling: 4.8

    We hebben een tv bij jullie gehaald en dat was prima jullie hebben het ge instaleerd
    Geschreven door Klant uit deventer op 16-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Twello, mooie grote winkel met een ruim assortiment en super aardige en service gerichte medewerkers! Aanrader
    Geschreven door Klant Weder uit terwolde op 09-06-2020
  • Beoordeling: 7.9

    De verkoop en afspraken in de winkel hadden beter gekund maar de afleverservice aan huis was meer dan voortreffelijk. Dat waren de echte vakmensen en daarvoor ga je dus naar Expert!
    Geschreven door Klant Bakker uit deventer op 02-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Het is een goed en betrouwbaar bedrijf !!
    Geschreven door Klant Klunder uit wilp op 29-05-2020