Navigatie

Beoordelingen Expert Twello

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Twello die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Twello. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.4

Bij EXPERT Twello zijn ze erg klantvriendelijk en hebben een goede service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (459)

  • Beoordeling: 9.4

    Bij EXPERT Twello zijn ze erg klantvriendelijk en hebben een goede service
    Geschreven door Klant uit voorst op 29-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    de expert Twello kunnen we een ieder aan bevelen
    Geschreven door Klant Dolman uit twello op 21-09-2021
  • Beoordeling: 9.1

    goede service vriendelijk personeel snel geholpen
    Geschreven door Klant Hazeleger uit deventer op 16-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Een televisie gezien bij de mediamarkt en bol.com. Op bol.com goedkoper. Uiteindelijk koop ik liever jij Expert, dus gevraagd of zij met de prijs meegingen. Na wat uitzoekwerk was dit geen probleem en is de koop gelijk rond gemaakt door de telefoon. 15 kin later was ik bij de winkel en de tv stond al klaar. Afgerekend, een zeer persoonlijk gesprek gehad en met een grote lach weer in de auto gestapt.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 16-09-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Kortom duidelijk !
    Geschreven door Klant Muijsson uit voorst op 16-09-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Vriendelijke mensen in de winkel. Tijd voor uitleg en aankoop
    Geschreven door Klant Groenen uit schalkhaar op 16-09-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Alles in goed overleg
    Geschreven door Klant uit twello op 09-09-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Prima producten en service!
    Geschreven door Klant uit twello op 07-09-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Ik vind EXPERT Super. Je word ook HEEL GOED GEHOLPEN.
    Geschreven door Klant Topfer uit apeldoorn op 07-09-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Service isgoed
    Geschreven door Klant uit twello op 06-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Heel fijn geholpen
    Geschreven door Klant uit twello op 06-09-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Zoek je perfecte service en installatie thuis? Ga dan naar Expert Twello!
    Geschreven door Klant Wolters uit deventer op 03-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon helemaal perfect
    Geschreven door Klant uit terwolde op 02-09-2021
  • Beoordeling: 9.0

    👍service erg goed.
    Geschreven door Klant Smith - Kruisweg uit terwolde op 31-08-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Service.prima bediening.
    Geschreven door Klant Roering uit twello op 31-08-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Goede en klantvriendelijke verkoper Hans
    Geschreven door Klant uit zwolle op 31-08-2021
  • Beoordeling: 9.1

    zie eerste blok
    Geschreven door Klant Bessels uit deventer op 30-08-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Fijne winkel prima personeel je wordt er erg goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit epse op 30-08-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Heel prettig om te winkelen, goede service, prettig winkelpersoneel.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 26-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk te woord gestaan bij telefonische bestelling en er werd meegedacht bij bezorging van koel/vries combi. Prima aflevering en erg vriendelijke bezorger. Top
    Geschreven door Klant Beekman uit apeldoorn op 25-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service, kan niks anders zeggen! Chapeau!
    Geschreven door Klant Roering uit apeldoorn op 24-08-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Ik raad expert aan. Prijs in combinatie met service is perfect
    Geschreven door Klant uit twello op 23-08-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Goede ervaring bij deze winkel top service !! koop hier al uw apparatuur!!
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 21-08-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Omdat als je iets wilt bestellen en het staat foutief op de site, dan gaan de medewerkers van in dit geval de vestiging Twello voor je aan de gang om het voor elkaar te krijgen of een oplossing te zoeken die tot het gewenste resultaat gaat leiden . En dat is van toepassing van winkelmedewerker, bezorger tot aan de bedrijfsleider toe. En dit heb ik al meerder keren mogen meemaken van kleine tot grote aankopen of het nu een notebookstandaard of wasmachine is. Met andere woorden, ouderwetse service, die ik heel erg op prijs stel.
    Geschreven door Klant uit epse op 21-08-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Expert, zeer aanbevolen!
    Geschreven door Klant uit deventer op 20-08-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Top winkel!
    Geschreven door Klant uit twello op 20-08-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Ga naar de exper winkel.
    Geschreven door Klant uit twello op 16-08-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Vriendelijke service gerichte behandeling van de klant met kennis van zaken zoals je niet vaak meer tegenkomt!
    Geschreven door Klant Bos uit deventer op 13-08-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Bij Expert Twello wordt je met aandacht geholpen. Duidelijke uitleg en geen opdringerig gedoe.
    Geschreven door Klant Fielstra uit apeldoorn op 12-08-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Goede service en praktisch klantgericht advies voor een nette prijs.
    Geschreven door Klant Steenhuis uit twello op 09-08-2021