Navigatie

Bowers & Wilkins Formation speakers - premium streaming

Lees meer over Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins Formation

In elke kamer de mooiste muziek, in High-Res Audio-kwaliteit en een prachtig design op de koop toe? Dat is Bowers & Wilkins Formation. Deze nieuwe serie B&W-speakers brengen draadloze multiroom naar een nieuwe hoogte. Geniet in jouw hele huis van jouw favoriete muziek in 96Khz/24-bits geluidskwaliteit, perfect synchroon en in perfecte harmonie.

Muziek stream je via Spotify Connect, Apple Airplay 2 of Bluetooth met aptX-codec, waardoor de geluidskwaliteit helemaal intact blijft. Vul je je hele huis met muziek door in meerdere kamers een Formation-speaker te plaatsen, dan creëren de speakers samen een draadloos mesh-netwerk, waardoor de speakers perfect samenwerken en je geen last hebt van haperingen.

Bekijk alle Bowers & Wilkins Formation-speakers

Bowers & Wilkins Formation kopen? Expert helpt je verder

Let op: de B&W Formation-speakers zijn slechts in enkele Expertwinkels verkrijgbaar en daarom niet online te bestellen.
Klik hier voor een overzicht van de Expertwinkels waar de B&W Formation-speakers te krijgen zijn.

B&W Formation | Expert helpt je verder

Alle Expertwinkels waar Bowers & Wilkins Formation te krijgen is

Premium streaming in ieder huis

Bowers & Wilkins heeft voor iedere gebruiker een Formation-speaker ontwikkeld, waardoor premium streaming in elk huis past. Van de compacte en veelzijdige Formation Flex, tot de fraaie Formation Wedge en de complete Formation Duo. Ook heeft Bowers & Wilkins een soundbar en subwoofer ontwikkeld, die elke filmliefhebber zal bekoren. Deze zijn overigens ook te combineren met de Formation Flex om een meeslepende 5.1 geluidservaring te creëren.

Stream al je muziek

Bestaat je muziekcollectie voor een groot deel uit fysieke media, zoals cd’s of vinyl, dan kan je dit eenvoudig toevoegen aan je multiroom-opstelling met de Formation Audio. Deze streamer combineert oud met nieuw. Zo kan je ook die zeldzame en exclusieve plaat door je hele huis laten gallen.

Ben je nog steeds gelukkig met de passieve luidsprekers waarmee je al jarenlang geniet van jouw muziek, dan kan je deze met de Formation Audio ook deel laten uitmaken van de multiroom- en streamingopstelling. Verbind de speakers met de Formation Audio, volg de stappen in de app en geniet van de muziek.

Bowers & Wilkins Formation kopen? Expert helpt je verder