Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

8.65 10 287

Expert Asten

Plan uw route
Expert Asten

Expert Asten

Expert Visie

Welkom bij Expert Asten!
Bij Expert Asten geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe Airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!

Expert productdemonstraties

Productdemonstraties
Regelmatig hebben wij specifieke productdemonstraties in onze winkel, waar u uitgebreid kennis kunt maken met het product. Als u een bepaald product gedemonstreerd wilt zien, doen wij dit ook graag voor u. Loop onze winkel binnen en vraag naar de mogelijkheden. Ook organiseren wij demodagen. Daarbij kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met diverse producten.

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Precies wanneer het u het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Als u vooraf aangeeft dat het oude apparaat afgevoerd moet worden, nemen wij deze ook mee! 

Expert inbouwservice

Diverse installatieservices van Expert
Een nieuwe koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door ons te laten doen. Daar hebben wij onze inbouwinstallatieservice voor. Onze bezorger brengt uw aankoop bij u thuis, wanneer u het wilt! De monteur zal het huidige inbouwapparaat demonteren en vakkundig het nieuwe inbouwapparaat plaatsen.

Ook bieden wij installatieservice aan voor andere apparatuur. Denk aan een nieuwe TV of home cinemaset. Als uw nieuwe aankoop wordt bezorgd, wordt deze ook vakkundig door de monteur aangesloten. Oude apparatuur kan worden meegenomen en het verpakkingsmateriaal wordt verantwoord gerecycled. Als u speciale wensen heeft, kunt u deze altijd kenbaar maken in onze winkel.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Het kan voorkomen dat uw aankoop na verloop van tijd stuk gaat. Onze reparatieservice kan het probleem voor u oplossen. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. U kunt telefonisch een reparatieverzoek bij ons indienen of het reparatieformulier invullen en wij nemen snel contact met u op.

Telefoon kapot?
Schermreparatie, touchscreens of waterschade? Voor uw smartphone en tablet betaalt u bij ons altijd een scherpe en eerlijke prijs! U kunt bij ons terecht voor merken als Apple, Samsung, Sony, HTC, Blackberry, Nokia, Huawei en LG. Ook met uw Samsung tablet, iPad en iPod kunt u bij ons terecht voor reparatie.

30 minuten service
Vaak kunt u uw gerepareerde smartphone al binnen 30 minuten ophalen. Wij hebben eigen professionele monteurs in dienst die uw smartphone of tablet binnen no-time weer hebben gerepareerd. De benodigde onderdelen hebben wij bijna altijd direct op voorraad, zodat de reparatie direct kan worden uitgevoerd. Tijdens het wachten kunt u genieten van een kop koffie of thee en de allerlaatste digitale ontwikkelingen bij ons in de winkel.

Expert Asten
Burg. Ruttenplein 1
5721 DX Asten
0493 692541 asten@expert.nl
Openingstijden
  • Vandaag : 13:00 - 18:00
  • Dinsdag : 9:30 - 18:00
  • Woensdag : 9:30 - 18:00
  • Donderdag : 9:30 - 18:00
  • Vrijdag : 9:30 - 21:00
  • Zaterdag : 9:30 - 17:00
  • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels