Navigatie
8.77 10 740

Expert Roosendaal

Plan uw route
 • 9.1 10 “als je inkopen wilt doen op electrisch gebied ga dan naar een goede winkel ,dan heb je veel minder problemen als er wat is”
 • 9.1 10 “Bij Expert krijg ik altijd een goed advies, ook snel geholpen en de prijzen zijn scherp.”
 • 7.1 10 “zoals hiervoor al vermeld, iets enthousiaster personeel. Ik vind ze moeilijk benaderbaar/omgang”
 • 9.1 10 “Klantvriendelijk geholpen goede service snel geleverd.”
 • 7.3 10 “Snel en kundig geholpen”
 • 9.4 10 “lg koelkast gekocht via de site en gereserveerd omdat ik 1 vraag had wat niet op de site stond is telefonisch opgelost niks op aan te merken kon ook kiezen wanneer hij afgeleverd werd en ook het dagdeel zodat je niet de hele dag thuis hoeft te zijn”
 • 9.9 10 “Expert in Roosendaal staat voor ons garant voor goede service, persoonlijk advies en goed mee denken van verkoper. Altijd vriendelijk en ook levering en installatie keurig in orde. Voor ons DE reden via hun te kopen natuurlijk zal op internet vast wel goedkopere aanbieder zijn...maar voor ons is ser”
 • 8.3 10 “Assortiment blijft van hoog niveau evens al vele jaren de service.”
 • 7.6 10 “Het meedenken met de klant heb ik als zeer positief ervaren. Dat is tenminste een ervaring die je niet ontvangt via een website bestelling.”
 • 7.8 10 “Zeer vriendelijke medewerkers,goed advies en goede service.”
Expert Roosendaal

Expert Roosendaal

Maatregelen omtrent Corona

Om de veiligheid van onze klanten en medewerkers te hanteren, zijn de volgende maatregelen getroffen. Wij doen ons uiterste best om de informatie op de winkelpagina's up-to-date te houden. Mochten er vanuit de overheid andere maatregelen worden getroffen, dan zijn deze altijd leidend. Ook als de informatie op deze pagina nog iets anders vermeldt.

Winkel: geopend

Deze Expert-winkel is geopend en ontvangt u graag. Houd er rekening mee dat u minimaal 1,5 meter afstand houdt van andere bezoekers en personeel.

Bezorging: ja

Deze Expert-winkel bezorgt producten bij u thuis. De bezorgers houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

Installatie & reparatie: ja

Deze Expert-winkel installeert of repareert producten bij u thuis. De monteurs houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

De winkel is geopend, maar er gelden de volgende regels om de veiligheid van u als klant en van onze medewerkers te beschermen:

Houd een veilige afstand aan, ook bij de kassa.

Hoest en nies in uw elleboog.

Betaal bij voorkeur met pin.

Voorkom handcontact. Betaalt u liever contant? Leg het geld op de toonbank.

Expert Visie

Welkom bij Expert Roosendaal!
Bij Expert Roosendaal geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe Airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!

Expert productdemonstraties

Productdemonstraties
Regelmatig hebben wij specifieke productdemonstraties in onze winkel, waar u uitgebreid kennis kunt maken met het product. Als u een bepaald product gedemonstreerd wilt zien, doen wij dit ook graag voor u. Loop onze winkel binnen en vraag naar de mogelijkheden. Ook organiseren wij demodagen. Daarbij kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met diverse producten.

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Precies wanneer het u het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Als u vooraf aangeeft dat het oude apparaat afgevoerd moet worden, nemen wij deze ook mee!

Expert inbouwservice

Diverse installatieservices van Expert
Een nieuwe koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door ons te laten doen. Daar hebben wij onze inbouwinstallatieservice voor. Onze bezorger brengt uw aankoop bij u thuis, wanneer u het wilt! De monteur zal het huidige inbouwapparaat demonteren en vakkundig het nieuwe inbouwapparaat plaatsen.

Ook bieden wij installatieservice aan voor andere apparatuur. Denk aan een nieuwe TV of home cinemaset. Als uw nieuwe aankoop wordt bezorgd, wordt deze ook vakkundig door de monteur aangesloten. Oude apparatuur kan worden meegenomen en het verpakkingsmateriaal wordt verantwoord gerecycled. Als u speciale wensen heeft, kunt u deze altijd kenbaar maken in onze winkel.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Het kan voorkomen dat uw aankoop na verloop van tijd stuk gaat. Onze reparatieservice kan het probleem voor u oplossen. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. U kunt telefonisch een reparatieverzoek bij ons indienen of het reparatieformulier invullen en wij nemen snel contact met u op.

Expert Jura-dealer

OLED Expert
Films, series en programma’s kijken met perfecte kleuren, perfect zwart en met haarscherp contrast. Klinkt dit als muziek in uw oren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk Expert op het gebied van OLED TV’s en kunnen u met deze reden uitgebreide uitleg geven over de mogelijkheden en voordelen van deze TV’s. Daarnaast laten we u natuurlijk ook graag zelf ontdekken wat de kracht is van OLED TV, wanneer mogelijk door het geven van een korte demonstratie. Nieuwsgierig? Kom langs in de winkel en bekijk diverse OLED TV’s van o.a. LG, Panasonic, Philips en Sony.

Expert Roosendaal
Nieuwe markt 66 c
4701 AL Roosendaal
0165 533987 roosendaal@expert.nl
Openingstijden
 • Maandag : 10:00 - 17:30
 • Dinsdag : 9:00 - 17:30
 • Woensdag : 9:00 - 17:30
 • Vandaag : 9:00 - 17:30
 • Vrijdag : 9:00 - 17:30
 • Zaterdag : 9:00 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Gewijzigde openingstijden
 • 4 Oktober 2020 12:00 - 17:00
 • Koopzondag
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels