Navigatie

Inbouw

Inbouwapparatuur kopen? Expert heeft een groot assortiment inbouwapparaten van alle bekende merken. Je kunt bij ons terecht voor een inbouw koelkast, inbouw vriezer, inbouw vaatwasser, inbouw oven, inbouw magnetron, inbouw kookplaat of afzuigkap. Online advies nodig? Op onze adviespagina's vind je informatie over de verschillende inbouwapparaten, nismaten, deursystemen en nog veel meer. Wil je liever persoonlijk advies? Kom dan naar 1 van de 140 winkels. Onze Experts helpen je graag!

THUISADVIES: Vraag het de Inbouw-Expert, gewoon bij je thuis!

Maak direct een afspraak met de Expertwinkel bij jou in de buurt. De inbouwadviseur staat voor je klaar en geeft graag antwoord op al je vragen!

THUISADVIES: Vraag het dé Inbouw-Expert, gewoon bij je thuis!

Maak direct een afspraak met de Expertwinkel bij jou in de buurt. De inbouwadviseur staat voor je klaar en geeft graag antwoord op al je vragen!

Expert is de specialist in inbouwapparatuur. Expert breidt haar inmeetservice uit met advies aan huis. Als je kiest voor de inmeetservice t.w.v. €49,95 komen wij graag bij jou thuis om het product in te meten. Daar bovenop komen we nu eerst bij je thuis voor persoonlijk advies!

Voortaan komen we dus niet alleen inmeten en installeren! We adviseren je tijdens een gesprek bij jouw thuis over de verschillende apparaten en technieken zodat je het inbouwapparaat in huis haalt dat het beste aansluit bij jouw wensen.

Koop je vervolgens een inbouwproduct bij Expert, dan nemen wij de kosten van de inmeetservice voor onze rekening. Uiteraard meten we alles vakkundig in en komt een van onze inbouwspecialisten het gekozen apparaat bij je thuis installeren. We gaan pas weg als alles werkt, zodat je het inbouwapparaat direct in gebruik kunt nemen! Expert staat voor je klaar, met persoonlijk advies aan huis met onze inmeetservice. Uiteraard volgen wij de richtlijnen vanuit het RIVM voor een veilig bezoek. Zoek een Expert-winkel in de buurt en informeer naar de mogelijkheden!

Zoek een Expert-winkel in de buurt

Expert inbouwservice

Ook wat inbouw betreft biedt Expert uitstekende service. Wanneer je een inbouwapparaat bij ons koopt, meten wij gratis voor je in. Zo heb je de zekerheid dat het apparaat in je inbouwkeuken past en kom je niet voor verassingen te staan. Verder kun je gebruik maken van onze Expert inbouwservice. Met de inbouwservice bouwen wij het apparaat voor je in, wel zo makkelijk!

Inbouwapparaat laten inmeten? Expert helpt je verder

Inmeetservice

Gratis Expert inmeetservice voor inbouw keukenapparatuur

Nieuwe apparaat laten inbouwen? Expert helpt je verder

Inbouwservice

Expert inbouwservice voor inbouw keukenapparatuur

Liever persoonlijk advies?

Kom naar een van onze 140 winkels verspreid over Nederland. De adviseur in de winkel staat voor je klaar en geeft graag antwoord op al je vragen!

Liever persoonlijk advies?

Kom naar een van onze 140 winkels verspreid over Nederland. De adviseur in de winkel staat voor je klaar en geeft graag antwoord op al je vragen!

Inbouwapparatuur kopen bij Expert

Ruim en volledig assortiment inbouwapparatuur

Bij Expert vind je inbouwapparaten van alle bekende merken, zoals Bosch, Siemens, AEG, Liebherr en Etna. Je kunt bij ons terecht voor alle apparaten voor de inbouwkeuken, van inbouwkoelkasten tot inbouwovens. Bovendien heeft Expert professionele monteurs die je graag helpen met het inmeten en inbouwen van het apparaat. Bij Expert heb je een ruime keus en krijg je altijd goed advies en de beste service. Expert is het adres voor inbouw en met 140 winkels is er altijd een Expert bij jou in de buurt.

Inbouwmaten

Past het inbouwapparaat in de keuken?

Als je online een inbouwapparaat bestelt op expert.nl let dan goed op de juiste nismaten. Dit zijn de maten die aangeven hoe groot de kast moet zijn waarin je het apparaat in wil bouwen. Bij de meeste apparaten is vooral de nishoogte belangrijk, maar ook de breedte en diepte kunnen verschillend zijn. Twijfel je over de nismaten? Vraag dan naar onze gratis inmeetservice. Daarmee weet je 100% zeker dat het inbouwapparaat in de keuken past.

Aansluitingen

Welke aansluiting heeft het inbouwapparaat?

Naast een stroomaansluiting hebben sommige inbouwapparaten ook een wateraansluiting of een waterafvoer, zoals bij een inbouwvaatwasser. Let bij inbouwkookplaten goed op de stroomaansluiting; veel van deze apparaten hebben een speciale stroomvoorziening nodig, via een 2- of 3-fasen perilex aansluiting. Deze kookplaten zijn extra krachtig waardoor het koken sneller gaat en je op meerdere pitten tegelijkertijd kunt koken, zonder dat de kookplaat aan vermogen verliest. Heb je geen perilex aansluiting in de keuken? Ook daarvoor heeft Expert een oplossing: een 1-fase kookplaat die past op een standaard stopcontact. Een 1-fase kookplaat is iets minder krachtig, maar eenvoudig aan te sluiten, zonder aanpassingen te hoeven doen in de meterkast. Twijfel je nog over de juiste aansluiting? Vraag dan om advies bij een van onze Expertwinkels.

Inbouwservice van Expert

Professionele installatie door een monteur

Heb je een inbouwkeuken maar wil je het apparaat liever niet zelf inbouwen? Daarvoor heeft Expert een inbouwservice. We maken een afspraak en een van onze professionele monteurs bouwt het apparaat keurig in de keuken in. Op deze manier weet je zeker dat het apparaat op de juiste manier wordt ingebouwd en kom je niet voor verrassingen te staan. Meer weten? Lees hier meer over onze inbouwservice.

Veelgestelde vragen over inbouwapparatuur

Als de witgoedspecialist staan we uiteraard altijd klaar voor onze klanten. Vandaar dat we alvast de meest gestelde vragen voor je hebben opgesomd.

Welke soorten inbouwapparatuur zijn er?

Bij Expert kun je onder andere terecht voor inbouw koelkasten, inbouw vriezers, inbouw vaatwassers, inbouw ovens, inbouw magnetrons, inbouw kookplaten en inbouw afzuigkappen. Met name kookplaten en vaatwassers zijn populaire producten om in te bouwen. Onze Experts hebben veel ervaring met inbouwapparatuur. Je vind bij ons een groot assortiment en we staan je bij met advies bij elke inbouw-vraag.

Welke inbouw-merken zijn populair?

Populaire merken voor inbouwapparatuur zijn onder andere: AEG, Beko, Bosch, Etna, Liebherr, Miele, Samsung, Siemens, Whirlpool en Zanussi. Al deze merken, en nog veel meer, vind je terug bij Expert. Bekijk ons brede assortiment inbouwapparaten op expert.nl of kom langs bij de lokale expertwinkel.

Wat is de juiste nismaat?

Als je een inbouwapparaat voor je keuken koopt dan zijn de juiste nismaten belangrijk. Het apparaat moet immers precies in de inbouwkast passen. Dit zijn standaardmaten, maar met name de nishoogte kan verschillend zijn en soms ook de nisbreedte. Kijk dus altijd eerst of het apparaat past. Als je het lastig vindt om de nismaat zelf op te meten, maak dan gebruik van onze inmeetservice. Wanneer je een inbouwapparaat bij Expert koopt, is onze inmeetservice gratis. Zo weet je altijd zeker of het apparaat past. Neem hiervoor van tevoren contact op met jouw lokale Expertwinkel.

Kan Expert mijn apparaat ook inbouwen?

Jazeker, Expert heeft een inbouwservice voor grotere en kleinere inbouwapparaten. Als je van onze inbouwservice gebruik maakt, wordt het apparaat door een van onze professionele monteurs ingebouwd. De service is inclusief bezorging, plaatsing, uitbouwen en afvoeren van het oude apparaat en inbouwen en aansluiten van het nieuwe apparaat. Lees hier meer over onze inbouwservice.