Navigatie

Inbouw

Inbouwapparatuur kopen? Expert heeft een groot assortiment inbouwapparaten van alle bekende merken. Je kunt bij ons terecht voor een inbouw koelkast, inbouw vriezer, inbouw vaatwasser, inbouw oven, inbouw magnetron, inbouw kookplaat of afzuigkap. Online advies nodig? Op onze adviespagina's vind je informatie over de verschillende inbouwapparaten, nismaten, deursystemen en nog veel meer. Wil je liever persoonlijk advies? Kom dan naar 1 van de 140 winkels. Onze Experts helpen je graag!

Expert inbouwservice

Ook wat inbouw betreft biedt Expert uitstekende service. Wanneer je een inbouwapparaat bij ons koopt, meten wij gratis voor je in. Zo heb je de zekerheid dat het apparaat in je inbouwkeuken past en kom je niet voor verassingen te staan. Verder kun je gebruik maken van onze Expert inbouwservice. Met de inbouwservice bouwen wij het apparaat voor je in, wel zo makkelijk!


Inbouwapparaat laten inmeten? Expert helpt je verder

Inbouw- en inmeetservice

Gratis Expert inmeetservice voor inbouw keukenapparatuur

Inbouwapparatuur kopen bij Expert

Ruim en volledig assortiment inbouwapparatuur

Bij Expert vind je inbouwapparaten van alle bekende merken, zoals Bosch, Siemens, AEG, Liebherr en Etna. Je kunt bij ons terecht voor alle apparaten voor de inbouwkeuken, van inbouwkoelkasten tot inbouwovens. Bovendien heeft Expert professionele monteurs die je graag helpen met het inmeten en inbouwen van het apparaat. Bij Expert heb je een ruime keus en krijg je altijd goed advies en de beste service. Expert is het adres voor inbouw en met 140 winkels is er altijd een Expert bij jou in de buurt.

Inbouwmaten

Past het inbouwapparaat in de keuken?

Als je online een inbouwapparaat bestelt op expert.nl let dan goed op de juiste nismaten. Dit zijn de maten die aangeven hoe groot de kast moet zijn waarin je het apparaat in wil bouwen. Bij de meeste apparaten is vooral de nishoogte belangrijk, maar ook de breedte en diepte kunnen verschillend zijn. Twijfel je over de nismaten? Vraag dan naar onze gratis inmeetservice. Daarmee weet je 100% zeker dat het inbouwapparaat in de keuken past.

Aansluitingen

Welke aansluiting heeft het inbouwapparaat?

Naast een stroomaansluiting hebben sommige inbouwapparaten ook een wateraansluiting of een waterafvoer, zoals bij een inbouwvaatwasser. Let bij inbouwkookplaten goed op de stroomaansluiting; veel van deze apparaten hebben een speciale stroomvoorziening nodig, via een 2- of 3-fasen perilex aansluiting. Deze kookplaten zijn extra krachtig waardoor het koken sneller gaat en je op meerdere pitten tegelijkertijd kunt koken, zonder dat de kookplaat aan vermogen verliest. Heb je geen perilex aansluiting in de keuken? Ook daarvoor heeft Expert een oplossing: een 1-fase kookplaat die past op een standaard stopcontact. Een 1-fase kookplaat is iets minder krachtig, maar eenvoudig aan te sluiten, zonder aanpassingen te hoeven doen in de meterkast. Twijfel je nog over de juiste aansluiting? Vraag dan om advies bij een van onze Expertwinkels.

Inbouwservice van Expert

Professionele installatie door een monteur

Heb je een inbouwkeuken maar wil je het apparaat liever niet zelf inbouwen? Daarvoor heeft Expert een inbouwservice. We maken een afspraak en een van onze professionele monteurs bouwt het apparaat keurig in de keuken in. Op deze manier weet je zeker dat het apparaat op de juiste manier wordt ingebouwd en kom je niet voor verrassingen te staan. Meer weten? Lees hier meer over onze inbouwservice.

Veelgestelde vragen over inbouwapparatuur