Navigatie
8.68 10 615

Expert Beuningen

Plan uw route
 • 8.8 10 “Bij expert voel je een klant die geholpen wordt”
 • 7.9 10 “Overzichtige winkel vriendelijk personeel je wordt goed geadviseerd en geholpen.”
 • 9.6 10 “Vriendelijke mensen, goed advies en dat is in deze tijd een enorm pluspunt. Fijne zaak om ook zonder aankoop te doen even binnen te lopen om te kijken naar de nieuwste snufjes en wie weet wat dat dan uit voort komt.”
 • 9.6 10 “TOP winkel en service! Super!”
 • 8.4 10 “We zijn zeer goed geholpen en kregen een erg leuke aanbieding van het product met nog wat extras. Wij zijn tevreden”
 • 8.7 10 “Het is een winkel met een ruime keuze in div artikelen.Daarbij zijn er vaak zeer scherpe aanbiedingen.”
 • 8.4 10 “deskundig advies en top service”
 • 8.3 10 “zie de reeds gegeven antwoorden”
 • 7.6 10 “goede service”
 • 10.0 10 “Zeer fijne winkel met kundig personeel. Ze hebben een goede service zoals bij de laatste aankoop ik wilde hem graag snel hebben en s\' middags werd hij al aangesloten .”
Expert Beuningen

Expert Beuningen

Laatste update: 12-01-2021

OPEN voor persoonlijk advies, online + telefonisch bestellen en installatie! Producten bestellen kan nog steeds, zowel via de website als telefonisch. We bezorgen en installeren graag producten bij jou thuis, en staan voor je klaar met vragen over reparatie. Onze winkeldeuren zijn tijdelijk gesloten, in ieder geval t/m 9 februari. Uiteraard staan we evengoed voor je klaar, en kun je de service verwachten die je van ons gewend bent.

Onze winkeldeuren zijn gesloten, maar we staan gewoon voor je klaar! Zo ziet onze dienstverlening eruit:

Telefonisch bestellen

Wil je graag persoonijk advies bij het doen van een aankoop? Bel onze winkel en we helpen je graag!

Online bestellen

Als je bestelt op expert.nl, dan koop je direct bij de Expert-winkel in de buurt. Ook nu staan we dus gewoon voor je klaar!

Bezorging

Deze Expert-winkel bezorgt producten bij jou thuis, uiteraard op 1,5 meter afstand zonder handcontact.

Installatie & reparatie: in overleg

Deze Expert-winkel installeert of repareert producten in overleg, uiteraard op 1,5 meter afstand zonder handcontact.

Hoe snel kan Expert een product bezorgen?

Expert kan producten binnen 24 uur bezorgen, mits het op voorraad is bij onze winkel, bezorgen wij het product de volgende werkdag. Wanneer u ook installatie nodig hebt dan maakt de lokale winkel een afspraak.

Kan ik tijdens de lockdown nog gewoon bestellingen plaatsen?

Ja, je kunt nog gewoon via onze website producten bestellen. Kom je er niet uit of heb je nog vragen, dan kun je contact met ons op nemen door te bellen of te mailen. Wij helpen je dan net zo goed als je van ons in de winkel gewend bent.

Bezorgen jullie tijdens de lockdown nog gewoon producten?

Ja, wij bezorgen producten aan huis, op veilige afstand. Wij nemen contact met je op over het bezorgmoment. Uiteraard houden wij anderhalve meter afstand en schudden wij geen handen.

Installeren of repareren jullie nog gewoon producten tijdens de lockdown?

In overleg installeren of repareren wij uw apparaten zodat je onbezorgd kunt genieten. Wij nemen contact met je op over het moment waarop wij langs kunnen komen en nemen uiteraard alle veiligheidsmaatregelen van het RIVM in acht.

Ondernemers Paul en Ludy van Lin

Welkom bij Expert Beuningen!
Bij Expert Beuningen geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe Airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!

Het team van Expert Beuningen

Wij verzorgen voor u:

Inbouw
Onze bezorgers/monteurs zijn zo gespecialiseerd dat ze elk nieuw apparaat moeiteloos aansluiten of inbouwen. Inbouw is wel heel precies werk. Voor zo'n inbouwklus ontvangt u daarom vooraf een offerte op maat.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Precies wanneer het u het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Als u vooraf aangeeft dat het oude apparaat afgevoerd moet worden, nemen wij deze ook mee!

Wecycle
Expert is officieel partner van Wecycle. Een initiatief voor de inzameling van apparaten en spaarlampen om deze verantwoord te recyclen. Wij nemen uw oude apparaat mee terug en zorgen dan voor verdere afhandeling. Het verpakkingsmateriaal van uw nieuwe product nemen wij natuurlijk ook mee. Onze bezorgers zijn echte Experts in bezorgen, maar ze zijn ook Expert in aansluiten en instellen van alle apparaten. En zij vertrekken pas als alles werkt!

Productdemonstraties
Regelmatig hebben wij specifieke productdemonstraties in onze winkel, waar u uitgebreid kennis kunt maken met het product. Als u een bepaald product gedemonstreerd wilt zien, doen wij dit ook graag voor u. Loop onze winkel binnen en vraag naar de mogelijkheden. Ook organiseren wij demodagen. Daarbij kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met diverse producten.

De extra's van Expert Beuningen
Service en advies altijd in de buurt
Uitgebreide installatieservice
Bezorgen wanneer het u uitkomt
Deskundige reparatieservice

Extra wensen? Wij helpen u graag verder.

Expert Beuningen
Julianaplein 105 a
6641 CS Beuningen
024 6777404 beuningen@expert.nl
Openingstijden
 • Maandag : 13:00 - 18:00
 • Dinsdag : 9:30 - 18:00
 • Woensdag : 9:30 - 18:00
 • Donderdag : 9:30 - 18:00
 • Vandaag : 9:30 - 20:00
 • Zaterdag : 9:30 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels