Navigatie

Liebherr

Liebherr producten bij Expert

Al meer dan 60 jaar is Liebherr de koel- en vriesspecialist op het gebied van kwaliteit en innovatie. Hoogwaardige materialen tot in detail afgewerkt, moderne en nauwkeurige elektronische besturing en een milieuvriendelijk productieproces garanderen de Liebherr kwaliteit. Resultaat: het perfect vershouden van levensmiddelen.

Bekijk alle Liebherr producten

Liebherr apparaten kopen? Dat doe je bij Expert
Liebherr apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

Liebherr koelkasten

Liebherr biedt een breed assortiment aan van vrijstaande koelkasten en tafelmodellen in verschillende kleuren en materialen met veel handige gebruiksmogelijkheden. De ruime groente- en fruitladen zijn zeer praktisch voor het bewaren van grotere etenswaren, in hoogte verstelbare en krasbestendige GlassLine plateaus zijn scherfvrij en eenvoudig te reinigen. De BioFresh-technologie van Liebherr stelt je in staat om je levensmiddelen te bewaren in gespecialiseerde koelvakken, zo houd je je groente, fruit, vlees, vis en zuivelproducten nog langer vers. PowerCooling zorgt voor een gelijkmatige afkoeling van verse producten, het geïntegreerde FreshAir filter reinigt de circulerende lucht en neemt onaangename geuren snel op. Alle Liebherr koel-vriescombinaties met DuoCooling zijn geschikt voor plaatsing in een onverwarmde ruimte vanaf 0°C.

Bekijk alle Liebherr koelkasten

BioFresh koelkasten - Dagvers uit je eigen koelkast

Des te verser de levensmiddelen, des te waardevoller zijn deze voor een gezonde voeding. Een goede reden om te kiezen voor BioFresh. Want BioFresh garandeert het perfecte klimaat voor een superlange versheid. Bij een temperatuur van net boven 0°C en een ideale luchtvochtigheid behouden groente en fruit, vlees, vis en melkproducten hun gezonde vitaminen en smaak tot wel driemaal langer dan in het normale koeldeel.

Wist je bijvoorbeeld dat je met BioFresh kropsla 13 dagen vers kunt houden? Dat is maar liefst 8 dagen langer dan in het koelgedeelte. Appels zijn tot 80 dagen te bewaren en Parmezaan blijft 110 dagen goed.

Van het voedsel dat we weggooien bestaat ruim 40% uit vlees, vis, kaas, zuivel, groente en fruit. Wanneer deze levensmiddelen langer houdbaar blijven, hoeft er minder te worden weggegooid en kun je ieder jaar naar schatting zo’n € 150 besparen.

Liebherr wijnkoelkasten

Om een wijn optimaal tot zijn recht te laten komen is het belangrijk dat de wijn onder de juiste omstandigheden bewaard wordt. Alle Liebherr wijnkasten zorgen voor deze ideale bewaaromstandigheden. Naast de juiste temperatuur, zorgt een Liebherr wijnkoelkast ook voor de juiste luchtvochtigheid, luchtkwaliteit, bescherming tegen UV-licht en bescherming tegen trilling.

Natuurlijk is een goed klimaat erg belangrijk tijdens de groei van druiven, maar de juiste temperatuur tijdens het rijpingsproces en het langdurig bewaren is zeker ook van invloed op de uiteindelijke kwaliteit en smaak. Dankzij een ideale serveertemperatuur komt een glas wijn pas echt tot zijn recht. Elektronische besturing zorgt voor een constante temperatuur, zelfs bij grote schommelingen van de omgevingstemperatuur.

Bekijk Liebherr wijnkoelkasten

Liebherr vrieskasten

Diepvrieskasten van Liebherr hebben een indrukwekkende staat van dienst: ze bieden veel ruimte, optimale energiezuinigheid en gebruiksgemak. De vrijstaande (tafel)modellen zijn in verschillende kleuren en materialen te verkrijgen en ook in maten is er ruime keuze. NoFrost modellen van Liebherr bieden professioneel invriesvermogen. Verse levensmiddelen worden met gekoelde lucht ingevroren en de vochtige lucht wordt afgevoerd waardoor er geen ijsvorming in de vriezer ontstaat. Verpakkingen vriezen niet aan elkaar vast en je hoeft nooit meer te ontdooien! Dankzij de doorzichtige voorzijde van de laden kun je in een oogopslag zien wat je in de vriezer hebt liggen. Alle Liebherr vriezers met no frost zijn geschikt voor plaatsing in een onverwarmde ruimte vanaf 0°C en Liebherr vriezers met FrostProtect werken zelfs vanaf -15°C.

Bekijk Liebherr vrieskasten

Liebherr inbouw

Als koel- en vriesspecialist biedt Liebherr een breed assortiment inbouwapparaten aan. Alle apparaten moeten voldoen aan strenge eisen op het gebied van hygiëne, temperatuur en versheid. De verschillende Liebherr producten bieden voor al je eisen en wensen de ideale oplossing. Je kunt bij de koel-vriescombinaties bijvoorbeeld kiezen voor innovaties als BioFresh of BioCool en NoFrost of SmartFrost. Wanneer je je keuze hebt gemaakt kun je vervolgens kiezen uit verschillende nishoogtes en uitrustingsniveaus. De Expertwinkel bij jou in de buurt kan je indien nodig helpen bij het inmeten én inbouwen van je nieuwe Liebherr apparaat.

Bekijk Liebherr inbouw producten

Liebherr vrieskisten

Vrieskisten van Liebherr bewaren levensmiddelen onder optimale omstandigheden. StopFrost-technologie verlaagt rijpvorming in de vriezer en op ingevroren levensmiddelen aanzienlijk, zodat je het apparaat veel minder vaak hoeft te ontdooien. Bovendien ontstaat bij het openen en sluiten van het deksel geen onderdruk meer waardoor de diepvrieskist moeiteloos kan worden geopend. Premium kisten beschikken onder andere over het SoftSystem-deursysteem en een digitaal temperatuurdisplay. De SoftSystem-deursluiting zorgt ervoor dat een kleine beweging voldoende is om het deksel langzaam en zacht te laten sluiten.

Bekijk Liebherr vrieskisten

Liebherr historie

Het familiebedrijf Liebherr werd in 1949 door Hans Liebherr opgericht. In 1955 begon Liebherr met de productie van huishoudelijke koel- en vriesapparatuur en behoort tegenwoordig tot één van de toonaangevende Europese fabrikanten. De koel- en vriesapparaten worden in de meest moderne eigen fabrieken in Ochsenhausen (Duitsland), Lienz (Oostenrijk) gefabriceerd. Liebherr is de specialist voor koelen en vriezen en produceert de meest hoogwaardige koel- en vriesapparaten met alle voordelen van de modernste koeltechnieken. ’s Werelds grootste en meest innovatieve assortiment koel- en vriesapparaten bevat voor iedere behoefte het juiste product. Een belangrijk productkenmerk is het zeer lage energieverbruik.

Liebherr logo - apparaten te koop bij Expert