Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Acer

Laptops Desktops Monitors Tablets

Wie is Acer?

Acer is een van de vijf grootste computermerken ter wereld. Het merk produceert onder andere laptops, desktops, monitors en tablets en timmert hard aan de weg met de nieuwste ontwikkelingen. Je kunt gegarandeerd gebruik maken van optimaal toegepaste technieken in computers en tablets die niet alleen goed werken, maar ook zijn uitgevoerd in een stijlvol design.

Acer Gaming

Wil je elke game winnen en maximaal genieten van de virtuele wereld? Kies dan voor een Acer Predator of Nitro. De producten uit deze series zijn uitgerust met de nieuwste en beste componenten. De Predator- en Nitro-computers zijn krachtig genoeg om de nieuwste games op de hoogste setting te spelen, je volledig te verdiepen in de wereld van Virtual Reality of je te verdiepen in de wereld van videobewerking. Acer gamingcomputers beschikken over allerlei handige tools om het optimale uit je set-up te halen. Je hebt dus nooit meer een excuus om te verliezen. De Acer Gaming-serie bestaat uit notebooks, desktops en monitoren.

Bekijk Acer Gaming

expert-helpt-je-verder-met-Acer Gaming

Acer Aspire

Met de Acer Aspire-computers neem je altijd jouw werkplek mee op pad, zonder dat je je druk hoeft te maken over de prestaties. De laptops en desktops uit de Aspire-serie draaien krachtige processors, waardoor ze zwaardere taken vlekkeloos kunnen uitvoeren en zonder hapering meerdere programma’s tegelijk kunnen draaien. Ook geniet je bij de Acer Aspire-computers van superieure graphics en wordt elke multimedia-ervaring compleet door het hoogwaardige audiosysteem. De Acer Aspire-laptops zijn uitgerust met een FullHD-scherm dat heldere beelden levert met natuurlijke kleuren. Ook hebben de laptops BlueLightShield-technologie, wat de uitstraling van blauw licht vermindert. Hierdoor krijg jij als gebruiker minder last van vermoeide ogen en slaap je beter.

Bekijk Acer Aspire

expert-helpt-je-verder-met-Acer Aspire

Acer Swift

Met de Swift mag je gezien worden. De compacte behuizing van aluminium is stijlvol ontworpen. Kies je eigen stijl door verschillende kleurkeuzes. Het liefst wil je een laptop zo lang mogelijk gebruiken zonder op te laden en de Swift voorziet hierin met een batterijduur van maximaal 12 uur; deze laptop gaat de hele dag mee, ideaal voor lange werkdagen of colleges. De Acer Swift is voorzien van SSD-opslag, zodat de laptop extra snel opstart en programma's sneller laadt en het Full HD-scherm is voorzien van IPS-technologie waardoor het scherm goed te bekijken is tot een hoek van 178 graden.

Bekijk Acer Swift-laptops

expert-helpt-je-verder-met-acer-swift

Acer Spin

De Spin-serie is een elegante 2-in-1-serie met een krachtige kern. Deze computers zijn erg dun en licht, maar leveren niet in op kwaliteit. De laptops zijn uitgerust met een SSD-schijf en waardoor ze snel opstarten en programma’s snel laden. De Acer Spin-laptops beschikken over een prachtig aanraakgevoelig beeldscherm. De laptops in de Spin-serie zijn uitgerust met een 360°-scharnier waarmee je de laptop makkelijk in vier modi kan gebruiken. Als klassieke laptop, tablet, tent of in de ‘weergave’-modus, zodat je altijd optimaal kan werken, of ontspannen.

Bekijk Acer Spin 2-in-1-laptops

Vragen of liever persoonlijk advies over Acer producten?

Bekijk alle Expert winkels

  • Persoonlijk advies op maat
  • Complete installatie en service
  • Expert is altijd vertrouwd dichtbij!

Liever persoonlijk advies over Acer laptops, desktops, tablets of monitors? De lokale Expert winkel staat altijd klaar! Op basis van jouw wensen, eisen en budget kunnen we samen tot de perfecte keuze komen. Klik hier om te ontdekken wat de dichtstbijzijnde Expert winkel is. Of klik hier om direct contact op te nemen!

expert-helpt-je-verder-met-acer