Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

HP

Wie is HP?

HP, ook wel bekend als Hewlett-Packard, is een van de grootste pc-merken ter wereld. HP is opgericht in 1939 en richtte zich destijds op het maken van wetenschappelijke instrumenten. Tegenwoordig richt het bedrijf zich vooral op computers en toebehoren en biedt HP voor elk wat wils. Of je nu een krachtige game-computer wil waarmee je niet te verslaan bent of een mobiele laptop waarmee je overal aan de slag kan, met HP kan je alle kanten op.

Bekijk alle HP producten

hp-pavilion-laptop-verkrijgbaar-bij-expert
HP envy Laptops | 2-in-1HP Omen laptopsHP Printers | professioneel printen

HP Pavilion

De HP Pavilion-serie bestaat uit krachtige computers waar iedereen mee aan de slag kan. Of je de computer wil gebruiken voor het bewerken van foto’s of video’s, werken, studeren of even lekker wil ontspannen, er is een Pavilion-computer voor iedereen. De laptops in de Pavilion-reeks zijn ontworpen om dun en licht te zijn, zonder in te leveren op prestaties. Zo kan je zonder problemen een dag buiten de deur werken zonder dat je binnen de kortste keren gedwongen bent om een stopcontact op te sporen.

Bekijk HP Pavilion laptops

expert-helpt-je-verder-met-hp-pavilion

HP ENVY

HP ENVY-computers zijn echte alleskunners in een stijlvol jasje. De computers zijn gemaakt met krachtige componenten waardoor je vlekkeloos kan multitasken en zware programma’s zonder problemen kan draaien. De laptops uit de ENVY-serie kan je met een gerust hart mee op pad nemen zonder je zorgen te maken over je privacy. De laptops hebben een ingebouwde vingerafdruklezer zodat niemand anders dan jij bij je bestanden kan en dankzij het HP Sure View privacyscherm hoef je je niet druk te maken over meelezers als jij in de trein of in het vliegtuig met gevoelige informatie bezighoudt.

Maar ook als je niet wil werken hebben HP ENVY-laptops genoeg te bieden. Zo zijn de laptops uitgerust met een ultrahelder Full HD-beeldscherm en vier luidsprekers die zijn afgestemd door de audio-experts van Bang & Olufsen. Hierdoor kan je maximaal genieten van je favoriete films en series.

Bekijk HP ENVY laptops

HP Spectre

De HP Spectre Laptops zijn de premium consumentenlaptops van HP. Deze laptops zijn uitgerust met een 4K-touchscreen met een nauwelijks zichtbare rand en Corning Gorilla Glass waardoor je scherm is beschermd tegen krassen en stootjes. De accu van de HP Spectre-laptop gaat tot ruim 11 uur mee en kan door Fast Charge binnen een half uur weer tot 50% worden opgeladen, zodat je snel weer op pad kan.

Bij de HP Spectre-laptops staat design hoog in het vaandel. Zo is het nieuwste model ontworpen met een aluminium behuizing met een verborgen scharnier en is het toetsenbord afgewerkt in een chique Ceramic White met accenten van Pale Gold.

Bekijk HP Spectre laptops
expert-helpt-je-verder-met-hp-pavilion

HP Omen

De Omen-serie van HP is gericht op de hardcore gamer. De laptops en desktops in de Omen-serie zijn ontworpen om het maximale te kunnen leveren, ook in het heetst van de strijd. Omen-computers zijn uitgerust de nieuwste hardware, zoals de snelste processors en de krachtigste grafische kaarten. Mocht je je Omen-computer willen optimaliseren of personaliseren, dan kan dat makkelijk met de Omen Command Center-software.

Merk je na een paar jaar dat het maximale van je computer niet meer goed genoeg is, dan kan je deze makkelijk upgraden, ook als je gamet met een laptop. De Omen-laptops zijn ontwikkeld met één toegangspaneel dat direct toegang geeft tot de HDD, SSD en RAM. Wil je je helemaal onderdompelen in de virtuele wereld? De HP Omen-computers zijn ontwikkeld om Virtual Reality te ondersteunen en vlekkeloos weer te geven.

Bekijk HP Omen
expert-helpt-je-verder-met-hp-omen

HP Chromebook

Werk je veel online en kan je prima uit de voeten met apps uit de Google Play Store, dan is een HP Chromebook ook het overwegen waard. Deze laptops draaien op het besturingsprogramma van Google en zijn daarom eenvoudig en veilig. Een Chromebook heeft relatief weinig processorkracht nodig waardoor deze laptops lekker licht kunnen blijven zodat je ze makkelijk mee kan nemen op pad. Ook verbruikt een Chromebook daardoor minder energie zodat je de hele dag kan werken, zonder stopcontact in de buurt.

Let op: HP Chromebooks werken op een ander besturingssysteem dan Windows en kunnen daarom geen Windows-programma’s draaien.

Bekijk HP Chromebooks
expert-helpt-je-verder-met-hp-chromebook

Vragen of liever persoonlijk advies over HP producten?

Bekijk alle Expert winkels

  • Persoonlijk advies op maat
  • Complete installatie en service
  • Expert is altijd vertrouwd dichtbij!

Liever persoonlijk advies over HP laptops, desktops, printers of accessoires? De lokale Expert winkel staat altijd klaar! Op basis van jouw wensen, eisen en budget kunnen we samen tot de perfecte keuze komen. Klik hier om te ontdekken wat de dichtstbijzijnde Expert winkel is. Of klik hier om direct contact op te nemen!

expert-helpt-je-verder-met-hp