Navigatie

Beoordelingen Expert Beuningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Beuningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Beuningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

Ik ben in de winkel in Beuningen goed geholpen. Had een vaatwasser op de site gezien die op dat moment niet leverbaar was en niet te bestellen. In de winkel konden ze het wel voor mij bestellen. Toen het binnen was ben ik gebeld en de dag erna kon het ingebouwd worden. Twee vriendelijke, vakkundige monteurs. Kortom, tevreden!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (553)

  • Beoordeling: 9.3

    Ik ben in de winkel in Beuningen goed geholpen. Had een vaatwasser op de site gezien die op dat moment niet leverbaar was en niet te bestellen. In de winkel konden ze het wel voor mij bestellen. Toen het binnen was ben ik gebeld en de dag erna kon het ingebouwd worden. Twee vriendelijke, vakkundige monteurs. Kortom, tevreden!
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 16-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    staat er eigenlijk toch al
    Geschreven door Klant uit beuningen op 10-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Beuningen een bedrijf waar de klant nog KONING is.
    Geschreven door Klant Van Bergen uit weurt op 07-09-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goed geholpen. Er werd meegedacht.
    Geschreven door Klant Sengers uit beuningen op 01-09-2020
  • Beoordeling: 7.7

    deskundig en vriendelijk personeel, ruim assortiment
    Geschreven door Klant De Waal uit winssen op 31-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    goede service en vriendelijke mensen
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 31-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima,vriendelijk en deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 26-08-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Goede service
    Geschreven door Klant uit beuningen gld op 22-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service. Vriendelijke bejegening en uitleg. Prima communicatie Zeer tevreden. 9,5!!
    Geschreven door Klant Willems uit druten op 21-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    wederom snel, vriendelijk en deskundig geholpen - super!
    Geschreven door Klant Wassing uit beuningen op 14-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Super service
    Geschreven door Klant Huibers uit beuningen op 11-08-2020
  • Beoordeling: 5.1

    N.v.t.
    Geschreven door Klant Holleman uit beuningen gld op 10-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    👍
    Geschreven door Klant uit beuningen op 10-08-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Heel tevreden over Expert. Wij komen er al jaren, altijd een deskundig en eerlijk advies. Goede service.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 05-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Mobiele airo gekocht, goed advies gekregen. Kregen nog wat te drinken. Konden de airco thuis af laten leveren. Kortom vriendelijke mensen!
    Geschreven door Klant Pak Communicatie uit wijchen op 04-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Vakmensen die weten waar ze het over hebben en gedegen advies geven en afspraken nakomen. De bezorger heeft de vaatwasser deskundig ingebouwd en uitleg gegeven over de werking van de vaatwasser. Blij mee!
    Geschreven door Klant Van Loveren Tankstations Bv uit beuningen gld op 03-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert is een betrouwbaar en klantvriendelijk. Aangevelingswaardig.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 03-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Beuningen is een fijne winkel met uitstekende, deskundige medewerkers. De 1,5 mtr regeling is perfect geregeld. Een echte aanrader om daar een aankoop te doen.....👍
    Geschreven door Klant Kwakernaat uit beuningen op 03-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Wij waren op zoek naar een inbouwkoelkast. De site is er niet echt duidelijk in. Wij zijn in de winkel snel en vriendelijk geholpen. Op snel termijn kon iemand komen inmeten en advies geven. En we hadden de koelkast snel geleverd. Wij zijn tevreden over het gehele proces.
    Geschreven door Klant uit beuningen gld op 30-07-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goed geholpen en geïnformeerd over het product Installatie zorgvuldig en netjes gedaan
    Geschreven door Klant Post uit beuningen gld op 27-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Prima service nette behandeling voor herhaling vatbaar Toppie
    Geschreven door Klant Van Der Heijden uit druten op 20-07-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Ik ben prima geholpen en ook het afleveren was goed verzorgd.
    Geschreven door Klant Te Braake uit weurt op 17-07-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Levering op tijd volgens afspraak
    Geschreven door Klant Brouwer uit ewijk op 10-07-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Wij kopen alles bij de Expert in Beuningen. We worden altijd zeer vriendelijk en met genoeg kennis geholpen. De service is altijd uitstekend. Dus we zijn een zeer tevreden klant.
    Geschreven door Klant De Leng uit weurt op 07-07-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Super goede service, betrouwbaar, vriendelijk en kennis in huis.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 03-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service met vriendelijke behandeling
    Geschreven door Klant uit beuningen op 30-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Kijk nooit op de site, woon 100 m van de winkel.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 26-06-2020
  • Beoordeling: 8.1

    x
    Geschreven door Klant uit ewijk op 26-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ben naar Expert Beuningen geweest, geholpen door Mathijn. Straalt vertrouwen uit. Ben goed geholpen. Deskundig personeel denkt mee, bedenkt een oplossing bij een eventueel probleem. Prijs/ kwaliteit is goed en Fantastische Monteur. Houden zich aan afspraken.
    Geschreven door Klant Dorand uit nijmegen op 25-06-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Geen
    Geschreven door Klant uit beuningen op 18-06-2020