Navigatie

Beoordelingen Expert Beuningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Beuningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Beuningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Keurhorst 9.1

de service, de bediening en het nakomen van de gemaakte afspraken

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (937)

  • Beoordeling: 9.1

    de service, de bediening en het nakomen van de gemaakte afspraken
    Geschreven door Klant Keurhorst uit vierlingsbeek op 02-02-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Vriendelijke medewerkers site je van goed advies voorzien bij je aankopen.
    Geschreven door Klant Peters uit beuningen op 31-01-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Prima zaak
    Geschreven door Klant uit beuningen op 30-01-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service
    Geschreven door Klant uit beuningen op 27-01-2023
  • Beoordeling: 8.2

    prima service, snelle levering en plaatsing, deskundig en goed aangesloten.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 25-01-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Bij Expert Beuningen een koelkast gekocht. Via de website van Expert wist ik wel welke koelkast ik wilde hebben, maar in de winkel aan de winkelmedewerker toch nog gevraagd of dit de goede keuze was. En dat kon hij bevestigen zodat we nu beschikken over een mooi en energiezuinig tafelmodelkoelkast met 5 jaar garantie.
    Geschreven door Klant Van Bergen uit beuningen op 25-01-2023
  • Beoordeling: 9.1

    heb ik al vaker gedaan ,omdat het bij ons steeds naar tevredenheid is gegaan.
    Geschreven door Klant Hendriks uit nijmegen op 25-01-2023
  • Beoordeling: 8.6

    Een goede winkel voor alle elektrische aparaten
    Geschreven door Klant uit weurt op 24-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Voor het juiste advies en aandacht moet u bij Expert Beuningen zijn. Top.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 24-01-2023
  • Beoordeling: 7.6

    Mijn advies is ga naar expert
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 23-01-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Vakkundig, meedenken met klant, nakomen afspraken, snelle levering, vakkundige montage en vriendelijkheid oplevering.
    Geschreven door Klant Jacobs uit nijmegen op 23-01-2023
  • Beoordeling: 9.9

    Medewerkers zijn altijd behulpzaam en vriendelijk. Expert Beuningen levert goede producten en een hele fijne service!
    Geschreven door Klant Braam uit beuningen gld op 20-01-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service en kwaliteit
    Geschreven door Klant uit weurt op 19-01-2023
  • Beoordeling: 8.0

    Hiervoor mijn eerdere opmerking te gebruiken svp
    Geschreven door Klant Westland uit nijmegen op 17-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Prima geholpen met deskundig advies.
    Geschreven door Klant uit druten op 13-01-2023
  • Beoordeling: 8.0

    Bedankt voor de service.
    Geschreven door Klant uit winssen op 12-01-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Vriendelijk behulpzaam personeel , met nog tijd voor \'n grapje af en toe ! ;)
    Geschreven door Klant Peters uit ewijk op 11-01-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Als service belangrijk voor je is..is Expert een goede keuze
    Geschreven door Klant Van Herreveld uit ewijk op 11-01-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Beuningen Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel ik doe mijn aankoop er graag
    Geschreven door Klant Van De Logt uit beuningen op 09-01-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Aanrader. Kennis van producten en zeer behulpzaam.
    Geschreven door Klant Dierenspeciaalzaak \"de Beijer\" uit beuningen op 03-01-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Wij zijn al jaren erg tevreden met de service van Expert (Beuningen).
    Geschreven door Klant Valk uit nijmegen op 03-01-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Ging voor vw was laatste showroom model . Had deze nodig ivm feestdagen. Waren helaas niet meegevend om nog iets aan de prijs te doen. Jammer. Macht positie.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 02-01-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Erg goed geholpen bij de keuze voor een OLED televisie, 65 cm. Objectieve informatie en niet dwingend. We zeiden dat we maandag terug zouden komen, geen probleem. Werden hartelijk ontvangen. Aflevering ook prettig verlopen.
    Geschreven door Klant Mostert uit horssen op 27-12-2022
  • Beoordeling: 8.5

    heb ik niet
    Geschreven door Klant uit ewijk op 23-12-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Wij moeten de winkeliers in ons eigen dorp helpen om hier de spullen te kopen en niet buiten het dorp. Zo gaan wij ook de leegstand tegen in ons dorp. En Expert is n goede gesorteerde winkel met prettig personeel en bezorgers
    Geschreven door Klant Daanen uit beuningen op 22-12-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.
    Geschreven door Klant Ten Haaf uit beuningen op 21-12-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Prima service en kwaliteit.
    Geschreven door Klant uit winssen op 19-12-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service en montage een aanrader
    Geschreven door Klant Welling uit beuningen op 19-12-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Alles goed bespreekbaar over producten en leveren in een flatgebouw 1e etage zonder lift....
    Geschreven door Klant Van Gent uit nijmegen op 16-12-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Helder advies en goed geluisterd naar onze wensen
    Geschreven door Klant Budde uit beuningen op 14-12-2022