Navigatie

Beoordelingen Expert Beuningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Beuningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Beuningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 4.5

Dat kan ik beter niet

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (460)

  • Beoordeling: 4.5

    Dat kan ik beter niet
    Geschreven door Klant uit beuningen op 19-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    nee
    Geschreven door Klant uit weurt op 17-07-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Had eerst wat moeite met dvd speler aan te sluiten, medewerker alles goed uitgelegd, daarna werkte ab niet op apparaat. Krijg morgen n nieuwe. Zo blij met n échte winkel!
    Geschreven door Klant Thijssen uit beuningen op 15-07-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Goede winkel xper beuningen
    Geschreven door Klant Broekman uit wijchen op 01-07-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Bij aankoop van nieuwe t.v. goed geholpen in de winkel. De t.v. werd door 2 mensen geïnstalleerd en de oude t.v. werd meegenomen evenals een aantal overtollige snoeren en 2 boxen voor de recycling en dat ruimde lekker op. Bovendien aardige en correcte mannen.
    Geschreven door Klant Heijmans uit beuningen op 27-06-2019
  • Beoordeling: 7.6

    Prima zaak. Ze laten je rustig rondkijken en als je vragen hebt kun je altijd bij de medewerkers terecht
    Geschreven door Klant Giesbers uit beuningen op 25-06-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Wij zijn zeer tevreden over Expert Beuningen. Altijd persoonlijke aandacht en prima service. Wij komen zeker nog vaker naar de winkel.
    Geschreven door Klant De Jager uit beuningen op 22-06-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Uitstekende winkel
    Geschreven door Klant Jansen uit winssen op 21-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Vriendelijk. Snel, juiste prijs en goed advies
    Geschreven door Klant Biersma uit loenen op 21-06-2019
  • Beoordeling: 8.1

    geen mening
    Geschreven door Klant Van Roij uit beuningen op 18-06-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Super goed advies. Personeel denkt mee met klant. Klantvriendelijk en goede service
    Geschreven door Klant uit beuningen op 17-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Ben vriendelijk geholpen, maar ik wist wat ik wilde.
    Geschreven door Klant uit ewijk op 17-06-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Prima zaak..
    Geschreven door Klant Bakker uit nijmegen op 17-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Afgelopen zaterdag de airfryer 9650/90 gekocht bij expert Beuningen. Ben zeer tevreden. Wordt er heel fijn geholpen.en alles werd heel netjes uitgelegd. Geen vraag was teveel. Hij heeft het weekend super goed gewerkt. Aanrader.
    Geschreven door Klant Rikken uit ewijk op 17-06-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Fijne winkel. Aardige mensen en goede service.
    Geschreven door Klant Bonté uit beuningen op 15-06-2019
  • Beoordeling: 9.9

    de aankoop van mijn Nespresso m105 is een aanwinst, die iedereen zichzelf zou moeten gunnen
    Geschreven door Klant Willems uit beuningen gld op 05-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Super goed geholpen bij mijn aankoop van een Sodastream.
    Geschreven door Klant uit malden op 05-06-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer vriendelijk personeel , heel deskundig , de bezorger was zeer netjes en vriendelijk .
    Geschreven door Klant uit uden op 30-05-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Nvt
    Geschreven door Klant uit beuningen op 14-05-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Beuningen, super team, fantastisch geholpen, een aanrader!
    Geschreven door Klant uit beuningen gld op 07-05-2019
  • Beoordeling: 7.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit beuningen op 03-05-2019
  • Beoordeling: 7.1

    Prima service, Martijn helpt je top !
    Geschreven door Klant Brookhuis uit beuningen gld op 15-04-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Zoals gezegd een zeer prettige winkel met een vriendelijke uitstraling en zeer kundig personeel
    Geschreven door Klant Van Ooijen uit groesbeek op 15-04-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Ben deskundig geholpen in de winkel
    Geschreven door Klant Van As uit ewijk op 01-04-2019
  • Beoordeling: 9.6

    erg netjes geholpen ben zeer te vreden
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 18-03-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Prima adviseur. Kwaliteit niet helemaal volgens verwachting, beetje koffie campingapparaatje. Winkelpersoneel service goed.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 08-03-2019
  • Beoordeling: 7.6

    Goede service en correcte levering.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 14-02-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Uitstekend service bij Expert Beuningen. De prijs werd na een prijsverlaging bij de concurrent naar beneden bijgesteld. Ook wordt meegedacht bij het plaatsen van de tv aan de muur in relatie tot de plaats van de kabelbuis. Kortom; een zeer goede winkel met uitstekend personeel.
    Geschreven door Klant vd Wiel uit beuningen op 01-02-2019
  • Beoordeling: 9.9

    De hulpvaardig en deskundigheid van personeel maakt de keus van een product eenvoudiger. Naast de eerlijke en heldere uitleg over de mogelijkheden is Expert Beuningen ook nog gezellig en ondernemend in het centrum aanwezig 🙂
    Geschreven door Klant Budde uit beuningen op 24-01-2019
  • Beoordeling: 9.2

    De service zijn heel goed ,en zeer vriendelijk als je iets vraagt . Mij zien ze vaker terug 👍
    Geschreven door Klant uit beuningen gld op 21-01-2019