Navigatie

Beoordelingen Expert Beuningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Beuningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Beuningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.8

goede prijs /kwaliteitverhouding en goed advies wat we voor de Corona gewend waren, kan nu helaas niet

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (646)

  • Beoordeling: 7.8

    goede prijs /kwaliteitverhouding en goed advies wat we voor de Corona gewend waren, kan nu helaas niet
    Geschreven door Klant uit winssen op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Snelle levering, prijs prima alles was goed geregeld
    Geschreven door Klant Pijnappels uit beuningen op 01-03-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant Van Leeuwe uit beuningen op 22-02-2021
  • Beoordeling: 9.0

    De service in de expert winkel in Beuningen is erg goed
    Geschreven door Klant Van Den Berg uit beuningen op 18-02-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Geen klachten over service, vriendelijk en behulpzaam personeel . Wij komen er graag.
    Geschreven door Klant uit winssen op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Prima service en fijne medewerkers.
    Geschreven door Klant Gremmen uit beuningen op 16-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    ik heb dit door de corona telefonisch besteld en op een afgesproken moment opgehaald. Dit ging prima en ook telefonisch de tijd genomen en goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    goede service en hebben goede kennis van de producten die ze verkopen.
    Geschreven door Klant Weenk uit beuningen op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Ook in Coronatijd staat Expert voor je klaar!
    Geschreven door Klant Van De Geer uit winssen op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Nooit problemen gehad met Expert in Beuningen!
    Geschreven door Klant Ellis uit wijchen op 15-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ivm corona opgehaald, lag klaar met klein presentje . Prima
    Geschreven door Klant Marcusse uit winssen ( gld) op 15-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service en advies en prima installatie
    Geschreven door Klant uit beuningen gld op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goede ervaring
    Geschreven door Klant uit ewijk op 11-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Snelle en correcte aflevering door vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Geurts uit beuningen op 10-02-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Expert...... TOPPIE... 😁
    Geschreven door Klant uit winssen op 10-02-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Wij komen bij Expert, zolang Expert in Beuningen bestaat. We zijn telkens uiterst tevreden, zeker als wij een bepaalde medewerker aan kunnen spreken die dan ook zorgt voor de afhandeling en thuisbezorging.
    Geschreven door Klant Straver uit beuningen op 08-02-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Toch weer extra gezellig maken , ondanks dat door spanningsverschillen onze Magnetron/ Oven het begaf. De Etna staat er weer RVS op. Dank
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 08-02-2021
  • Beoordeling: 5.7

    Het steunen van een lokale ondernemer (middenstander) is geen garantie tot snelle levering/dienstverlening door deze ondernemer. Het bestellen van een wasmachine is meestal een noodsituatie omdat de oude machine het plotseling heeft begeven en dan wil je snel geholpen worden. Ik had wat meer inleving (service) verwacht van Expert Beuningen.
    Geschreven door Klant Van Domburg uit beuningen gld op 08-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer tevreden. Alles onlijn besteld wegens carona.
    Geschreven door Klant Verheul uit nijmegen op 08-02-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Wij kopen in Beuningen graag bij EXPERT vanwege de persoonlijke aandacht en willen dat deze winkel open blijft in concurrentie met al het internet shopping.
    Geschreven door Klant uit ewijk op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Wij hebben telefonisch een Miele stofzuiger cat & dog besteld bij Expert in Beuningen. Ze hadden deze op voorraad en dezelfde dag nog verzonden. De volgende dag werd deze al netjes afgeleverd aan huis. Super snelle service ! Dikke 10
    Geschreven door Klant Maas uit neerloon op 08-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en snelle levering! Ook goed advies bij aankoop.
    Geschreven door Klant Van Haren uit ewijk op 02-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Wij zij zeer te vreden over Expert Correcte hulp en uitleg en vriendelijk
    Geschreven door Klant Knaake uit beuningen op 02-02-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Goede landelijke service tijdens de lock down.
    Geschreven door Klant uit nunspeet op 02-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service en erg fijn personeel!
    Geschreven door Klant Thom Frites uit winssen op 30-01-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Expert is aan te raden , je word vriendelijk geholpen, en de bezorging is ook zeer vriendelijk. Ik ben zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Hendriks uit nijmegen op 29-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Geheel naar wens geholpen. Kwartier voor levering werd ik gebeld door de bezorgers. Uitstekende service!
    Geschreven door Klant uit ochten op 26-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer zuinig werkt prima mooi apperaad
    Geschreven door Klant Theunissen uit beuningen op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Het lijkt mij een goed produkt. Heeft alleen nog proefgedraaid.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 22-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Heel tevreden.
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 22-01-2021