Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Beuningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Beuningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Beuningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.7

Nvt

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (442)

  • Beoordeling: 7.7

    Nvt
    Geschreven door Klant uit beuningen op 14-05-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Beuningen, super team, fantastisch geholpen, een aanrader!
    Geschreven door Klant uit beuningen gld op 07-05-2019
  • Beoordeling: 7.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit beuningen op 03-05-2019
  • Beoordeling: 7.1

    Prima service, Martijn helpt je top !
    Geschreven door Klant Brookhuis uit beuningen gld op 15-04-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Zoals gezegd een zeer prettige winkel met een vriendelijke uitstraling en zeer kundig personeel
    Geschreven door Klant Van Ooijen uit groesbeek op 15-04-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Ben deskundig geholpen in de winkel
    Geschreven door Klant Van As uit ewijk op 01-04-2019
  • Beoordeling: 9.6

    erg netjes geholpen ben zeer te vreden
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 18-03-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Prima adviseur. Kwaliteit niet helemaal volgens verwachting, beetje koffie campingapparaatje. Winkelpersoneel service goed.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 08-03-2019
  • Beoordeling: 7.6

    Goede service en correcte levering.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 14-02-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Uitstekend service bij Expert Beuningen. De prijs werd na een prijsverlaging bij de concurrent naar beneden bijgesteld. Ook wordt meegedacht bij het plaatsen van de tv aan de muur in relatie tot de plaats van de kabelbuis. Kortom; een zeer goede winkel met uitstekend personeel.
    Geschreven door Klant vd Wiel uit beuningen op 01-02-2019
  • Beoordeling: 9.9

    De hulpvaardig en deskundigheid van personeel maakt de keus van een product eenvoudiger. Naast de eerlijke en heldere uitleg over de mogelijkheden is Expert Beuningen ook nog gezellig en ondernemend in het centrum aanwezig 🙂
    Geschreven door Klant Budde uit beuningen op 24-01-2019
  • Beoordeling: 9.2

    De service zijn heel goed ,en zeer vriendelijk als je iets vraagt . Mij zien ze vaker terug 👍
    Geschreven door Klant uit beuningen gld op 21-01-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Mijn huidige grill was een probeersel, de aangekochte grill van philips is echt een schot in de roos, snel warm...heet, laat zien wanneer het apparaat op de juiste tempratuur is, afneembare grillplaten en vooral groot en dat is in mijn gezin heel fijn en zelfs het vet word goed opgevangen in het bakje. De tostie\'s en Turkse kebap zijn perfect er onder uitgekomen
    Geschreven door Klant Peters uit beuningen gld op 17-01-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Goed geholpen en geadviseerd door vriendelijke mensen, mooie prijs gekregen en de aflevering ging lekker vlot.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 05-01-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Goede keus
    Geschreven door Klant Albers uit beuningen op 04-01-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Wij hebben al enige aankopen gedaan bij Expert, opvallend is de vriendelijkheid, rust, advies en de toch de kans krijgen je eigen keuze te maken. Kortom, wij komen zeker weer terug als we wat willen kopen
    Geschreven door Klant Nuij uit nijmegen op 01-01-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Heel goed geholpen
    Geschreven door Klant uit beuningen op 01-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk personeel en ik heb altijd het gevoel dat ik niet teveel betaal, daarnaast is ook de aftersales perfect hier in Beuningen.
    Geschreven door Klant Kersten uit beuningen op 28-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Super geholpen in de winkel. Wordt echt de tijd voor je genomen. Zeer tevreden over de uitleg waardoor het makkelijker kiezen was voor een product.
    Geschreven door Klant Vermeulen De Gooyert uit beuningen op 28-12-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Goede service, persoonlijk en deskundig
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 24-12-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Nette winkel, vriendelijk personeel en goed advies.
    Geschreven door Klant uit winssen op 20-12-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Bezorgers hebben een uitstekende service geleverd. Hulpvaardig en vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit ooij op 14-12-2018
  • Beoordeling: 8.0

    zeer goede service en correcte behandeld
    Geschreven door Klant Stensen uit ewijk op 07-12-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Als we in de winkel komen dan herkennen ze je en herinneren ze zich ook je vorige aankoop, tijdens speciale verkoop dagen altijd gezellig en lekkere hapjes en of drankje. Deskundig en meedenkend advies en als blijkt dat het niet een juiste beslissing dreigt te worden dan durft men dat ook aan te geven, ze proberen je niet iets aan te smeren.
    Geschreven door Klant Timmerman uit herveld op 04-12-2018
  • Beoordeling: 5.5

    Nvt
    Geschreven door Klant uit beuningen op 04-12-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Erg goede service!!!
    Geschreven door Klant uit wijchen op 30-11-2018
  • Beoordeling: 7.5

    goet
    Geschreven door Klant Van Bon uit beuningen op 26-11-2018
  • Beoordeling: 8.1

    de verkoop is mij goed bevallen
    Geschreven door Klant uit ewijk op 24-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Echt een super winkel om je witgoed te kopen. Er wordt met je meegedacht in het maken van keuzes, nemen alle tijd voor je, geen aanbetaling nodig, vindt ik heel bijzonder. De medewerkers die je apparatuur komen plaatsen zijn echt super aardig, netjes, behulpzaam en ondanks tijddruk bereidt extra werkzaamheden uit te voeren. Echt ik was bijzonder aangenaam verrast en zal dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Dank je wel.
    Geschreven door Klant Weerts uit nijmegen op 17-11-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Telkens als er apparatuur aangeschaft moet worden, laten we ons graag voorlichten door deze zaak.Tot nu toe alleen maar zeer prettige ervaringen, mede door de snelle levering en goede service.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 15-11-2018