Navigatie

Beoordelingen Expert Beuningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Beuningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Beuningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.7

Super goede service, betrouwbaar, vriendelijk en kennis in huis.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (529)

  • Beoordeling: 9.7

    Super goede service, betrouwbaar, vriendelijk en kennis in huis.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 03-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service met vriendelijke behandeling
    Geschreven door Klant uit beuningen op 30-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Kijk nooit op de site, woon 100 m van de winkel.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 26-06-2020
  • Beoordeling: 8.1

    x
    Geschreven door Klant uit ewijk op 26-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ben naar Expert Beuningen geweest, geholpen door Mathijn. Straalt vertrouwen uit. Ben goed geholpen. Deskundig personeel denkt mee, bedenkt een oplossing bij een eventueel probleem. Prijs/ kwaliteit is goed en Fantastische Monteur. Houden zich aan afspraken.
    Geschreven door Klant Dorand uit nijmegen op 25-06-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Geen
    Geschreven door Klant uit beuningen op 18-06-2020
  • Beoordeling: 9.9

    fijn geholpen goede service top
    Geschreven door Klant uit beuningen op 17-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    zeer goed !!
    Geschreven door Klant Roelse uit beuningen op 10-06-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Beuningen heeft een uitstekende bediening met ruime ervaring en een prima service, het werkt allemaal volgens afspraak
    Geschreven door Klant uit wijchen op 08-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Mooie koelkast voor mooie prijs! Precies wat ik zocht voor in de ruimte die ik had. Elders geprobeerd...nergens leverbaar. Hier wel dus helemaal tevreden!
    Geschreven door Klant Van Der List uit nijmegen op 03-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    A
    Geschreven door Klant uit beuningen op 27-05-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Top winkel en top service!!
    Geschreven door Klant uit beuningen op 25-05-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Goede sfeer en zeer goede hulp bij aankoop tv
    Geschreven door Klant uit wijchen op 24-05-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Goede service, advies en snelle levering
    Geschreven door Klant uit beuningen gld op 21-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prima geadviseerd en geholpen. Zeer tevreden over aankoop, mede door goede informatie van medewerkers
    Geschreven door Klant uit beuningen op 15-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    prima service ik kan het iedereen aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 28-04-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Goed advies gekregen bij het kopen van een stofzuiger en een scheerapparaat.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 28-04-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Ik ben prima geholpen voor een redelijke prijs.
    Geschreven door Klant Te Braake uit weurt op 24-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    de winkel in Beuningen is prettig winkelen de verkopers hebben kennis van zaken
    Geschreven door Klant Detmers uit nijmegen op 21-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne zaak met professionele medewerkers die weten waar ze over praten......?
    Geschreven door Klant Kwakernaat uit beuningen op 20-04-2020
  • Beoordeling: 6.1

    slecht geïnformeerd over het bezorgen Zeer stugge baas in Beuningen toen we belden kom er nooit meer
    Geschreven door Klant Van Der Loos uit beuningen op 14-04-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Ik ben erg tevreden met de snelle service en deskundigheid van Expert. Onze nieuwe kookplaat is erg snel en onbeschadigd geleverd. Ook is het erg fijn dat het oude apparaat weer wordt meegenomen.
    Geschreven door Klant Visser uit beuningen op 10-04-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Wij wonen sinds 1985 in Beuningen en hebben hier al heel veel gekocht. Altijd fijn om met hen zaken te doen, qua service en vriendelijkheid.
    Geschreven door Klant Afman uit beuningen op 26-03-2020
  • Beoordeling: 5.9

    Weet niet wat dat betekend neem aan dat dit stellig duidelijker kan Hier heb ik wat over u vragenlijst. wil ik de lijst goed invullen dan moet ik niet verplicht zijn een stip invullen maar wil ik mijn mening anders overbrengen door het onderaan te schrijven maar onze eigen menig schrijven vermelden
    Geschreven door Klant uit beuningen op 18-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Kan Expert Beuningen alleen maar aanbevelen, toppers zijn het, dank wederom!
    Geschreven door Klant Van Loveren Tankstations Bv uit beuningen gld op 12-03-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Prima service. Je bent nog echt klant bij Expert Beuningen
    Geschreven door Klant Lodarmasse Cons. uit nijmegen op 12-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon super tevreden. Staan altijd voor je klaar ook als je voor de zoveelste keer een beroep doet op hun assistentie omdat je weer eens op de verkeerde knopjes hebt geduwd.??
    Geschreven door Klant uit beuningen op 08-03-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Fijne deskundige medewerkers.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 05-03-2020
  • Beoordeling: 9.2

    prettige behandeling en advies
    Geschreven door Klant uit beuningen op 01-03-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Vanuit de grote stad, naar een mensen mens dorpsdetaillist, heb ik beleefd als een expert in witgoed Dank
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 29-02-2020