Navigatie

Beoordelingen Expert Beuningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Beuningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Beuningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.7

Fijn en vriendelijk contact in winkel. Goede service, nette bezorging thuis en installatie prima

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1038)

  • Beoordeling: 9.7

    Fijn en vriendelijk contact in winkel. Goede service, nette bezorging thuis en installatie prima
    Geschreven door Klant uit beuningen gld op 23-02-2024
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer behulpzaam en altijd goed advies.
    Geschreven door Klant uit beuningen gld op 23-02-2024
  • Beoordeling: 8.6

    Mooi bedrijf
    Geschreven door Klant uit beuningen op 21-02-2024
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Beuningen is een fijne winkel met goede service!!
    Geschreven door Klant Vinckx uit beuningen op 19-02-2024
  • Beoordeling: 8.9

    Staat al bij mijn antwoorden.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 13-02-2024
  • Beoordeling: 6.6

    Goed
    Geschreven door Klant uit beuningen op 05-02-2024
  • Beoordeling: 9.8

    Prima service en vakkundige monteurs
    Geschreven door Klant Van Oort uit nijmegen op 05-02-2024
  • Beoordeling: 8.0

    Goede en snelle service
    Geschreven door Klant uit beuningen op 02-02-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Goed geholpen
    Geschreven door Klant uit winssen op 29-01-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en kundig personeel
    Geschreven door Klant Foppele uit nijmegen op 25-01-2024
  • Beoordeling: 9.9

    Expert Beuningen is een aanrader, fijn en vakkundig personeel, echt een aanrader.
    Geschreven door Klant Visschedijk uit weurt op 25-01-2024
  • Beoordeling: 9.0

    We hebben een a.e.g wasmachine en bevalt ons prima.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 19-01-2024
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekend geholpen in de winkel en de vaatwasser is geplaatst door deskundige medewerkers. Dank
    Geschreven door Klant uit beuningen gld op 15-01-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service
    Geschreven door Klant uit winssen op 11-01-2024
  • Beoordeling: 8.7

    Altijd de tijd voor je, en vriendelijk personeel!
    Geschreven door Klant uit beuningen op 10-01-2024
  • Beoordeling: 8.5

    Netjes en zeer snel te woord gestaan in de winkel. Goed geadviseerd en ook de bezorging en het op de plek zetten was snel en zeer netjes. Ik ben zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 05-01-2024
  • Beoordeling: 9.4

    Prettig winkelen met een vriendelijke verkoper en goed advies!
    Geschreven door Klant uit winssen op 03-01-2024
  • Beoordeling: 9.9

    In één woord: GEWELDIG
    Geschreven door Klant De Valk uit nijmegen op 01-01-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Hier krijg je nog goed advies en denken met je mee.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 31-12-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Goed en eerlijk advies gehad.
    Geschreven door Klant uit ewijk op 28-12-2023
  • Beoordeling: 9.8

    je word er zeer goed en vriendelijk geholpen, en je krijgt een goed advies, ik ga daarom ook graag daar naar toe, zeer aan te raden om daar naar toe te gaan
    Geschreven door Klant Hendriks uit nijmegen op 27-12-2023
  • Beoordeling: 8.4

    Vriendelijke mensen en goede service
    Geschreven door Klant uit beuningen op 26-12-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Ben altijd correct en vriendelijke geholpen ben ook zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Roos uit malden op 25-12-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Deskundig, vriendelijk, professioneel. Levering op tijd en zeer vriendelijke mensen!
    Geschreven door Klant uit lent op 17-12-2023
  • Beoordeling: 8.3

    bij expert beuningen word je vakkundig geholpen en de bezorgservice is van een hoog niveau!
    Geschreven door Klant uit beuningen gld op 13-12-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer goede winkel en personeel kom er al jaren
    Geschreven door Klant uit beuningen op 13-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Ik koop altijd bij Expert vanwege de uitstekende service,deskundigheid, kwaliteit en vriendelijkheid. In een woord gezegd geweldig.
    Geschreven door Klant Seegers uit nijmegen op 12-12-2023
  • Beoordeling: 7.5

    Prettige winkel om even binnen te lopen, Beuningen bedoel ik dan.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.9

    n.v.t. het spreekt voor zichzelf
    Geschreven door Klant uit beuningen op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Heel goede service
    Geschreven door Klant uit beuningen op 11-12-2023