Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Beuningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Beuningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Beuningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.8

Goed geholpen en geadviseerd door vriendelijke mensen, mooie prijs gekregen en de aflevering ging lekker vlot.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (429)

  • Beoordeling: 9.8

    Goed geholpen en geadviseerd door vriendelijke mensen, mooie prijs gekregen en de aflevering ging lekker vlot.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 05-01-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Goede keus
    Geschreven door Klant Albers uit beuningen op 04-01-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Wij hebben al enige aankopen gedaan bij Expert, opvallend is de vriendelijkheid, rust, advies en de toch de kans krijgen je eigen keuze te maken. Kortom, wij komen zeker weer terug als we wat willen kopen
    Geschreven door Klant Nuij uit nijmegen op 01-01-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Heel goed geholpen
    Geschreven door Klant uit beuningen op 01-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk personeel en ik heb altijd het gevoel dat ik niet teveel betaal, daarnaast is ook de aftersales perfect hier in Beuningen.
    Geschreven door Klant Kersten uit beuningen op 28-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Super geholpen in de winkel. Wordt echt de tijd voor je genomen. Zeer tevreden over de uitleg waardoor het makkelijker kiezen was voor een product.
    Geschreven door Klant Vermeulen De Gooyert uit beuningen op 28-12-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Goede service, persoonlijk en deskundig
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 24-12-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Nette winkel, vriendelijk personeel en goed advies.
    Geschreven door Klant uit winssen op 20-12-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Bezorgers hebben een uitstekende service geleverd. Hulpvaardig en vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit ooij op 14-12-2018
  • Beoordeling: 8.0

    zeer goede service en correcte behandeld
    Geschreven door Klant Stensen uit ewijk op 07-12-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Als we in de winkel komen dan herkennen ze je en herinneren ze zich ook je vorige aankoop, tijdens speciale verkoop dagen altijd gezellig en lekkere hapjes en of drankje. Deskundig en meedenkend advies en als blijkt dat het niet een juiste beslissing dreigt te worden dan durft men dat ook aan te geven, ze proberen je niet iets aan te smeren.
    Geschreven door Klant Timmerman uit herveld op 04-12-2018
  • Beoordeling: 5.5

    Nvt
    Geschreven door Klant uit beuningen op 04-12-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Erg goede service!!!
    Geschreven door Klant uit wijchen op 30-11-2018
  • Beoordeling: 7.5

    goet
    Geschreven door Klant Van Bon uit beuningen op 26-11-2018
  • Beoordeling: 8.1

    de verkoop is mij goed bevallen
    Geschreven door Klant uit ewijk op 24-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Echt een super winkel om je witgoed te kopen. Er wordt met je meegedacht in het maken van keuzes, nemen alle tijd voor je, geen aanbetaling nodig, vindt ik heel bijzonder. De medewerkers die je apparatuur komen plaatsen zijn echt super aardig, netjes, behulpzaam en ondanks tijddruk bereidt extra werkzaamheden uit te voeren. Echt ik was bijzonder aangenaam verrast en zal dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Dank je wel.
    Geschreven door Klant Weerts uit nijmegen op 17-11-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Telkens als er apparatuur aangeschaft moet worden, laten we ons graag voorlichten door deze zaak.Tot nu toe alleen maar zeer prettige ervaringen, mede door de snelle levering en goede service.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 15-11-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Fijn zo\'n plezierige winkel in het dorp. Prima service en ze komen de afspraken na.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 12-11-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Bij de aanschaf van de keramische kookplaat zijn we goed ingelicht over de mogelijkheden en prima geholpen bij de aanleg van de benodigde stroomvoorziening in de keuken en stoppenkast.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 07-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Beuningen is zeer deskundig en er wordt meegedacht met de klant..om het het juiste produkt te kopen.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 29-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer fijne overzichtelijke winkel met deskundig en vriendelijk personeel!
    Geschreven door Klant uit horsen op 29-10-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Een goede winkel en deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit ewijk op 25-10-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service, vriendelijk personeel. Prijs wordt aangepast aan internetprijzen elders.
    Geschreven door Klant Hasselman uit beuningen op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Wil je een vakkundig advies ga dan naar Expert Beuningen
    Geschreven door Klant uit wijchen op 23-10-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Goede voorlichting, goede service
    Geschreven door Klant uit beuningen op 04-10-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Prettige winkel, deskundig personeel, niet te vergelijken met webwinkel-robot.
    Geschreven door Klant uit nymegen op 21-09-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Prettige winkel , goed advies , vriendelijk personeel en juiste prijzen.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 12-09-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service en snelle levering. Onze wasmachine is keurig thuis afgeleverd en volledig geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant Ribbers uit huissen op 02-09-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Ik ging voor advies naar de winkel van Expert en kwam thuis met een apparaat dat aan mijn eisen voldeed. Wat wil je nog meer?
    Geschreven door Klant Derksen uit beuningen op 01-09-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 31-08-2018