Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

AEG

Wasmachines Drogers Stofzuigers Vaatwassers

AEG is innovatief op het gebied van keuken-apparatuur, huishoudelijk en wasgoed-verzorging. Zij letten hierbij niet alleen op je behoeften van vandaag, maar kijken ook verder naar de toekomst. Het resultaat? Apparaten die niet alleen aan je wensen voldoen, maar die deze zelfs overtreffen! AEG is vooruitstrevend en loopt altijd op ideeën vooruit. AEG werkt met intelligente technologieën om het je makkelijker te maken in huis. Van AEG apparaten kun je dan ook buitengewone prestaties verwachten die je huishouden naar een hoger niveau tillen. Al meer dan 130 jaar is dit de passie van AEG. En ook in de toekomst kun je nog veel van AEG verwachten.

Stofzuigen opnieuw uitgevonden door AEG

Stofzuigen zonder snoer? Check. Geen stofzuigerslede die je achter je aan hoeft te slepen? Check. Krachtige resultaten en alles kunnen doen wat je van een stofzuiger gewend bent? Check. De FX9 serie snoerloze steelstofzuigers van AEG voldoen aan al deze punten. De AEG FX9 steelstofzuigers zijn de ultieme combinatie tussen een krachtige stofzuiger en gebruiksgemak. De FX9 heeft een lichtgewicht ontwerp met een laag zwaartepunt. Hierdoor zijn ze bijzonder ergonomisch. Je kunt deze stofzuigers voor praktisch alle stofzuigklussen gebruiken. Daarmee is dit de enige stofzuiger die je nodig hebt.

Meer informatie over de FX9 steelstofzuigers

Elke vezel gereinigd en beschermd

Wasverzachter bereikt bij traditionele wasmachines minder dan een derde van de vezels. Wanneer je kiest voor een ÖKOMix wasmachine van AEG, dan worden wasverzachter en wasmiddel nog voordat ze in de trommel terecht komen gelijkmatig in water opgelost. Zo wordt elke vezel van je kleding bereikt en wordt je kleding overal goed verzorgd, zacht en schoon. Je vindt ÖKOMix bij de 8000 en 9000 serie AEG wasmachines.

Ontdek nog meer technologieën

AEG ÖKOMix wasmachine

De MYAEG app voor je wasmachine en droger

Wat doe je met een rode wijn, bloed of koffievlek in je favoriete kledingstuk? De MyAEG app helpt je met het verwijderen van de 40 meest voorkomende vlekken en geeft tips voor hoe je je kleding langer mooi houdt. In de app vind je was advies voor maar liefst 48 verschillende stoffen. Zo heb je altijd alle informatie over wasvoorschriften bij de hand. En dat bespaart je weer een zoektocht op Google. Met de MyAEG app maak je een connectie met uw AEG wasmachine of droger om je kleding sneller en slimmer te verzorgen.

1. Betere oplossingen

AEG streeft naar diensten en producten die het leven makkelijker maken en om tegelijkertijd spaarzaam om te gaan met energie, water en hulpbronnen.

2. Betere efficiëntie

AEG heeft veiligheid, efficiëntie en een ethische grondslag hoog in het vaandel en levert hiermee wereldwijd een positieve bijdrage.

3. Betere maatschappij

AEG bouwt aan betere samenlevingen door consumenten betere oplossingen te bieden en door het ondersteunen van plaatselijke gemeenschappen.

Vragen of liever persoonlijk advies over AEG producten?

Bekijk alle Expert winkels

  • Persoonlijk advies op maat
  • Complete installatie en service
  • Expert is altijd vertrouwd dichtbij!

Zelf ervaren wat AEG voor jou kan betekenen? Ervaar het verschil en bekijk de producten van AEG bij Expert. De lokale Expert winkel staat altijd voor je klaar! Op basis van je wensen, eisen en budget kunnen we samen tot de perfecte keuze komen. Klik hier om te ontdekken wat de dichtstbijzijnde Expert winkel is. Of klik hier om direct contact op te nemen!

Expert helpt je verder-AEG