Navigatie

AEG

Wasmachines Drogers Stofzuigers Vaatwassers

AEG producten bij Expert

Welkom bij AEG! AEG hoort bij Electrolux en is trots op hun innovatieve en duurzame producten. Denk bijvoorbeeld aan hun energiezuinige wasmachines, slimme ovens en stofzuigers met gerecycled kunststof. Hun missie is om apparaten te maken die niet alleen handig zijn, maar ook goed voor het milieu. AEG wil meer dan alleen aan je wensen voldoen - ze willen oplossingen bieden die perfect passen bij jouw leven. Hun producten zijn gemaakt met de nieuwste technologieën en veel aandacht voor duurzaamheid. Ontdek het laatste nieuws en de nieuwste producten van AEG Nederland, waar zij werken aan een betere toekomst met vooruitstrevende technologie en duurzaamheid. Ontdek het ruime assortiment AEG-producten bij Expert!

Alle AEG producten

AEG apparaten kopen? Dat doe je bij Expert
AEG apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

Elke wasbeurt is perfect met een AEG wasmachine

Bij Expert vind je de beste AEG wasmachines voor jouw was. Ontdek de slimme functies van de 6000, 7000, 8000 en 9000 series van AEG en was makkelijker dan ooit!

  • 6000 serie ProSense vermindert tot 30% tijd, water en energie door iedere lading te optimaliseren
  • 7000 serie ProSteam bespaart tot 96% water en verfrist kleding in 25 minuten
  • 8000 serie PowerCare mengt wasmiddel voor, zodat het gelijkmatig op je kleding wordt gespoten
  • 9000 serie AbsoluteCare filtert en zuivert het water, zodat kleuren niet vervagen
AEG wasmachine series

AEG AutoDose: automatisch doseren van wasmiddel

AEG heeft AutoDose ontwikkeld zodat je nooit meer teveel of te weinig wasmiddel gebruikt. Te weinig wasmiddel maakt je wasgoed niet goed schoon waardoor deze op den duur grauw kan worden. Terwijl bij teveel wasmiddel wasverzachter minder effectief is waardoor je kleding kan verkleuren en vroegtijdig kan slijten. AutoDose van AEG lost deze problemen op; voortaan gebruik je altijd precies de juiste hoeveelheid wasmiddel. Kleding wordt goed schoon, kleuren worden behouden en je kleding blijft langer mooi. Bovendien bespaar je op water, wasmiddel en energie.

AEG AutoDose wasmachines

AEG AutoDose wasmachine

MyAEG app voor je wasmachine en droger

Wat doe je met een rode wijn, bloed of koffievlek in je favoriete kledingstuk? De MyAEG app helpt je met het verwijderen van de 40 meest voorkomende vlekken en geeft tips voor hoe je je kleding langer mooi houdt. In de app vind je was advies voor maar liefst 48 verschillende stoffen. Zo heb je altijd alle informatie over wasvoorschriften bij de hand. En dat bespaart je weer een zoektocht op Google. Met de MyAEG app maak je een connectie met je AEG wasmachine of droger om je kleding sneller en slimmer te verzorgen. Verbonden apparaten maken je dagelijkse taken makkelijker en leuker. Het resultaat is frisser, schoner en lekkerder, en dat alles met minder moeite.

AEG MyAEG app

AEG UniversalDose: unieke lade voor PODS-capsules en ander wasmiddel

UniversalDose is een nieuwe wasmachinelade van AEG met een speciaal compartiment voor Dash- en Ariel PODS.

Gerichte waterstralen verzachten de PODS, prikken ze door en zorgen ervoor dat ze volledig worden opgelost. Hierdoor worden PODS 60% sneller geactiveerd en krijgen ze extra kracht voor vlekverwijdering bij een snelle of koude was. UniversalDose werkt met elk type wasmiddel, inclusief PODS. De wasmiddellade heeft een overzichtelijke indeling zodat het meteen duidelijk is waar de PODS, het wasmiddel en de wasverzachter in de lade moeten.

AEG UniversalDose wasmachines

AEG UniversalDose

AEG 8000 serie: stofzuigen opnieuw uitgevonden

Stofzuigen zonder snoer? Check. Geen stofzuigerslede die je achter je aan hoeft te slepen? Check. Krachtige resultaten en alles kunnen doen wat je van een stofzuiger gewend bent? Check. De 8000 serie snoerloze steelstofzuigers van AEG voldoet aan al deze punten. De AEG 8000 steelstofzuigers zijn de ultieme combinatie tussen een krachtige stofzuiger en gebruiksgemak. De 8000 serie is bijzonder ergonomisch en je kunt deze stofzuigers voor praktisch alle stofzuigklussen gebruiken. Daarmee is dit de enige stofzuiger die je nodig hebt.

Meer informatie over de 8000 serie steelstofzuigers

AEG 8000 steelstofzuiger

AEG Ecoline

Wetenschappelijke onderbouwde inzichten van AEG geven aan dat de grootste klimaatimpact van huishoudapparaten plaatsvindt tijdens het gebruik ervan. Tijdens de levensduur van een apparaat vindt ongeveer 85% van de impact op het milieu thuis plaats. Daarom ontwerpt AEG innovatieve producten om deze milieu-impact te verminderen. Producten die optimaal presteren zonder in te boeten op andere zaken. De AEG EcoLine producten helpen je de meest duurzame keuze te maken telkens wanneer je ze gebruikt.

Wist je dat:

  • 85% van de impact van huishoudapparaten op het milieu tijdens het gebruik ontstaat?
  • 65% van de mensen zegt dat ze duurzamere producten willen kopen, maar slechts 26% dat ook echt doet?
  • 88% van de mensen graag wil dat merken hen helpen om milieuvriendelijkere keuzes te maken?

Bron: Environmental Life Cycle Assessment (LCA). Gegevens beschikbaar op aanvraag bij AEG.

Het antwoord van AEG
AEG EcoLine zijn de meest duurzame producten van AEG. EcoLine producten leveren uitstekende prestaties met minder impact op het klimaat. Zo helpt AEG je om een milieubewuste keuze te maken en te besparen.

AEG Ecoline

Over AEG

AEG maakt huishoudelijke apparaten die beter presteren en duurzamer zijn. Sinds hun start in Berlijn in 1887, streven ze altijd naar de beste kwaliteit. Ze willen dat jij ook altijd het beste krijgt. AEG gelooft in slimme technologieën die vandaag opvallen en helpen voor een betere toekomst. Hun motto is: daag het gewone uit, challenge the expected.

AEG is innovatief op het gebied van keukenapparatuur, huishoudelijk en wasgoedverzorging. Zij letten hierbij niet alleen op je behoeften van vandaag, maar kijken ook verder naar de toekomst. Het resultaat? Apparaten die niet alleen aan je wensen voldoen, maar die deze zelfs overtreffen! AEG is vooruitstrevend en loopt altijd op ideeën vooruit. AEG werkt met intelligente technologieën om het je makkelijker te maken in huis. Van AEG apparaten kun je dan ook buitengewone prestaties verwachten die je huishouden naar een hoger niveau tillen. Al meer dan 130 jaar is dit de passie van AEG. En ook in de toekomst kun je nog veel van AEG verwachten. Zoek de dichtstbijzijnde Expertwinkel en vind het juiste AEG-product voor jou.

Bekijk alle AEG producten bij Expert