Navigatie
9.07 10 1022

Expert Breezand

Vandaag geopend om 09:00 Plan uw route
 • 8.5 10 “Persoonlijke aandacht en meedenkend! Super blij met een zaak als expert”
 • 7.6 10 “n.v.t.”
 • 9.2 10 “De klantvriendelijkheid is goed. De geleverde producten voldoen goed en de service is ook goed, dus een prima bedrijf met oog voor de klant. Een winkel waar je graag naar toe gaat.”
 • 9.9 10 “Altijd deskundig, met goede sociale vaardigheden adviserend advies. Het geeft vertrouwen om een product te kopen. Goede service in de nazorg/levering voor de klant..”
 • 9.8 10 “Vandaag is er een nieuwe Liebherr side by side vries- en koelkast bezorgd en aangesloten. Ik ben zeer tevreden over de medewerkers (in dit geval Dirk) van Expert Breezand. Je wordt zeer vakkundig geholpen en denken mee om de aankoop t/m de levering in goede banen te leiden.”
 • 9.1 10 “PRIMA service en kwaliteit”
 • 9.4 10 “zaak om aan te bevelen”
 • 8.7 10 “Heel tevreden met Expert Breezand.”
 • 10.0 10 “Zeer goede service,personeel met verstand van zaken,een zaak om trots op te zijn.”
 • 9.4 10 “erg klantvriendelijk. ze weten waar ze over praten en geven advies waar nodig is.”

Welkom bij Expert Breezand!

Bij Expert Breezand geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!

De witgoedspecialist in Breezand

Wilt u een nieuwe wasmachine, wasdroger, koelkast, vriezer of vaatwasser kopen? Voor de aanschaf van en advies of vragen over nieuwe witgoedapparatuur bent u bij Expert Breezand aan het juiste adres! In onze winkel vindt u apparaten van alle bekende witgoedmerken zoals Miele, AEG, Bosch en Liebherr. U heeft de keuze uit diverse formaten en modellen zodat u altijd vindt wat u zoekt. En ook voor inbouwapparaten en de installatie daarvan kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Nieuwe tv kopen in Breezand

Op zoek naar een nieuwe televisie? Bij Expert Breezand vindt u een volledig assortiment televisies van alle grote tv-merken zoals Samsung, Sony, Philips en LG. Wilt u het verschil tussen een OLED- en QLED-tv weten? Kom langs, ervaar het zelf en krijg passend advies. Vooral als u twijfelt over het beeldformaat is het erg handig dat u de verschillende opties eerst in de winkel kunt bekijken. Is uw nieuwe tv toch te groot of te klein? Expert Breezand heeft de oplossing: met onze beeldformaatgarantie ruilen we het apparaat gewoon om voor het gewenste formaat!

Expert in multimedia

Een nieuwe smartphone, snellere laptop of een tablet voor de kinderen kopen? Bij Expert Breezand vindt u een breed assortiment aan multimedia-apparaten van alle topmerken. Houd bijvoorbeeld de nieuwste Samsung smartphones en tablets vast en test alle nieuwe functies, of bekijk laptops en Chromebooks van merken zoals Acer, Asus, HP en Lenovo. Wilt u direct met uw nieuwe laptop aan de slag? Expert kan uw nieuwe apparaat direct gebruiksklaar maken. Bekijk de servicepagina voor meer informatie!

Productdemonstraties

In onze winkel staan alle apparaten klaar ter demonstratie. Daardoor kunnen wij u gemakkelijk het verschil laten zien tussen stofzuigers van bijvoorbeeld Miele en Bosch, of de verschillende functies van een wasmachine uitleggen. Luister bij ons naar uw lievelingsmuziek om uw nieuwe speakers te selecteren of proef het verschil tussen een Nespresso of koffie van versgemalen koffiebonen.

Bezorgservice

Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Op een moment dat ú het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u dat wij uw oude apparaat voor u afvoeren? Dat doen wij graag voor u!

Installatieservice

Een nieuwe vaatwasser, koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door Expert te laten doen. Wij hebben daarvoor onze speciale inbouwinstallatieservice. Bovendien brengen wij uw aankoop bij u thuis. Wanneer u dat wil! De medewerker zal het huidige inbouwapparaat demonteren en het nieuwe inbouwapparaat vakkundig plaatsen.

Ook bieden wij een installatieservice aan voor andere apparatuur, zoals aansluiten van een nieuwe televisie of home cinema set. Oude apparatuur nemen wij graag voor u mee. Net als het verpakkingsmateriaal laten wij dit recyclen.

Reparatieservice

Niets zo vervelend als een kapotte wasmachine als de wasmand vol is. Of een TV die het niet meer doet als u net klaar zit voor de wedstrijd. Onze reparatieservice lost alle problemen voor u op. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. Bel ons om een reparatieverzoek in te dienen of vul het reparatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Ons Team; graag stellen wij ons voor!

Antoine Huiberts

Sinds 1 februari 2007 is Antoine eigenaar van Expert Breezand. Daarnaast zet hij zich ook in voor de landelijke Expert-organisatie met ruim 140 elektronicawinkels. Buiten zijn werk voor Expert om is Antoine regelmatig als (stem-)acteur of presentator te vinden op een podium, zingt hij in diverse koren en is hij samen met zijn zus en hun regisseur medeoprichter van Theatergroep Speld. Wanneer de tijd en het weer het toelaten kiest hij graag het luchtruim als piloot van éénmotorige vliegtuigen.

Dirk Brommer

Zowel in de winkel als bij de klanten thuis is Dirk in zijn element. Hij is oplossingsgericht en heeft gedegen productkennis. Ook buiten het werk om komt zijn handigheid goed van pas en draait hij zijn hand niet om voor een verbouwing of de bouw van een schuurtje bij zijn huis in Sint Maarten. Daarnaast laat hij zijn muzikaliteit graag horen als bassist van de Bobband.

Co Feldman

Co Feldman is een bekende en graag geziene verschijning in onze regio. Al decennialang komt hij bij onze klanten over de vloer om apparaten te installeren en te repareren. Met zijn ervaring weet hij menig apparaat weer tot leven te wekken of de klanten het juiste advies te geven bij de aanschaf van nieuwe apparatuur. In zijn vrije tijd mag Co graag tripjes maken met zijn oldtimer Opel. Ook is hij veel met muziek bezig en zingt in diverse koren en zanggroepen.

Menno Janssen

Deze rasechte Breezander voelt zich zowel in de bezorgauto als in de winkel prima thuis. Leergierig als hij is heeft hij zich, na zijn overstap vanuit de sierteeltsector, veel productkennis eigen gemaakt. Zowel in zijn werk als hobbymatig (Menno dart graag) weet hij de rust goed te bewaren, maar houdt hij zeker van gezelligheid!

Stefan Sijtsma

Na een lange carrière in de elektronicabranche op Texel is deze klantvriendelijke collega neergestreken bij Expert Breezand. Stefan is een ervaren topper op de winkelvloer, helpt u graag en laat u altijd met een tevreden gevoel de winkel verlaten. Naast zijn werk is hij toegewijd vader voor zijn jonge gezin en besteedt hij graag quality-time aan zijn vrouw en 2 kinderen.

Sil van Vliet

Iedere ochtend stapt Sil in de bezorgauto om onze orders uit te leveren en te installeren. Deze jongeman heeft twee rechterhanden en draait die voor geen enkele klus om. In zijn vrijetijd sleutelt hij graag aan zijn buikschuiver; een prachtige Zündapp bromfiets.

Pieter van Brussel

Pieter heeft inmiddels jarenlange ervaring in deze branche. Met name bruingoed en computers zijn zijn specialiteiten. Ook bij de klanten thuis weet hij problemen snel en vakkundig op te lossen. Buiten het werk om is hij quarterback in een American football-team. Stilzitten is in ieder geval niet zijn ding, dus altijd lekker bezig!

Neem een virtuele tour in onze winkel!

Expert Breezand
Ceresplein 19
1764 HD Breezand
0223 521700 Contact via e-mail Contact via Whatsapp
Openingstijden
 • Maandag: 09:00 - 17:30
 • Dinsdag: 09:00 - 17:30
 • Woensdag: 09:00 - 17:30
 • Donderdag: 09:00 - 17:30
 • Vrijdag: 09:00 - 17:30
 • Zaterdag: 09:00 - 17:30
 • Zondag: Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels