Navigatie

Beoordelingen Expert Breezand

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breezand die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breezand. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

Prima service, via de mail en telefonisch. Hoop snel weer echt naar de winkel te kunnen!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (481)

  • Beoordeling: 9.3

    Prima service, via de mail en telefonisch. Hoop snel weer echt naar de winkel te kunnen!
    Geschreven door Klant uit hippolytushoef op 22-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Super vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 22-01-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Zou expert zeker bij andere aanbevelen
    Geschreven door Klant uit julianadorp op 20-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Heel mooi product binnen zijn formaat en prijsklasse
    Geschreven door Klant uit arnhem op 18-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zoals altijd fantastisch goed advies en snelle afhandeling. Wij kopen en bestellen nergens anders meer alleen maar bij Expert daar waar het echte experts zijn.
    Geschreven door Klant Frea uit julianadorp op 18-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service, betrouwbare medewerkers
    Geschreven door Klant Van Rens uit \'t zand op 12-01-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Echt supertevreden over Expert: bestelling, levering, producten en service!
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 12-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Kwaliteitsservice en expertise Ik beoordeel expert.nl 9
    Geschreven door Klant Ogbonna uit rijswijk zh op 11-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Zie voorgaand.
    Geschreven door Klant Middeljans uit anna paulowna op 10-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    expert is een expert en maakt zijn naam waar
    Geschreven door Klant Steenbergen uit breezand op 08-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Niet ver lopen, Bij Expert kopen!
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 08-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service zowel voor TV als inbouw vaatwasser
    Geschreven door Klant Buschman uit anna paulowna op 07-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    koop graag bij expert Breezand
    Geschreven door Klant Karhof uit den helder op 07-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Fijne winkel , had als een van de weinige nog de iPad te koop die ik zocht!
    Geschreven door Klant Feld uit nieuwe niedorp op 06-01-2021
  • Beoordeling: 8.5

    .
    Geschreven door Klant uit weert op 06-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon de beste van Nederland
    Geschreven door Klant Rotgans uit oudesluis op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Breezand. De winkel waar service, kwaliteit en een goede prijs hand in hand gaan!
    Geschreven door Klant Van Laar uit den helder op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Blij dat ik deze winkel met deskundige (service)medewerkers om de hoek heb.
    Geschreven door Klant uit breezand op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Prettige gerustgesteld
    Geschreven door Klant Van Van Hofwegen uit den helder op 05-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Ik koop al jaren bei Expert. Ben heel tevreden met levering en ook uitleg van het kundige personeel. ik ben ook in de Coronatijd prima geholpen.
    Geschreven door Klant Brockmann uit callantsoog op 05-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer goed geholpen en perfecte service
    Geschreven door Klant Blokker uit breezand op 05-01-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Zeer goede uitleg om een keuze te maken van het product wat je zoekt
    Geschreven door Klant Kuiper uit t zand nh op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Omdat het druk was moesten we even wachten. Je kon zodoende goed zien hoe ze met de klanten omging.Ze namen alle tijd, kwamen rustig over en gaven goede uitleg.Toen wij aan de beurt waren ervaarde wij het zelfde.
    Geschreven door Klant De Haan uit den helder op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Levering goed
    Geschreven door Klant uit julianadorp op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Geode service ok in corona tijd
    Geschreven door Klant Segboer uit schagen op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Goede wijn behoeft geen krans. Prijs kwaliteit altijd in orde
    Geschreven door Klant Sikking uit anna paulowna op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Beste winkel van het jaar!
    Geschreven door Klant uit den helder op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Top winkel
    Geschreven door Klant uit t zand nh op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Vriendelijke en behulpzame mensen!
    Geschreven door Klant uit den helder op 04-01-2021
  • Beoordeling: 4.4

    Nvt
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 04-01-2021