Navigatie

Beoordelingen Expert Breezand

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breezand die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breezand. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Slijkerman 10.0

Prima service en vriendelijk geholpen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (621)

  • Beoordeling: 10.0

    Prima service en vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant Slijkerman uit \'t zand op 01-10-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Goede garantie en hulp als je dat nodig hebt.vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit breezand op 29-09-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service goed uitgelegd
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 15-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Altijd passende hulp in de winkel. Bij keuze voor een product, en bij vragen later, als ik iets niet begrijp. Ik word altijd heel goed geholpen!! Top!!
    Geschreven door Klant uit oudesluis op 13-09-2021
  • Beoordeling: 9.1

    prima winkel met deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit den helder op 13-09-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Top service ook bij het oplossen van storingen
    Geschreven door Klant Van Brederode uit julianadorp op 10-09-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Bediening en uitleg zret goed
    Geschreven door Klant Ax uit oudesluis op 08-09-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Niet nodig.
    Geschreven door Klant Hoekstra uit hippolytushoef op 07-09-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Mooie nieuwe winkel, vakkundig personeel. Nemen de tijd voor je en geven eerlijk en vakkundig advies.
    Geschreven door Klant Van Brussel uit den helder op 06-09-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Expert is de winkel waar je moet zijn
    Geschreven door Klant uit julianadorp op 03-09-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Erg klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit julianadorp op 30-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    ik zeg niet dat Expert de beste winkel is voor al je elektronica , maar beter is er gewoon niet !!
    Geschreven door Klant Pronk uit breezand op 30-08-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Gewoon ouderwets de winkel bezoeken. Prima service. Ben al jaren klant.
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 30-08-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Expert Breezand beschikt over een ruim assortiment, helemaal in dit prachtig nieuwe onderkomen. Daarnaast is het personeel erg klant gericht en helpt je op de manier die je van hen in dat geval mag verwachten. Ook bij aankoop van artikelen waarbij installatie thuis nodig is, wordt dat zeer deskundig uitgevoerd.
    Geschreven door Klant uit den helder op 30-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Toppers zijn het
    Geschreven door Klant Zeeuw uit den helder op 26-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Klantvriendelijk,eerlijk,nemen de tijd, mooie zaak en overzichtelijk
    Geschreven door Klant Tacx uit breezand op 24-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    We zijn prima geholpen en het product werd uitstekend afgeleverd
    Geschreven door Klant Jansen uit anna paulowna op 20-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en goed advies
    Geschreven door Klant Blaauwboer uit anna paulowna op 18-08-2021
  • Beoordeling: 9.1

    n.v.t. want we hebben in de winkel gekeken en gekocht
    Geschreven door Klant uit wieringerwaard op 18-08-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service ook al was het dit keer op afstand .
    Geschreven door Klant Kat uit dirkshorn op 17-08-2021
  • Beoordeling: 8.7

    geen tijd voor momenteel
    Geschreven door Klant uit schagerbrug op 16-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ik zeg niks meer aan doen,een website om ook trots op te zijn.
    Geschreven door Klant Rotgans uit oudesluis op 15-08-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Deskundige en goede advisering bij aanschaf van het gekochte item.
    Geschreven door Klant Looijesteijn uit breezand op 14-08-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Erg vriendelijk
    Geschreven door Klant uit wieringerwaard op 12-08-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Expert(ise)
    Geschreven door Klant uit breezand op 11-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ga graag naar expert
    Geschreven door Klant Schouten uit callantsoog op 11-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede adviezen en zeer klantvriendelijk, ga er altijd terug om apparatuur te kopen.
    Geschreven door Klant Geertse uit julianadorp op 09-08-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Vanwege omschakelen naar DAB+ radio en hoe dat moet, had ik echt technische informatie nodig die ik bij expert Breezand heb gekregen . Mijn aankoop (Digitale ontvanger) werkt geweldig , nu weer heel goede ontvangst en uitgebreide mogelijkheden. Bedankt EXPERT Breezand voor de info voor, en aanschaf IMPERIAL DAB+.
    Geschreven door Klant Broers uit breezand op 07-08-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Vertrouwd, kundig en goed!
    Geschreven door Klant uit julianadorp op 06-08-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Uitstekend en vriendelijk geholpen door de winkelmedewerker
    Geschreven door Klant Van Herwijnen uit den helder op 03-08-2021