Navigatie

Beoordelingen Expert Breezand

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breezand die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breezand. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Ieperen 10.0

Hele fijnewinkel goede service en prima personeel.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (375)

  • Beoordeling: 10.0

    Hele fijnewinkel goede service en prima personeel.
    Geschreven door Klant Van Ieperen uit julianadorp op 21-09-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Uitstekend
    Geschreven door Klant Zeeuw uit den helder op 21-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Prettige winkel met een ruime keuze Vriendelijk personeel met kennis van zaken.
    Geschreven door Klant uit julianadorp op 21-09-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Zeker in deze winkel veel aandacht en uitgebreid info
    Geschreven door Klant uit den helder op 18-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    persoonlijke aandacht in de winkel geeft veel vertrouwen over de aankoop. Alle aankopen die we de afgelopen jaren deden gingen naar volledige tevredenheid
    Geschreven door Klant De Geus uit wieringerwaard op 15-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goede winkel en bereikbaarheid, parkeren voor de deur. Aardige en deskundige medewerkers, ze nemen ruim de tijd om je voor te lichten en dan dat uit te leggen.
    Geschreven door Klant Tiggelman uit anna paulowna op 15-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goede voorlichting uitstekede service .
    Geschreven door Klant Dijkstra uit breezand op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    top zaak, ouderwetse service zoals je nergens haast meer meemaakt en kennis van zaken.
    Geschreven door Klant Unishore Bedrijfskleding uit den helder op 14-09-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Expert in Breezand: Vriendelijk en vakkundig geholpen. Geen loze verkooppraatjes.
    Geschreven door Klant uit \'t zand op 10-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Wij hebben vertrouwen in Expert Breezand. Verkoop afdeling en monteurs beschikken over goede kennis van zaken. Hun vriendelijkheid en humor geven je een goed gevoel. Service en afhandeling van afspraken waren netjes geregeld. Goede en prettige uitleg van het nieuwe apparaat. Wij zullen Expert Breezand zeker aan andere mensen aanraden. In de toekomst zullen wij bij nieuw aan te schaffen apparaten, zeker ook bij Expert Breezand informeren. Vriendelijke groeten vanuit Callantsoog, Anneke & Hans
    Geschreven door Klant Veeken uit callantsoog op 09-09-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Aanbevelenswaardig.
    Geschreven door Klant De Vries uit hippolytushoef op 09-09-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service, ook lang na de aankoop
    Geschreven door Klant Huele uit westerland op 06-09-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Alles comform de regeling. Goedkoper dan Mediamarkt, Coolblue enz. Prettige verkoper en installateur
    Geschreven door Klant uit den helder op 03-09-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Nieuw scheerapparaat aangeschaft, gezien zeer goede ervaring met dit Expert filiaal, logische keuze om hier het apparaat aan te schaffen .
    Geschreven door Klant Verschoor uit den helder op 02-09-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Deskundige verkopers. goede kwaliteit producten.
    Geschreven door Klant Broers uit breezand op 01-09-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Een absolute aanrader.
    Geschreven door Klant uit huisduinen op 24-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    op expert Breezand kun je bouwen, en hun advies vertrouwen.
    Geschreven door Klant Van Hunnik uit julianadorp op 18-08-2020
  • Beoordeling: 7.1

    Alles wat je bij EXPERT koopt staat een goede garantie en hulp voor.
    Geschreven door Klant uit den helder op 11-08-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Expert is een echte Expert!!
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 10-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    We zijn bij expert geweest voor nieuwe afzuigkap ,we zijn vakkundig geholpen en hebben met hun deskundigheid een nieuwe afzuigkap gekocht
    Geschreven door Klant Boomstra uit den helder op 10-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Kd65ag8 besteld en laten bezorgen....en dat hebben de mannen netjes opgehangen Prima service geleverd!!!!
    Geschreven door Klant Schouten uit julianadorp op 07-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Hele goede producten een hele goede service
    Geschreven door Klant uit julianadorp op 06-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende service
    Geschreven door Klant uit den helder op 05-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Bij Expert wordt je deskundig en klantvriendelijk geholpen. Prijs/kwaliteit verhouding is prima
    Geschreven door Klant uit hippolytushoef op 05-08-2020
  • Beoordeling: 7.9

    De beantwoording van de vorige vragen zegt voldoende, het maken van keuzes zijn doorgaans persoonlijk.
    Geschreven door Klant Schansman uit den helder op 04-08-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Goede service en altijd goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 04-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Voor de lokale omgeving zijn we blij dat we een goede technisch onderlegt winkel hebben
    Geschreven door Klant Buschman uit anna paulowna op 03-08-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Het was weer een fijne ervaring om een aankoop te doen bij Expert Breezand. We worden er altijd zeer vriendelijk geholpen en de medewerkers nemen er ook alle tijd voor. We zullen het niet laten onze volgende aankoop weer bij Expert Breezand te doen. Top winkel !!
    Geschreven door Klant Wiggers uit den helder op 30-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Breezand een hele goede winkel met heel vriendelijk en bekwame medewerkers.We hebben een PHILIPS TV gekocht en laten ophangen,dat is heel goed gedaan en netjes.WE bevelen deze wlnkel aan.
    Geschreven door Klant Hoekstra uit hippolytushoef op 30-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expertrfect
    Geschreven door Klant Van Kuijeren Prent uit anna paulowna op 29-07-2020