Navigatie
9.01 10 476

Expert Breezand

Plan uw route
 • 8.5 10 “Persoonlijke aandacht en meedenkend! Super blij met een zaak als expert”
 • 7.6 10 “n.v.t.”
 • 9.2 10 “De klantvriendelijkheid is goed. De geleverde producten voldoen goed en de service is ook goed, dus een prima bedrijf met oog voor de klant. Een winkel waar je graag naar toe gaat.”
 • 9.9 10 “Altijd deskundig, met goede sociale vaardigheden adviserend advies. Het geeft vertrouwen om een product te kopen. Goede service in de nazorg/levering voor de klant..”
 • 9.8 10 “Vandaag is er een nieuwe Liebherr side by side vries- en koelkast bezorgd en aangesloten. Ik ben zeer tevreden over de medewerkers (in dit geval Dirk) van Expert Breezand. Je wordt zeer vakkundig geholpen en denken mee om de aankoop t/m de levering in goede banen te leiden.”
 • 9.1 10 “PRIMA service en kwaliteit”
 • 9.4 10 “zaak om aan te bevelen”
 • 8.7 10 “Heel tevreden met Expert Breezand.”
 • 10.0 10 “Zeer goede service,personeel met verstand van zaken,een zaak om trots op te zijn.”
 • 9.4 10 “erg klantvriendelijk. ze weten waar ze over praten en geven advies waar nodig is.”
Expert Breezand

Expert Breezand

Laatste update: 12-01-2021

OPEN voor persoonlijk advies, online + telefonisch bestellen en installatie! Producten bestellen kan nog steeds, zowel via de website als telefonisch. We bezorgen en installeren graag producten bij jou thuis, en staan voor je klaar met vragen over reparatie. Onze winkeldeuren zijn tijdelijk gesloten, in ieder geval t/m 9 februari. Uiteraard staan we evengoed voor je klaar, en kun je de service verwachten die je van ons gewend bent.

Onze winkeldeuren zijn gesloten, maar we staan gewoon voor je klaar! Zo ziet onze dienstverlening eruit:

Telefonisch bestellen

Wil je graag persoonijk advies bij het doen van een aankoop? Bel onze winkel en we helpen je graag!

Online bestellen

Als je bestelt op expert.nl, dan koop je direct bij de Expert-winkel in de buurt. Ook nu staan we dus gewoon voor je klaar!

Bezorging

Deze Expert-winkel bezorgt producten bij jou thuis, uiteraard op 1,5 meter afstand zonder handcontact.

Installatie & reparatie: in overleg

Deze Expert-winkel installeert of repareert producten in overleg, uiteraard op 1,5 meter afstand zonder handcontact.

Hoe snel kan Expert een product bezorgen?

Expert kan producten binnen 24 uur bezorgen, mits het op voorraad is bij onze winkel, bezorgen wij het product de volgende werkdag. Wanneer u ook installatie nodig hebt dan maakt de lokale winkel een afspraak.

Kan ik tijdens de lockdown nog gewoon bestellingen plaatsen?

Ja, je kunt nog gewoon via onze website producten bestellen. Kom je er niet uit of heb je nog vragen, dan kun je contact met ons op nemen door te bellen of te mailen. Wij helpen je dan net zo goed als je van ons in de winkel gewend bent.

Bezorgen jullie tijdens de lockdown nog gewoon producten?

Ja, wij bezorgen producten aan huis, op veilige afstand. Wij nemen contact met je op over het bezorgmoment. Uiteraard houden wij anderhalve meter afstand en schudden wij geen handen.

Installeren of repareren jullie nog gewoon producten tijdens de lockdown?

In overleg installeren of repareren wij uw apparaten zodat je onbezorgd kunt genieten. Wij nemen contact met je op over het moment waarop wij langs kunnen komen en nemen uiteraard alle veiligheidsmaatregelen van het RIVM in acht.

Extra contact-mogelijkheden

Deze Expert-winkel biedt extra contact mogelijkheden, om u als klant vanuit uw eigen huis te kunnen adviseren.

Videobellen via Whatsapp

Start een videogesprek via Whatsapp! Op deze manier kunnen wij de producten laten zien die in de winkel staan en daar meer over vertellen. Op deze manier krijgt u toch persoonlijk advies.

06 3387 5775

Whatsapp

Stuur een bericht naar:

06 3387 5775

Expert Visie

Welkom bij Expert Breezand!

Wilt u een nieuwe televisiewasmachineinbouwvaatwasserkoelkaststofzuiger of laptop kopen? Bij Expert Breezand ontvangt u advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp om het product te vinden dat aan úw wensen voldoet. Onze ervaren verkopers helpen u graag de juiste keuze te maken. Kiest u voor het gemak van online bestellen? Ook als u op www.expert.nl bestelt, leveren wij uw nieuwe apparaat. Wij kunnen apparaten ook voor u installeren. Uiteraard gaan we pas weg als u tevreden bent! Dat past bij de uitstekende service tijdens en na de aankoop waarin Expert uitblinkt. Wij zien u graag terug in onze winkel.

Expert productdemonstraties

Productdemonstraties
Uw nieuwe televisiewasmachineinbouwvaatwasserkoelkaststofzuiger of laptop eens goed bekijken? In onze winkel staan alle apparaten demonstratieklaar. Daardoor kunnen wij u gemakkelijk het verschil laten zien tussen een QLED TV en een OLED TV of de verschillende functies van een wasmachine uitleggen. Luister bij ons naar uw lievelingsmuziek om uw nieuwe speakers te selecteren of proef het verschil tussen een kop koffie uit een Senseo of een koffie van versgemalen koffiebonen.
Regelmatig organiseren wij demodagen. Dan kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met de nieuwste gadgets en productinnovaties in de markt!

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Heeft u een nieuwe wasmachine of televisie gekocht? Onze bezorgers komen uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Op een moment dat ú het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u dat wij uw oude apparaat voor u afvoeren? Dat doen wij graag voor u!

Expert inbouwservice

Diverse installatieservices van Expert
Inbouwen van keukenapparatuur is maatwerk! Een nieuwe vaatwasserkoelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door Expert te laten doen. Wij hebben daarvoor onze inbouwinstallatieservice. Onze monteur-bezorger brengt uw aankoop bij u thuis, zal het huidige inbouwapparaat demonteren en het nieuwe inbouwapparaat vakkundig plaatsen. Uiteraard op het moment dat het u schikt!

Ook bieden wij een vakkundige installatieservice aan voor andere apparatuur, zoals aansluiten van een nieuwe televisie of home cinema set. Oude apparatuur nemen wij graag voor u mee. Net als het verpakkingsmateriaal laten wij dit verantwoord recyclen. Heeft u speciale installatiewensen? Deze kunt u altijd kenbaar maken in onze winkel.

Bij Expert staat service centraal. Met de installatieservice van Expert geniet u zorgeloos van uw aankoop.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Uw wasmachine kapot? De TV doet het niet meer? Uw vaatwasser is stuk? Altijd vervelend! Onze reparatieservice lost alle problemen voor u op. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. Bel ons op 0223 – 521700, stuur een appje naar 06 - 338 75 775 en maak een reparatie afspraak. Of vul dit reparatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Ons Team; graag stellen wij ons voor!

Antoine Huiberts

Sinds 1 februari 2007 is Antoine eigenaar van Expert Breezand. Daarnaast zet hij zich ook in voor de landelijke Expert-organisatie met ruim 140 elektronicawinkels. Buiten zijn werk voor Expert om is Antoine regelmatig als (stem-)acteur of presentator te vinden op een podium, zingt hij in diverse koren en is hij samen met zijn zus en hun regisseur medeoprichter van Theatergroep Speld. Wanneer de tijd en het weer het toelaten kiest hij graag het luchtruim als piloot van éénmotorige vliegtuigen.

Dirk Brommer

Zowel in de winkel als bij de klanten thuis is Dirk in zijn element. Hij is oplossingsgericht en heeft gedegen productkennis. Ook buiten het werk om komt zijn handigheid goed van pas en draait hij zijn hand niet om voor een verbouwing of de bouw van een schuurtje bij zijn huis in Sint Maarten. Daarnaast laat hij zijn muzikaliteit graag horen als bassist van de Bobband.

Co Feldman

Co Feldman is een bekende en graag geziene verschijning in onze regio. Al decennialang komt hij bij onze klanten over de vloer om apparaten te installeren en te repareren. Met zijn ervaring weet hij menig apparaat weer tot leven te wekken of de klanten het juiste advies te geven bij de aanschaf van nieuwe apparatuur. In zijn vrije tijd mag Co graag tripjes maken met zijn oldtimer Opel. Ook is hij veel met muziek bezig en zingt in diverse koren en zanggroepen.

Co van Bueren

Co van Bueren werkte al het grootste deel van zijn loopbaan in de elektronicabranche en heeft daarmee behoorlijk wat ervaring opgebouwd. Co woont met zijn jonge gezin in Schagen, maar dat weerhoudt hem er niet van om meestal met de fiets naar Breezand te komen. Hij is dan ook buitengewoon sportief en doet regelmatig en niet onverdienstelijk(!) mee aan wielerwedstrijden en triatlons.

Freek Visbeen

Al jaren is Freek onze zaterdag- en vakantiekracht. Doordeweeks werkt hij hard aan zijn studie. Computers en netwerken hebben voor Freek geen geheimen. Zowel in de winkel als bij klanten thuis staat hij zijn mannetje en weet op zijn eigen, rustige wijze de mensen te informeren en adviseren. Fanatiek volger van de Formule 1 en enthousiast voetballer. Bovendien houdt Freek wel van een feestje en muziek, dus is hij ook op festivals te vinden.

Sil van Vliet

Iedere ochtend stapt Sil in de bezorgauto om onze orders uit te leveren en te installeren. Deze jongeman heeft twee rechterhanden en draait die voor geen enkele klus om. In zijn vrijetijd sleutelt hij graag aan zijn buikschuiver; een prachtige Zündapp bromfiets.

Pieter van Brussel

Pieter heeft inmiddels jarenlange ervaring in deze branche. Met name bruingoed en computers zijn zijn specialiteiten. Ook bij de klanten thuis weet hij problemen snel en vakkundig op te lossen. Buiten het werk om is hij quarterback in een American football-team. Stilzitten is in ieder geval niet zijn ding, dus altijd lekker bezig!

Neem een virtuele tour in onze winkel!

Expert Breezand
Koningsweg 1
1764 MH Breezand
0223 521700 breezand@expert.nl
Openingstijden
 • Maandag : 11:00 - 18:00
 • Dinsdag : 9:00 - 18:00
 • Woensdag : 9:00 - 18:00
 • Donderdag : 9:00 - 18:00
 • Vrijdag : 9:00 - 18:00
 • Vandaag : 9:00 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels