Navigatie
8.55 10 396

Expert Franeker

Plan uw route
 • 10.0 10 “Expert Franeker, klantvriendelijk, eerlijk, goede service en concurerende prijzen en dat lekker dicht bij huis. TOP”
 • 9.1 10 “Verder tevreden”
 • 9.3 10 “Goede snelle service. Goed contact en uitleg. Misschien soms wat duurder dan de megamarkten. Maar bovenstaande weegt daar niet tegenop. Kleinschaligheid en dorpsgevoel is voor mij een pre”
 • 8.7 10 “Als je op zoek bent naar een goed advies en persoonlijke aandacht dan ben je bij expert Franeker aan het juiste adres! Top service”
 • 8.8 10 “NVT”
 • 9.1 10 “prima service en vriendelijk personeel”
 • 8.9 10 “Goede service en persoonlijke aandacht!”
 • 8.2 10 “Geen”
 • 8.8 10 “dicht bij goede service en kwalitijd”
 • 8.7 10 “Expert is een no-nonsense winkel. Snel geholpen, goed advies, niet opdringerig. Kortom prima zaak.”
Expert Franeker

Expert Franeker

Laatste update: 05-05-2021

Het is sinds 28 april weer mogelijk om bij ons te winkelen, zonder eerst een afspraak te maken. Vindt u het toch fijner om een afspraak te maken? Ook dat kan nog steeds door een afspraak te maken via onze website. 

Brengt u een bezoek aan onze winkel? Let dan op het volgende:

Houd een veilige afstand aan, ook bij de kassa.

Hoest en nies in uw elleboog.

Betaal bij voorkeur met pin.

Voorkom handcontact. Betaalt u liever contant? Leg het geld op de toonbank.

We staan voor u klaar, en helpen u graag! Zo ziet onze dienstverlening eruit:

Telefonisch bestellen: ja

Via Whatsapp bestellen: ja

Online bestellen: ja

Bezorging en installatie: ja

Kan ik jullie winkel weer bezoeken zonder afspraak?

Vanaf 28 april is het weer mogelijk om onze winkel te bezoeken, zonder afspraak! Vindt u het toch fijner om wel eerst een afspraak te maken? Dat kan! Via onze website kunt u een afspraakvoorstel doen. Wij nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Hoe snel kan Expert een product bezorgen?

Expert kan producten binnen 24 uur bezorgen, mits het op voorraad is bij onze winkel, bezorgen wij het product de volgende werkdag. Wanneer u ook installatie nodig heeft, dan maakt de lokale winkel een afspraak.

Bezorgen jullie ondanks corona nog gewoon producten?

Ja, wij bezorgen producten aan huis, op veilige afstand. Wij nemen contact met u op over het bezorgmoment. Uiteraard houden wij anderhalve meter afstand en schudden wij geen handen.

Installeren of repareren jullie nog aan huis, ondanks corona?

In overleg installeren of repareren wij uw apparaten zodat u onbezorgd kunt genieten. Wij nemen contact met u op over het moment waarop wij langs kunnen komen en nemen uiteraard alle veiligheidsmaatregelen van het RIVM in acht.

Extra contact-mogelijkheden

Deze Expert-winkel biedt extra contact mogelijkheden, om u als klant vanuit uw eigen huis te kunnen adviseren.

Videobellen via Whatsapp

Start een videogesprek via Whatsapp! Op deze manier kunnen wij de producten laten zien die in de winkel staan en daar meer over vertellen. Op deze manier krijgt u toch persoonlijk advies.

0517 394 245

Whatsapp

Stuur een bericht naar:

0517 394 245

Welkom bij Expert Franeker!
Bij Expert Franeker geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe Airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!

Foto's van onze winkel:

Expert productdemonstraties

Productdemonstraties
Regelmatig hebben wij specifieke productdemonstraties in onze winkel, waar u uitgebreid kennis kunt maken met het product. Als u een bepaald product gedemonstreerd wilt zien, doen wij dit ook graag voor u. Loop onze winkel binnen en vraag naar de mogelijkheden. Ook organiseren wij demodagen. Daarbij kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met diverse producten.

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Precies wanneer het u het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Als u vooraf aangeeft dat het oude apparaat afgevoerd moet worden, nemen wij deze ook mee!

Expert inbouwservice

Diverse installatieservices van Expert
Een nieuwe koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door ons te laten doen. Daar hebben wij onze inbouwinstallatieservice voor. Onze bezorger brengt uw aankoop bij u thuis, wanneer u het wilt! De monteur zal het huidige inbouwapparaat demonteren en vakkundig het nieuwe inbouwapparaat plaatsen.

Ook bieden wij installatieservice aan voor andere apparatuur. Denk aan een nieuwe TV of home cinemaset. Als uw nieuwe aankoop wordt bezorgd, wordt deze ook vakkundig door de monteur aangesloten. Oude apparatuur kan worden meegenomen en het verpakkingsmateriaal wordt verantwoord gerecycled. Als u speciale wensen heeft, kunt u deze altijd kenbaar maken in onze winkel.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Het kan voorkomen dat uw aankoop na verloop van tijd stuk gaat. Onze reparatieservice kan het probleem voor u oplossen. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. U kunt telefonisch een reparatieverzoek bij ons indienen of het reparatieformulier invullen en wij nemen snel contact met u op.

Heeft u nog oude/defecte apparaten?

Gooi ze niet in de grijze container. Lever ze in bij Expert!

Recyclen doen we samen!

Expert Jura-dealer

Accessoires 
Ook voor al uw accessoires bent u bij Expert Franeker aan het juiste adres, van het onderhoud van uw koffiezetter, de juiste accessoire van de stofzuiger, tot het juiste materiaal om die vervelende storing aan uw tv installatie te verhelpen. Wij hebben alles in huis om u verder te helpen!

Expert Loewe-dealer

Facebook winacties 
We hebben een winnaar bij Expert Franeker! Mevrouw Onderwater heeft meegedaan met de Expert Facebook actie en heeft vandaag haar prijs in ontvangst genomen. Gefeliciteerd met het Azuri winterpakket!

Volg ons ook op Facebook

Expert Franeker
Voorstraat 50
8801 LD Franeker
0517 394245 Contact via e-mail Contact via Whatsapp
Openingstijden
 • Vandaag : 13:00 - 18:00
 • Dinsdag : 9:00 - 18:00
 • Woensdag : 9:00 - 18:00
 • Donderdag : 9:00 - 18:00
 • Vrijdag : 9:00 - 21:00
 • Zaterdag : 9:00 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Gesloten op
 • 13 Mei
 • Hemelvaart
 • 23 Mei
 • Pinksteren
 • 24 Mei
 • Pinksteren
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels