Navigatie

Beoordelingen Expert Franeker

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Franeker die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Franeker. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Bosch 9.2

Gewoon, zoek niet verder maar koop bij expert en je zit altijd goed.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (404)

  • Beoordeling: 9.2

    Gewoon, zoek niet verder maar koop bij expert en je zit altijd goed.
    Geschreven door Klant Bosch uit witmarsum op 15-06-2021
  • Beoordeling: 7.8

    oke
    Geschreven door Klant Dijkstra Pols uit franeker op 08-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Een leuk team met verstand van zaken !! Is er wat, dan zoeken ze een oplossing!
    Geschreven door Klant Van der Schaar uit franeker op 03-06-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Mooie tablet gekocht met printer super blij mee
    Geschreven door Klant uit franeker op 03-06-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Set telefonisch besteld, men nam alle tijd voor advies, en vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit stavoren op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer vriendelijk en met goede adviezen
    Geschreven door Klant uit franeker op 26-05-2021
  • Beoordeling: 9.5

    uitstekend geholpen, goede persoonlijke aandacht. Bestelling dezelfde dag geleverd. Top!
    Geschreven door Klant Blom uit hindeloopen op 25-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Scherpe en eerlijke prijzen en goede service.
    Geschreven door Klant Van der Zee uit franeker op 11-05-2021
  • Beoordeling: 7.7

    goede service en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Sloterdijk uit leeuwarden op 08-05-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Vriendelijk en deskundig
    Geschreven door Klant Bergsma uit franeker op 05-05-2021
  • Beoordeling: 8.7

    zijn dik tevreden
    Geschreven door Klant uit franeker op 30-04-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Persoonlijke aandacht is prettig ,goede service, mooie winkel
    Geschreven door Klant De Jong uit franeker op 29-04-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Expert Franeker: vriendelijk, behulpzaam en deskundig!
    Geschreven door Klant uit franeker op 23-04-2021
  • Beoordeling: 9.8

    goed geholpen goede medewerker goed advies
    Geschreven door Klant Delp uit tzummarum op 23-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Klantvriendelijk, snelle levering en goede service
    Geschreven door Klant uit harlingen op 12-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk en deskundig geholpen en kuerig ge instaleerd
    Geschreven door Klant De Haan uit witmarsum op 06-04-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goed geïnformeerd en prima afgeleverd.
    Geschreven door Klant uit franeker op 29-03-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Moai plak yn e sted en in genoch kar.
    Geschreven door Klant Van der Schaar uit franeker op 29-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Afgelopen week een magnetron besteld voor mijn ouders. Zeer goed geholpen met een niet te ingewikkeld apparatuur. Top geleverd en zelfs nog in cadeau verpakking. Helemaal goed.
    Geschreven door Klant Smit uit dronrijp op 29-03-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Mooie producten. Prima service.
    Geschreven door Klant Visser uit franeker op 29-03-2021
  • Beoordeling: 7.1

    goede service en aandacht
    Geschreven door Klant Magré uit franeker op 22-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Ga naar expert ze helpen je daar prima.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit franeker op 15-03-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Afspraak gemaakt om te winkelen. Medewerker heeft ons uitstekend advies gegeven en de koop was snel beslist. Wij komen al jaren bij deze winkel en ze denken altijd met je mee, kortom prima.
    Geschreven door Klant uit dronrijp op 12-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Top advies en service!
    Geschreven door Klant Horjus Toelever. Meubelfabr. B.v. uit dronryp op 08-03-2021
  • Beoordeling: 6.8

    Zeer tevreden over deze wasmachine. Ik wilde graag een degelijke, betrouwbare machine met niet al teveel chips. Deze werd mij geadviseerd door de verkoper. De machine is eenvoudig te bedienen, heeft een ruime trommel en de was komt er schoon en fris uit. Al met al zeer tevreden. Ik hoop dat deze twee keer zo lang meegaat als mijn vorige machine. Die was dubbel zo duur en gaf er na ruim 5 jaar al de brui aan. Ik heb goede hoop met deze Beko.
    Geschreven door Klant De Jong uit bolsward op 05-03-2021
  • Beoordeling: 6.3

    Het traject van de vraag naar een nieuwe vaatwasser tot en met het plaatsen gaf veel vertraging en ergernis. O.a. geen aanbieding na het opmeten, het leveren/monteren van een te grote vaatwasser (advies Expert), die een dag later is vervangen door een ander type/merk. Het drogen van de vaat is niet 100% waarop geen reactie is geweest. We zullen voorlopig geen aankopen meer bij Expert doen. Het plaatsen van een revieuw is met name bedoeld dat Expert een aantal verbeteracties onderneemt!!
    Geschreven door Klant uit franeker op 04-03-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Klantvriendelijk, behulpzaam, meedenkend en redelijk geprijsd!
    Geschreven door Klant Anema uit baard op 03-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Telefoon direct opgenomen, direct in de gaten wat ik wilde, het was op voorraad en nog dezelfde dag aan mij geleverd! Super! Ik koop trouwens bewust plaatselijk en bij Expert omdat ik altijd graag service dichtbij en duidelijk wil hebben, maar ik vind ook, dat we onze plaatselijke ondernemers dienen te steunen! Veel succes gewenst!
    Geschreven door Klant Veenstra uit franeker op 03-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Voor ons is Expert de winkel waar we al meer dan 20 jaar al onze elektrische apparaten kopen. Tot op heden hebben we geen klachten omdat de service van dit bedrijf zeer persoonlijk en heel goed is. Wij blijven komen!
    Geschreven door Klant uit peins op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit franeker op 01-03-2021