Navigatie

Beoordelingen Expert Franeker

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Franeker die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Franeker. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Jong 6.8

Zeer tevreden over deze wasmachine. Ik wilde graag een degelijke, betrouwbare machine met niet al teveel chips. Deze werd mij geadviseerd door de verkoper. De machine is eenvoudig te bedienen, heeft een ruime trommel en de was komt er schoon en fris uit. Al met al zeer tevreden. Ik hoop dat deze twee keer zo lang meegaat als mijn vorige machine. Die was dubbel zo duur en gaf er na ruim 5 jaar al de brui aan. Ik heb goede hoop met deze Beko.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (380)

  • Beoordeling: 6.8

    Zeer tevreden over deze wasmachine. Ik wilde graag een degelijke, betrouwbare machine met niet al teveel chips. Deze werd mij geadviseerd door de verkoper. De machine is eenvoudig te bedienen, heeft een ruime trommel en de was komt er schoon en fris uit. Al met al zeer tevreden. Ik hoop dat deze twee keer zo lang meegaat als mijn vorige machine. Die was dubbel zo duur en gaf er na ruim 5 jaar al de brui aan. Ik heb goede hoop met deze Beko.
    Geschreven door Klant De Jong uit bolsward op 05-03-2021
  • Beoordeling: 6.3

    Het traject van de vraag naar een nieuwe vaatwasser tot en met het plaatsen gaf veel vertraging en ergernis. O.a. geen aanbieding na het opmeten, het leveren/monteren van een te grote vaatwasser (advies Expert), die een dag later is vervangen door een ander type/merk. Het drogen van de vaat is niet 100% waarop geen reactie is geweest. We zullen voorlopig geen aankopen meer bij Expert doen. Het plaatsen van een revieuw is met name bedoeld dat Expert een aantal verbeteracties onderneemt!!
    Geschreven door Klant uit franeker op 04-03-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Klantvriendelijk, behulpzaam, meedenkend en redelijk geprijsd!
    Geschreven door Klant Anema uit baard op 03-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Telefoon direct opgenomen, direct in de gaten wat ik wilde, het was op voorraad en nog dezelfde dag aan mij geleverd! Super! Ik koop trouwens bewust plaatselijk en bij Expert omdat ik altijd graag service dichtbij en duidelijk wil hebben, maar ik vind ook, dat we onze plaatselijke ondernemers dienen te steunen! Veel succes gewenst!
    Geschreven door Klant Veenstra uit franeker op 03-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Voor ons is Expert de winkel waar we al meer dan 20 jaar al onze elektrische apparaten kopen. Tot op heden hebben we geen klachten omdat de service van dit bedrijf zeer persoonlijk en heel goed is. Wij blijven komen!
    Geschreven door Klant uit peins op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit franeker op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Sonoro radio/cd speler met veel mogelijkheden o.a. spotify. Perfect geluid in woonkamer en lust voor het oog. Aanrader!
    Geschreven door Klant Steenstra uit franeker op 19-02-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Steun de lokale middenstand! Goede kwaliteit en service dichtbij!
    Geschreven door Klant Haitsma uit franeker op 19-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Hartstikke bedankt, zelfs ingepakt en bezorgd in het Covid tijdperk
    Geschreven door Klant Van der Weij uit franeker op 18-02-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Prima service.
    Geschreven door Klant uit dronrijp op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Mooi club enthousiaste mensen die de klant precies het juiste mee kunnen geven...! Ik ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant Bosch uit peins op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    zeer behulpzaam bij het uitleggen van apparaten en ook bij de bezorging
    Geschreven door Klant Geertsma-meijer uit dronryp op 10-02-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Via website besteld,vlotte levering.
    Geschreven door Klant uit bolsward op 10-02-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Meijer bedankt voor de goede service. Eerst met de experiabox van de kpn , later met de tv beugel en toebehoren. Super snelle service en bezorging.
    Geschreven door Klant Postma uit dongjum op 10-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende ervaring!
    Geschreven door Klant uit kloosterlidlum op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit franeker op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Bestelling en advies gevraagd via mail (ivm coronatijd) Kreeg dezelfde dag antwoord en advies over produkt. Bestelling geplaatst en de volgende dag werd produkt met factuur netjes geleverd bij de voordeur.
    Geschreven door Klant uit dronrijp op 06-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    In tijden van corona is het belangrijk om in je dorp of omgeving de goederen te betrekken. Help iedereen een stukje inkomen te laten verdienen om door deze tijden te komen. En daar kan Expert en alle detailhandel gerichte bedrijven prima in bijdragen. Want kwaliteit en service hoeft niet perse van ver te komen , het is heel dichtbij. afz, Jan
    Geschreven door Klant Maatschap Sinnema V/d Plaats uit vrouwenparochie op 02-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    wil je EXPERTise dan ben je bij EXPERT op het juiste adres!
    Geschreven door Klant Bergwerff uit baard op 29-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    In Corona tijd de baas van Expert Franeker (Bolsward en St Annaparochie) aan de deur om m\'n bestelling zelf te brengen, want de bezorgers hebben het druk.. Het hele team zet de schouders eronder en maken er wat van in deze rottijd. Respect voor dit team! Ik kom er al jaren, waarom? eerlijk advies en top service!
    Geschreven door Klant Van der Schaar uit franeker op 28-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Tijdens de Corona crisis heb ik telefonisch overlegd en gevraagd wat ze me konden leveren. De uitleg per telefoon was prima en via hun site heb ik het artikel bekeken. Ze hebben het besteld en de volgende dag werd het aan huis bezorgd, waar ik kon pinnen aan de deur. Super service.
    Geschreven door Klant Kruisinga uit franeker op 28-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Expertise aan te bevelen
    Geschreven door Klant Wijnia uit spannum op 25-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zoals gewoonlijk; begrijpelijk advies bij aankoop nieuwe tv en geleverd volgens afspraak!!
    Geschreven door Klant uit zweins op 22-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Bij Expert word je als klant vriendelijk behandeld en is de service goed.
    Geschreven door Klant Van der Meulen uit sexbierum op 21-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit franeker op 18-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Binnen garantie termijn koptelefoon vervangen dmv een nieuwe.
    Geschreven door Klant Tolsma uit franeker op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Uitstekende brengservice
    Geschreven door Klant uit tzummarum op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Fijne zaak, heb er div apparatuur aangeschaft, alles goed geleverd. Top
    Geschreven door Klant Breedveld uit franeker op 12-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    super fijne service, erg klantgericht, luisteren en afspraken zijn goed nagekomen. volgende keer weer Expert!!
    Geschreven door Klant Diemers - Hospes uit franeker op 12-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Goed op maat advies en vriendelijk benadering. Snelle levering, goede kwaliteit.
    Geschreven door Klant Regeling uit winsum op 07-01-2021