Navigatie

Beoordelingen Expert Franeker

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Franeker die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Franeker. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Goede service en prijs/kwaliteit

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (306)

  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en prijs/kwaliteit
    Geschreven door Klant uit franeker op 19-11-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Vriendelijk en duidelijke uitleg en afspraak goed nagekomen
    Geschreven door Klant uit franeker op 17-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    goede service vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Van der Hoek uit franeker op 16-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Meijer Is een top winkel. Met zeer kundige En service gerichte mannen. Erg blij mee. Zeker een aanrader. Gr jelle roosma
    Geschreven door Klant Roosma uit franeker op 12-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Was toe aan een nieuwe DECT telefoon. Omdat de huislijn nog maar weinig gebruikt wordt, een voordelig toestel gevonden bij Expert Franeker. Prettig geholpen zoals altijd. Top team!
    Geschreven door Klant Brouwer uit franeker op 11-11-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Als het voorradig is kan het best goed zijn.
    Geschreven door Klant Roosma uit franeker op 09-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    goede vriendelijke winkel
    Geschreven door Klant Bosgra uit franeker op 06-11-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Goede begeleiding van de aankoop, korte levertijd en puik afgeleverd.
    Geschreven door Klant uit franeker op 06-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    De service om bijvoorbeeld een TV te installeren is zeker voor een ouder iemand erg prettig!
    Geschreven door Klant uit franker op 06-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    wij zijn altijd heel tevreden hoe wij geholpen worden.
    Geschreven door Klant uit franeker op 05-11-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Fijne winkel met een duidelijke uitleg over de aankoop.
    Geschreven door Klant Benders uit tzum op 05-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundig geadviseerd, vriendelijk geholpen, goede service!
    Geschreven door Klant uit harlingen op 05-11-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Bij Expert Franeker word je kundig en plezierig geholpen.
    Geschreven door Klant uit franeker op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Super snelle en vriendelijke service !!bedankt
    Geschreven door Klant Scharringa uit dronryp op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Vriendelijk personeel en goede service.
    Geschreven door Klant Nieuwenhuis uit franeker op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Goede winkel, zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit franeker op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Als je persoonlijk en goed advies belangrijk vindt, maar ook als je geholpen wilt worden bij een keuze die het beste bij jou wensen past (dus niet alleen het duurste) , dan moet je hier heen gaan!!!
    Geschreven door Klant Thoracc Adv. En Accountants uit dronrijp op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Ik heb zowel ervaringen met aankopen bij Expert Meijer in Franeker als wel Bolsward. Ik ben steeds heel persoonlijk benaderd, verkopers zijn terzakekundig en de service is prima.Ik ben ronduit enthousiast over Expert Meijer. Het is bovendien en bedrijf dat maatschappelijk zeer betrokken is en dat merk je niet alleen aan de eigenaar maar ook zijn teams. Chapeau!
    Geschreven door Klant Veenstra uit franeker op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Een fijne winkel met goed personeel. En heel goede producten. Kunnen we heel tevreden mee zijn.
    Geschreven door Klant Schoustra uit marssum op 02-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit franeker op 30-10-2020
  • Beoordeling: 8.0

    attent en zeer deskundig
    Geschreven door Klant uit lutten op 26-10-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Fijn bedrijf, vriendelijk en oog voor klant en hun medewerkers
    Geschreven door Klant Diemers - Hospes uit franeker op 23-10-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer tevreden met de service van Expert, behulpzaam, goed uitgelegd
    Geschreven door Klant Geertsma uit dronrijp op 21-10-2020
  • Beoordeling: 1.3

    ik bedank voor de eer .
    Geschreven door Klant uit franeker op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Alleen bij Expert kwam ik de Samsung warmtepomp tegen waar naar ik op zoek was. Gelijk telefonisch contact over plaatsing en gebruik. Snelle levering en praktische pin betaling. Goeie kundige plaatsing en uitleg van bezorgers. Een aanrader!
    Geschreven door Klant De Jong Bruinsma uit bayum op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prima prijs-kwaliteit-verhouding, vriendelijk en deskundig personeel. Levering en bezorging keurig volgens afspraak.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 21-10-2020
  • Beoordeling: 6.9

    Aanbevolen voor uw inkopen
    Geschreven door Klant uit franeker op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Leuke aanbieding bij de verhuizing van de winkel. hiermee extra profijt.
    Geschreven door Klant uit harlingen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Altijd vriendelijk en behulpzaam in de zaak
    Geschreven door Klant Haga uit franeker op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Nieuw inductie fornuis aangeschaft en geplaatst. Vlot geplaatst Zeer duidelijke uitleg. Wij zijn tevreden.
    Geschreven door Klant uit sexbierum op 20-10-2020