Navigatie
8.66 10 941

Expert Uden / Expert Ben van Dijk

Plan uw route
 • 10.0 10 “We moesten vlug een nieuwe wasmachine en kwamen, mede door de actiekorting, uit bij Expert van Dijk in Uden. Binnen een half uur waren we overtuigd en hadden we een nieuwe Miele gekocht.”
 • 9.3 10 “Goede service en betrouwbaar personeel.”
 • 9.0 10 “Correct geholpen, goede service, snelle levering.”
 • 9.0 10 “Nette bediening in de winkel en de bezorging was volgens afspraak op de juiste tijd. Installeren en uitleg was helder en duidelijk.”
 • 8.9 10 “Goed advies en betaalbare prijzen. Met deskundige personen.”
 • 9.9 10 “Onze ervaring is uitstekend !”
 • 7.9 10 “goede service zeer klantvriendelijk”
 • 8.7 10 “Wij werden zeer goed en vriendelijk behandeld. De verkoper was niets te veel. De volgende dag belde hij of we tevreden waren met onze aankoop.”
 • 8.2 10 “Uitstekende winkel”
 • 8.0 10 “goede bediening; goede bezorging, zelfs op 2 adressen: prima gelopen”
Expert Uden / Expert Ben van Dijk

Expert Uden / Expert Ben van Dijk

Expert Uden / Expert Ben van Dijk Jubileum Expert Uden / Expert Ben van Dijk Jubileum

Welkom bij Expert Ben van Dijk!

Bij Expert Ben van Dijk geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!

De witgoedspecialist in Uden

Wilt u een nieuwe wasmachine, wasdroger, koelkast, vriezer of vaatwasser kopen? Voor de aanschaf van en advies of vragen over nieuwe witgoedapparatuur bent u bij Expert Ben van Dijk aan het juiste adres! In onze winkel vindt u apparaten van alle bekende witgoedmerken zoals Miele, AEG, Bosch en Liebherr. U heeft de keuze uit diverse formaten en modellen zodat u altijd vindt wat u zoekt. En ook voor inbouwapparaten en de installatie daarvan kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Nieuwe tv kopen in Uden

Op zoek naar een nieuwe televisie? Bij Expert Ben van Dijk vindt u een volledig assortiment televisies van alle grote tv-merken zoals Samsung, Sony, Philips en LG. Wilt u het verschil tussen een OLED- en QLED-tv weten? Kom langs, ervaar het zelf en krijg passend advies. Vooral als u twijfelt over het beeldformaat is het erg handig dat u de verschillende opties eerst in de winkel kunt bekijken. Is uw nieuwe tv toch te groot of te klein? Expert Uden heeft de oplossing: met onze beeldformaatgarantie ruilen we het apparaat gewoon om voor het gewenste formaat!

Expert in multimedia

Een nieuwe smartphone, snellere laptop of een tablet voor de kinderen kopen? Bij Expert Ben van Dijk vindt u een breed assortiment aan multimedia-apparaten van alle topmerken. Houd bijvoorbeeld de nieuwste Samsung smartphones en tablets vast en test alle nieuwe functies, of bekijk laptops en Chromebooks van merken zoals Acer, Asus, HP en Lenovo. Wilt u direct met uw nieuwe laptop aan de slag? Expert kan uw nieuwe apparaat direct gebruiksklaar maken. Bekijk de servicepagina voor meer informatie!

Productdemonstraties

In onze winkel staan alle apparaten klaar ter demonstratie. Daardoor kunnen wij u gemakkelijk het verschil laten zien tussen stofzuigers van bijvoorbeeld Miele en Bosch, of de verschillende functies van een wasmachine uitleggen. Luister bij ons naar uw lievelingsmuziek om uw nieuwe speakers te selecteren of proef het verschil tussen een Nespresso of koffie van versgemalen koffiebonen.

Bezorgservice

Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Op een moment dat ú het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u dat wij uw oude apparaat voor u afvoeren? Dat doen wij graag voor u!

Installatieservice

Een nieuwe vaatwasser, koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door Expert te laten doen. Wij hebben daarvoor onze speciale inbouwinstallatieservice. Bovendien brengen wij uw aankoop bij u thuis. Wanneer u dat wil! De medewerker zal het huidige inbouwapparaat demonteren en het nieuwe inbouwapparaat vakkundig plaatsen.

Ook bieden wij een installatieservice aan voor andere apparatuur, zoals aansluiten van een nieuwe televisie of home cinema set. Oude apparatuur nemen wij graag voor u mee. Net als het verpakkingsmateriaal laten wij dit recyclen.

Reparatieservice

Niets zo vervelend als een kapotte wasmachine als de wasmand vol is. Of een TV die het niet meer doet als u net klaar zit voor de wedstrijd. Onze reparatieservice lost alle problemen voor u op. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. Bel ons om een reparatieverzoek in te dienen of vul het reparatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Expert Uden / Expert Ben van Dijk
Bitswijk 1
5401JA Uden
0413 243535 Contact via e-mail Contact via Whatsapp
Openingstijden
 • Maandag : 09:30 - 17:30
 • Dinsdag : 09:30 - 17:30
 • Woensdag : 09:30 - 17:30
 • Donderdag : 09:30 - 17:30
 • Vandaag : 09:30 - 20:00
 • Zaterdag : 09:30 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Gewijzigde openingstijden
 • 1 Oktober 2023 12:00 - 17:00
 • Koopzondag
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels