Navigatie
8.78 10 688

Expert Leeuwarden

Plan uw route
 • 10.0 10 “De winkel met aandacht voor de klant, vriendelijke bediening en verstand van zaken.”
 • 9.0 10 “Voor uw aankopen, altijd eerst even naar Expert”
 • 8.7 10 “Hier kom altijd terug.”
 • 9.6 10 “Geweldig hoe de medewerkers van Expert je helpen de keuze te maken die het beste bij je past.”
 • 7.3 10 “Ik ga naar de winkel”
 • 8.4 10 “prima kontakt met prima medewerker(s) over goede produkten”
 • 7.6 10 “Terpstra Leeuwarden: tussen internetprijs en winkelprijs zat 30 euro verschil bij een inbouwkoelkast. Verschil was de moeite waard gelet op goede service een winkel in de buurt.”
 • 8.7 10 “Andere keer”
 • 7.4 10 “Uitstekend geholpen, uitstekende service”
 • 9.3 10 “Ik heb geen ervaring op de website van expert, maar in de winkel ben ik altijd goed geholpen, ook al maak ik niet direct een keuze, ze dringen niet aan en worden niet vervelend. Ze helpen graag met alles wat binnen hun mogelijkheid ligt. Ik heb niks negatiefs te melden over expert. Tot nu toe heb ik”
Expert Leeuwarden

Expert Leeuwarden

Dit is een test

Maatregelen omtrent Corona

Om de veiligheid van onze klanten en medewerkers te hanteren, zijn de volgende maatregelen getroffen. Wij doen ons uiterste best om de informatie op de winkelpagina's up-to-date te houden. Mochten er vanuit de overheid andere maatregelen worden getroffen, dan zijn deze altijd leidend. Ook als de informatie op deze pagina nog iets anders vermeldt.

Winkel: geopend

Deze Expert-winkel is geopend en ontvangt u graag. Houd er rekening mee dat u minimaal 1,5 meter afstand houdt van andere bezoekers en personeel.

Bezorging: ja

Deze Expert-winkel bezorgt producten bij u thuis. De bezorgers houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

Installatie: ja

Deze Expert-winkel installeert producten bij u thuis. De installateurs houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

De winkel is geopend, maar er gelden de volgende regels om de veiligheid van u als klant en van onze medewerkers te beschermen:

Houd een veilige afstand aan, ook bij de kassa.

Hoest en nies in uw elleboog.

Betaal bij voorkeur met pin.

Voorkom handcontact. Betaalt u liever contant? Leg het geld op de toonbank.

Expert Visie

Welkom bij Expert Leeuwarden!
Expert Tromp in Leeuwarden is een moderne elektronica vakzaak waar consumenten deskundig en enthousiast worden geholpen in hun behoeften aangaande consumentenelektronica. Onze winkel bestaat uit de afdelingen audio, video, multimedia, personal care, health care, voedselbereiding, koffie (koffiemachines, koffiebonen en koffiebar), en huishoudelijke apparatuur en een uitgebreide serviceafdeling.

U bent van harte welkom in onze winkel in Leeuwarden!

Expert reparatieservice

Service
De servicedienst van Expert Tromp beschikt over 3 fulltime buitendienst monteurs die ondersteunt worden door twee backoffice medewerkers. Wanneer plotsklaps uw wasmachine defect is, kunnen zij voor u spoedig een monteur in plannen. Reparatie aan bijvoorbeeld TV, inbouwapparatuur of wasmachine wordt snel en vakkundig uitgevoerd. U kunt hen telefonisch bereiken op 058-2129714 of u kunt online het reparatieformulier invullen en wij nemen snel contact met u op om een afspraak te maken.

Expert Leeuwarden bezorgservice

Bezorg-, inbouw- en installatieservice
Onze bezorgservice brengt al uw aankopen netjes thuis. Dit geldt tevens voor alle aankopen via onze webshop. U kunt met onze verkopers afspreken welke dag en tijdstip u het beste uitkomt, dit kan uiteraard ook op zaterdag. Uw apparaten bezorgen we keurig waar u het wilt hebben in huis, ook als het naar zolder moet. Uw oude apparatuur nemen we graag voor u mee terug, evenals het verpakkingsmateriaal.

Wilt u uw wasmachine ook hebben aangesloten en geïnstalleerd, of uw TV opgehangen aan de muur. Onze ervaren monteurs verzorgen dit graag voor u. Tevens bouwen ze uw nieuwe vaatwasser of oven vakkundig in uw keuken in, kortom, wij nemen u al het werk uit handen.

Expert Jura-dealer

Officieel Jura dealer
Wilt u elke ochtend wakker worden met een heerlijk kopje koffie? Kies dan voor een koffiemachine van Jura! Deze koffiemachines hebben een stijlvol design dat gegarandeerd bij uw interieur past. Daarnaast kunt u de machines helemaal instellen naar uw persoonlijke voorkeuren. Zo geniet u elke dag van een perfect kopje espresso, cappuccino of latte macchiato, gemaakt in een handomdraai! Wij zijn officieel Jura dealer, dus bij ons kunt u terecht voor uw Jura koffiemachine!

Expert Loewe-dealer

Officieel Loewe dealer
Loewe producten beschikken niet alleen over een strak en elegant design, maar zorgen er ook voor dat u optimaal geniet van uw series, films of favoriete muziek. Zo hebben de Loewe televisies een fantastische beeldweergave en de Loewe speakers een superieure geluidskwaliteit. Wij zijn officieel Loewe dealer dus bij ons kunt u terecht voor de mooiste Loewe producten! Bent u er nog niet helemaal uit? Dan staan wij voor u klaar met het advies dat u nodig heeft.

Productdemonstraties
Regelmatig hebben wij specifieke productdemonstraties in onze winkel, waar u uitgebreid kennis kunt maken met het product. Als u een bepaald product gedemonstreerd wilt zien, doen wij dit ook graag voor u. Loop onze winkel binnen en vraag naar de mogelijkheden. Ook organiseren wij demodagen. Daarbij kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met diverse producten.

Expert Leeuwarden
Schrans 104
8932 NH Leeuwarden
058 2158000 leeuwarden@expert.nl
Openingstijden
 • Maandag : 13:00 - 18:00
 • Dinsdag : 9:00 - 18:00
 • Woensdag : 9:00 - 18:00
 • Vandaag : 9:00 - 20:00
 • Vrijdag : 9:00 - 18:00
 • Zaterdag : 9:00 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels