Navigatie
8.90 10 1533

Expert Leeuwarden

Vandaag open tot 18:00 Plan uw route
 • 10.0 10 “De winkel met aandacht voor de klant, vriendelijke bediening en verstand van zaken.”
 • 9.0 10 “Voor uw aankopen, altijd eerst even naar Expert”
 • 8.7 10 “Hier kom altijd terug.”
 • 9.6 10 “Geweldig hoe de medewerkers van Expert je helpen de keuze te maken die het beste bij je past.”
 • 7.3 10 “Ik ga naar de winkel”
 • 8.4 10 “prima kontakt met prima medewerker(s) over goede produkten”
 • 7.6 10 “Terpstra Leeuwarden: tussen internetprijs en winkelprijs zat 30 euro verschil bij een inbouwkoelkast. Verschil was de moeite waard gelet op goede service een winkel in de buurt.”
 • 8.7 10 “Andere keer”
 • 7.4 10 “Uitstekend geholpen, uitstekende service”
 • 9.3 10 “Ik heb geen ervaring op de website van expert, maar in de winkel ben ik altijd goed geholpen, ook al maak ik niet direct een keuze, ze dringen niet aan en worden niet vervelend. Ze helpen graag met alles wat binnen hun mogelijkheid ligt. Ik heb niks negatiefs te melden over expert. Tot nu toe heb ik”

Welkom bij Expert Tromp!

Expert Tromp is dé vakspeciaalzaak op het gebied van consumentenelektronica in Leeuwarden. Opgericht als Technisch Bedrijf Tromp in 1923, zijn we al drie generaties lang gespecialiseerd in techniek en alles wat daarbij komt kijken. Bij ons kunt u dan ook terecht voor deskundig en persoonlijk advies en wordt u met enthousiasme door ons team van experts geholpen. We denken graag mee en zoeken samen naar het juiste product of passende oplossing. Onze winkel bestaat uit de afdelingen: audio, video, multimedia, personal care, health care, koffie (machines en bonen), keukenapparatuur en huishoudelijke apparatuur. Ook hebben we een uitgebreide serviceafdeling en bezorgen en installeren we aan huis. Daarnaast is het mogelijk om uw kapotte apparatuur door onze vakkundige monteurs te laten repareren.

U bent van harte welkom in onze winkel aan de Schrans in Leeuwarden!

Bezorgservice

Natuurlijk kunnen we uw aankopen netjes aan huis bezorgen. Dit geldt ook voor bestellingen via expert.nl. Met onze verkopers maakt u een afspraak voor een tijdstip dat u het beste uitkomt. We bezorgen uw apparaten in huis daar waar u ze wilt hebben. 

Installatieservice

Wij nemen u graag het werk uit handen en afhankelijk van uw wensen worden uw aankopen door onze eigen servicedienst geplaatst en geïnstalleerd. Zo sluiten we bijvoorbeeld uw wasmachine aan of hangen we uw tv op aan de muur. Uw oude apparatuur nemen we desgewenst graag voor u mee, evenals het verpakkingsmateriaal.

Inbouwservice

Wij zijn ervaren in het inbouwen en technisch installeren van keukenapparatuur. Voor levering komen we in principe altijd de situatie opnemen of inmeten. Zo bouwen we uw nieuwe koelkast, vaatwasser of oven vakkundig voor u in.

Inductie-koken

Ook kunnen we de volledige installatie van uw inductiekookplaat verzorgen, inclusief eventuele bekabeling van meterkast naar keuken en aanpassingen aan de meterkast. Neem voor de mogelijkheden contact op met ons op!

Reparatieservice

Het kan voorkomen dat uw apparatuur onverwachts kapotgaat. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar om dit te repareren. Door de korte lijntjes binnen ons team kunnen we u snel helpen en een reparatieafspraak inplannen. U kunt ons hiervoor bellen of online het reparatieformulier invullen zodat wij contact met u op kunnen nemen voor het maken van een afspraak.

Officieel Jura dealer

Wilt u elke ochtend wakker worden met een heerlijk kopje koffie? Kies dan voor een koffiemachine van Jura! Deze koffiemachines hebben een stijlvol design dat gegarandeerd bij uw interieur past. Daarnaast kunt u de machines helemaal instellen naar uw persoonlijke voorkeuren. Zo geniet u elke dag van een perfect kopje espresso, cappuccino of latte macchiato, gemaakt in een handomdraai! Wij zijn officieel Jura dealer, dus bij ons kunt u terecht voor uw Jura koffiemachine!

Expert Leeuwarden
Schrans 104
8932 NH Leeuwarden
058 2158000 Contact via e-mail Contact via Whatsapp
Openingstijden
 • Maandag: 13:00 - 18:00
 • Dinsdag: 09:00 - 18:00
 • Woensdag: 09:00 - 18:00
 • Donderdag: 09:00 - 21:00
 • Vrijdag: 09:00 - 18:00
 • Zaterdag: 09:00 - 17:00
 • Zondag: Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels