Navigatie
8.81 10 793

Expert Leeuwarden

Plan uw route
 • 10.0 10 “De winkel met aandacht voor de klant, vriendelijke bediening en verstand van zaken.”
 • 9.0 10 “Voor uw aankopen, altijd eerst even naar Expert”
 • 8.7 10 “Hier kom altijd terug.”
 • 9.6 10 “Geweldig hoe de medewerkers van Expert je helpen de keuze te maken die het beste bij je past.”
 • 7.3 10 “Ik ga naar de winkel”
 • 8.4 10 “prima kontakt met prima medewerker(s) over goede produkten”
 • 7.6 10 “Terpstra Leeuwarden: tussen internetprijs en winkelprijs zat 30 euro verschil bij een inbouwkoelkast. Verschil was de moeite waard gelet op goede service een winkel in de buurt.”
 • 8.7 10 “Andere keer”
 • 7.4 10 “Uitstekend geholpen, uitstekende service”
 • 9.3 10 “Ik heb geen ervaring op de website van expert, maar in de winkel ben ik altijd goed geholpen, ook al maak ik niet direct een keuze, ze dringen niet aan en worden niet vervelend. Ze helpen graag met alles wat binnen hun mogelijkheid ligt. Ik heb niks negatiefs te melden over expert. Tot nu toe heb ik”
Expert Leeuwarden

Expert Leeuwarden

Laatste update: 12-01-2021

OPEN voor persoonlijk advies, online + telefonisch bestellen en installatie! Producten bestellen kan nog steeds, zowel via de website als telefonisch. We bezorgen en installeren graag producten bij jou thuis, en staan voor je klaar met vragen over reparatie. Onze winkeldeuren zijn tijdelijk gesloten, in ieder geval t/m 9 februari. Uiteraard staan we evengoed voor je klaar, en kun je de service verwachten die je van ons gewend bent.

Onze winkeldeuren zijn gesloten, maar we staan gewoon voor je klaar! Zo ziet onze dienstverlening eruit:

Telefonisch bestellen

Wil je graag persoonijk advies bij het doen van een aankoop? Bel onze winkel en we helpen je graag!

Online bestellen

Als je bestelt op expert.nl, dan koop je direct bij de Expert-winkel in de buurt. Ook nu staan we dus gewoon voor je klaar!

Bezorging

Deze Expert-winkel bezorgt producten bij jou thuis, uiteraard op 1,5 meter afstand zonder handcontact.

Installatie & reparatie: in overleg

Deze Expert-winkel installeert of repareert producten in overleg, uiteraard op 1,5 meter afstand zonder handcontact.

Hoe snel kan Expert een product bezorgen?

Expert kan producten binnen 24 uur bezorgen, mits het op voorraad is bij onze winkel, bezorgen wij het product de volgende werkdag. Wanneer u ook installatie nodig hebt dan maakt de lokale winkel een afspraak.

Kan ik tijdens de lockdown nog gewoon bestellingen plaatsen?

Ja, je kunt nog gewoon via onze website producten bestellen. Kom je er niet uit of heb je nog vragen, dan kun je contact met ons op nemen door te bellen of te mailen. Wij helpen je dan net zo goed als je van ons in de winkel gewend bent.

Bezorgen jullie tijdens de lockdown nog gewoon producten?

Ja, wij bezorgen producten aan huis, op veilige afstand. Wij nemen contact met je op over het bezorgmoment. Uiteraard houden wij anderhalve meter afstand en schudden wij geen handen.

Installeren of repareren jullie nog gewoon producten tijdens de lockdown?

In overleg installeren of repareren wij uw apparaten zodat je onbezorgd kunt genieten. Wij nemen contact met je op over het moment waarop wij langs kunnen komen en nemen uiteraard alle veiligheidsmaatregelen van het RIVM in acht.

Extra contact-mogelijkheden

Deze Expert-winkel biedt extra contact mogelijkheden, om u als klant vanuit uw eigen huis te kunnen adviseren.

Whatsapp

Stuur een bericht naar:

058 2158000

Expert Visie

Welkom bij Expert Leeuwarden!
Expert Tromp in Leeuwarden is een moderne elektronica vakzaak waar consumenten deskundig en enthousiast worden geholpen in hun behoeften aangaande consumentenelektronica. Onze winkel bestaat uit de afdelingen audio, video, multimedia, personal care, health care, voedselbereiding, koffie (koffiemachines, koffiebonen en koffiebar), en huishoudelijke apparatuur en een uitgebreide serviceafdeling.

U bent van harte welkom in onze winkel in Leeuwarden!

Expert reparatieservice

Service
De servicedienst van Expert Tromp beschikt over eigen buitendienst monteurs die ondersteund worden door backoffice medewerkers. Wanneer plotsklaps uw apparatuur defect is, dan kunnen zij voor u een monteur inplannen. Reparatie aan bijvoorbeeld TV, inbouwapparatuur of wasmachine wordt vakkundig uitgevoerd. U kunt hen telefonisch bereiken op 058-215 8000, of u kunt online het reparatieformulier invullen zodat wij contact kunnen opnemen met u voor een afspraak.

Expert Leeuwarden bezorgservice

Bezorg-, inbouw- en installatieservice
Onze bezorgservice brengt al uw aankopen netjes thuis. Dit geldt tevens voor alle aankopen via onze webshop. U kunt met onze verkopers afspreken welke dag en tijdstip u het beste uitkomt, dit kan uiteraard ook op zaterdag. Uw apparaten bezorgen we keurig waar u het wilt hebben in huis, ook als het naar zolder moet. Uw oude apparatuur nemen we graag voor u mee terug, evenals het verpakkingsmateriaal.

Wilt u uw wasmachine ook hebben aangesloten en geïnstalleerd, of uw TV opgehangen aan de muur. Onze ervaren monteurs verzorgen dit graag voor u. Tevens bouwen ze uw nieuwe vaatwasser of oven vakkundig in uw keuken in, kortom, wij nemen u al het werk uit handen.

Expert Jura-dealer

Officieel Jura dealer
Wilt u elke ochtend wakker worden met een heerlijk kopje koffie? Kies dan voor een koffiemachine van Jura! Deze koffiemachines hebben een stijlvol design dat gegarandeerd bij uw interieur past. Daarnaast kunt u de machines helemaal instellen naar uw persoonlijke voorkeuren. Zo geniet u elke dag van een perfect kopje espresso, cappuccino of latte macchiato, gemaakt in een handomdraai! Wij zijn officieel Jura dealer, dus bij ons kunt u terecht voor uw Jura koffiemachine!

Expert Loewe-dealer

Officieel Loewe dealer
Loewe producten beschikken niet alleen over een strak en elegant design, maar zorgen er ook voor dat u optimaal geniet van uw series, films of favoriete muziek. Zo hebben de Loewe televisies een fantastische beeldweergave en de Loewe speakers een superieure geluidskwaliteit. Wij zijn officieel Loewe dealer dus bij ons kunt u terecht voor de mooiste Loewe producten! Bent u er nog niet helemaal uit? Dan staan wij voor u klaar met het advies dat u nodig heeft.

Productdemonstraties
Regelmatig hebben wij specifieke productdemonstraties in onze winkel, waar u uitgebreid kennis kunt maken met het product. Als u een bepaald product gedemonstreerd wilt zien, doen wij dit ook graag voor u. Loop onze winkel binnen en vraag naar de mogelijkheden. Ook organiseren wij demodagen. Daarbij kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met diverse producten.

Expert Leeuwarden
Schrans 104
8932 NH Leeuwarden
058 2158000 leeuwarden@expert.nl
Openingstijden
 • Vandaag : 9:00 - 18:00
 • Dinsdag : 9:00 - 18:00
 • Woensdag : 9:00 - 18:00
 • Donderdag : 9:00 - 18:00
 • Vrijdag : 9:00 - 18:00
 • Zaterdag : 9:00 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels