Navigatie

Beoordelingen Expert Leeuwarden

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Leeuwarden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Leeuwarden. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Hofstee 9.2

Super service en advies

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (953)

  • Beoordeling: 9.2

    Super service en advies
    Geschreven door Klant Hofstee uit stiens op 28-07-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Goed bedrijf met vriendelijk personeel en een goede tot uitstekende service
    Geschreven door Klant Van der Zee uit leeuwarden op 28-07-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Helder en makkelijk
    Geschreven door Klant De La Combe uit leeuwarden op 22-07-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Expert heeft in vergelijk met andere witgoedzaken een zeer goede service en medewerkers die met de klant meedenken.
    Geschreven door Klant Wolbert uit leeuwarden op 21-07-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Deskundig en snel
    Geschreven door Klant Ozinga uit leeuwarden op 20-07-2021
  • Beoordeling: 6.4

    Voorgaande bestellingen en levering allemaal goed verlopen. Nu bij 5 x koelkast bestelling en levering ,levering en beloftes niet zoals afgesproken
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 20-07-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Een artikel moet nog nageleverd worden. Dus een product precies op tijd. Tweede product na overleg later (andere oplossing was mogelijk). Nog geen contact als afgesproken, maar tussentijd is nog niet lang.
    Geschreven door Klant Wenings uit goutum op 19-07-2021
  • Beoordeling: 6.1

    Wij komen niet meer
    Geschreven door Klant uit stiens op 19-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Na jaren gebruik ging onze oude wasmachine kapot… Tijd om deze te vervangen, en na een bezoekje bij Expert waar wij al jaren naar alle tevredenheid komen. Viel de keuze al snel op een Siemens wasmachine Fam W. Leeuwarden
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 13-07-2021
  • Beoordeling: 3.8

    Ik kies voortaan de concurrent!!
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 08-07-2021
  • Beoordeling: 6.9

    Ik word zo langzamerhand doodziek van deze vragen. Leveranciers, doe je werk en val mij niet lastig met dit soort geneuzel. Je kunt zelf wel bedenken wat klanten willen.
    Geschreven door Klant Van Meegdenburg uit leeuwarden op 08-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert al jaren naar volle tevredenheid mijn witgoed/electronica leverancier
    Geschreven door Klant De Vries uit leeuwarden op 06-07-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Wij bevelen expert aan, door de goede service, kundig en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit grou op 05-07-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede kwaliteit producten voor een scherpe prijs.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 05-07-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Ik winkel hier al jaren en voel me altijd goed behandeld.
    Geschreven door Klant Douna Beheer Bv uit grou op 05-07-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Voldoende, deskundig en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 05-07-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Prettige winkel !
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 05-07-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Expert geeft advies en maatwerk. Ze gaan voor de oplossing.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 02-07-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Prima winkel, prima bediening en deskundigheid.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 02-07-2021
  • Beoordeling: 7.4

    .
    Geschreven door Klant uit snakkerburen op 01-07-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Ik vind het prettig dat ik in een winkel terecht kan. Bij de Expertwinkel waar ik altijd naar toe ga heb ik o.a. een TV, kookplaat, wasmachine, vrieskast, mobiele telefoon en DAB + radio gekocht. Je wordt altijd vriendelijk en deskundig te woord gestaan, ook als iets stuk is.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 30-06-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Degelijk en betrouwbaar
    Geschreven door Klant Bouma uit hempens op 30-06-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Deskundig advies, goed meedenken, niet altijd de laagste prijs wel de beste service en betrouwbaar advies Deskundig advies, goed meedenken, niet altijd de laagste prijs wel de beste service, aanrader
    Geschreven door Klant Ploegstra uit goutum op 29-06-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Prettige winkel met deskundig advies.
    Geschreven door Klant uit wytgaard op 29-06-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Door de prettige manier van contact met Expert zal ik anderen adviseren naar Expert te gaan.
    Geschreven door Klant Minkes uit leeuwarden op 29-06-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Je krijgt wat je ziet, ook qua klantvriendelijkheid. Niks op aan te merken.
    Geschreven door Klant uit goutum op 29-06-2021
  • Beoordeling: 8.7

    De aanbiedingen vind ik goed
    Geschreven door Klant Mellema-talsma uit leeuwarden op 29-06-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Uitstekende service
    Geschreven door Klant Beijk uit goutum op 29-06-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Goede wijn behoeft geen krans
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 24-06-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 23-06-2021