Navigatie

Beoordelingen Expert Leeuwarden

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Leeuwarden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Leeuwarden. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Kuik 7.6

ruime keuze alle bekende merken aanwezig redelijke prijs

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (549)

  • Beoordeling: 7.6

    ruime keuze alle bekende merken aanwezig redelijke prijs
    Geschreven door Klant Kuik uit leeuwarden op 08-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service!
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Diverse apparatuur gekocht bij Tromp Expert. Goede service en aflevering. Oude apparatuur keurig meegenomen. Alles netjes achtergelaten. Ben zeer tevreden. Zeker aan te bevelen. Ben superblij met nieuwe combi-oven, wasdroger en vaatwasser.
    Geschreven door Klant Braaksma uit leeuwarden op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Prima geholpen zoals altijd. Prettige service
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 07-11-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Fijne winkel rustige indeling en overzichtelijk Deskundige verkopers/medewerkers en bezorgers ( aansluiting ) Bij telefonisch contact wordt je keurig te woord gestaan
    Geschreven door Klant Van Beijeren uit leeuwarden op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Goed opgeleid personeel, tijd voor de klant en altijd vriendelijk. Ruime keus in keurig verzorgde winkel. Top.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 05-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Tot nu toe alleen maar een goede leverancier waar nog gewoon ik de winkel echt geholpen kan worden met je keuze of vraag.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 04-11-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Aan te bevelen.
    Geschreven door Klant Van Wessel uit stiens op 28-10-2019
  • Beoordeling: 7.3

    zeer gevarieerd aanbod
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 28-10-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Geweldige service, personeel weet wat ze verkopen
    Geschreven door Klant Rauwerda uit leeuwarden op 28-10-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Ik ben al jaren klant bij jullie, dat is genoeg aanbeveling. Al mijn apparaten komen uit de winkel op de Sschrans.
    Geschreven door Klant Bliek uit leeuwarden op 22-10-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Zeer tevreden. Klantvriendelijk. Komen afspraken na. Betrouwbaar.
    Geschreven door Klant Zandstra uit leeuwarden op 29-07-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Uitstekende service, bereid om iets meer te doen dan afgesproken, je betaalt misschien iets meer maar daar krijg je ook zeker meer service voor
    Geschreven door Klant uit grou op 24-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Altijd tevredengoede service
    Geschreven door Klant Vries uit leeuwarden op 17-07-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Ik kan geen negatief of wat dan ook bedenken. Levering was volgens afspraak. Apparatuur werd geïnstalleerd de oude troep werd direct meegenomen , perfect toch.
    Geschreven door Klant Oosterkamp uit marsum op 12-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    De deskundige informatie heeft ons ervan weerhouden om elders online te bestellen, de service en deskundigheid hebben ons geholpen een goede keus te maken, wat duurder, maar we denken ook duurzamer.
    Geschreven door Klant De Jong uit leeuwarden op 11-07-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Keurige winkel, goede service, ook als alles niet gaat zoals gepland.
    Geschreven door Klant uit sneek op 09-07-2019
  • Beoordeling: 8.1

    worden altijd prettig geholpen,maar het scheelt wel in welke expert winkel je bent en wie je daar treft
    Geschreven door Klant Rodenhuis uit hardergaryp op 05-07-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Heel goed geholpen en geadviseerd bij de aankoop van de Bosch wasautomaat. Levering en bezorging snel (2 dagen) en accuraat geplaatst door twee keurige bezorgers, apparaat moest naar de 1e verdieping.
    Geschreven door Klant Bouma uit leeuwarden op 01-07-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Nee, bedankt
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 27-06-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Vriendelijke en deskundige uitleg en/of adviezen in de winkel. Daarna correcte en nette levering op afgesproken tijdstip thuis, waar apparatuur zorgvuldig werd geplaatst en aangesloten.
    Geschreven door Klant Snijder uit leeuwarden op 26-06-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Ben al jaren naar tevredenheid klant bij Expert, vooral om de service na aankoop.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 14-06-2019
  • Beoordeling: 9.1

    winkel met goede uitstraling kundig personeel en goede service
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 14-06-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Goed laten voorlichten wat je koopt.
    Geschreven door Klant Vernhout uit leeuwarden op 14-06-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Tevreden over aanbod duidelijke uitleg
    Geschreven door Klant Hofstee uit stiens op 12-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    prettige zaak, behulpzaam en professioneel.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 11-06-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Geen review
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 11-06-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Na een prima uitleg, is het verloop van bestellen tot afleveren precies gegaan zoals gezegd door de medewerker. Prima dus
    Geschreven door Klant Kroontje uit franeker op 07-06-2019
  • Beoordeling: 7.0

    geen uitleg eerder al gedaan
    Geschreven door Klant Keizer uit leeuwarden op 07-06-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Beide aankopen doen uitstekend
    Geschreven door Klant uit wirdum op 06-06-2019