Navigatie

Beoordelingen Expert Leeuwarden

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Leeuwarden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Leeuwarden. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Super snelle, goede service en levering. Altijd zeer tevreden over Expert Leeuwarden.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (987)

  • Beoordeling: 9.1

    Super snelle, goede service en levering. Altijd zeer tevreden over Expert Leeuwarden.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 30-09-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Goede wijn behoeft geen krans.
    Geschreven door Klant uit grou op 16-09-2021
  • Beoordeling: 8.0

    zo doorgaan met zakendoen
    Geschreven door Klant uit mantgum op 15-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Tromp te Leeuwarden: Prima service, uitstekende kwaliteit, zeer klantvriendelijk en klantgericht, deskundig personeel, heerlijke koffie!
    Geschreven door Klant Swart uit leeuwarden op 15-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Na onze verhuizing alle apparatuur keurig op de gewenste tijd geleverd en ook aangesloten. Dit is dan vaak nog wel een dingetje! Wij zijn zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Van Meerloo uit leeuwarden op 13-09-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant Visser uit leeuwarden op 10-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service en vriendelijkheid van verkoper. Vakkundig personeel
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 08-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Heerlijke winkel
    Geschreven door Klant uit goutum op 07-09-2021
  • Beoordeling: 9.6

    We komen al jaren bij Tromp Expert in Leeuwarden en ik kan niet anders zeggen, je wordt goed voorgelicht en uitstekend geholpen. Waar je ook voor komt, van een nieuwe TV tot en met wasdroger of wasautomaat en vriezers. Ze hebben overal verstand van en anders halen ze een collega erbij, zolang jij maar goed geholpen wordt. Dat staat voorop. Perfect.
    Geschreven door Klant Boersma uit leeuwarden op 06-09-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Heel duidelijk en toegankelijk
    Geschreven door Klant Jousma uit leeuwarden op 03-09-2021
  • Beoordeling: 8.9

    jullie doen het goed. (hoeft van mij niet zo op een website!)
    Geschreven door Klant uit workum op 02-09-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service.
    Geschreven door Klant Dost uit leeuwarden op 01-09-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Ik stap graag de winkel in omdat de medewerkers van wanten weten en dat komt mij ten goede.
    Geschreven door Klant Van den Berg uit leeuwarden op 01-09-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Prettig winkelen bij Expert. Goede service en klantvriendelijk.👍
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 30-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende winkel
    Geschreven door Klant Pieters uit stiens op 26-08-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Buitengewone service en klantvriendelijkheid een 10+
    Geschreven door Klant Heuting uit leeuwarden op 24-08-2021
  • Beoordeling: 9.7

    expertleeuwardenprima
    Geschreven door Klant Wiersma uit grou op 24-08-2021
  • Beoordeling: 7.3

    altijd goede uitleg om een keuze te maken wat we zouden kunnen kopen
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 23-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer kundig en vriendelijk personeel, goede prijs/kwaliteit en super snelle levering!!
    Geschreven door Klant Talsma uit goutum op 23-08-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Aardige deskundige medewerkers en goede service
    Geschreven door Klant Van Dijk uit leeuwarden op 23-08-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Vakmanschap
    Geschreven door Klant Poelstra uit stiens op 19-08-2021
  • Beoordeling: 5.9

    niet van toepassing
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 18-08-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Vakkundig en vriendelijk geholpen! Prijs vergelijk onderzoek ook ok. Dus wij zijn blij en tevreden.
    Geschreven door Klant Bouwmeester uit dronrijp op 16-08-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Ben zeer tevreden over het doen van een aankoop bij Expert!
    Geschreven door Klant Zijlstra uit leeuwarden op 16-08-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Uitstekende service
    Geschreven door Klant Scherstra uit leeuwarden op 12-08-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Voldoende keuze in de winkel. Deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 11-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goed en vriendelijk personeel. En hebben perfect mee gedacht
    Geschreven door Klant Huijser uit grou op 10-08-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Wij kopen liever in een winkel dan via internet en we zijn altijd tevreden over de service.
    Geschreven door Klant Schotanus uit easterwierrum op 06-08-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Zoals goede service behoort te zijn
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 06-08-2021
  • Beoordeling: 9.4

    We hebben op advies een samsung tv van 50 inch gekocht. Die is geleverd, opgehangen en geinstalleerd. Prima werk geleverd.
    Geschreven door Klant uit veenwouden op 03-08-2021