Navigatie

Beoordelingen Expert Leeuwarden

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Leeuwarden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Leeuwarden. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Velzen 9.6

Zeer klantvriendelijk. Na het bellen voor info over het product is het diezelfde middag nog gebracht.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (787)

  • Beoordeling: 9.6

    Zeer klantvriendelijk. Na het bellen voor info over het product is het diezelfde middag nog gebracht.
    Geschreven door Klant Van Velzen uit leeuwarden op 18-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Mooie winkel. Goed assortiment. Prima service. Wat wil je nog meer.
    Geschreven door Klant Dijkstra uit leeuwarden op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Altijd correct geholpen
    Geschreven door Klant Laverman uit leeuwarden op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Top bedrijf weten alles en de koffie staat altijd klaar 😎
    Geschreven door Klant uit gytsjerk op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Goed geholpen in de winkel, duidelijke uitleg, goede producten Er wordt mee gedacht over de aanschaf van het product.
    Geschreven door Klant De Meer uit hallum op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Vriendelijk personeel en altijd een goede service.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Prima service. Telefonisch besteld en volgende dag op afgesproken tijdstip afgeleverd.
    Geschreven door Klant Feddema uit leeuwarden op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Tevreden
    Geschreven door Klant Huisman uit wartena op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Goede service en klantvriendelijkheid duidelijk, helder zonder te veel onnodige extra’s prima
    Geschreven door Klant Van Zutphen uit boksum op 18-01-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Is ook even op zijn plek gezet
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Totale bestelling en levering , uitleg over dit product, ben ik zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.3

    UItleg /bestelling en aansluiten monteur (Steven) zijn Fantastisch !!
    Geschreven door Klant Van de Kolk uit leeuwarden op 15-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Voor een snel en duidelijk advies Expert Tromp een aanrader
    Geschreven door Klant Smit uit leeuwarden op 15-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Snel en vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant Bouma uit leeuwarden op 15-01-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Omdat de winkel nog is gesloten ivm de Corona -maatregelen, bestelde ik telefonisch een product. Ik werd ook telefonisch prima geholpen. En de winkelmedewerker bezorgde het product na 18.00 uur op weg naar huis. Wat een fijne service!
    Geschreven door Klant Kooistra uit leeuwarden op 13-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goede winkel en je krijgt altijd waar en service voor je geld.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 13-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Heb uitstekende ervaring met expert
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 13-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    De service bij Expert is uitstekend.
    Geschreven door Klant Haringa uit grou op 13-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ik heb een vaatwasser besteld, deze is uiterst netjes gemonteerd. Met zorg en aandacht werd het steekkarretje door mijn huis gereden om nergens iets te beschadigen. Fijne uitleg gehad hoe de vaatwasser werkt. TOP!
    Geschreven door Klant Van der Lee uit deinum op 12-01-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Tevreden over eindresultaat van de aankoop en aflevering .
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    TOP service!!! Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekende service
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 09-01-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Ik heb altijd heel veel vertrouwen in expert.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 08-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Quooker telefonisch besteld. Afspraak leverdatum nagekomen. Korte levertijd. Monteur erg deskundige en behulpzaam. Quooker is super
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 08-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    We blijven trouwe klant vanwege de goede kwaliteit van alle producten, de vakkennis van verkopers die niets opdringen en de uitstekende klantenservice. Goede prijs kwaliteitsverhouding en levering op het juiste tijdstip!
    Geschreven door Klant Albada uit leeuwarden op 08-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Alles is vlot en snel afgehandeld en volgens afspraak. Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Harder uit leeuwarden op 08-01-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Ondanks dat de winkel is gesloten ben ik goed en snel geholpen door een medewerker. Top service en ben blij met de vaatwasser!
    Geschreven door Klant uit wommels op 06-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service . In coronatijd is wel van belang dat de bezorger een mondkapje draagt.
    Geschreven door Klant Lyklema-van Weringh uit lekkum op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Heldere uitleg. Snelle reactie. Fijn geholpen
    Geschreven door Klant Burmania uit leeuwarden op 05-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Product gezien op site internet, telefonisch contact opgenomen met filiaal in de buurt waar ik vakkundig en vriendelijk geholpen werd. Product werd thuisbezorgd op een dagdeel wat mij het beste uitkwam. Ik ben super tevreden!
    Geschreven door Klant Zomerdijk uit leeuwarden op 05-01-2021