Navigatie

Beoordelingen Expert Leeuwarden

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Leeuwarden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Leeuwarden. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.6

als je wat nodig hebt ga dan gerust naar Expert; je wordt prima geholpen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (566)

  • Beoordeling: 9.6

    als je wat nodig hebt ga dan gerust naar Expert; je wordt prima geholpen
    Geschreven door Klant uit tietjerk op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Prettige winkel deskundige verkopers Ruime keus
    Geschreven door Klant Van der Schuit uit leeuwarden op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Een prima winkel met hulpvaardig personeel
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 02-01-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Overzichtelijk assortiment in winkel. Vakkundig personeel. Wordt geduldig antwoord gegeven op je vragen. Altijd vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.1

    snelle levering na telefonisch overleg ivm het uitvallen van onze 20 jaar oude vries-koelcombinatie en hierdoor kon alles van de kapotte vriezer overgeheveld worden naar de nieuwe.G ewoon geweldige service
    Geschreven door Klant Hiemstra uit leeuwarden op 18-12-2019
  • Beoordeling: 6.6

    Ik vind sommige medewerkers tegen het arrogant aan. Zeker als je een product koopt die misschien in de laag geprijkte product.
    Geschreven door Klant Koster uit leeuwarden op 18-12-2019
  • Beoordeling: 10.0

    prima duidelijk
    Geschreven door Klant Klaver uit leeuwarden op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Prima voorlichting . Verdere afwikkeling geheel naar wens
    Geschreven door Klant uit boksum op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Expert levert kwaliteit en biedt een prima service! De medewerkers nemen alle tijd om een eerlijk advies te geven over de verschillende producten. Met een goed gevoel gingen wij de winkel uit en we zijn nog elke dag blij met onze aankoop!
    Geschreven door Klant Pennings uit leeuwarden op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Deskundig personeel, goed geholpen en het product voldoet aan de verwachtingen.
    Geschreven door Klant Hoekstra uit leeuwarden op 18-12-2019
  • Beoordeling: 10.0

    klantvriendelijk, goede service, kennis van zaken
    Geschreven door Klant Borg uit leeuwarden op 22-11-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Prima advies, service en aflevering. Het enige wat ik minder fijn vind bij Expert is de houding als er iets niet goed gaat. Dan ervaar ik altijd wat weerstand en tips waar je niet veel mee kunt.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 22-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben keurig geholpen en de medewerker wist waarover hij praat!
    Geschreven door Klant Van der Wal uit leeuwarden op 21-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 21-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Velen denken via internet goedkoper uit te zijn. De service en de uitleg zijn voor mij belangrijker.
    Geschreven door Klant Ten Berg uit leeuwarden op 20-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Vakkundig personeel, goede adviezen, ruim assortiment en ook de service is heel goed!
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 19-11-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Deskundige medewerkers met veel vakkennis. Vriendelijke bejegening.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 19-11-2019
  • Beoordeling: 7.6

    ruime keuze alle bekende merken aanwezig redelijke prijs
    Geschreven door Klant Kuik uit leeuwarden op 08-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service!
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Diverse apparatuur gekocht bij Tromp Expert. Goede service en aflevering. Oude apparatuur keurig meegenomen. Alles netjes achtergelaten. Ben zeer tevreden. Zeker aan te bevelen. Ben superblij met nieuwe combi-oven, wasdroger en vaatwasser.
    Geschreven door Klant Braaksma uit leeuwarden op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Prima geholpen zoals altijd. Prettige service
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 07-11-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Fijne winkel rustige indeling en overzichtelijk Deskundige verkopers/medewerkers en bezorgers ( aansluiting ) Bij telefonisch contact wordt je keurig te woord gestaan
    Geschreven door Klant Van Beijeren uit leeuwarden op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Goed opgeleid personeel, tijd voor de klant en altijd vriendelijk. Ruime keus in keurig verzorgde winkel. Top.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 05-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Tot nu toe alleen maar een goede leverancier waar nog gewoon ik de winkel echt geholpen kan worden met je keuze of vraag.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 04-11-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Aan te bevelen.
    Geschreven door Klant Van Wessel uit stiens op 28-10-2019
  • Beoordeling: 7.3

    zeer gevarieerd aanbod
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 28-10-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Geweldige service, personeel weet wat ze verkopen
    Geschreven door Klant Rauwerda uit leeuwarden op 28-10-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Ik ben al jaren klant bij jullie, dat is genoeg aanbeveling. Al mijn apparaten komen uit de winkel op de Sschrans.
    Geschreven door Klant Bliek uit leeuwarden op 22-10-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Zeer tevreden. Klantvriendelijk. Komen afspraken na. Betrouwbaar.
    Geschreven door Klant Zandstra uit leeuwarden op 29-07-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Uitstekende service, bereid om iets meer te doen dan afgesproken, je betaalt misschien iets meer maar daar krijg je ook zeker meer service voor
    Geschreven door Klant uit grou op 24-07-2019