Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Leeuwarden

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Leeuwarden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Leeuwarden. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Prettige zaak en goede deskundige medewerker.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (516)

  • Beoordeling: 9.1

    Prettige zaak en goede deskundige medewerker.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 13-05-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Prettige winkel en personeel, kennis van zaken, goed advies
    Geschreven door Klant De Vries uit leeuwarden op 10-05-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Ik koop al jaren bij Expert en ben nog nooit teleurgesteld in de service. misschien is het iets duurder maar daar heb je dan ook veel zekerheid voor. Ik ben een zeer tevreden klant.
    Geschreven door Klant Brand - Kreigsman uit leeuwarden op 09-05-2019
  • Beoordeling: 9.6

    niets aan toe te voegen
    Geschreven door Klant uit stiens op 05-05-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Klantvriendelijke en deskundige medewerkers. Goede wijn behoeft geen krans
    Geschreven door Klant De Wagt uit grou op 04-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne hulp met vakkundig advies over de producten en bijbehorende accessoires.
    Geschreven door Klant De Vries uit oudwoude op 04-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Pas over een maand.
    Geschreven door Klant Kuiper uit leeuwarden op 29-04-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Snel en kordaat
    Geschreven door Klant uit jelsum op 26-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Geen review.
    Geschreven door Klant uit grou op 19-04-2019
  • Beoordeling: 8.2

    goede behandeling
    Geschreven door Klant Akkerman uit leeuwarden op 17-04-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Prima winkel goed advies en altijd vriendelijk
    Geschreven door Klant Tinga uit deinum op 16-04-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Expert is een prettige winkel met een goed assortiment en kundige mensen, die weten waar ze het over hebben. Ze hebben altijd wat ik zoek (logisch anders ging ik er niet heen) en de bezorging, indien van toepassing is goed. Ik heb nu iets dat ik gestuurd zou krijgen en ben benieuwd of het komt en zo ja wanneer. Alleen als het niet komt schrijf ik een vervolg wat misschien iets minder positief is. Maar gewoon even afwachten. Waarschijlijk had het even goed gebracht kunnen, maar daar kan ik natuurlijk niet echt over oordelen.
    Geschreven door Klant Bliek uit leeuwarden op 15-04-2019
  • Beoordeling: 8.2

    interessante webside
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 11-04-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Behulpzaam personeel en kennis van zaken
    Geschreven door Klant uit grou op 06-04-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Dat maar niet
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 18-03-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne winkel met goede service en oersoonlijke benadering
    Geschreven door Klant Van der Zee uit leeuwarden op 12-03-2019
  • Beoordeling: 9.7

    ?
    Geschreven door Klant Biesterbosch uit wergea op 12-03-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Betrouwbaar
    Geschreven door Klant De Graaf uit leeuwarden op 11-03-2019
  • Beoordeling: 7.1

    In het algemeen heel tevreden over Expert Tromp
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 01-03-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Vriendelijk, behulpzaam en vakkundig personeel.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 25-02-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Uitstekende hulp bij bepalen van het voor ons juiste product en de afhandeling daarvan d.m.v. bezorging en overdracht.
    Geschreven door Klant De Jong uit leeuwarden op 20-02-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Zijn vaste klant omdat we niet alleen gaan voor een goed product maar ook de service er na belangrijk vinden. Krijgen altijd goede betrouwbare info, ook over een vergelijkbaar product waardoor we weloverwogen kunnen beslissen. Geen druk bij verkoop, verkopers weten waarover ze het hebben. Fijn om een product online en in de winkel te kunnen bekijken.
    Geschreven door Klant Albada uit leeuwarden op 13-02-2019
  • Beoordeling: 9.3

    In de winkel zeer goed geholpen en de gekochte wasmachine werd vlot en deskundig afgeleverd.
    Geschreven door Klant uit goutum op 04-02-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Tevreden klant
    Geschreven door Klant Dijkstra uit leeuwarden op 01-02-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Nee
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 31-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Prima service. Ik zocht een specifieke printer voor aut. Dubbelzijdig A3. Medewerker deed keurig onderzoek en belde mij met passend voorstel. Dus zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Waldus uit stiens op 31-01-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Door het enthousiasme van de medewerkers ga ik zeker terug komen voor eventuele nieuwe aankopen
    Geschreven door Klant Van der Hoek uit leeuwarden op 28-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Ben zeer tevreden met de wijze van bediening zo ook met geleverde product, en ook met de wijze waarop.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 25-01-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Goede winkel en uitstekende service
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 24-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant Medemblik uit leeuwarden op 22-01-2019