Navigatie
8.24 10 58

Expert Almelo

Plan uw route
 • 9.1 10 “Prima service, goede kwaliteit prijs verhouding. Eerlijke voorlichting, gericht op mijn portemonnee. NO nonsens winkel, geen verlies van energie aan opstellingen en aankleding. Prima prima.”
 • 9.2 10 “Winkel dichtbij, in onze woonplaats, vriendelijk en deskundig personeel; we zijn helemaal tevreden!!”
 • 9.6 10 “Dit bedrijf levert geweldige service. Medewerkers denken goed mee en doen een stapje extra waar kan. Daarnaast ook nog een goede prijs/kwaliteit verhouding dus voor herhaling vatbaar!”
 • 7.3 10 “Ik was goed geholpen door medewerker”
 • 8.7 10 “Ik kan Expert aanbevelen. Vaste winkel voor mij.”
 • 8.1 10 “Snelle en adequate service”
 • 9.7 10 “Ik had een wat lompe bestelling die de Experts bij mij thuis hebben moeten brengen. In plaats van te zeggen \'dan en dan komen we het brengen\', belden ze mij op om te overleggen over een geschikt bezorg moment. Ik ben wat moeilijk te bereiken. Maar dat hield hen niet tegen. Ze hebben gebeld tot ze”
 • 7.2 10 “Prima om kritisch te zijn. P.E>Voortman”
 • 8.2 10 “echt een expert”
 • 7.5 10 “Goede service, snelle levering. Ik ben tevreden.”
Expert Almelo

Expert Almelo

Expert Visie

Welkom bij Expert Almelo!
Wilt u een nieuwe televisie, wasmachine, inbouwvaatwasser, koelkast, stofzuiger of laptop kopen? Bij Expert Almelo ontvangt u advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp om het product te vinden dat aan uw wensen voldoet. Onze ervaren verkopers helpen u graag de juiste keuze te maken. Kiest u voor het gemak van online bestellen? Ook als u op www.expert.nl bestelt, leveren wij uw nieuwe apparaat. Wij kunnen apparaten ook voor u installeren. Uiteraard gaan we pas weg als u tevreden bent! Dat past bij de uitstekende service tijdens en na de aankoop waarin Expert uitblinkt. Wij zien u graag terug in onze winkel.

Expert productdemonstraties

Productdemonstraties
In onze winkel staan alle apparaten demonstratieklaar. Daardoor kunnen wij u gemakkelijk het verschil laten zien tussen een QLED TV en een OLED TV of de verschillende functies van een wasmachine uitleggen. Luister bij ons naar uw lievelingsmuziek om uw nieuwe speakers te selecteren of proef het verschil tussen een kop koffie uit een Senseo of een koffie van versgemalen koffiebonen.

Regelmatig organiseren wij demodagen. Dan kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met de nieuwste gadgets en productinnovaties in de markt!

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Op een moment dat ú het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u dat wij uw oude apparaat voor u afvoeren? Dat doen wij graag voor u!

Expert inbouwservice

Diverse installatieservices van Expert
Inbouw is maatwerk! Een nieuwe vaatwasser, koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door Expert te laten doen. Wij hebben daarvoor onze speciale inbouwinstallatieservice. Bovendien brengen wij uw aankoop bij u thuis. Wanneer u dat wil! De monteur-bezorger zal het huidige inbouwapparaat demonteren en het nieuwe inbouwapparaat vakkundig plaatsen.

Ook bieden wij een vakkundige installatieservice aan voor andere apparatuur, zoals aansluiten van een nieuwe televisie of home cinema set. Oude apparatuur nemen wij graag voor u mee. Net als het verpakkingsmateriaal laten wij dit verantwoord recyclen. Heeft u speciale installatiewensen? Deze kunt u altijd kenbaar maken in onze winkel.

Bij Expert staat service centraal. Met de installatieservice van Expert geniet u zorgeloos van uw aankoop.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Niets zo vervelend als een kapotte wasmachine als de wasmand vol is. Of een TV die het niet meer doet als u net klaar zit voor de wedstrijd. Onze reparatieservice lost alle problemen voor u op. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. Bel ons om een reparatieverzoek in te dienen of vul het reparatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Expert Almelo
Ootmarsumsestraat 157
7603 AB Almelo
0546 870880 almelo@expert.nl
Openingstijden
 • Maandag : 13:30 - 18:00
 • Dinsdag : 9:30 - 18:00
 • Woensdag : 9:30 - 18:00
 • Donderdag : 9:30 - 20:00
 • Van 12:30 tot 13:30 gesloten
 • Vrijdag : 9:30 - 18:00
 • Vandaag : 9:30 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels