Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Almelo

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Almelo die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Almelo. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Beekman 8.7

Prima prijs kwaliteit en zeer behulpzame, vakkundige, vriendelijke medewerkers.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (53)

  • Beoordeling: 8.7

    Prima prijs kwaliteit en zeer behulpzame, vakkundige, vriendelijke medewerkers.
    Geschreven door Klant Beekman uit almelo op 16-05-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Ze denken goed mee. Doen veel moeite om een bepaalde product geleverd te krijgen.
    Geschreven door Klant uit almelo op 18-03-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Fijne winkel en personeel vriendelijk en deskundig.
    Geschreven door Klant uit almelo op 15-03-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Prima uitleg over een inductie kookplaat.
    Geschreven door Klant uit almelo op 23-01-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Geweldig apparaat, super geluid. Goede service
    Geschreven door Klant uit almelo op 14-12-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Elke klant is koning of je nu voor een staafmixer komt of een dure tv de behandeling is het zelfde prima
    Geschreven door Klant uit almelo op 19-11-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Fijn personeel en vakkundig . En de prijs verhouding. En goede service
    Geschreven door Klant uit almelo op 24-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Expert, alles voor thuis (alleen de koffie moet je nog zelf zetten)
    Geschreven door Klant Hakvoort uit almelo op 24-10-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Prima zaak, uitstekende producten. vriendelijke en deskundig personeel
    Geschreven door Klant Scheepmaker uit almelo op 20-09-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ze zijn vriendelijk helpen goed en nemen de tijd voor jou
    Geschreven door Klant Wagemans uit almelo op 17-09-2018
  • Beoordeling: 8.5

    geen
    Geschreven door Klant uit almelo op 23-08-2018
  • Beoordeling: 6.9

    Altijd een degelijke winkel, en wordt goed geholpen., Daarom koop ik al het op het electronisch gebied ligt graag bij jullie.
    Geschreven door Klant Kassies uit almelo op 07-07-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Snelle serivice, deskundige medewerkers
    Geschreven door Klant uit tubbergen op 18-06-2018
  • Beoordeling: 8.3

    bedankt
    Geschreven door Klant De Jong uit almelo op 29-05-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Ik ben uitstekend geholpen door de medewerker van Expert Almelo.
    Geschreven door Klant Beekman uit almelo op 07-02-2018
  • Beoordeling: 8.7

    ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant Verharen uit laar op 06-02-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Wij kennen de Expert al een tijdje en het bevalt ons goed.
    Geschreven door Klant uit almelo op 24-01-2018
  • Beoordeling: 9.4

    filiaal Almelo zeer aan te bevelen
    Geschreven door Klant Grunwald uit almelo op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Hier wordt je goed geholpen en ze denken met je mee!
    Geschreven door Klant uit almelo op 29-12-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Tv gekocht bij expert,type samsung ue55mu8000,geweldig beeld goede kleuren en zwart is zwart.veel mogelijkheden op de tv alles is top zeer tevreden!!!!
    Geschreven door Klant uit almelo op 27-12-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Bij een andere M-markt verdwaal je tussen het aanbod en zoek je je wezenloos naar vakkundig vriendelijk persoonlijk personeel. Bij Expert in Almelo staan ze voor je klaar, met een beleefd en vriendelijk woord, maken een grapje als het mag, leggen geduldig uit wat je moet weten, ook al is het 5 minuten voor sluitingstijd. Ik weet wel waar ik voor kies.
    Geschreven door Klant Blaak uit almelo op 12-12-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Zeer korrekt en alles volgens afspraak.
    Geschreven door Klant Weinreich uit almelo op 12-12-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Onlangs inkopen gedaan bij Expert in Almelo. Goed geholpen, goede service en advies, ook van de bezorger bij het plaatsen.
    Geschreven door Klant uit almelo op 29-11-2017
  • Beoordeling: 1.0

    Expert; in bedrog van klanten!
    Geschreven door Klant uit almelo op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.3

    ik heb hele goede ervaringen word snel geholpen zoek altijd een oplossing .
    Geschreven door Klant Sirre uit almelo op 24-10-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service, goede kwaliteit prijs verhouding. Eerlijke voorlichting, gericht op mijn portemonnee. NO nonsens winkel, geen verlies van energie aan opstellingen en aankleding. Prima prima.
    Geschreven door Klant Perik uit almelo op 12-09-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Winkel dichtbij, in onze woonplaats, vriendelijk en deskundig personeel; we zijn helemaal tevreden!!
    Geschreven door Klant Nieuwenhuis uit almelo op 06-09-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Dit bedrijf levert geweldige service. Medewerkers denken goed mee en doen een stapje extra waar kan. Daarnaast ook nog een goede prijs/kwaliteit verhouding dus voor herhaling vatbaar!
    Geschreven door Klant uit almelo op 09-08-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Ik was goed geholpen door medewerker
    Geschreven door Klant uit almelo op 26-07-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Ik kan Expert aanbevelen. Vaste winkel voor mij.
    Geschreven door Klant uit almelo op 19-07-2017