Navigatie

Beoordelingen Expert Almelo

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Almelo die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Almelo. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.8

Snelle service en uitleg van Produkt zijn zeer goed

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (118)

  • Beoordeling: 8.8

    Snelle service en uitleg van Produkt zijn zeer goed
    Geschreven door Klant uit almelo op 26-08-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Expert heeft zijn naam weer waargemaakt!
    Geschreven door Klant Bijker uit almelo op 18-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service en kwaliteit voor een goede prijs
    Geschreven door Klant Dijkink uit almelo op 28-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is winkel met expertise en persoonlijke aandacht.
    Geschreven door Klant uit almelo op 28-07-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Ben zeer tevreden over product en het personeel contact met de medewerkers.
    Geschreven door Klant uit almelo op 01-07-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Prima ervaring met Expert, waar we vaker kopen, wanneer we iets nodig hebben. We kopen lokaal! Goed geadviseerd, alles keurig geleverd volgens afspraak. Dus Top
    Geschreven door Klant Pots uit almelo op 29-06-2021
  • Beoordeling: 7.3

    mooie winkel. ben gewoon tevreden over alles. top.
    Geschreven door Klant uit almelo op 15-06-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Een televisie met heel veel mogelijkheden, helaas weten we nog niet precies hoe. Prachtig beeld en geluid.
    Geschreven door Klant uit almelo op 04-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ik koop het liefst bij expert, natuurlijk zullen er goedkopere winkels zijn, maar bij expert ben ik een mens die de volle aandacht krijgt en geen nummer 99 die zijn eigen spullen maar moet pakken en de uitleg staat tog op Google, nee hoor mij niet gezien
    Geschreven door Klant Dijkink uit almelo op 05-05-2021
  • Beoordeling: 6.5

    Wij hebben bewust weer gekozen voor een Bosch wasmachine. Onze oude Bosch heeft het 19 jaar volgehouden. Eenmaal op de plek merk je, dat de techniek niet stilstaat. De nieuwe machine draait geweldig en doet heel veel programma-onderdelen automatisch. Top !!
    Geschreven door Klant Johannink uit almelo op 30-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer fijne winkel met oog voor de klant. Ook afspraken worden netjes na gekomen Ook
    Geschreven door Klant Veneberg uit almelo op 29-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service, alles gegaan zoals afgesproken.
    Geschreven door Klant uit almelo op 28-04-2021
  • Beoordeling: 6.9

    Slechte ervaring met iets retourneren in de winkel. Het komt erop neer. Als klant mag je niks retourneren en helemaal geen geld terug . Slechte zaak.
    Geschreven door Klant uit almelo op 23-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk personeel en goede service en kwaliteit.
    Geschreven door Klant Schenk uit almelo op 15-04-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Expert is voor ons echt een geweldige winkel.Goed product en zeer vriendelijke en deskundige mensen.
    Geschreven door Klant Luttikhuis uit almelo op 12-04-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Zeker voor herhaling vatbaar
    Geschreven door Klant Grobben uit almelo op 07-04-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Prettige winkel en goed bereikbaar
    Geschreven door Klant uit almelo op 05-04-2021
  • Beoordeling: 8.7

    ben zeer tevreden over de koelkast alleen vind het licht in de koelkast wat zwak
    Geschreven door Klant uit almelo op 02-04-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Prima winkel!
    Geschreven door Klant uit almelo op 30-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    advies op maat :)
    Geschreven door Klant Arends uit almelo op 29-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Goed geholpen met keuze maken
    Geschreven door Klant Hagedoorn uit almelo op 22-03-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Nvt dank u
    Geschreven door Klant uit almelo op 19-03-2021
  • Beoordeling: 8.2

    vriendelijk personeel en ook snelle afwikkeling
    Geschreven door Klant uit almelo op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Top geholpen
    Geschreven door Klant uit almelo op 15-03-2021
  • Beoordeling: 7.9

    goede service en dichtbij. Lokale winkels behouden door er ook te kopen. Product kun je via de website uitzoeken. Telefonisch contact is dan mogelijk waarbij ook advies kan worden gevraagd
    Geschreven door Klant Weerink uit almelo op 14-03-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Deze zaak bevelen wij voor iedereen van harte aan , wij hebben jarenlange ervaring als het op aankopen gaat van witgoed , T.V. , radio e.d. !!!
    Geschreven door Klant Heukels uit almelo op 11-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Neen
    Geschreven door Klant uit almelo op 03-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede ervaring met expert Almelo, bijna alles kan maar niks moet, gewoon een plezier om te komen, kijken en kopen, misschien (meestal niet) wel een paar euro duurder dan de grote zaken maar hele goede service mag bij mij wel iets kosten
    Geschreven door Klant Dijkink uit almelo op 03-03-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Ben zéér tevreden over Expert dus hopelijk U ook!!!!!
    Geschreven door Klant uit almelo op 03-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    prima winkel
    Geschreven door Klant uit almelo op 01-03-2021