Navigatie

Beoordelingen Expert Almelo

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Almelo die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Almelo. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Dijkink 10.0

Top service en zeer kundig personeel,een plezier om daar te komen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (139)

  • Beoordeling: 10.0

    Top service en zeer kundig personeel,een plezier om daar te komen
    Geschreven door Klant Dijkink uit almelo op 25-07-2022
  • Beoordeling: 7.3

    gewoon doen
    Geschreven door Klant Hoitink uit almelo op 27-06-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Ten eerste: koop producten in de plaats waar je woont.Bij Expert goede uitleg en goede bediening en goede service.
    Geschreven door Klant uit almelo op 02-06-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Bij expert moet je zijn voor uw aankoop groot of klein
    Geschreven door Klant Jaspers uit almelo op 18-05-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Service Feed back Dichtbij Persoonlijk contact
    Geschreven door Klant uit almelo op 27-04-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Zeer vriendelijke en rustige servicemonteur, krijgt van mij een 10
    Geschreven door Klant uit almelo op 15-04-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Prima geholpen!
    Geschreven door Klant Timmer uit almelo op 04-04-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Expert komt hun beloftes na, ben zeer tevreden 👍
    Geschreven door Klant Turenhout uit almelo op 24-03-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Prettige omgang met de medewerkers. Halen altijd alles uit de kast om het je zo goed mogelijk te maken. En wordt alle moeite gedaan, als iets niet voorradig op het moment is, alles te doen om het snel in huis te krijgen, en dan ook te bellen wanneer het binnen is gekomen. Verder een goede prijs/kwaliteit verhouding, voor elke portemonnee.
    Geschreven door Klant Kassies uit almelo op 16-03-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Ben uitstekend tevreden
    Geschreven door Klant uit almelo op 07-03-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne winkel met enthousiast en deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit wierden op 08-02-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service en alles volgens afspraak
    Geschreven door Klant Weinreich uit almelo op 24-12-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Ziet er goed uit
    Geschreven door Klant uit albergen op 03-12-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Goed geholpen en zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit almelo op 02-12-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Gewoon in de winkel kopen
    Geschreven door Klant uit almelo op 08-11-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Jazeker fijne zaak goede kwaliteit
    Geschreven door Klant Jaspers uit almelo op 05-11-2021
  • Beoordeling: 10.0

    We wilden na ruim tien jaar weer eens een nieuwe tv kopen: een grotere, met de nieuwste technieken. In de winkel in Almelo kregen we eerlijk, objectief en compleet advies van Bastiaan. Twee dagen daarna werd de tv bezorgd en vakkundig geïnstalleerd, waarbij alle tijd werd genomen om vragen van mijn kant te beantwoorden. Kort: een prima winkel met prima personeel!
    Geschreven door Klant Haandrikman uit almelo op 22-10-2021
  • Beoordeling: 7.4

    geen problemen met expert
    Geschreven door Klant Schram uit almelo op 21-10-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Experts werken bij Expert!
    Geschreven door Klant Suithoff uit almelo op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.3

    ik blijf een vaste klant [al sinds jaren]
    Geschreven door Klant uit almelo op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Wil je iets aanschaffen, kijk dan eerst bij Expert. Service is top.
    Geschreven door Klant Haarhuis uit almelo op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Snelle service en uitleg van Produkt zijn zeer goed
    Geschreven door Klant uit almelo op 26-08-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Expert heeft zijn naam weer waargemaakt!
    Geschreven door Klant Bijker uit almelo op 18-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service en kwaliteit voor een goede prijs
    Geschreven door Klant Dijkink uit almelo op 28-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is winkel met expertise en persoonlijke aandacht.
    Geschreven door Klant uit almelo op 28-07-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Ben zeer tevreden over product en het personeel contact met de medewerkers.
    Geschreven door Klant uit almelo op 01-07-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Prima ervaring met Expert, waar we vaker kopen, wanneer we iets nodig hebben. We kopen lokaal! Goed geadviseerd, alles keurig geleverd volgens afspraak. Dus Top
    Geschreven door Klant Pots uit almelo op 29-06-2021
  • Beoordeling: 7.3

    mooie winkel. ben gewoon tevreden over alles. top.
    Geschreven door Klant uit almelo op 15-06-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Een televisie met heel veel mogelijkheden, helaas weten we nog niet precies hoe. Prachtig beeld en geluid.
    Geschreven door Klant uit almelo op 04-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ik koop het liefst bij expert, natuurlijk zullen er goedkopere winkels zijn, maar bij expert ben ik een mens die de volle aandacht krijgt en geen nummer 99 die zijn eigen spullen maar moet pakken en de uitleg staat tog op Google, nee hoor mij niet gezien
    Geschreven door Klant Dijkink uit almelo op 05-05-2021