Navigatie

Beoordelingen Expert Almelo

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Almelo die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Almelo. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Kohler 9.4

Expert is nog echt een bedrijf dat persoonlijke aandacht en binding met de klant belangrijk vindt. Niet \"het moeten verkopen\", maar het belang van de klant staat centraal. Daarnaast is er een uitstekende service en flexibiliteit als het gaat over het vinden van een passende oplossing.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (71)

  • Beoordeling: 9.4

    Expert is nog echt een bedrijf dat persoonlijke aandacht en binding met de klant belangrijk vindt. Niet \"het moeten verkopen\", maar het belang van de klant staat centraal. Daarnaast is er een uitstekende service en flexibiliteit als het gaat over het vinden van een passende oplossing.
    Geschreven door Klant Kohler uit almelo op 02-07-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Goede lokale service tegen scherpe prijzen!
    Geschreven door Klant uit almelo op 24-06-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Geweldig geholpen met het keuze maken voor een nieuwe tv. De deskundigheid van de verkoper om mij te adviseren in mijn wensen was erg goed en heb uiteindelijk een top tv gekocht
    Geschreven door Klant uit almelo op 22-06-2020
  • Beoordeling: 7.6

    N v t
    Geschreven door Klant uit almelo op 08-05-2020
  • Beoordeling: 7.3

    -
    Geschreven door Klant uit wierden op 28-04-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Expert is een winkel met persoonlijke aandacht en goede service. wij kopen al jaren alles bij Expert Almelo omdat we het persoonlijk contact i.c.m.de goede service weten te waarderen.
    Geschreven door Klant Sanders uit almelo op 24-04-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer vriendelijke medewerkers ben goed geholpen!
    Geschreven door Klant uit almelo op 07-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Geen.
    Geschreven door Klant uit almelo op 07-04-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Top service bij Expert Almelo/Tubbergen. Goed advies.
    Geschreven door Klant Bootsveld uit almelo op 27-03-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goede, persoonlijke service en adviezen. Snelle levering met installatie en uitleg. Dringen je niks op, denken wel goed mee. Enige kleine puntje was dat ik gebeld zou worden voor de bezorging met een exactere tijd en dat niet gebeurd is.
    Geschreven door Klant uit almelo op 23-11-2019
  • Beoordeling: 7.1

    Gewoon doen een expert in de buurt is beter dan iets goedkopers op internet!
    Geschreven door Klant uit almelo op 22-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne mensen om je te helpen. grote deskundigheid. komen afspraken na. Als er problemen zijn, vol compassie.
    Geschreven door Klant Kassies uit almelo op 21-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Wilt u eerlijk en professioneel advies, dan bent u bij Expert Almelo op de juiste plek!!
    Geschreven door Klant Jansen uit almelo op 24-10-2019
  • Beoordeling: 1.0

    Nvt
    Geschreven door Klant uit almelo op 15-07-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Vriendelijk personeel prima service
    Geschreven door Klant uit almelo op 10-07-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Keurig geholpen, goede service!
    Geschreven door Klant De Weerd uit zenderen op 08-07-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Expert is zeker niet duurder dan bv een media...... Maar hier bij Expert is wel de deskundigheid en ervaring die ik daar mis.
    Geschreven door Klant uit almelo op 01-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Zeker de moeite waard om de site door te spitten als je iets nodig hebt, ook in de winkel word je meteen geholpen, personeel zeer deskundig. We blijven er voor gaan!
    Geschreven door Klant Grobbink uit almelo op 20-06-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Prima prijs kwaliteit en zeer behulpzame, vakkundige, vriendelijke medewerkers.
    Geschreven door Klant Beekman uit almelo op 16-05-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Ze denken goed mee. Doen veel moeite om een bepaalde product geleverd te krijgen.
    Geschreven door Klant uit almelo op 18-03-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Fijne winkel en personeel vriendelijk en deskundig.
    Geschreven door Klant uit almelo op 15-03-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Prima uitleg over een inductie kookplaat.
    Geschreven door Klant uit almelo op 23-01-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Geweldig apparaat, super geluid. Goede service
    Geschreven door Klant uit almelo op 14-12-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Elke klant is koning of je nu voor een staafmixer komt of een dure tv de behandeling is het zelfde prima
    Geschreven door Klant uit almelo op 19-11-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Fijn personeel en vakkundig . En de prijs verhouding. En goede service
    Geschreven door Klant uit almelo op 24-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Expert, alles voor thuis (alleen de koffie moet je nog zelf zetten)
    Geschreven door Klant Hakvoort uit almelo op 24-10-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Prima zaak, uitstekende producten. vriendelijke en deskundig personeel
    Geschreven door Klant Scheepmaker uit almelo op 20-09-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ze zijn vriendelijk helpen goed en nemen de tijd voor jou
    Geschreven door Klant Wagemans uit almelo op 17-09-2018
  • Beoordeling: 8.5

    geen
    Geschreven door Klant uit almelo op 23-08-2018
  • Beoordeling: 6.9

    Altijd een degelijke winkel, en wordt goed geholpen., Daarom koop ik al het op het electronisch gebied ligt graag bij jullie.
    Geschreven door Klant Kassies uit almelo op 07-07-2018