Navigatie

Beoordelingen Expert Asten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Asten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Asten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

wat is review

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (337)

  • Beoordeling: 7.3

    wat is review
    Geschreven door Klant uit liessel op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Ontvangst in winkel was geweldig en begeleiding heel goed
    Geschreven door Klant Raaijmakers uit lierop op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    vakkennis en vriendelijkheid, dat staat bij Expert Asten voorop! Mijn complimenten !
    Geschreven door Klant Van Pelt uit asten op 02-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Asten. Helemaal top. Prima service, nette prijs en denken mee. Doen!
    Geschreven door Klant uit asten op 24-10-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Gewoon een prima zaak. Met een persoonlijke tach
    Geschreven door Klant uit someren op 29-07-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Wij zijn in Asten bij Expert door een zeer vakbekwame verkoper geholpen. Gaan hier zeker nog eens terug.
    Geschreven door Klant Strik - Van Seggelen B.v. uit asten op 22-07-2019
  • Beoordeling: 5.8

    Effe geen review
    Geschreven door Klant uit someren op 09-07-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Als jarenlange klant van Expert ben ik een tevreden klant!
    Geschreven door Klant uit helmond op 24-06-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Ik ben zeer tevreden over expert Asten. Ze zijn daar vriendelijk en hulpvaardig. En ze hebben een goede service, Uiteraard betaal je daar ook iets voor maar dat vind ik normaal.
    Geschreven door Klant uit someren op 21-06-2019
  • Beoordeling: 7.8

    N.v.t
    Geschreven door Klant uit asten op 19-06-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Prima service,heel klantvriendelijk,komen de afspraken heel goed na.
    Geschreven door Klant Van Tulden uit someren op 04-06-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Nee, ik heb geen opmerkingen
    Geschreven door Klant Smolders uit asten op 20-05-2019
  • Beoordeling: 9.3

    In Asten wasmachine en föhn gekocht. Wordt goed mee gedacht en prima advies!! Ik ga standaard naar Expert vanwege zeer goede service!
    Geschreven door Klant Sleegers uit someren op 13-05-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Altijd snel en correct en blijvend goede service verlenen.
    Geschreven door Klant Van der Loo uit asten op 13-05-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Onze ervaring met Expert Asten is uitstekend de service zowel in de winkel als thuis en met het plaatsen en reperatie aan de apparaten
    Geschreven door Klant Van den Eijnden uit asten op 06-05-2019
  • Beoordeling: 1.0

    hier heeft niemand wat mee te maken
    Geschreven door Klant uit asten op 30-04-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Een fijne winkel waar aandacht voor de persoonvoorop staat.
    Geschreven door Klant Geurts - Van Kessel uit asten op 25-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Prijs kwaliteit verhouding is super en de afgespraken worden nagekomen
    Geschreven door Klant uit asten op 25-03-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Als werknemer niet duidelijk alles weet omdat ze er weinig werkt informatie durven te vragen aan de mannen die er dagelijks werken
    Geschreven door Klant uit ommel op 14-03-2019
  • Beoordeling: 6.5

    Technische problemen bij nieuw geluidssysteem keurig opgelost door terugname en levering ander merk.
    Geschreven door Klant Eikelenboom uit someren op 11-03-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Hier zie je de producten, en krijg je goede uitleg en bij aankoop goede service en met vragen kun je er altijd terecht en zorgen ze voor een oplossing
    Geschreven door Klant Wilbers uit asten op 11-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Goed product en doet precies wat het moet doen.
    Geschreven door Klant Rademaker uit ommel op 05-03-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne winkel waar de klant nog op de eerste plaats komt. Prima service en deskundigheid en vooral vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Wijnen uit asten op 27-02-2019
  • Beoordeling: 8.1

    NVT
    Geschreven door Klant uit asten op 22-02-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Nvt
    Geschreven door Klant uit someren op 21-02-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Wij zij honderd procent tevredeen bij expert
    Geschreven door Klant uit someren op 21-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Nee wat ik al zei mensen zelf beslissen waar ze hun aankopen doen.
    Geschreven door Klant uit asten op 20-02-2019
  • Beoordeling: 8.1

    expert is een goede winkel met vakkundig personeel ,en prima service, ga zo door !!!
    Geschreven door Klant Boers uit someren eind op 14-02-2019
  • Beoordeling: 7.5

    leuke winkel
    Geschreven door Klant uit asten op 01-02-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Goede service vriendelijk personeel. Top!
    Geschreven door Klant uit someren heide op 29-01-2019