Navigatie

Beoordelingen Expert Asten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Asten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Asten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.2

Gb

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (379)

  • Beoordeling: 8.2

    Gb
    Geschreven door Klant uit someren op 02-07-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer goed geholpen bij verkoop en zoals afgesproken de volgende dag keurig netjes geleverd en geinstalleerd. Kortom zeer tevreden !!!
    Geschreven door Klant Van Gerwen uit asten op 26-06-2020
  • Beoordeling: 7.9

    fijne hulp, vriendelijk personeel, kennis over huishoudelijke elctronische hulpmiddelen is toppie
    Geschreven door Klant uit someren op 23-06-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Heb ik al in het begin geschreven. Ben blij dat wij een Expertwinkel in Asten hebben.
    Geschreven door Klant Mulder - Ripphausen uit asten op 23-06-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Heel goed geholpen en meegedacht.
    Geschreven door Klant uit liessel op 22-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit asten op 17-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Ze geven goeie advies, en zijn klant vriendelijk
    Geschreven door Klant uit someren op 16-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel met aardige en deskundige medewerkers.
    Geschreven door Klant uit asten op 08-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ze zijn klantvriendelijk en goede service .
    Geschreven door Klant uit someren op 06-06-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Altijd een goede service.
    Geschreven door Klant uit someren op 03-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    altijd vriendelijk personeel en je wordt goed en vakkundig geholpen.
    Geschreven door Klant Van der Kruijs uit someren op 02-06-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Top service Prima bediening
    Geschreven door Klant uit ommel op 29-05-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Goed service ,klantvriendelijk en goede kennis van de spullen
    Geschreven door Klant Bisschops uit asten op 25-05-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Goede en snelle service
    Geschreven door Klant Verdeuzeldonk uit asten op 25-05-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Zeer goede service en denken met je mee!
    Geschreven door Klant Van Geffen uit asten op 18-05-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Hier lopen alleen maar Experts rond.
    Geschreven door Klant uit lierop op 18-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Top Expert, top medewerkers en top service!
    Geschreven door Klant Van der Veeken uit someren op 04-05-2020
  • Beoordeling: 8.4

    weer prima geadviseerd en geholpen met altijd de toevoeging als iets niet lukt of bevalt je altijd terug kunt komen .
    Geschreven door Klant uit helmond op 03-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede voorlichting met een actieve en snelle service.
    Geschreven door Klant Linden uit someren op 20-04-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Wij doen al jaren zaken met Expert Asten. Wij voelen ons zeer welkom bij Expert Asten en zeer serieus genomen. Wij zijn zeer tevreden over de: -deskundigheid van de mensen die daar werken. -de klantvriendelijkheid en benadering door de medewerkenden, -de perfecte service. Voor ons een zeer tevreden en goed voorbeeld van \"hoe het echt kan\". Chapeau voor Expert Asten Karel en Ans B.
    Geschreven door Klant Bennenbroek uit heeze op 07-04-2020
  • Beoordeling: 8.8

    .
    Geschreven door Klant uit asten op 01-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Persoonlijke bediening . Prijsverschil met Internet weegt niet op tegen goed advies, service en oplossing van evt. problemen bij garantie.
    Geschreven door Klant Custers uit asten op 24-03-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Een echte aanrader koop al jaren bij Expert in Asten en heb nooit geen klagen gehad !
    Geschreven door Klant Bootsma uit asten op 24-03-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service, afspraken nagekomen. Zoals ik altijd gewend ben van Expert Asten.
    Geschreven door Klant De Groot uit ommel op 23-03-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Expert goede zaak
    Geschreven door Klant Van Doorn uit someren op 18-03-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Persoonlijke en deskundige service!
    Geschreven door Klant uit asten op 12-03-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Mooi en goed pesoneel dat weet wat verkoopt
    Geschreven door Klant uit asten op 09-03-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Ik ben heel tevreden over de service van expert. Goede en correctelevering en installatie. Ik beveel iedereen expert aan.
    Geschreven door Klant Vissers uit someren heide op 03-03-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Goede zaak, vakkundig personeel en goede service!
    Geschreven door Klant Atteveld uit asten op 02-03-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Mooie winkel, leuk en goed personeel. Het is een aanrader.
    Geschreven door Klant uit asten op 11-02-2020