Navigatie

Beoordelingen Expert Asten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Asten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Asten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Megen 9.5

Ik kan iedereen aanraden bij Expert Asten te kopen. Deskundig en vriendelijk personeel en uitstekende levering van de producten. Hier staat de klant op nummer 1

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (424)

  • Beoordeling: 9.5

    Ik kan iedereen aanraden bij Expert Asten te kopen. Deskundig en vriendelijk personeel en uitstekende levering van de producten. Hier staat de klant op nummer 1
    Geschreven door Klant Van Megen uit someren op 21-11-2020
  • Beoordeling: 7.8

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit asten op 20-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goed assortiment en goede service
    Geschreven door Klant Nugteren uit asten op 17-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk behulpzaam en deskundig personeel!!😀😀😀 Mooie uitstraling van de winkel!!! Grote sortering !!
    Geschreven door Klant Van der Weerden uit asten op 17-11-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Super fijne waterdispenser gekocht van inventie en fijne Senseo van Philips mooie uitstralen van apparatuur
    Geschreven door Klant uit asten op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Ik heb goede ervaringen met Expert bovendien kan je zien wat je koopt.
    Geschreven door Klant uit asten op 13-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Mooie en fijne winkel met veel overzicht en fijne bediening met veel assortiment en kwaliteit. M.w.peters
    Geschreven door Klant Markess uit asten op 12-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    De verkoper was Zeer klanrvriendelijk. Met veel kennis. Hij heeft goed advies gegeven
    Geschreven door Klant uit ommel op 09-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Snel en goed geholpen, prijs kwaliteit verhouding is prima.
    Geschreven door Klant Peeters uit asten op 09-11-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Zeer tevreden en altijd worden we correct geholpen. Sfeervolle en goede service. Wij zijn blij met Expert in Asten. Gaat niets boven winkelen in een winkel in plaats van internet!
    Geschreven door Klant Van Rooij uit ommel op 04-11-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Vriendelijk en service gericht bedrijf. Je komt als klant innemen warm nest.
    Geschreven door Klant uit asten op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.8

    over het algemeen goede service
    Geschreven door Klant uit asten op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Prima service en advies; prima aflevering door nette monteurs
    Geschreven door Klant uit asten op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Correct en aardig personeel. Wij worden hier altijd netjes geholpen.
    Geschreven door Klant Van Leunen uit neerkant op 01-11-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Ben al bijna 50 jaar klant van Expert Asten en dit steeds tot grote tevredenheid. Zeer vriendelijke benadering en kennis van zaken. Chapeau
    Geschreven door Klant Schrijvers uit helmond op 30-10-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goede informatie in de winkel Keutrig afgeleverd en geïnstalleerd
    Geschreven door Klant uit asten op 29-10-2020
  • Beoordeling: 6.9

    Goede service met vriendelijk en ervaren monteurs en winkelbedienden
    Geschreven door Klant Kuijpers uit asten op 23-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Super service
    Geschreven door Klant Verdeuzeldonk uit asten op 23-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    AEG vrijstaande vaatwasser gekocht van 550€ op officiële site van AEG. Bij Expert 480€ incl 5 jr. garantie en aansluiten tijdens de 20% korting weken. Uitleg over vaatwasser gekregen aangezien eerste vaatwasser en na 45 min de eerste keer vaatwasser aan. Service van Expert vind ik zeer goed, de service en prijs uitstekend! Dank je wel Expert.
    Geschreven door Klant Vlemmix uit asten op 21-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Altijd goede service en alle tijd om je te helpen en uitleg te geven
    Geschreven door Klant Melters uit someren op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Heb dit al eerder vermeld bij de vraag waarom ik voor expert kies.
    Geschreven door Klant uit asten op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goede en vriendelijke service van expert Asten. Zeker aan te bevelen.
    Geschreven door Klant Van Commenee uit geldrop op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.6

    wat je eigen dorp bied koop je op een ander niet geld ook voor expert asten dus
    Geschreven door Klant Hikspoors uit asten op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    ik als klant, heb een goede ervaring met alle produkten die zij leveren . altijd vriendelijk , en behulpzaam , geen klachten ,en een prima verzorgde servies
    Geschreven door Klant Van Rijt uit asten op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies
    Geschreven door Klant uit lierop op 23-09-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Wij kopen hier onze spullen alle vele, vele jaren. Dat zegt genoeg!
    Geschreven door Klant Aarts uit asten op 17-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Voor elk wat wils in een goed overleg en prettige sfeer. Verstand/kennis van zaken en ze denken met je mee. Ze zoeken een oplossing die bij je past.
    Geschreven door Klant Van den Boomen uit asten op 07-09-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Expert denkt mee aan een goede oplossing van het dilemma dat wij hadden. Super .
    Geschreven door Klant uit asten op 07-09-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Nvt
    Geschreven door Klant uit heusden gem. asten op 01-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Experts Asten levert niet alleen een uitstekende service maar geeft ook goede informatie. Helpt met het maken van de juiste product & installatie keuzes en levert uitstekende installatieservice. Mag duidelijk zijn dat ik zeer tevreden ben over de \'\'Experts van Asten\'\' en spreek ook uit ervaring want ik ben al >40 jaar klant. Groetend Robert van Kempen
    Geschreven door Klant Van Kempen uit helmond op 31-08-2020