Navigatie

Beoordelingen Expert Asten

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Asten die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Asten. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van den Boomen 9.8

Voor elk wat wils in een goed overleg en prettige sfeer. Verstand/kennis van zaken en ze denken met je mee. Ze zoeken een oplossing die bij je past.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (398)

  • Beoordeling: 9.8

    Voor elk wat wils in een goed overleg en prettige sfeer. Verstand/kennis van zaken en ze denken met je mee. Ze zoeken een oplossing die bij je past.
    Geschreven door Klant Van den Boomen uit asten op 07-09-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Expert denkt mee aan een goede oplossing van het dilemma dat wij hadden. Super .
    Geschreven door Klant uit asten op 07-09-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Nvt
    Geschreven door Klant uit heusden gem. asten op 01-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Experts Asten levert niet alleen een uitstekende service maar geeft ook goede informatie. Helpt met het maken van de juiste product & installatie keuzes en levert uitstekende installatieservice. Mag duidelijk zijn dat ik zeer tevreden ben over de \'\'Experts van Asten\'\' en spreek ook uit ervaring want ik ben al >40 jaar klant. Groetend Robert van Kempen
    Geschreven door Klant Van Kempen uit helmond op 31-08-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Fijn bedrijf met deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Donkers Food Products uit asten op 29-08-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Zijn naar volle tevredenheid geholpen. Ga zo door.
    Geschreven door Klant uit asten op 26-08-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Netjes geholpen door de eigenaar zelf.
    Geschreven door Klant uit asten op 26-08-2020
  • Beoordeling: 3.8

    Verkoper geeft aan dat de motor waarschijnlijk kapot is van onze oude stofzuiger. Wij kopen een nieuwe. Deze heeft na een paar dagen al een mankement. Hij doet net alsof wij heel slecht met de machines omgaan. Lijkt ons niet serieus te nemen. Oude stofzuiger heb ik toch door mijn schoonvader na laten kijken. Blijkt alleen de stekker los contact te maken. Nieuwe stekker erop en die doet het ook weer.
    Geschreven door Klant uit liessel op 25-08-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Oude Miele vaatwasser na 18 jaar stuk. Weer een dergelijke Miele apparaat gekocht na advies van Expert te hebben gehad over de beschikbare opties. Dik tevreden hoe we zijn geadviseerd
    Geschreven door Klant uit asten op 11-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Voor al uw aankopen van elektrische apparaten wordt u vakkundig en vriendelijk geholpen. Een echte aanrader!!
    Geschreven door Klant Broumels uit heusden gem. asten op 11-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Asten is een fijne winkel. Je wordt goed geholpen en de levering is zoals afgesproken.
    Geschreven door Klant uit asten op 05-08-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Tevreden met alles wat ik gekocht heb bij ze
    Geschreven door Klant uit asten op 05-08-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goede informatie in de winkel. Daarna snelle en vakkundige levering.
    Geschreven door Klant uit asten op 27-07-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Goede service en klant vriendelijk zeker asten
    Geschreven door Klant uit helmond op 24-07-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Vriendelijke hulp en goede service. Prima winkel!
    Geschreven door Klant Van Egmond uit asten op 14-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk, deskundig advies, hebben alle tijd,
    Geschreven door Klant Brounen uit deurne op 13-07-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Asten.Goede zaak goede vakmensen en zeer vriendelijk naar de klant toe.Compliment.
    Geschreven door Klant Van der Vorst uit asten op 09-07-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ik werd er vriendelijk geholpen, het personeel denkt met je mee en is behulpzaam en vriendelijk. De winkel is overzichtelijk.
    Geschreven door Klant uit asten op 08-07-2020
  • Beoordeling: 9.4

    wij zijn nog steeds heel tevreden over Expert in Asten voor de verleende diensten en service ga zo door Theo en Dora-Someren.
    Geschreven door Klant uit someren op 07-07-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Gb
    Geschreven door Klant uit someren op 02-07-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer goed geholpen bij verkoop en zoals afgesproken de volgende dag keurig netjes geleverd en geinstalleerd. Kortom zeer tevreden !!!
    Geschreven door Klant Van Gerwen uit asten op 26-06-2020
  • Beoordeling: 7.9

    fijne hulp, vriendelijk personeel, kennis over huishoudelijke elctronische hulpmiddelen is toppie
    Geschreven door Klant uit someren op 23-06-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Heb ik al in het begin geschreven. Ben blij dat wij een Expertwinkel in Asten hebben.
    Geschreven door Klant Mulder - Ripphausen uit asten op 23-06-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Heel goed geholpen en meegedacht.
    Geschreven door Klant uit liessel op 22-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit asten op 17-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Ze geven goeie advies, en zijn klant vriendelijk
    Geschreven door Klant uit someren op 16-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel met aardige en deskundige medewerkers.
    Geschreven door Klant uit asten op 08-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ze zijn klantvriendelijk en goede service .
    Geschreven door Klant uit someren op 06-06-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Altijd een goede service.
    Geschreven door Klant uit someren op 03-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    altijd vriendelijk personeel en je wordt goed en vakkundig geholpen.
    Geschreven door Klant Van der Kruijs uit someren op 02-06-2020