Navigatie
8.66 10 569

Expert Beuningen

Plan uw route
 • 8.8 10 “Bij expert voel je een klant die geholpen wordt”
 • 7.9 10 “Overzichtige winkel vriendelijk personeel je wordt goed geadviseerd en geholpen.”
 • 9.6 10 “Vriendelijke mensen, goed advies en dat is in deze tijd een enorm pluspunt. Fijne zaak om ook zonder aankoop te doen even binnen te lopen om te kijken naar de nieuwste snufjes en wie weet wat dat dan uit voort komt.”
 • 9.6 10 “TOP winkel en service! Super!”
 • 8.4 10 “We zijn zeer goed geholpen en kregen een erg leuke aanbieding van het product met nog wat extras. Wij zijn tevreden”
 • 8.7 10 “Het is een winkel met een ruime keuze in div artikelen.Daarbij zijn er vaak zeer scherpe aanbiedingen.”
 • 8.4 10 “deskundig advies en top service”
 • 8.3 10 “zie de reeds gegeven antwoorden”
 • 7.6 10 “goede service”
 • 10.0 10 “Zeer fijne winkel met kundig personeel. Ze hebben een goede service zoals bij de laatste aankoop ik wilde hem graag snel hebben en s\' middags werd hij al aangesloten .”
Expert Beuningen

Expert Beuningen

Dit is een test

Maatregelen omtrent Corona

Om de veiligheid van onze klanten en medewerkers te hanteren, zijn de volgende maatregelen getroffen. Wij doen ons uiterste best om de informatie op de winkelpagina's up-to-date te houden. Mochten er vanuit de overheid andere maatregelen worden getroffen, dan zijn deze altijd leidend. Ook als de informatie op deze pagina nog iets anders vermeldt.

Winkel: geopend

Deze Expert-winkel is geopend en ontvangt u graag. Houd er rekening mee dat u minimaal 1,5 meter afstand houdt van andere bezoekers en personeel.

Bezorging: ja

Deze Expert-winkel bezorgt producten bij u thuis. De bezorgers houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

Installatie & reparatie: ja

Deze Expert-winkel installeert of repareert producten bij u thuis. De monteurs houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

Ondernemers Paul en Ludy van Lin

Welkom bij Expert Beuningen!
Bij Expert Beuningen geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe Airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!

De winkel is geopend, maar er gelden de volgende regels om de veiligheid van u als klant en van onze medewerkers te beschermen:

Houd een veilige afstand aan, ook bij de kassa.

Hoest en nies in uw elleboog.

Betaal bij voorkeur met pin.

Voorkom handcontact. Betaalt u liever contant? Leg het geld op de toonbank.

Het team van Expert Beuningen

Wij verzorgen voor u:

Inbouw
Onze bezorgers/monteurs zijn zo gespecialiseerd dat ze elk nieuw apparaat moeiteloos aansluiten of inbouwen. Inbouw is wel heel precies werk. Voor zo'n inbouwklus ontvangt u daarom vooraf een offerte op maat.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Precies wanneer het u het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Als u vooraf aangeeft dat het oude apparaat afgevoerd moet worden, nemen wij deze ook mee!

Wecycle
Expert is officieel partner van Wecycle. Een initiatief voor de inzameling van apparaten en spaarlampen om deze verantwoord te recyclen. Wij nemen uw oude apparaat mee terug en zorgen dan voor verdere afhandeling. Het verpakkingsmateriaal van uw nieuwe product nemen wij natuurlijk ook mee. Onze bezorgers zijn echte Experts in bezorgen, maar ze zijn ook Expert in aansluiten en instellen van alle apparaten. En zij vertrekken pas als alles werkt!

Productdemonstraties
Regelmatig hebben wij specifieke productdemonstraties in onze winkel, waar u uitgebreid kennis kunt maken met het product. Als u een bepaald product gedemonstreerd wilt zien, doen wij dit ook graag voor u. Loop onze winkel binnen en vraag naar de mogelijkheden. Ook organiseren wij demodagen. Daarbij kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met diverse producten.

De extra's van Expert Beuningen
Service en advies altijd in de buurt
Uitgebreide installatieservice
Bezorgen wanneer het u uitkomt
Deskundige reparatieservice

Extra wensen? Wij helpen u graag verder.

Expert Beuningen
Julianaplein 105 a
6641 CS Beuningen
024 6777404 beuningen@expert.nl
Openingstijden
 • Maandag : 13:00 - 18:00
 • Dinsdag : 9:30 - 18:00
 • Woensdag : 9:30 - 18:00
 • Donderdag : 9:30 - 18:00
 • Vandaag : 9:30 - 20:00
 • Zaterdag : 9:30 - 18:00
 • Zondag : Gesloten
Gewijzigde openingstijden
 • 29 November 2020 12:00 - 17:00
 • Koopzondag
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels