Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Boskoop

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Boskoop die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Boskoop. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Verweij 8.9

al gedaan

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (268)

  • Beoordeling: 8.9

    al gedaan
    Geschreven door Klant Verweij uit boskoop op 21-03-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Nvt
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 15-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer tevreden klant, veel apparatuur in huis aangeschaft bij deze winkel.
    Geschreven door Klant uit boskoop op 14-03-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Een prettige winkel waar het goed vertoeven is met een goede aandacht voor de clientele.
    Geschreven door Klant uit alphen aan den rijn op 02-03-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Spullen snel geleverd en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Post uit boskoop op 27-02-2019
  • Beoordeling: 8.9

    gA GEWOON ZO DOOR
    Geschreven door Klant uit boskoop op 12-02-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service, friendelijk en verstand van zaken!
    Geschreven door Klant uit boskoop op 28-01-2019
  • Beoordeling: 8.2

    samengevat, fijne winkel om je aankopen te doen. Waar aandacht voor de klant, hoog in het vaandel staat, plus er werken fijne mensen.
    Geschreven door Klant Hagesteijn uit nieuwerkerk ad ijssel op 23-01-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Persoonlijke aandacht. Super advies en producten.
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 22-01-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Prima keuze en goed geholpen
    Geschreven door Klant uit boskoop op 22-01-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Je word vriendelijk en deskundig te word gestaan. Als je 2 of 3 x terug komt voor dat je iets koopt vinden ze dat niet erg. Je mag alles vragen op hun gebied ,mochten ze het overhoop toch niet weten gaan ze actief voor je zoeken. Bieden zeer goeie service aan huis indien nodig. Komen afspraken na. Zeer prettige winkel
    Geschreven door Klant Blom uit boskoop op 21-01-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Prima winkel Ik kom er graag
    Geschreven door Klant Kemp uit waddinxveen op 16-01-2019
  • Beoordeling: 9.0

    -
    Geschreven door Klant uit boskoop op 15-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert aan te bevelen
    Geschreven door Klant Schinkel uit boskoop op 10-01-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Prima bedrijf .Vlotte levering .
    Geschreven door Klant Overbosch uit waddinxveen op 10-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Klantvriendelijk..deskundig en hulpvaardig.
    Geschreven door Klant uit boskoop op 07-01-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Kopen bij Expert is voor mij een pre.
    Geschreven door Klant Van de Water uit waddinxveen op 04-01-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Vakkundig, vriendelijk en behulpzaam personeel.
    Geschreven door Klant uit boskoop op 31-12-2018
  • Beoordeling: 7.8

    prettige winkel goede bediening
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 31-12-2018
  • Beoordeling: 8.7

    prettige goede service t/m installatie door uitstekende medewerker...
    Geschreven door Klant Scheffers uit alphen aan den rijn op 24-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Boskoop, een aanrader. Vriendelijk goed en vakkundig personeel. Als ik wat nodig heb ga ik naar Expert.
    Geschreven door Klant Putters uit waddinxveen op 11-12-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Ik koop alle elektrische apparatuur bij Expert in Boskoop. De verkopers geven goede informatie over de artikelen, ze zijn zeer goed op de hoogte. Ook de benadering is vriendelijk. De prijzen zijn in vergelijkbaar met andere aanbieders. De service is ook goed.
    Geschreven door Klant Voorwinden uit boskoop op 04-12-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service, perfect geholpen.
    Geschreven door Klant Van de Vliet uit waddinxveen op 03-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    2x Sonos Play1 gekocht, waren in voorraad dus snel leverbaar, nu schitterend geluid met mijn Sonos Playbar.
    Geschreven door Klant Van Triest uit alphen aan den rijn op 26-11-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Voor een goed advies en service kan ik Expert aanraden
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 24-11-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Uit mijn antwoorden, welke ik heb ingevuld als zeer positief. Ik zal ditzelfde doorgeven aan mijn vrienden en kennissen.
    Geschreven door Klant Rens uit alphen aan den rijn op 11-11-2018
  • Beoordeling: 8.3

    prima winkel , goede medewerkers en een prima service....
    Geschreven door Klant Baxmeier Beheer Bv uit hazerswoude dorp op 06-11-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer goede winkel . Scherp geprijsd. Maar bovenal de service die vroeger zo gewoon was. Met vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant Boer uit hazerswoude rijndijk op 06-11-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Uitstekende ervaringen met Expert Boskoop. Professioneel personeel en een uitstekende service.
    Geschreven door Klant Van de Eijk uit waddinxveen op 01-11-2018
  • Beoordeling: 9.0

    prettige winkel met personeel wat je help met advies, zijn er niet op uit om je onzin te verkopen. vaak zegt men dat de ( grote ) MM goedkoper is maar dat is niet waar.
    Geschreven door Klant Spek uit boskoop op 24-10-2018