Navigatie

Beoordelingen Expert Boskoop

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Boskoop die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Boskoop. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.5

Wij hebben een Sony TV KD-43XH8196 gekocht bij Expert in Boskoop. We zijn zeer goed geadviseerd door de verkoper en bij de aflevering. Deze TV geeft een prima beeldkwaliteit en geluid. Extra pluspunt is een prima beeld ook vanuit alle kijkhoeken.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (444)

  • Beoordeling: 9.5

    Wij hebben een Sony TV KD-43XH8196 gekocht bij Expert in Boskoop. We zijn zeer goed geadviseerd door de verkoper en bij de aflevering. Deze TV geeft een prima beeldkwaliteit en geluid. Extra pluspunt is een prima beeld ook vanuit alle kijkhoeken.
    Geschreven door Klant uit boskoop op 19-11-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Prima winkel waar je goed geholpen wordt.
    Geschreven door Klant uit alphen aan den rijn op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Fijn geholpen. Voelde goed en direct de aankoop gedaan die wij in gedachte hadden. Fijne winkel.
    Geschreven door Klant Stikkelorum uit leiderdorp op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Altijd en netjes geholpen in de winkel in Boskoop
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 12-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert in Boskoop verdient een dikke tien.
    Geschreven door Klant uit goedereede op 11-11-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Goede service zelfs dingen gedaan waar ik niet voor betaald had, top winkel
    Geschreven door Klant Bodijn uit leiden op 09-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne winkel, goede informatie, prettig geholpen. Aanrader.
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 07-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    ik heb een Gigaset bij expert gekocht,ik wist hem niet aan te sluiten .ik ben bij expert gaan vragen hoe ik hem moest aansluiten .heeft die man de stappen voor mij opgeschreven,thuis heb ik dat precies zo gedaan ,nu heb ik er heel veel plezier van
    Geschreven door Klant uit boskoop op 06-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Bij Expert in Boskoop ben uitstekend, snel en kundig geholpen. De service is werkelijk zeer goed en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader!! J.B. den Houdijker
    Geschreven door Klant Den Houdijker uit zoetermeer op 06-11-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer goede expertise en uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 06-11-2020
  • Beoordeling: 8.0

    No nonsense
    Geschreven door Klant uit boskoop op 05-11-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Snelle service bij kapotte wasmachine, snelle en nette levering
    Geschreven door Klant uit hazerswoude dorp op 04-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    nvt
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 04-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Mooie winkel je wordt netjes geholpen goede uitleg en prima service bij aflevering
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 04-11-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Hele goeie ervaring ,goeie service, vriendelijke mensen die goeie adviezen geven.
    Geschreven door Klant Van Zanten uit hazerswoude-dorp op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Goede ervaring bij Expert in Boskoop
    Geschreven door Klant Peters uit boskoop op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Deskundig advies in de winkel, volgens afspraak bezorgd en keurig ingebouwd en aangesloten. Ik ben er erg blij mee.
    Geschreven door Klant De Zeeuw uit waddinxveen op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.4

    nee, dank u
    Geschreven door Klant uit alphen aan den rijn op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Super goed geholpen en........de prijs doet niet onder voor internet aanbieders!
    Geschreven door Klant Van den Berg uit zoetermeer op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Prima geholpen in Boskoop bij aanschaf wasdroger. Correcte bezorging. Ben zeer tevreden.
    Geschreven door Klant London uit gouda op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Uitstekend product, goed advies en snelle levering en plaatsing.
    Geschreven door Klant uit gouda op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Alles was perfect afgeleverd Min complement ga zo door
    Geschreven door Klant uit boskoop op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijke mensen, denken met je mee, kortom goede service.
    Geschreven door Klant Van der Pol uit boskoop op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    De Expert winkel in Boskoop heeft prettig personeel en je wordt er goed en kundig geholpen. Ook de naservice is van goede kwaliteit, N.A. Huisman
    Geschreven door Klant Huisman uit boskoop op 02-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Heel goed en prettig geholpen.
    Geschreven door Klant De Beer uit waddinxveen op 30-10-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Top zaak, vriendelijk personeel. Goede service.
    Geschreven door Klant Troost uit waddinxveen op 29-10-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Hulp was goed en vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit barendrecht op 25-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Alweer, noem \"revjoe\" maar gewoon (letterlijk: terugblik) of beoordeling. (Dank u).
    Geschreven door Klant Boon uit hazerswoude dorp op 23-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Fijne service, prettige winkel en goede bezorgservice
    Geschreven door Klant uit boskoop op 23-10-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Prima t.v. Geleverd op tijd en met goede instructie
    Geschreven door Klant Kuster uit reeuwijk op 22-10-2020