Navigatie

Beoordelingen Expert Boskoop

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Boskoop die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Boskoop. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Roelandse 8.9

Als je zelf niet handig bent is het fijn dat Expert het voor je doet.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (611)

  • Beoordeling: 8.9

    Als je zelf niet handig bent is het fijn dat Expert het voor je doet.
    Geschreven door Klant Roelandse uit leiden op 21-07-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Top zaak! Klantvriendelijk!
    Geschreven door Klant Spoor-bakker uit waddinxveen op 21-07-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Wordt altijd vriendelijk en deskundig geholpen......en ze nemen de tijd.
    Geschreven door Klant Bras uit boskoop op 20-07-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer fijne zaak , en ben ervoor lokaal te kopen ipv internet
    Geschreven door Klant Blom uit boskoop op 19-07-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekende service, neemt de tiid om klant goed te informeren
    Geschreven door Klant uit boskoop op 19-07-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Vriendelijk en aandacht voor de cliënt. Staat klaar voor eventueel aanvullend advies. Duidelijk uitleg door deskundige mensen. Eigenlijk is bediening een appeltje eitje als je de uitleg kan volgen.
    Geschreven door Klant uit boskoop op 09-07-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Betrouwbaar adres, goede adviseurs en vriendelijk
    Geschreven door Klant Thijs uit waddinxveen op 09-07-2021
  • Beoordeling: 5.1

    Producten waren goed, maar zorgdragen voor volledig functioneren van alle bestelde producten niet.
    Geschreven door Klant uit alphen aan den rijn op 09-07-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer goed geholpen en een goed advies
    Geschreven door Klant Knijf uit waddinxveen op 08-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ik word goed geholpen en ze weten waar ze over praten en altijd gezellig om in de winkel te komen
    Geschreven door Klant uit boskoop op 05-07-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Top
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 05-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    gewoon doen,ga naar expert!
    Geschreven door Klant uit boskoop op 02-07-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service en prettige medewerkers. Je bent echt klant en er wordt met je meegedacht.
    Geschreven door Klant Van der Veer uit alphen aan den rijn op 01-07-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Bij een defecte wasmachine werd adequaat gehandeld
    Geschreven door Klant Rijkaart Jr uit hazerswoude dorp op 29-06-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Gewoon eens proberen!
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 29-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    goede bosch wasmachine die alles heeft wat ik zocht
    Geschreven door Klant Shala uit boskoop op 24-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Boskoop is een Top winkel met uitstekend personeel, met allemaal heel veel technische kennis en zeer servicegericht zijn. Klasse!!!
    Geschreven door Klant Stuurman uit boskoop op 23-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Boskoop is voor mij een zaak waar ik op vertrouwen kan. Ik bestel al jaren telefonisch omdat ik niet altijd i.v.m. gezondheid naar de zaak kan komen. Ik weet wat ik wil, bekijk het product op hun website ik bel, vraag informatie en bestel.
    Geschreven door Klant Mul-rook uit waddinxveen op 23-06-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Uitstekende persoonlijke service
    Geschreven door Klant De Wit uit waddinxveen op 23-06-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Expert in Boskoop een topzaak! Voldoet aan alle verwachtingen!!
    Geschreven door Klant De Wit uit boskoop op 17-06-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede verhouding prijs, kwaliteit en service
    Geschreven door Klant De Jong uit waddinxveen op 15-06-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Prima winkel. Aanbevolen.
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 15-06-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Gewoon een goede winkel.
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 15-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    n.v.t.
    Geschreven door Klant Versteeg uit hazerswoude dorp op 15-06-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Wordt altijd goed geholpen,goede prijs en goederen en goede service
    Geschreven door Klant Nederend uit reeuwijk op 14-06-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Goed
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 14-06-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer goed geholpen en zoals ik gewent ben een top service geleverd. Aansluiten uitleg over het product en meenemen oude. Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit boskoop op 14-06-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Super goede service en goede kennis over de producten.
    Geschreven door Klant uit hazerswoude-dorp op 09-06-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Super service. Klantvriendelijk en goede uitleg
    Geschreven door Klant uit boskoop op 09-06-2021
  • Beoordeling: 9.3

    uitstekend.
    Geschreven door Klant uit boskoop op 08-06-2021