Navigatie

Beoordelingen Expert Boskoop

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Boskoop die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Boskoop. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Boer 8.2

Ik kom al heeel lang bij Expert, een goede winkel met medewerkers (van alle leeftijden) die weten waar ze het over hebben, (niet alleen studenten/jongeren). Prettig vind ik dat ze echt goed advies geven en niet alleen gaan voor producten, waar ze zelf het best aan verdienen, (tenminste dat denk ik echt, en heb ik ook zo ervaren). Verder gaat Expert ook goed mee met de tijd (Webshop), de lokale winkel met bijbehorende service is voor mij zeer belangrijk, en mag gewaardeerd worden, daar ga ik dan ook met plezier naartoe

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (398)

  • Beoordeling: 8.2

    Ik kom al heeel lang bij Expert, een goede winkel met medewerkers (van alle leeftijden) die weten waar ze het over hebben, (niet alleen studenten/jongeren). Prettig vind ik dat ze echt goed advies geven en niet alleen gaan voor producten, waar ze zelf het best aan verdienen, (tenminste dat denk ik echt, en heb ik ook zo ervaren). Verder gaat Expert ook goed mee met de tijd (Webshop), de lokale winkel met bijbehorende service is voor mij zeer belangrijk, en mag gewaardeerd worden, daar ga ik dan ook met plezier naartoe
    Geschreven door Klant De Boer uit waddinxveen op 15-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Fijne winkel prijs kwaliteit service prima. lekker dichtbij voor mij in Boskoop.
    Geschreven door Klant De Vlaming uit boskoop op 15-09-2020
  • Beoordeling: 8.2

    zeer vriendelijk en meedenkend personeel, ook de werkzaamheden op adres is perfect te noemen
    Geschreven door Klant Van Veelen uit waddinxveen op 13-09-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Je word altijd goed geholpen het is een fijne winkel om te kopen en de curvers is heel goed
    Geschreven door Klant uit hazerswoude dorp op 09-09-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Zoals gewoonlijk perfecte koop door vriendelijk en deskundig personeel. Albert.
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 09-09-2020
  • Beoordeling: 8.2

    goede ervaring.
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 07-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Super service
    Geschreven door Klant Stolwijk uit hazerswoude dorp op 04-09-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Fijn geholpen deslundig personeel en 2 installateurs die vriendelijk,behulpzaam en goede uitleg gaven.
    Geschreven door Klant Jeroense uit waddinxveen op 01-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service
    Geschreven door Klant uit boskoop op 01-09-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Bij de aanschaf van koelkast, tv en speakers op deskundige wijze geholpen. Zeer tevreden over levering en installatie
    Geschreven door Klant Viergever uit zoetermeer op 28-08-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Goede service
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 28-08-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Vriendelijk personeel en goed geadviseerd
    Geschreven door Klant Geers / Hofstede uit boskoop op 27-08-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Als vaste klant altijd tevreden over klantvriendelijkheid en service.
    Geschreven door Klant uit hazerswoude dorp op 25-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goed en duidelijk geholpen. Scherpe prijzen.
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 25-08-2020
  • Beoordeling: 9.0

    n.v.t
    Geschreven door Klant uit hazerswoude dorp op 25-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend.
    Geschreven door Klant De Moor uit waddinxveen op 24-08-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Helemaal goed
    Geschreven door Klant Spek uit waddinxveen op 21-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Wij hebben de juiste keus gemaakt door een kijkje te nemen bij Expert.
    Geschreven door Klant Blok uit alphen aan den rijn op 21-08-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Ik bestel tegenwoordig omdat ik niet naar winkel kan komen telefonisch dit heb ik gedaan met afwasmachine, wasmachine, airkoeler en nog een ventilator Domo toren mijn stofzuiger ging onverwachts kapot ik belde naar Expert Boskoop wat ze op voorraad hadden en omdat ze nog even tijd hadden had ik mijn nieuwe stofzuiger in huis. Klasse.
    Geschreven door Klant Mul-rook uit waddinxveen op 21-08-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Betreft een Pelgrim koel/vriescombi. Het zou goed zijn in de winkel exemplaren in werking te hebben zodat het geluidsniveau te beoordelen is. Wij stonden uiteindelijk voor de keus tussen 2 merken met verschillend geluidsniveau waarvan gezegd werd dat het nauwelijks verschillend was, maar nu na installatie valt het geluidsniveau (38 dBA volgens fabrieksopgave) ons toch tegen (ook in vergelijking met onze vorige koelkast) en door de toonhoogte is het zelfs wat irritant.
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 21-08-2020
  • Beoordeling: 9.2

    goede service, eerlijke voorlichting, deskundig en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Landzaat uit boskoop op 20-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Prima zaak.
    Geschreven door Klant uit alphen aan den rijn op 20-08-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Goede voorlichting en bekwaam personeel.
    Geschreven door Klant uit hazerswoude dorp op 18-08-2020
  • Beoordeling: 9.8

    We zijn tot volle tevredenheid geholpen
    Geschreven door Klant uit alphen aan den rijn op 17-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service en actief meedenken bij de installatie van de vaatwasser voor zowel de aan-en afvoer van water
    Geschreven door Klant Trommelen uit waddinxveen op 14-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Boskoop is een top bedrijf, heeft goed en kundig personeel die je van alle belangrijke informatie voorzien om de juiste keus te maken voor je aankoop.
    Geschreven door Klant Stuurman uit boskoop op 11-08-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Geweldige service van Expert Boskoop na blunderen van dhl. Alternatief duurder product voor zelfde prijs gehad en ook nog eens kosteloos thuis bezorgd binnen 3 uur
    Geschreven door Klant Schippers uit waddinxveen op 11-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Hierdoor blijf je gewoon lokaal kopen
    Geschreven door Klant Van Spronsen uit boskoop op 11-08-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Altijd zeer goed is mijn ervaring.
    Geschreven door Klant Van Leeuwen uit waddinxveen op 10-08-2020
  • Beoordeling: 8.5

    werd goed geholpen en met de bezorging was prima volgens de afspraak
    Geschreven door Klant Piris uit waddinxveen op 10-08-2020