Navigatie

Beoordelingen Expert Boskoop

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Boskoop die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Boskoop. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Straathof 7.8

Steun je lokale winkel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (530)

  • Beoordeling: 7.8

    Steun je lokale winkel
    Geschreven door Klant Straathof uit hazerswoude-dorp op 02-03-2021
  • Beoordeling: 8.0

    De aankoop was op afstand i.v.m corona. Via watsapp het artikel besteld, het was zoals ik gewend bent bij expert, het artikel is naar mijn zin en voldoet aan de eisen, prijs en kwaliteit.
    Geschreven door Klant Mulder uit waddinxveen op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Prima zaak, kom al meer dan 40 jaar daar om mijn elektrische apparaten aan te schaffen
    Geschreven door Klant Klijn uit waddinxveen op 01-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Wij komen graag bij expert boskoop,het is of je erbij hoort toppie
    Geschreven door Klant Pasturel uit boskoop op 18-02-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Expert boskoop: prima winkel!
    Geschreven door Klant Baxmeier uit hazerswoude dorp op 18-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima geholpen en de service is top!
    Geschreven door Klant Verdegaal uit hazerswoude-dorp op 18-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service bij expert en kundige mensen. Bezorging was ook prima.
    Geschreven door Klant Splinter uit koudekerk aan den rijn op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Prima keuze
    Geschreven door Klant uit moordrecht op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne zaak met deskundige medewerkers, en we zijn goed op de hoogte gehouden van de vertraagde levering van het product. Deze vertraging werd veroorzaakt door de coronaperiode waardoor de fabrikant zijn eigen planning niet kon realiseren.
    Geschreven door Klant Nieuwenhuijsen uit hazerswoude dorp op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Expert mag er zijn
    Geschreven door Klant Beukema uit boskoop op 15-02-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Ondanks latere levering toch tevreden met de producten
    Geschreven door Klant Jenner uit waddinxveen op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.3

    nvt
    Geschreven door Klant Verbeek uit hazerswoude dorp op 11-02-2021
  • Beoordeling: 8.6

    betrouwbaar bedrijf
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 10-02-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Fijne medewerkers, pro actief in advies en prettig dat er meegedacht wordt zonder op te dringen
    Geschreven door Klant uit boskoop op 10-02-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service, nette mensen. Blij met zo\'n winkel in Boskoop.
    Geschreven door Klant Lindhout uit boskoop op 08-02-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Door COVID lastig om precies over te brengen wat nodig en wenselijk was. Men bleef geduldig en dacht mee. Snelle reactie op mail en vragen.
    Geschreven door Klant uit boskoop op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Al jaren lang zeer goede ervaringen met hagoort expert Boskoop
    Geschreven door Klant Baars uit hazerswoude op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Was zomaar €60 korting bij vergelijking. Nou wat moet je dan nog meer. Ben dik te vreden. Snelle levering. En ja, deze PC is dus wel wat sneller dan de oude en meer geheugen zowel intern als opslag.
    Geschreven door Klant Pater uit leiden op 02-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Wij kiezen al jaren voor Expert. Erg tevreden
    Geschreven door Klant Zanten uit hazerswoude dorp op 02-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Prima produkt voor een schappelijk prijs,goede service toppie.
    Geschreven door Klant uit alphen aan den rijn op 02-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekend
    Geschreven door Klant Luyckx uit waddinxveen op 02-02-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Heel goed
    Geschreven door Klant uit alphen aan den rijn op 02-02-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Ben al jaren een tevreden klant bij Expert Boskoop. Vriendelijke medewerkers met kennis van zaken
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 02-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Voor mij is Expert Boskoop een topper. Altijd goede service, als je er niet uit komt helpen ze je.
    Geschreven door Klant Mul-rook uit waddinxveen op 02-02-2021
  • Beoordeling: 7.9

    geen
    Geschreven door Klant Eichhorn uit zandvoort op 01-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    IK VIND DE SPULLEN VAN EXPERT OP HET INTERNET .ER IS KEUZE GENOEG.ALS IK IETS UITKIES SCHRIJF IK HET ARTIKELNUMMER OP.BEL IK ZE OP.IK KRIJG EEN ANTWOORD APPERAAT.SPREEKT HET IN.LATER WORD JE TERUGGEBELD.EN JE KOMT TOT AFSPRAAK .
    Geschreven door Klant uit boskoop op 30-01-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Ik ben al vele jaren zeer tevreden met de expertise en vriendelijke behulpzaamheid bij Expert, Boskoop
    Geschreven door Klant uit zevenhuizen op 29-01-2021
  • Beoordeling: 7.8

    goede service, prijs en vertrouwen. Jammer dat de fabrikant niet eerder kon leveren!
    Geschreven door Klant uit hazerswoude dorp op 29-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    waren blij met hulp met keuze en vervanging defecte inbouw oven en kookplaat
    Geschreven door Klant uit boskoop op 29-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel, prima geholpen en te woord gestaan. Snelle levering volgens afspraak
    Geschreven door Klant uit gouda op 29-01-2021