Navigatie

Beoordelingen Expert Boskoop

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Boskoop die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Boskoop. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Nomen 8.1

Zie vorige feedbacks.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (867)

  • Beoordeling: 8.1

    Zie vorige feedbacks.
    Geschreven door Klant Nomen uit boskoop op 30-01-2023
  • Beoordeling: 9.9

    niet van toepassing
    Geschreven door Klant Slootweg uit waddinxveen op 27-01-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Goede service gerichte winkel
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 23-01-2023
  • Beoordeling: 6.6

    Ben goed op de hoogte gehouden van de levering. Moest wel zelf vragen om verschillende offertes. Er werd standaard de duurste aangeboden.
    Geschreven door Klant Velthuis uit leiden op 23-01-2023
  • Beoordeling: 8.4

    Prettige service en goed assortiment
    Geschreven door Klant Van Staveren uit alphen aan den rijn op 20-01-2023
  • Beoordeling: 7.4

    Fijne winkel net goede service en uitleg.
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 16-01-2023
  • Beoordeling: 8.6

    Bij Expert kopen is service krijgen!
    Geschreven door Klant uit hazerswoude dorp op 16-01-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Fijne winkel, alles goed te bekijken, vriendelijke verkopers, toppie.
    Geschreven door Klant Bakhuijzen uit boskoop op 16-01-2023
  • Beoordeling: 9.0

    omdat er buiten de mediamarkt in Alphen geen andere winkel is voor huishoudelijke apparatuur , tv\'s, laptops ed gaan wij sinds een paar jaar naar Expert Boskoop , waar we uitstekend geholpen worden door deskundige mensen en een prima service ervaren.
    Geschreven door Klant Huijgen uit alphen aan den rijn op 10-01-2023
  • Beoordeling: 9.8

    uitstekende service en vakmensen die je helpen en te woord staan.
    Geschreven door Klant uit reeuwijk op 02-01-2023
  • Beoordeling: 7.7

    Je vind er altijd snel wat je nodig hebt. Persoonlijker dan de grote ketens. Wordt er altijd goed geholpen en ook nog eens prima service.
    Geschreven door Klant Van de Born uit boskoop op 30-12-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Kwaliteit en goede service
    Geschreven door Klant Kroon uit reeuwijk op 23-12-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Deskundig advies en persoonlijke aandacht
    Geschreven door Klant uit hazerswoude dorp op 21-12-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Wij kopen regelmatig iets bij Expert in Boskoop. En wij zijn zeer tevreden met hun service
    Geschreven door Klant Van Tol uit waddinxveen op 19-12-2022
  • Beoordeling: 7.7

    expert Boskoop heeft al jaren uitstekend en deskundig personeel, waardoor ik altijd daar mijn inkopen doe.
    Geschreven door Klant Akkerhuis uit waddinxveen op 09-12-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Expert heeft vriendelijk personeel in dienst. Alleen jammer dat aantal producten die op hun site stonden in de winkel uitverkocht bleken te zijn. Deze producten bleken niet meer leverbaar.
    Geschreven door Klant uit alphen aan den rijn op 08-12-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Gewoon doen.
    Geschreven door Klant Versteeg uit hazerswoude dorp op 07-12-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service !!!!!!!!
    Geschreven door Klant Van der Zon uit boskoop op 05-12-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Deze winkel is een aanrader om te bezoeken.
    Geschreven door Klant Mourits uit gouda op 04-12-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Expert doet zijn naam eer aan. Voorlichting, prijs-kwaliteit verhouding en hun service zi maken het tot een vertrouwd bedrijf om je aaakopen bij te doen.
    Geschreven door Klant Van der Linden uit alphen aan den rijn op 02-12-2022
  • Beoordeling: 7.2

    Ook bellen naar de winkel werkt goed. Ik heb uitgelegd wat ik wilde en daar kwam een goed advies uit.
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 21-11-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Aanrader voor iedereen
    Geschreven door Klant Goedhart uit boskoop op 18-11-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Perfecte winkel met goede service.
    Geschreven door Klant Huisman uit boskoop op 17-11-2022
  • Beoordeling: 9.4

    De reden waarom ik graag bij expert koop is de thuisbezorging en installatie tegen een redelijke vergoeding en ze vragen ook best redelijke prijzen( aanbiedingen)!
    Geschreven door Klant Glasbeek uit waddinxveen op 14-11-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Ruime keuze en goede prijs kwaliteits verhouding
    Geschreven door Klant Bakker uit duivendrecht op 11-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Nou,ik zal het kort samenvatten,bij expert boskoop voel je je een koning(in)
    Geschreven door Klant Pasturel uit boskoop op 07-11-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Vriendelijk, vakkundig en betrouwbaar... bijna ouderwets, maar bij expert boskoop vind je dat nog!
    Geschreven door Klant uit bleiswijk op 07-11-2022
  • Beoordeling: 9.2

    koop lokaal !
    Geschreven door Klant Verweij uit boskoop op 04-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Snel en vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant uit boskoop op 04-11-2022
  • Beoordeling: 7.9

    Prettige behandeling en service in het filiaal van Boskoop
    Geschreven door Klant Kerkvliet uit hazerswoude dorp op 03-11-2022