Navigatie

Beoordelingen Expert Boskoop

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Boskoop die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Boskoop. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Koele 9.3

super goede en nette zaak vriendelijk enn goede medewerkers ten alle tijden bereid om goede voorlichting over het te kopen apparaat te verstrekken maak niet wat voor merk het ook is toppie

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (338)

  • Beoordeling: 9.3

    super goede en nette zaak vriendelijk enn goede medewerkers ten alle tijden bereid om goede voorlichting over het te kopen apparaat te verstrekken maak niet wat voor merk het ook is toppie
    Geschreven door Klant Koele uit waddinxveen op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Bij Expert een inbouwkoelkast besteld. Toen de levering door de leverancier werd aangekondigd, heeft Expert meteen contact opgenomen om een voorlopig aflevermoment af te spreken. De koelkast werd keurig op dit tijdstip bezorgd en zeer vakkundig gemonteerd.
    Geschreven door Klant Van Lier uit boskoop op 06-07-2020
  • Beoordeling: 8.9

    top, ga zo door
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 04-07-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Prima winkel en goede service.Prima prijsverhouding.
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 29-06-2020
  • Beoordeling: 6.4

    Een goed bedrijf met ruime keuze, al zijn de prijzen aan de hoge kant i.v.m. de concurrentie.
    Geschreven door Klant uit hazerswoude-dorp op 27-06-2020
  • Beoordeling: 7.9

    betrouwbare leverancier
    Geschreven door Klant Wegerif uit boskoop op 25-06-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Nee
    Geschreven door Klant uit boskoop op 24-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Boskoop. Ruime keus, deskundige vriendelijke mensen, Redelijke prijzen!
    Geschreven door Klant Schoonheim uit waddinxveen op 23-06-2020
  • Beoordeling: 8.3

    1 telefoontjewas genoeg en het produkt was de volgede daf er terwijl.bol.com pas kon leveren na 5 werkdagen
    Geschreven door Klant uit boskoop op 22-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Mijn ervaringen zijn goed weet wal ik wil bekijk het product en bestel bij Expert Boskoop
    Geschreven door Klant Mul-rook uit waddinxveen op 17-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Koop in je eigen dorp of stad , waar de klant nog klant is! Expert is een bedrijf waar je op kan bouwen. Goede service en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant V.d. Meer uit boskoop op 17-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Expert verkoopt goede spullen en de winkel is prima en lekker dichtbij. Alleen bij mij moet een monteur het nog werkend afleveren.
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 11-06-2020
  • Beoordeling: 8.0

    ze doen gewoon wat ze beloven en ze zijn bereid moeite voor je te doen. het is niet de eerste keer dat ik bij expert gekocht heb. ook eerdere aankopen gingen op dezelfde prima manier. ja, ze zien me zeker weer terug.
    Geschreven door Klant Otter uit dronten op 11-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    de websyte is makelijk en wat je ook zoekt het is gewoon prettig kijken.
    Geschreven door Klant Ververs uit alphen aan den rijn op 06-06-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Ik werd net en vriendelijk te woord gestaan en kreeg goede informatie. Snelle en goede bezorging en installatie van mijn tv met duidelijke uitleg. Ben zeer tevreden met de tv.
    Geschreven door Klant Breedijk uit alphen aan den rijn op 28-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prettige winkel, goed en deskundig advies. goede service
    Geschreven door Klant Putters uit waddinxveen op 28-05-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Misschien wel iets duurder, maar de service is onbetaalbaar.
    Geschreven door Klant uit alphen aan den rijn op 27-05-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Goed advies gekregen voor het vervangen vd magnetronlamp. Niet met de vingers maar met keukenpapier aanraken.👍
    Geschreven door Klant uit boskoop op 25-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    goede service en vriendelijk geholpen kan de winkel aanraden
    Geschreven door Klant uit alphen aan den rijn op 22-05-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Goed advies, goede service. Prima! Aanbevolen!
    Geschreven door Klant De Frankrijker uit boskoop op 18-05-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Gewoon goed !
    Geschreven door Klant uit boskoop op 18-05-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Expert is altijd persoonlijk en kent vaak een goede prijs
    Geschreven door Klant Laan uit leiden op 08-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    De overweging repareren of nieuw werd prima begeleid.
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 07-05-2020
  • Beoordeling: 7.9

    nvt
    Geschreven door Klant uit purmerend op 04-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    De volgende keer zeker weer expert
    Geschreven door Klant uit alphen aan den rijn op 09-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Deze winkel in Boskoop is io alle vlakken een verademing in vergelijking met andere retailers. Denken altijd mee, zijn klantgericht en deskundig. Ik ben er blij mee.
    Geschreven door Klant Langeveld uit waddinxveen op 09-04-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goede betrouwbare zaak
    Geschreven door Klant Van de Stelt uit boskoop op 03-04-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Boskoop levert klantgerichte service en vlug maar denkt ook mee om het juiste product te kiezen van groot belang voor ons als zorgcentrum.
    Geschreven door Klant Floravita uit boskoop op 30-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kan Expert Boskoop alleen maar aanbevelen. Vakkundige medewerkers met jaren ervaring. Zeer vriendelijk! Komen altijd hun afspraken na. Echt een aanrader!
    Geschreven door Klant Kros uit bergambacht op 26-03-2020
  • Beoordeling: 9.1

    OUDERWETSE SERVICE .
    Geschreven door Klant De Frankrijker uit hazerswoude dorp op 23-03-2020