Navigatie
8.66 10 282

Expert Brielle

Plan uw route
 • 8.4 10 “Goede zaak en service”
 • 9.7 10 “Goede informatie, betrouwbaar, goede service, vriendelijkheid.”
 • 8.2 10 “prettige en deskundige bediening”
 • 7.3 10 “verder geen problemen met Expert”
 • 9.9 10 “Gewoon goede ervaring de afgelopen jaren met aanschaf van diverse apparaten. Chapo !!!!”
 • 9.6 10 “Bij de Expertvestiging in Brielle is de klant nog steeds koning. Deskundige en vriendelijke behandeling en scherpe prijzen. Wat wil een mens nog meer?”
 • 8.3 10 “Kleine moeite.”
 • 9.2 10 “In deze winkel wordt je als klant behandeld \"lees koning\".”
 • 10.0 10 “goede kwaliteit,prima service”
 • 7.3 10 “Als in de winkelreview : voorbeeldig, correct en snel. Voorbeeld voor anderen !”
Expert Brielle

Expert Brielle

Welkom bij Expert Brielle!

Bij Expert Brielle geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!

De witgoedspecialist in Brielle

Wilt u een nieuwe wasmachine, wasdroger, koelkast, vriezer of vaatwasser kopen? Voor de aanschaf van en advies of vragen over nieuwe witgoedapparatuur bent u bij Expert Brielle aan het juiste adres! In onze winkel vindt u apparaten van alle bekende witgoedmerken zoals Miele, AEG, Bosch en Liebherr. U heeft de keuze uit diverse formaten en modellen zodat u altijd vindt wat u zoekt. En ook voor inbouwapparaten en de installatie daarvan kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Nieuwe tv kopen in Brielle

Op zoek naar een nieuwe televisie? Bij Expert Brielle vindt u een volledig assortiment televisies van alle grote tv-merken zoals Samsung, Sony, Philips en LG. Wilt u het verschil tussen een OLED- en QLED-tv weten? Kom langs, ervaar het zelf en krijg passend advies. Vooral als u twijfelt over het beeldformaat is het erg handig dat u de verschillende opties eerst in de winkel kunt bekijken. Is uw nieuwe tv toch te groot of te klein? Expert Brielle heeft de oplossing: met onze beeldformaatgarantie ruilen we het apparaat gewoon om voor het gewenste formaat!

Expert in multimedia

Een nieuwe smartphone, snellere laptop of een tablet voor de kinderen kopen? Bij Expert Brielle vindt u een breed assortiment aan multimedia-apparaten van alle topmerken. Houd bijvoorbeeld de nieuwste Samsung smartphones en tablets vast en test alle nieuwe functies, of bekijk laptops en Chromebooks van merken zoals Acer, Asus, HP en Lenovo. Wilt u direct met uw nieuwe laptop aan de slag? Expert kan uw nieuwe apparaat direct gebruiksklaar maken. Bekijk de servicepagina voor meer informatie!

Productdemonstraties

In onze winkel staan alle apparaten klaar ter demonstratie. Daardoor kunnen wij u gemakkelijk het verschil laten zien tussen stofzuigers van bijvoorbeeld Miele en Bosch, of de verschillende functies van een wasmachine uitleggen. Luister bij ons naar uw lievelingsmuziek om uw nieuwe speakers te selecteren of proef het verschil tussen een Nespresso of koffie van versgemalen koffiebonen.

Bezorgservice

Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Op een moment dat ú het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u dat wij uw oude apparaat voor u afvoeren? Dat doen wij graag voor u!

Installatieservice

Een nieuwe vaatwasser, koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door Expert te laten doen. Wij hebben daarvoor onze speciale inbouwinstallatieservice. Bovendien brengen wij uw aankoop bij u thuis. Wanneer u dat wil! De medewerker zal het huidige inbouwapparaat demonteren en het nieuwe inbouwapparaat vakkundig plaatsen.

Ook bieden wij een installatieservice aan voor andere apparatuur, zoals aansluiten van een nieuwe televisie of home cinema set. Oude apparatuur nemen wij graag voor u mee. Net als het verpakkingsmateriaal laten wij dit recyclen.

Reparatieservice

Niets zo vervelend als een kapotte wasmachine als de wasmand vol is. Of een TV die het niet meer doet als u net klaar zit voor de wedstrijd. Onze reparatieservice lost alle problemen voor u op. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. Bel ons om een reparatieverzoek in te dienen of vul het reparatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Expert Brielle
Vischstraat 11
3231 AV Brielle
0181 418121 Contact via e-mail Contact via Whatsapp
Openingstijden
 • Maandag : 09:00 - 17:30
 • Dinsdag : 09:00 - 17:30
 • Vandaag : 09:00 - 17:30
 • Donderdag : 09:00 - 17:30
 • Vrijdag : 09:00 - 17:30
 • Zaterdag : 09:00 - 16:00
 • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels