Navigatie

Beoordelingen Expert Brielle

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Brielle die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Brielle. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.2

Zie 1e vraag

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (83)

  • Beoordeling: 9.2

    Zie 1e vraag
    Geschreven door Klant uit rozenburg op 12-11-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Gewoon goede zaak die je gewoon zoals het hoort HELPEN !!!!!
    Geschreven door Klant Hokke uit oostvoorne op 10-11-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Goede levering van koelkast
    Geschreven door Klant Freijsen uit brielle op 06-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    ik ben heel netjes en vriendelijk behandeld ,dat krijg je niet overal , ze zijn allemaal erg behulp zaam, ben erg tevreden mijn volgende aankoop doe ik zeker weer bij expert
    Geschreven door Klant uit brielle op 04-11-2020
  • Beoordeling: 8.1

    voor een brede keuze moet je bij expert van der groef zijn
    Geschreven door Klant uit oostvoorne op 31-10-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Van begin tot het eind klopte alles!
    Geschreven door Klant uit oostvoorne op 21-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Een prima winkel met goede service en deskundig en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Riezebeek uit hellevoetsluis op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Nette en correcte behandeling. En de bezorgers netje s en geven goede uitleg
    Geschreven door Klant Schipper uit oostvoorne op 20-10-2020
  • Beoordeling: 3.5

    op dit moment beter van niet, mischien later
    Geschreven door Klant Wapenaar uit rockanje op 21-09-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Eierkoker gekocht bij expert in Brielle. Bevalt tot nu toe goed, maar pas enkele dagen in bezit.
    Geschreven door Klant uit brielle op 10-09-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Ondanks een zeer klein filiaal altijd goede assortiment aanwezig zo niet alle hulp bij het zoeken naar waar je op zoek bent. Vriendelijke en behulpzame krachten in winkel waar goede afspraken mee gemaakt kunnen worden. Voor een klein stadje als Brielle waar het de ene na de andere winkel verdwijnt zou het een groot verlies zijn mocht Expert de Groef ook weggaan. Dus Briellenaar schei uit met coolbleu, bol, media markt etc etc, maar ga naar je lokale Expert. Succes verzekerd!
    Geschreven door Klant uit brielle op 31-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Het voelt goed als er bij een mankement van bv een wasmachine binnen enkele dagen een monteur met vakkennis bij je op de stoep staat, die je een advies geeft waar je iets mee kan. Wij zijn al jaren klant bij Expert van de Groef, echt een bedrijf die nakomt wat ze zeggen.
    Geschreven door Klant Vreugdehil uit rozenburg op 28-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Lokaal kopen zorgt voor een betere samenleving! Ook dit product was niet duurder dan bij de “grote” bedrijven en de persoonlijke benadering vind ik prettiger dan de “computer”-stem
    Geschreven door Klant Van der Veen uit heenvliet op 27-08-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Beter een winkel in de buurt dan een on-line leverancier ver weg.
    Geschreven door Klant Wagner uit oostvoorne op 24-07-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goed geholpen,fijne service en je steunt de kleinere ondernemer!
    Geschreven door Klant uit rozenburg op 06-07-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Fijn om het product even te zien voordat ik het kocht. En lekker dichtbij.
    Geschreven door Klant Hey uit rozenburg op 01-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend zaak met perfecte service en zeer uitgebreid assortiment.
    Geschreven door Klant Krediet uit hellevoetsluis op 19-06-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Heel tevreden
    Geschreven door Klant Cardinaal uit oostvoorne op 02-06-2020
  • Beoordeling: 8.0

    X
    Geschreven door Klant uit oostvoorne op 29-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Kopen bij expert succes verzekerd.
    Geschreven door Klant Van der Hoek uit capelle aan den ijssel op 14-04-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Expert Brielle heeft rustige medewerkers die je adviseren en niet verkopen. Een expert die een echte expert is.
    Geschreven door Klant Schot uit hellevoetsluis op 08-04-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Vaatwasser in weekend stuk gegaan en maandag al nieuwe geleverd! Top service! Bezorging zoals besproken door zeer vriendelijke en kundige heren, werken snel, netjes en schoon. Volgende keer zeker weer EXPERT!
    Geschreven door Klant uit brielle op 06-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    OK
    Geschreven door Klant De Groot uit rozenburg op 19-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima keuze zowel van product en winkel.
    Geschreven door Klant uit hellevoetsluis op 16-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Expert maakt haar naam waar.
    Geschreven door Klant Rosbergen uit rockanje op 26-02-2020
  • Beoordeling: 8.2

    ruim aanbod en zeer goede service, heb er div. aankopen gedaan en ben zeer tevreden. doen er alles aan om het gekochte artikel snel te leveren, bijvoorbeeld een wasmachine, die je geen dag kan missen, met een gezin.
    Geschreven door Klant Klein uit hellevoetsluis op 26-02-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Wij komen al jaren graag bij Expert in Brielle. Zij geven de perfecte een-op-een service. Luisteren goed en adviseren prima. Met name de service gaat bij hen erg ver. Zij staan je met raad en daad bij, ook thuis! Chapeau, dit is wat de klant wil!
    Geschreven door Klant Ames uit rozenburg op 04-02-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Uitstekende service
    Geschreven door Klant uit brielle op 03-01-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima, overzichtelijk, gebruikersvriendelijk
    Geschreven door Klant Timmer uit rozenburg op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Expert van der groef uit Brielle heeft getoond klanten echt serieus te nemen. Vanaf het eerste telefonisch contact tot aan de levering en bezorging van het product. Ben echt super tevreden.
    Geschreven door Klant Ten Haaf uit hellevoetsluis op 26-12-2019