Navigatie

Beoordelingen Expert Brielle

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Brielle die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Brielle. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.6

Duidelijke, behulpzame begeleiding bij keuze aankoop

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (161)

  • Beoordeling: 9.6

    Duidelijke, behulpzame begeleiding bij keuze aankoop
    Geschreven door Klant uit brielle op 10-08-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Voornaamste vind ik dat de service en vriendelijkheid erg goed is.
    Geschreven door Klant uit brielle op 08-08-2022
  • Beoordeling: 6.8

    Qqqqqqqqqqqqqqqq
    Geschreven door Klant uit hoogvliet-rt op 04-08-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Gisteren besteld in de winkel, vandaag kon ik mijn draadloze oortjes al op halen.
    Geschreven door Klant uit rockanje op 29-07-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer tevreden over het product en vooral over de service van de medewerkers (bezorges)
    Geschreven door Klant Van den Broek uit brielle op 27-07-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Koop lokaal als dat kan!
    Geschreven door Klant Oldenburg uit brielle op 08-07-2022
  • Beoordeling: 7.1

    Zelf hun ervaring beleven
    Geschreven door Klant uit rockanje op 28-06-2022
  • Beoordeling: 8.6

    hulp en advies zo wordt je blij, met Expert er bij!
    Geschreven door Klant Verwaal/stoffelen uit hellevoetsluis op 27-06-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Lekker dicht bij huis en goede service.
    Geschreven door Klant Putters uit brielle op 23-06-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel met goede adviezen en elke week wel leuke aanbiedingen, kom graag nog eens terug voor andere doeleinden.
    Geschreven door Klant Povinelli uit spijkenisse op 10-06-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Een wereld zaak. En top verkopers 😉👍
    Geschreven door Klant Schipper uit oostvoorne op 31-05-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel scherpe prijzen breed assortiment op expertnl
    Geschreven door Klant uit spijkenisse op 25-05-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Een prima koel/vries combinatie,uitstekend voor gebruik in onze stacaravan
    Geschreven door Klant Hagendijk uit leiden op 19-04-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Voldoet aan verwachting
    Geschreven door Klant Mol uit hellevoetsluis op 11-04-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Kundige medewerkers, die ons goed geholpen hebben.
    Geschreven door Klant uit oostvoorne op 08-04-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Een zeer goede zaak .service goed. Uit stekend uitleg .pluim
    Geschreven door Klant uit hellevoetsluis op 17-03-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Voor de eerste keer dat wij bij Expert in Brielle een grote aanschaf hebben gedaan, is ons prima bevallen. Hebben wij weer iets nodig dan gaan wij daar zeker weer heen. Zijn fijn geholpen door een sympathieke verkoper 👍
    Geschreven door Klant Lakerveld uit hellevoetsluis op 17-03-2022
  • Beoordeling: 7.9

    weet ik veel?
    Geschreven door Klant uit oostvoorne op 16-03-2022
  • Beoordeling: 9.2

    ik ben nu een hele tijd bezig te vertellen dat ik heel erg tevreden ben met Expert zowel de winkel in Brielle als die in Dirksland, die laatste heb ik pas ontmoet en dat ging prima.
    Geschreven door Klant Bouman-schutte uit melissant op 15-03-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Wasautomaat gekocht. Keuze snel gemaakt in de winkel en ook een snelle levering.
    Geschreven door Klant Visser uit hellevoetsluis op 07-03-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel…
    Geschreven door Klant uit hellevoetsluis op 28-01-2022
  • Beoordeling: 5.0

    Wasmachine besteld maa Wasmachine besteld en betaald maar blijkt uiteindelijk een levertijd te hebben van 3 a 4 weken..
    Geschreven door Klant uit rockanje op 28-01-2022
  • Beoordeling: 10.0

    ga naar Expert Brielle/Dirksland
    Geschreven door Klant Schipper uit oostvoorne op 14-01-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Geweldige service voor wat mij betreft
    Geschreven door Klant Kofsmit uit spijkenisse op 13-01-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Bij Expert kun je voor veel dingen terecht, kans van slagen is dus groot.
    Geschreven door Klant Herrema uit brielle op 11-01-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Expert is top!
    Geschreven door Klant uit brielle op 11-01-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Fijne winkel mooie producten.
    Geschreven door Klant Leentvaar uit oud beijerland op 03-01-2022
  • Beoordeling: 7.3

    ............
    Geschreven door Klant uit brielle op 29-12-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Brielle ouderwetse service zoals het moet zijn.
    Geschreven door Klant Visser uit spijkenisse op 27-12-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Deskundig advies, snelle levering, prima communicatie over tijdstip
    Geschreven door Klant uit hellevoetsluis op 17-12-2021