Navigatie

Beoordelingen Expert Brielle

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Brielle die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Brielle. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.9

Goede service, vriendelijk personeel. Volgende aankoop wordt zeer waarschijnlijk weer bij Expert gedaan.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (109)

  • Beoordeling: 8.9

    Goede service, vriendelijk personeel. Volgende aankoop wordt zeer waarschijnlijk weer bij Expert gedaan.
    Geschreven door Klant uit brielle op 02-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima advies en service
    Geschreven door Klant De Bonte uit rockanje op 29-07-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Netjes zeer tevreden
    Geschreven door Klant Bruijn uit brielle op 28-07-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Perfecte levering van mijn wasmachine en droger. Zeer vriendelijke bezorgers. Na constatering dat de geleverde droger een uitstulping had in het zijpaneel werd deze weer meegenomen om een paar dagen later een nieuwe te leveren. Alles netjes aangesloten en goede uitleg gegeven. Top service van de bezorging!
    Geschreven door Klant uit spijkenisse op 08-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima koel-vrieskist,snel geleverd.goed waterpas geplaats .Prima prijs voor deze klasse .zeker een aanrader.samsung koel-vrieskist,heel veel ruimte, ben zeer tevreden. Bezorgers zijn zeer voorzichtig tewerk gegaan,niks beschadigd. Moesten een paar moeilijke draaien maken om in de keuken te komen .
    Geschreven door Klant Groeneweg uit rozenburg op 29-06-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Heb eerste ervaring opgedaan met Expert te Brielle. Ik heb verkoper John als een zeer vriendelijke en behulpzame verkoper ervaren. Ik beveel deze winkel aan. Een gezellige winkel met uitgebreid assortiment en een dorpskarakter.
    Geschreven door Klant De Paus uit spijkenisse op 23-06-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Goed geholpen
    Geschreven door Klant uit spijkenisse op 19-05-2021
  • Beoordeling: 9.4

    er is dar aandacht en ook gezelligheid .
    Geschreven door Klant uit rockanje op 23-04-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Goede snelle services, netjes geholpen
    Geschreven door Klant uit vierpolders op 06-04-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Een zeer goede winkel met uitstekend personeel en goede service
    Geschreven door Klant Riezebeek uit hellevoetsluis op 29-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Expert brielle. Goede service en meer dan voldoende kennis, maar ook prettig contact. Kwam de afspraken goed na en kreeg ook nog extra advies. Al met al een aanrader.
    Geschreven door Klant uit rockanje op 29-03-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Wordt vervolgd, nu ff te druk, bel me maar 0653129339
    Geschreven door Klant uit brielle op 25-02-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Nee
    Geschreven door Klant uit brielle op 16-02-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Geen
    Geschreven door Klant uit uden op 15-02-2021
  • Beoordeling: 4.4

    zie eerdere , negatieve reactie van personeel Expert .
    Geschreven door Klant Olivier uit oostvoorne op 10-02-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Komen afspraken na.
    Geschreven door Klant Betist Makelaardij uit brielle op 10-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Alles voldoende
    Geschreven door Klant uit oostvoorne op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Ivm Corona waren de winkels gesloten maar ik ben telefonisch keurig geholpen door medewerkers van van der Groef Brielle en Dirksland. Daarna is de inbouwkoelkast netjes geplaatst en zijn we er blij mee.
    Geschreven door Klant Van Tergouw uit brielle op 08-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Een hele fijne winkel waar je goed en degelijk advies krijgt. Een tv laten bezorgen en installeren bij mijn moeder. Ook zij was zeer tevreden over de uitleg, en de tijd die zij ervoor namen om alles goed te installeren en om haar de benodigde uitleg te geven. Kortom TOP SERVICE👍
    Geschreven door Klant uit hellevoetsluis op 27-01-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Bij de telefonische bestelling is niet besproken dat het bezorgen en installeren €50 extra kostte. Dit aub vermelden bij de aankoop. (en op de website)
    Geschreven door Klant uit oostvoorne op 23-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Voor het eerst besteld bij Expert van der Groef B.V. in Brielle. Is uitstekend bevallen. Vriendelijke uitstraling, meedenkend met klant, goed luisterend en daarop advies baseren. Nam alle tijd en legde prima uit wat ik niet zo goed begreep. Ik beveel deze winkel dan ook beslist aan als u op zoek bent naar producten die zij leveren. Ondanks alle drukte mede i.v.m. de coronatijd, was de bestelling de volgende dag binnen.
    Geschreven door Klant Kuppens uit \'s-gravenzande op 14-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    prettige ervaring , produkt online gekocht en vakkundig geinstaleerd
    Geschreven door Klant Muizer uit rozenburg op 08-01-2021
  • Beoordeling: 7.5

    goede producten, snelle levering.
    Geschreven door Klant uit rockanje op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.6

    zie de aanhef .....
    Geschreven door Klant Harms uit hellevoetsluis op 24-12-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Fantastisch en goede service. Dacht mee over een nieuwe tv te kopen met deskundige hulp.
    Geschreven door Klant Visser uit oostvoorne op 17-12-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goede service en kennis van zaken mocht ik in de toekomst alsnog iets wilt hebben dan zeker Expert M.v.g. H. Jansen
    Geschreven door Klant Jansen uit rotterdam op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Zie 1e vraag
    Geschreven door Klant uit rozenburg op 12-11-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Gewoon goede zaak die je gewoon zoals het hoort HELPEN !!!!!
    Geschreven door Klant Hokke uit oostvoorne op 10-11-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Goede levering van koelkast
    Geschreven door Klant Freijsen uit brielle op 06-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    ik ben heel netjes en vriendelijk behandeld ,dat krijg je niet overal , ze zijn allemaal erg behulp zaam, ben erg tevreden mijn volgende aankoop doe ik zeker weer bij expert
    Geschreven door Klant uit brielle op 04-11-2020