Navigatie

Beoordelingen Expert Brielle

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Brielle die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Brielle. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

Goed geholpen,fijne service en je steunt de kleinere ondernemer!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (68)

  • Beoordeling: 7.3

    Goed geholpen,fijne service en je steunt de kleinere ondernemer!
    Geschreven door Klant uit rozenburg op 06-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend zaak met perfecte service en zeer uitgebreid assortiment.
    Geschreven door Klant Krediet uit hellevoetsluis op 19-06-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Heel tevreden
    Geschreven door Klant Cardinaal uit oostvoorne op 02-06-2020
  • Beoordeling: 8.0

    X
    Geschreven door Klant uit oostvoorne op 29-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Kopen bij expert succes verzekerd.
    Geschreven door Klant Van der Hoek uit capelle aan den ijssel op 14-04-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Expert Brielle heeft rustige medewerkers die je adviseren en niet verkopen. Een expert die een echte expert is.
    Geschreven door Klant Schot uit hellevoetsluis op 08-04-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Vaatwasser in weekend stuk gegaan en maandag al nieuwe geleverd! Top service! Bezorging zoals besproken door zeer vriendelijke en kundige heren, werken snel, netjes en schoon. Volgende keer zeker weer EXPERT!
    Geschreven door Klant uit brielle op 06-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    OK
    Geschreven door Klant De Groot uit rozenburg op 19-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima keuze zowel van product en winkel.
    Geschreven door Klant uit hellevoetsluis op 16-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Expert maakt haar naam waar.
    Geschreven door Klant Rosbergen uit rockanje op 26-02-2020
  • Beoordeling: 8.2

    ruim aanbod en zeer goede service, heb er div. aankopen gedaan en ben zeer tevreden. doen er alles aan om het gekochte artikel snel te leveren, bijvoorbeeld een wasmachine, die je geen dag kan missen, met een gezin.
    Geschreven door Klant Klein uit hellevoetsluis op 26-02-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Wij komen al jaren graag bij Expert in Brielle. Zij geven de perfecte een-op-een service. Luisteren goed en adviseren prima. Met name de service gaat bij hen erg ver. Zij staan je met raad en daad bij, ook thuis! Chapeau, dit is wat de klant wil!
    Geschreven door Klant Ames uit rozenburg op 04-02-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Uitstekende service
    Geschreven door Klant uit brielle op 03-01-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima, overzichtelijk, gebruikersvriendelijk
    Geschreven door Klant Timmer uit rozenburg op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Expert van der groef uit Brielle heeft getoond klanten echt serieus te nemen. Vanaf het eerste telefonisch contact tot aan de levering en bezorging van het product. Ben echt super tevreden.
    Geschreven door Klant Ten Haaf uit hellevoetsluis op 26-12-2019
  • Beoordeling: 9.2

    nvt
    Geschreven door Klant uit brielle op 26-11-2019
  • Beoordeling: 7.0

    De service was goed.
    Geschreven door Klant uit brielle op 12-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Goede winkel met uitstekend personeel
    Geschreven door Klant Riezebeek uit hellevoetsluis op 28-10-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Op een vriendelijke vlotte manier geholpen aan mijn gevraagde product
    Geschreven door Klant uit brielle op 24-10-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Ik had zelf een betere keuze moeten doen. De gekochte, mooi uitziende, Philips waterkoker heeft toch een paar problemen: -de niveau-schaal zit achter de handgreep, dus slecht zichtbaar. -het gedeelte waarmee de handgreep aan het metaal is bevestigd is te smal waardoor er al een aantal maal een hand tegen het warme metaal is gekomen.
    Geschreven door Klant uit oostvoorne op 27-05-2019
  • Beoordeling: 9.1

    verkoper is deskundig en helpt mij met al mijn vragen. dus al met al altijd goede service enz.
    Geschreven door Klant uit rozenburg op 20-05-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Goed advies. Prijs ok. Product goed.
    Geschreven door Klant Orth uit brielle op 07-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Keurig geholpen ,en goed advies gegeven.
    Geschreven door Klant uit hellevoetsluis op 11-03-2019
  • Beoordeling: 5.4

    voortaan bestel ik on-line, dit is een soort uitgifte-magazijn!
    Geschreven door Klant uit zwartewaal op 22-02-2019
  • Beoordeling: 7.4

    let erop dat je goed doorvraagt als de diepte van het apparaat belangrijk is. Als er een tussenstuk nodig is komt het apparaat verder uit de muur. De aansluiting aan de achterkant kost ook ruimte. Hij steekt nu veel te ver uit in onze badkamer.
    Geschreven door Klant uit zwartewaal op 22-02-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Goed geholpen, snelle levering
    Geschreven door Klant uit hellevoetsluis op 02-02-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Goede prijs/kwaliteit verhouding. Betere prijzen dan andere zaken
    Geschreven door Klant uit hellevoetsluis op 01-02-2019
  • Beoordeling: 7.5

    geen
    Geschreven door Klant uit brielle op 06-01-2019
  • Beoordeling: 8.8

    No nonsens winkel met goede service
    Geschreven door Klant uit oostvoorne op 07-12-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Ik ben gewoon naar de winkel gegaan. Je hebt het gelijk in handen.
    Geschreven door Klant uit brielle op 22-11-2018