Navigatie

Beoordelingen Expert Brielle

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Brielle die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Brielle. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.9

Wordt vervolgd, nu ff te druk, bel me maar 0653129339

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (98)

  • Beoordeling: 7.9

    Wordt vervolgd, nu ff te druk, bel me maar 0653129339
    Geschreven door Klant uit brielle op 25-02-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Nee
    Geschreven door Klant uit brielle op 16-02-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Geen
    Geschreven door Klant uit uden op 15-02-2021
  • Beoordeling: 4.4

    zie eerdere , negatieve reactie van personeel Expert .
    Geschreven door Klant Olivier uit oostvoorne op 10-02-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Komen afspraken na.
    Geschreven door Klant Betist Makelaardij uit brielle op 10-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Alles voldoende
    Geschreven door Klant uit oostvoorne op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Ivm Corona waren de winkels gesloten maar ik ben telefonisch keurig geholpen door medewerkers van van der Groef Brielle en Dirksland. Daarna is de inbouwkoelkast netjes geplaatst en zijn we er blij mee.
    Geschreven door Klant Van Tergouw uit brielle op 08-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Een hele fijne winkel waar je goed en degelijk advies krijgt. Een tv laten bezorgen en installeren bij mijn moeder. Ook zij was zeer tevreden over de uitleg, en de tijd die zij ervoor namen om alles goed te installeren en om haar de benodigde uitleg te geven. Kortom TOP SERVICE👍
    Geschreven door Klant uit hellevoetsluis op 27-01-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Bij de telefonische bestelling is niet besproken dat het bezorgen en installeren €50 extra kostte. Dit aub vermelden bij de aankoop. (en op de website)
    Geschreven door Klant uit oostvoorne op 23-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Voor het eerst besteld bij Expert van der Groef B.V. in Brielle. Is uitstekend bevallen. Vriendelijke uitstraling, meedenkend met klant, goed luisterend en daarop advies baseren. Nam alle tijd en legde prima uit wat ik niet zo goed begreep. Ik beveel deze winkel dan ook beslist aan als u op zoek bent naar producten die zij leveren. Ondanks alle drukte mede i.v.m. de coronatijd, was de bestelling de volgende dag binnen.
    Geschreven door Klant Kuppens uit \'s-gravenzande op 14-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    prettige ervaring , produkt online gekocht en vakkundig geinstaleerd
    Geschreven door Klant Muizer uit rozenburg op 08-01-2021
  • Beoordeling: 7.5

    goede producten, snelle levering.
    Geschreven door Klant uit rockanje op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.6

    zie de aanhef .....
    Geschreven door Klant Harms uit hellevoetsluis op 24-12-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Fantastisch en goede service. Dacht mee over een nieuwe tv te kopen met deskundige hulp.
    Geschreven door Klant Visser uit oostvoorne op 17-12-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goede service en kennis van zaken mocht ik in de toekomst alsnog iets wilt hebben dan zeker Expert M.v.g. H. Jansen
    Geschreven door Klant Jansen uit rotterdam op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Zie 1e vraag
    Geschreven door Klant uit rozenburg op 12-11-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Gewoon goede zaak die je gewoon zoals het hoort HELPEN !!!!!
    Geschreven door Klant Hokke uit oostvoorne op 10-11-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Goede levering van koelkast
    Geschreven door Klant Freijsen uit brielle op 06-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    ik ben heel netjes en vriendelijk behandeld ,dat krijg je niet overal , ze zijn allemaal erg behulp zaam, ben erg tevreden mijn volgende aankoop doe ik zeker weer bij expert
    Geschreven door Klant uit brielle op 04-11-2020
  • Beoordeling: 8.1

    voor een brede keuze moet je bij expert van der groef zijn
    Geschreven door Klant uit oostvoorne op 31-10-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Van begin tot het eind klopte alles!
    Geschreven door Klant uit oostvoorne op 21-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Een prima winkel met goede service en deskundig en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Riezebeek uit hellevoetsluis op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Nette en correcte behandeling. En de bezorgers netje s en geven goede uitleg
    Geschreven door Klant Schipper uit oostvoorne op 20-10-2020
  • Beoordeling: 3.5

    op dit moment beter van niet, mischien later
    Geschreven door Klant Wapenaar uit rockanje op 21-09-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Eierkoker gekocht bij expert in Brielle. Bevalt tot nu toe goed, maar pas enkele dagen in bezit.
    Geschreven door Klant uit brielle op 10-09-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Ondanks een zeer klein filiaal altijd goede assortiment aanwezig zo niet alle hulp bij het zoeken naar waar je op zoek bent. Vriendelijke en behulpzame krachten in winkel waar goede afspraken mee gemaakt kunnen worden. Voor een klein stadje als Brielle waar het de ene na de andere winkel verdwijnt zou het een groot verlies zijn mocht Expert de Groef ook weggaan. Dus Briellenaar schei uit met coolbleu, bol, media markt etc etc, maar ga naar je lokale Expert. Succes verzekerd!
    Geschreven door Klant uit brielle op 31-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Het voelt goed als er bij een mankement van bv een wasmachine binnen enkele dagen een monteur met vakkennis bij je op de stoep staat, die je een advies geeft waar je iets mee kan. Wij zijn al jaren klant bij Expert van de Groef, echt een bedrijf die nakomt wat ze zeggen.
    Geschreven door Klant Vreugdehil uit rozenburg op 28-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Lokaal kopen zorgt voor een betere samenleving! Ook dit product was niet duurder dan bij de “grote” bedrijven en de persoonlijke benadering vind ik prettiger dan de “computer”-stem
    Geschreven door Klant Van der Veen uit heenvliet op 27-08-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Beter een winkel in de buurt dan een on-line leverancier ver weg.
    Geschreven door Klant Wagner uit oostvoorne op 24-07-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goed geholpen,fijne service en je steunt de kleinere ondernemer!
    Geschreven door Klant uit rozenburg op 06-07-2020