Navigatie
8.69 10 128

Expert Culemborg

Plan uw route
 • 9.2 10 “Via de webshop een bestelling gedaan, deze bestelling werd door de winkel in Culemborg naar tevredenheid afgehandeld Ik werd telefonisch op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en over het aflevermoment werd contact opgenomen. Al met al erg tevreden over bestellen via de webshop”
 • 9.7 10 “Zeer snelle service en een goede kwaliteit. Medewerkers zijn zeer vriendelijk en het is zeker de moeite waard.”
 • 10.0 10 “Uitstekend advies, kijken wat binnen je budget past en kiezen het beste samen met je indien nodig! Service en levering top!!”
 • 9.5 10 “Goed meedenken en een keuze maken van het juiste passende product wat ik graag wil.... Geweldig gewoon”
 • 8.1 10 “Juist als je bij je aankoop hulp nodig hebt .is exper met name de fam.Verboom super”
 • 8.4 10 “Prijs aantrekkelijk, goede afleverservice.”
 • 8.4 10 “\'s Morgens besteld en nog dezelfde dag bij mij thuis afgeleverd. Waar vind je dat?”
 • 9.1 10 “Liever persoonlijk advies en goede service, dan online aankoop, vooral na de garantie periode is het fijn om zo goed mogelijk geholpen te worden en dat zit bij Expert Culemborg wel goed !”
 • 7.9 10 “Op website besteld voor afhalen winkel en 1 uur later al gebeld dat artikel klaar lag.”
 • 9.0 10 “Gewoon een goede winkelketen die al heel wat jaren bestaat, en dat betekent een ruim assortiment, flexibele opstelling, aandacht voor de klant, nette prijsstelling, ruimte voor onderhandeling bij grotere aankopen en goede aftersales. Dus waarom niet bij Expert kopen?”
Expert Culemborg

Expert Culemborg

Maatregelen omtrent Corona

Om de veiligheid van onze klanten en medewerkers te hanteren, zijn de volgende maatregelen getroffen. Wij doen ons uiterste best om de informatie op de winkelpagina's up-to-date te houden. Mochten er vanuit de overheid andere maatregelen worden getroffen, dan zijn deze altijd leidend. Ook als de informatie op deze pagina nog iets anders vermeldt.

Winkel: geopend

Deze Expert-winkel is geopend en ontvangt u graag. Houd er rekening mee dat u minimaal 1,5 meter afstand houdt van andere bezoekers en personeel.

Bezorging: ja

Deze Expert-winkel bezorgt producten bij u thuis. De bezorgers houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

Installatie & reparatie: ja

Deze Expert-winkel installeert of repareert producten bij u thuis. De monteurs houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

De winkel is geopend, maar er gelden de volgende regels om de veiligheid van u als klant en van onze medewerkers te beschermen:

Houd een veilige afstand aan, ook bij de kassa.

Hoest en nies in uw elleboog.

Betaal bij voorkeur met pin.

Voorkom handcontact. Betaalt u liever contant? Leg het geld op de toonbank.

Expert Visie

Welkom bij Expert Culemborg!
Wilt u een nieuwe televisie, wasmachine, inbouwvaatwasser, koelkast, stofzuiger of laptop kopen? Bij [name] ontvangt u advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp om het product te vinden dat aan uw wensen voldoet. Onze ervaren verkopers helpen u graag de juiste keuze te maken. Kiest u voor het gemak van online bestellen? Ook als u op www.expert.nl bestelt, leveren wij uw nieuwe apparaat. Wij kunnen apparaten ook voor u installeren. Uiteraard gaan we pas weg als u tevreden bent! Dat past bij de uitstekende service tijdens en na de aankoop waarin Expert uitblinkt. Wij zien u graag terug in onze winkel.

Expert productdemonstraties

Productdemonstraties
In onze winkel staan alle apparaten demonstratieklaar. Daardoor kunnen wij u gemakkelijk het verschil laten zien tussen een QLED TV en een OLED TV of de verschillende functies van een wasmachine uitleggen. Luister bij ons naar uw lievelingsmuziek om uw nieuwe speakers te selecteren of proef het verschil tussen een kop koffie uit een Senseo of een koffie van versgemalen koffiebonen.

Regelmatig organiseren wij demodagen. Dan kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met de nieuwste gadgets en productinnovaties in de markt!

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Op een moment dat ú het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u dat wij uw oude apparaat voor u afvoeren? Dat doen wij graag voor u!

Expert inbouwservice

Diverse installatieservices van Expert
Inbouw is maatwerk! Een nieuwe vaatwasser, koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door Expert te laten doen. Wij hebben daarvoor onze speciale inbouwinstallatieservice. Bovendien brengen wij uw aankoop bij u thuis. Wanneer u dat wil! De monteur-bezorger zal het huidige inbouwapparaat demonteren en het nieuwe inbouwapparaat vakkundig plaatsen.

Ook bieden wij een vakkundige installatieservice aan voor andere apparatuur, zoals aansluiten van een nieuwe televisie of home cinema set. Oude apparatuur nemen wij graag voor u mee. Net als het verpakkingsmateriaal laten wij dit verantwoord recyclen. Heeft u speciale installatiewensen? Deze kunt u altijd kenbaar maken in onze winkel.

Bij Expert staat service centraal. Met de installatieservice van Expert geniet u zorgeloos van uw aankoop.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Niets zo vervelend als een kapotte wasmachine als de wasmand vol is. Of een TV die het niet meer doet als u net klaar zit voor de wedstrijd. Onze reparatieservice lost alle problemen voor u op. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. Bel ons om een reparatieverzoek in te dienen of vul het reparatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Expert Culemborg
Zandstraat 62
4101 EH Culemborg
0345 520590 culemborg@expert.nl
Openingstijden
 • Maandag : 13:30 - 18:00
 • Dinsdag : 9:00 - 18:00
 • Woensdag : 9:00 - 18:00
 • Vandaag : 9:00 - 18:00
 • Vrijdag : 9:00 - 21:00
 • Zaterdag : 10:00 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels