Navigatie

Beoordelingen Expert Culemborg

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Culemborg die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Culemborg. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Brauns 9.1

Wij hebbel al diverse dingen gekocht en zijn super geholpen en alles werdt snel en optijd geleverd,zeker een aanrader !!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (160)

  • Beoordeling: 9.1

    Wij hebbel al diverse dingen gekocht en zijn super geholpen en alles werdt snel en optijd geleverd,zeker een aanrader !!
    Geschreven door Klant Brauns uit geldermalsen op 15-04-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Ik zou alleen nog de uitleg wensen over het vervangen van de filter in de afzuigkap.
    Geschreven door Klant uit culemborg op 12-04-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Erg prettig word ik altijd geholpen bij Expert. Er wordt altijd oplossend meegedacht .
    Geschreven door Klant Van der Bold uit culemborg op 22-03-2021
  • Beoordeling: 7.9

    LG tv gekocht. Zeer tevreden mee. Mooie kleur en geluid. Goede uitleg gehad en snelle nette levering. Goeie service. Ik had wat vragen over de installatie en die zijn keurig beantwoord aan de telefoon zodat ik snel gebruik kon maken van mijn mooie nieuwe TV. Ben zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Van der Steen uit culemborg op 19-03-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Goede service, goede uitleg. Helaas door corona levertijden te lang
    Geschreven door Klant Koolen uit culemborg op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Betrouwbare leverancier met goede service en dicht bijj huis
    Geschreven door Klant uit culemborg op 04-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Mijn expert is een expert met service
    Geschreven door Klant Luisman uit tiel op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.5

    helaas geen tijd
    Geschreven door Klant uit culemborg op 18-02-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Het enige minpuntje is dat ik niet geïnformeerd ben over het feit dat er meteen betaald moet worden bij aflevering. Het is opgelost, mede dankzij de klantvriendelijkheid en de rust van de bezorger.
    Geschreven door Klant uit culemborg op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Goede winkel. Vakbekwaam personeel met uitstekende service.
    Geschreven door Klant Verkerk uit kortenhoef op 10-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Klantvriendelijk, goede service, mee denken.
    Geschreven door Klant Van der Sluijs uit culemborg op 02-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Klantvriendelijk en mee kijkend naar oplossingen
    Geschreven door Klant Lenting uit vianen op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Culemborg een zaak van buitengewone service met zeer goede persoonlijke aandacht.
    Geschreven door Klant Lock uit culemborg op 15-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Wat ik ook nodig heb mbt huishoudelijke apparatuur ,ik wordt nooit teleurgesteld! Er wordt met mij mee gedacht en het geadviseerde is nog nooit tegen gevallen. Ik ben zeer tevreden!
    Geschreven door Klant Verboom uit eindhoven op 12-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Medewerkers zijn altijd vriendelijk. Service perfect. Bij een probleem hoef je dagen te wachten.
    Geschreven door Klant Alink uit beusichem op 11-01-2021
  • Beoordeling: 8.6

    telefonisch besteld en heel snel geleverd !, volgende dag in huis !.
    Geschreven door Klant uit woerden op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Fijn dat jullie mee dachten met zowel het product als de thuis levering ivm Covid. Dank jullie wel
    Geschreven door Klant Mourik uit ravenswaaij op 24-12-2020
  • Beoordeling: 9.5

    AEG wasmachine gekocht. Al dik tevreden erover. Goede bezorging en uitstekende uitleg.
    Geschreven door Klant Vermeulen uit culemborg op 23-12-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service toen ik telefonisch tijdens de lockdown een artikel wilde kopen! Goede info en een geweldige afwikkeling. Het gevraagde werd spoorslag thuisbezorgd.
    Geschreven door Klant uit dodewaard op 21-12-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Expert doet wat beloofd
    Geschreven door Klant uit culemborg op 16-12-2020
  • Beoordeling: 4.6

    Een enkel incident is niet genoeg om een oordeel te geven in een review.
    Geschreven door Klant uit culemborg op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service!
    Geschreven door Klant uit culemborg op 13-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Nog ouderwetse service aan huis, ze doen hun best voor de klant om de juiste onderdelen te vinden, en aan huis te repareren.
    Geschreven door Klant uit zennewijnen op 04-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Prima geholpen in winkel en vriezer op afgesproken tijdstip kundig geplaatst.
    Geschreven door Klant uit culemborg op 04-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Verboom in Culemborg is een zeer vertrouwd én betrouwbaar adres voor o.a. witgoed aankopen. Al vele jaren tot volle tevredenheid vaste klant.
    Geschreven door Klant Van Veen uit meteren op 04-11-2020
  • Beoordeling: 8.8

    persoonlijk contact prima
    Geschreven door Klant Sint uit c\'borg op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Ben over het algemeen zeer tevreden over Expert. Zelfs over verschillende Expert-winkels.
    Geschreven door Klant Uelderink uit houten op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Culemborg is een aanrader. Komt afspraken na en levert zoals afgesproken.
    Geschreven door Klant Stoops uit nieuwegein op 21-10-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Aandacht en ongehaast advies. Goed meedenken en tips om over na te denken. Dat zijn wel de belangrijke verschillen die voor mij de afweging maken om naar Expert Culemborg te gaan en niet willekeurig via internet de wat duurdere aankopen te doen
    Geschreven door Klant uit vianen ut op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer goed geholpen. Alles klopte en ging volgens afspraak
    Geschreven door Klant uit wadenoijen op 20-10-2020