Navigatie

Beoordelingen Expert Culemborg

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Culemborg die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Culemborg. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Schaik 8.7

Wil je goede service en zeker weten dat je snel het voor jou juiste product krijgt: ga dan gerust naar de Expert in Culemborg. Fijne winkel, plezierig personeel, goed assortiment, goede service. Er wordt goed naar je geluisterd en geadviseerd wat voor jou een fijne en praktische keuze is, ook als dat eens een apparaat is wat minder duur is. En heel erg belangrijk, het zijn gewoon mensen. Dus er gaat ook wel eens iets verkeerd of iets is er niet. Maar het allerbelangrijkste: het wordt altijd praktisch en heel netjes opgelost en vooral zonder gezeur daar over. We komen er al jaren voor bijna al onze producten en hebben er nog nooit een negatieve ervaring gehad.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (170)

  • Beoordeling: 8.7

    Wil je goede service en zeker weten dat je snel het voor jou juiste product krijgt: ga dan gerust naar de Expert in Culemborg. Fijne winkel, plezierig personeel, goed assortiment, goede service. Er wordt goed naar je geluisterd en geadviseerd wat voor jou een fijne en praktische keuze is, ook als dat eens een apparaat is wat minder duur is. En heel erg belangrijk, het zijn gewoon mensen. Dus er gaat ook wel eens iets verkeerd of iets is er niet. Maar het allerbelangrijkste: het wordt altijd praktisch en heel netjes opgelost en vooral zonder gezeur daar over. We komen er al jaren voor bijna al onze producten en hebben er nog nooit een negatieve ervaring gehad.
    Geschreven door Klant Van Schaik uit deil op 29-06-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Goed en vakkundig geholpen.
    Geschreven door Klant Den Hartog uit culemborg op 15-06-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Wederom alles prima geregeld.
    Geschreven door Klant Verkerk uit kortenhoef op 03-06-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Topservice! Goede bereikbaarheid, vriendelijke en deskundige medewerkers.
    Geschreven door Klant uit tiel op 03-06-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Een prettige sfeer en goede bediening.
    Geschreven door Klant uit culemborg op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer tevreden over de snelle levering en plaatsing van mijn nieuwe vaatwasser. \'s Morgens in de winkel in Culemborg bekeken en eind van de dag geleverd en geplaatst. Mooie machine voor een hele mooie prijs, vriendelijk en vakbekwaam beholpen in de winkel en door de installateur. Ik kom zeker weer terug.
    Geschreven door Klant uit houten op 10-05-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Word vriendelijk en vakkundig geholpen ,snelle levering , goede producten
    Geschreven door Klant uit buurmalsen op 10-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    zie hierboven
    Geschreven door Klant uit tiel op 10-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Telefonisch besteld en correct geïnstalleerd , met goede uitleg 👍
    Geschreven door Klant Haakmeester uit culemborg op 28-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Uitermate, deskundig, vriendelijk en service gericht personeel, denken goed met de wensen van de klant mee, en problemen worden zeer netjes opgelost.
    Geschreven door Klant Marchal uit culemborg op 23-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Wij hebbel al diverse dingen gekocht en zijn super geholpen en alles werdt snel en optijd geleverd,zeker een aanrader !!
    Geschreven door Klant Brauns uit geldermalsen op 15-04-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Ik zou alleen nog de uitleg wensen over het vervangen van de filter in de afzuigkap.
    Geschreven door Klant uit culemborg op 12-04-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Erg prettig word ik altijd geholpen bij Expert. Er wordt altijd oplossend meegedacht .
    Geschreven door Klant Van der Bold uit culemborg op 22-03-2021
  • Beoordeling: 7.9

    LG tv gekocht. Zeer tevreden mee. Mooie kleur en geluid. Goede uitleg gehad en snelle nette levering. Goeie service. Ik had wat vragen over de installatie en die zijn keurig beantwoord aan de telefoon zodat ik snel gebruik kon maken van mijn mooie nieuwe TV. Ben zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Van der Steen uit culemborg op 19-03-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Goede service, goede uitleg. Helaas door corona levertijden te lang
    Geschreven door Klant Koolen uit culemborg op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Betrouwbare leverancier met goede service en dicht bijj huis
    Geschreven door Klant uit culemborg op 04-03-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Mijn expert is een expert met service
    Geschreven door Klant Luisman uit tiel op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.5

    helaas geen tijd
    Geschreven door Klant uit culemborg op 18-02-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Het enige minpuntje is dat ik niet geïnformeerd ben over het feit dat er meteen betaald moet worden bij aflevering. Het is opgelost, mede dankzij de klantvriendelijkheid en de rust van de bezorger.
    Geschreven door Klant uit culemborg op 18-02-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Goede winkel. Vakbekwaam personeel met uitstekende service.
    Geschreven door Klant Verkerk uit kortenhoef op 10-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Klantvriendelijk, goede service, mee denken.
    Geschreven door Klant Van der Sluijs uit culemborg op 02-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Klantvriendelijk en mee kijkend naar oplossingen
    Geschreven door Klant Lenting uit vianen op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Culemborg een zaak van buitengewone service met zeer goede persoonlijke aandacht.
    Geschreven door Klant Lock uit culemborg op 15-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Wat ik ook nodig heb mbt huishoudelijke apparatuur ,ik wordt nooit teleurgesteld! Er wordt met mij mee gedacht en het geadviseerde is nog nooit tegen gevallen. Ik ben zeer tevreden!
    Geschreven door Klant Verboom uit eindhoven op 12-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Medewerkers zijn altijd vriendelijk. Service perfect. Bij een probleem hoef je dagen te wachten.
    Geschreven door Klant Alink uit beusichem op 11-01-2021
  • Beoordeling: 8.6

    telefonisch besteld en heel snel geleverd !, volgende dag in huis !.
    Geschreven door Klant uit woerden op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Fijn dat jullie mee dachten met zowel het product als de thuis levering ivm Covid. Dank jullie wel
    Geschreven door Klant Mourik uit ravenswaaij op 24-12-2020
  • Beoordeling: 9.5

    AEG wasmachine gekocht. Al dik tevreden erover. Goede bezorging en uitstekende uitleg.
    Geschreven door Klant Vermeulen uit culemborg op 23-12-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service toen ik telefonisch tijdens de lockdown een artikel wilde kopen! Goede info en een geweldige afwikkeling. Het gevraagde werd spoorslag thuisbezorgd.
    Geschreven door Klant uit dodewaard op 21-12-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Expert doet wat beloofd
    Geschreven door Klant uit culemborg op 16-12-2020