Navigatie

Beoordelingen Expert Culemborg

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Culemborg die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Culemborg. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Suijs 10.0

Product was niet op voorraad, vergelijkbaar product als vervanging aangeboden, zoals afgesproken op tijd en datum geleverd, geïnstalleerd op de juiste plek, en zeer vriendelijk extra informatie gegeven door bezorgers een super ervaring, zodat ik mijn product zo goed en veilig en zuinig kan gebruiken en nog jaren plezier ervan kan hebben

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (101)

  • Beoordeling: 10.0

    Product was niet op voorraad, vergelijkbaar product als vervanging aangeboden, zoals afgesproken op tijd en datum geleverd, geïnstalleerd op de juiste plek, en zeer vriendelijk extra informatie gegeven door bezorgers een super ervaring, zodat ik mijn product zo goed en veilig en zuinig kan gebruiken en nog jaren plezier ervan kan hebben
    Geschreven door Klant Suijs uit culemborg op 11-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    prima, vakkundig, vriendelijk, behulpzaam en correct winkelpersoneel. Was mij bekend, en daarom ook mijn vaste telefoon, die kapot was, daar gekocht.
    Geschreven door Klant Van Randwijk uit culemborg op 01-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service aankoop wasmachine
    Geschreven door Klant Hak uit culemborg op 03-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goede winkel met personeel die van alles wat af weet, en je altijd een goed advies geeft
    Geschreven door Klant Hommelberg uit culemborg op 24-05-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Top ding voor een goede prijs. Geluid gaat als n malle
    Geschreven door Klant uit beesd op 08-05-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Een hele snelle service
    Geschreven door Klant Peek uit tricht op 26-04-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Goede en snelle service.
    Geschreven door Klant uit culemborg op 26-03-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Uitgebreid assortiment ook per productsoort. Invullen van keuzecriteria is mogelijk en handig. Voor elk product is een uitgebereide productbeschrijving met technische specificaties. Dat helpt om een goede keuze maken.
    Geschreven door Klant Van Leeuwen uit culemborg op 07-03-2019
  • Beoordeling: 7.3

    neen
    Geschreven door Klant uit meteren op 05-03-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Komen afspraken na. Vriendelijk personeel. En wat ik heel fijn vond, is dat dat de oude magnatron en de verpakking van de nieuwe meteen werden meegenomen!
    Geschreven door Klant Touwslager uit tiel op 25-02-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel met vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit culemborg op 11-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    dank voor de geleverde topservice
    Geschreven door Klant De Winkel uit tiel op 04-02-2019
  • Beoordeling: 6.8

    Bestellen ging erg makkelijk op de website. Echter de beloofde levertijd op de site bij het product, en bij de bevestiging in de email komen niet overeen met de werkelijke leverdatum. Zat dagen tussen, zeer teleurstellend!
    Geschreven door Klant Dales uit culemborg op 01-02-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Prima producten geadviseerd en prima service
    Geschreven door Klant uit c\'borg op 24-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert zoals de naam al zegt een uitstekende zaak om je apparatuur uit te zoeken en te kopen
    Geschreven door Klant Van Van Maurik uit culemborg op 24-01-2019
  • Beoordeling: 1.9

    Slechte service wat betreft bezorgen
    Geschreven door Klant uit tiel op 24-01-2019
  • Beoordeling: 7.9

    uitstekende dienstverlening, je word goed geholpen en het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam.
    Geschreven door Klant uit beusichem op 08-01-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Gelukkig met nieuwe aankoop.
    Geschreven door Klant uit culemborg op 07-01-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Culemborg, gedreven, klantvriendelijk, correct met afwikkeling van bestellingen. Kortomeen winkel waar je goed terecht kunt. Top!
    Geschreven door Klant D\'hollosy uit varik op 15-12-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Goede zaak, netjes geleverd. Gunstige prijs/kwaliteit.
    Geschreven door Klant Van Laar uit culemborg op 14-12-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Goede verhouding prijs-kwaliteit; omdat wij in de drukte van 5 december bestelden werden we een persoonlijk benaderd over de aflevering. Goede service!
    Geschreven door Klant Tieken uit tiel op 07-12-2018
  • Beoordeling: 8.4

    prima, alleen de beloofde levertijd was anders.
    Geschreven door Klant uit tiel op 14-11-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Bij Expert heb je echt het gevoel dat ze je willen helpen als er een probleem is. (vertrekdag vakantie: wasmachine stuk. Eerst bij Expert langsgereden. Nieuwe wasmachine gekocht. Wanneer komen jullie weer terug?.........dan zorgen wij dat we er ook zijn met de nieuwe wasmachine.) Zo gezegd,zo gedaan.
    Geschreven door Klant uit tiel op 30-10-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service
    Geschreven door Klant uit beusichem op 26-10-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Geven een uitstekend advies afgesteld op je persoonlijke wens Goede service kortom helemaal oké
    Geschreven door Klant uit tiel op 23-09-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Prima geholpen.
    Geschreven door Klant uit culemborg op 22-09-2018
  • Beoordeling: 7.9

    wij zijn tevreden over Expert in Culembourg
    Geschreven door Klant uit lienden op 10-08-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Expert Verboom is een prettige mooie winkel met vriendelijk behulpzaam personeel Afspraken worden nagekomen en de service is prima. Koop er al jaren .
    Geschreven door Klant uit tiel op 07-08-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Altijd goede en snelle service
    Geschreven door Klant Van Tongeren uit tiel op 31-07-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Team Expert Culemborg snapt wat er met service bedoeld wordt, ze doen echt extra moeite voor je, je voelt je echt een klant
    Geschreven door Klant Van Mourik uit beusichem op 25-07-2018