Navigatie
8.65 10 282

Expert Dordrecht

Plan uw route
 • 8.0 10 “klein defect in beeldbuis, konden zij ook niets aan doen. werd niet moeilijk gedaan 2 dagen later omgeruild voor nieuwe tv. Hebben een geweldige service om je tv op te hangen voor een hele schappelijke prijs. Service en klantvriendelijkheid top.”
 • 7.6 10 “goed”
 • 9.3 10 “kundig personeel in de winkel,goede adviezen en een goede aftersevice”
 • 9.3 10 “Uitstekend geholpen bij expert dordrecht. Kundig personeel en doen er alles aan om mijn vragen goed te beantwoorden. Klasse”
 • 7.2 10 “Expert is een prima winkel en vriendelijk personeel. Onze beweegreden om naar Expert te gaan is de steun aan een echte winkel. Het assortiment en prijs zijn prima.”
 • 7.3 10 “Vanaf het eerste contact in de winkel tot en met de bezorging en het instaleren van mijn inductie kookplaat ide service en diuenstverlening perfect geweest.”
 • 10.0 10 “Helemaal toppie!”
 • 10.0 10 “Wilt u een wasmachine, televisie, magnetron of iets dergelijks willen aanschaffen, dan is Expert in Crabbehof een aanrader. De heer Klein weet van wanten en kan je heel goed informeren.”
 • 9.9 10 “De Expert winkel in Crabbehof te Dordrecht is een hele fijne en schone winkel. Tevens wordt je Vriendelijk begroet en zijn ze zeer Behulpzaam wat Meedenken en zijn Vakkundigheid over het aangaande product. Deze Winkel met zijn Medewerkers is zeer zeker aan te bevelen !!!”
 • 9.8 10 “Expert Crabbehof super”
Expert Dordrecht

Expert Dordrecht

Maatregelen omtrent Corona

Om de veiligheid van onze klanten en medewerkers te hanteren, zijn de volgende maatregelen getroffen. Wij doen ons uiterste best om de informatie op de winkelpagina's up-to-date te houden. Mochten er vanuit de overheid andere maatregelen worden getroffen, dan zijn deze altijd leidend. Ook als de informatie op deze pagina nog iets anders vermeldt.

Winkel: geopend

Deze Expert-winkel is geopend en ontvangt u graag. Houd er rekening mee dat u minimaal 1,5 meter afstand houdt van andere bezoekers en personeel.

Bezorging: ja

Deze Expert-winkel bezorgt producten bij u thuis. De bezorgers houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

Installatie & reparatie: ja

Deze Expert-winkel installeert of repareert producten bij u thuis. De monteurs houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

De winkel is geopend, maar er gelden de volgende regels om de veiligheid van u als klant en van onze medewerkers te beschermen:

Houd een veilige afstand aan, ook bij de kassa.

Hoest en nies in uw elleboog.

Betaal bij voorkeur met pin.

Voorkom handcontact. Betaalt u liever contant? Leg het geld op de toonbank.

Het is voor ons van groot belang dat we open blijven. Wij hebben een rol in de goederenbehoefte van onze klanten in de regio. Wij zorgen voor goederen die momenteel van belang zijn, zoals vriezers, koelkasten, wasmachines en andere hygiëne producten. Daarnaast ook voor goederen gerelateerd aan voeding, zoals airfryers, friteuses, magnetrons en kookplaten. Ook goederen in verband met thuiswerken zoal laptops, zie de webpagina op onze site. www.expert.nl . En goederen om de verveling tegen te gaan, zoals audio en tv.

We hebben ook een verantwoordelijkheid voor reparaties van goederen, om mensen te helpen ingeval van kapotte wasmachines, vriezers en alle producten zoals hierboven genoemd In samenspraak met Techniek Nederland is dit ook een van de grote argumenten om onze winkel open te laten.

Expert Visie

Welkom bij Expert Dordrecht!
Wilt u een nieuwe televisie, wasmachine, inbouwvaatwasser, koelkast, stofzuiger of laptop kopen? Bij [name] ontvangt u advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp om het product te vinden dat aan uw wensen voldoet. Onze ervaren verkopers helpen u graag de juiste keuze te maken. Kiest u voor het gemak van online bestellen? Ook als u op www.expert.nl bestelt, leveren wij uw nieuwe apparaat. Wij kunnen apparaten ook voor u installeren. Uiteraard gaan we pas weg als u tevreden bent! Dat past bij de uitstekende service tijdens en na de aankoop waarin Expert uitblinkt. Wij zien u graag terug in onze winkel.

Expert productdemonstraties

Productdemonstraties
In onze winkel staan alle apparaten demonstratieklaar. Daardoor kunnen wij u gemakkelijk het verschil laten zien tussen een QLED TV en een OLED TV of de verschillende functies van een wasmachine uitleggen. Luister bij ons naar uw lievelingsmuziek om uw nieuwe speakers te selecteren of proef het verschil tussen een kop koffie uit een Senseo of een koffie van versgemalen koffiebonen.

Regelmatig organiseren wij demodagen. Dan kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met de nieuwste gadgets en productinnovaties in de markt!

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Op een moment dat ú het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u dat wij uw oude apparaat voor u afvoeren? Dat doen wij graag voor u!

Expert inbouwservice

Diverse installatieservices van Expert
Inbouw is maatwerk! Een nieuwe vaatwasser, koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door Expert te laten doen. Wij hebben daarvoor onze speciale inbouwinstallatieservice. Bovendien brengen wij uw aankoop bij u thuis. Wanneer u dat wil! De monteur-bezorger zal het huidige inbouwapparaat demonteren en het nieuwe inbouwapparaat vakkundig plaatsen.

Ook bieden wij een vakkundige installatieservice aan voor andere apparatuur, zoals aansluiten van een nieuwe televisie of home cinema set. Oude apparatuur nemen wij graag voor u mee. Net als het verpakkingsmateriaal laten wij dit verantwoord recyclen. Heeft u speciale installatiewensen? Deze kunt u altijd kenbaar maken in onze winkel.

Bij Expert staat service centraal. Met de installatieservice van Expert geniet u zorgeloos van uw aankoop.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Niets zo vervelend als een kapotte wasmachine als de wasmand vol is. Of een TV die het niet meer doet als u net klaar zit voor de wedstrijd. Onze reparatieservice lost alle problemen voor u op. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. Bel ons om een reparatieverzoek in te dienen of vul het reparatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Expert Dordrecht
Van. Oldenbarneveltplein 62 65
3317 ES Dordrecht
078 6177005 dordrecht@expert.nl
Openingstijden
 • Maandag : 12:00 - 18:00
 • Vandaag : 9:30 - 18:00
 • Woensdag : 9:30 - 18:00
 • Donderdag : 9:30 - 18:00
 • Vrijdag : 9:30 - 18:00
 • Zaterdag : 9:30 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels