Navigatie
8.60 10 240

Expert Dordrecht

Plan uw route
 • 8.0 10 “klein defect in beeldbuis, konden zij ook niets aan doen. werd niet moeilijk gedaan 2 dagen later omgeruild voor nieuwe tv. Hebben een geweldige service om je tv op te hangen voor een hele schappelijke prijs. Service en klantvriendelijkheid top.”
 • 7.6 10 “goed”
 • 9.3 10 “kundig personeel in de winkel,goede adviezen en een goede aftersevice”
 • 9.3 10 “Uitstekend geholpen bij expert dordrecht. Kundig personeel en doen er alles aan om mijn vragen goed te beantwoorden. Klasse”
 • 7.2 10 “Expert is een prima winkel en vriendelijk personeel. Onze beweegreden om naar Expert te gaan is de steun aan een echte winkel. Het assortiment en prijs zijn prima.”
 • 7.3 10 “Vanaf het eerste contact in de winkel tot en met de bezorging en het instaleren van mijn inductie kookplaat ide service en diuenstverlening perfect geweest.”
 • 10.0 10 “Helemaal toppie!”
 • 10.0 10 “Wilt u een wasmachine, televisie, magnetron of iets dergelijks willen aanschaffen, dan is Expert in Crabbehof een aanrader. De heer Klein weet van wanten en kan je heel goed informeren.”
 • 9.9 10 “De Expert winkel in Crabbehof te Dordrecht is een hele fijne en schone winkel. Tevens wordt je Vriendelijk begroet en zijn ze zeer Behulpzaam wat Meedenken en zijn Vakkundigheid over het aangaande product. Deze Winkel met zijn Medewerkers is zeer zeker aan te bevelen !!!”
 • 9.8 10 “Expert Crabbehof super”
Expert Dordrecht

Expert Dordrecht

Expert Visie

Welkom bij Expert Dordrecht!
Wilt u een nieuwe televisie, wasmachine, inbouwvaatwasser, koelkast, stofzuiger of laptop kopen? Bij Expert Dordrecht ontvangt u advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp om het product te vinden dat aan uw wensen voldoet. Onze ervaren verkopers helpen u graag de juiste keuze te maken. Kiest u voor het gemak van online bestellen? Ook als u op www.expert.nl bestelt, leveren wij uw nieuwe apparaat. Wij kunnen apparaten ook voor u installeren. Uiteraard gaan we pas weg als u tevreden bent! Dat past bij de uitstekende service tijdens en na de aankoop waarin Expert uitblinkt. Wij zien u graag terug in onze winkel.

Expert productdemonstraties

Productdemonstraties
In onze winkel staan alle apparaten demonstratieklaar. Daardoor kunnen wij u gemakkelijk het verschil laten zien tussen een QLED TV en een OLED TV of de verschillende functies van een wasmachine uitleggen. Luister bij ons naar uw lievelingsmuziek om uw nieuwe speakers te selecteren of proef het verschil tussen een kop koffie uit een Senseo of een koffie van versgemalen koffiebonen.

Regelmatig organiseren wij demodagen. Dan kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met de nieuwste gadgets en productinnovaties in de markt!

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Op een moment dat ú het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u dat wij uw oude apparaat voor u afvoeren? Dat doen wij graag voor u!

Expert inbouwservice

Diverse installatieservices van Expert
Inbouw is maatwerk! Een nieuwe vaatwasser, koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door Expert te laten doen. Wij hebben daarvoor onze speciale inbouwinstallatieservice. Bovendien brengen wij uw aankoop bij u thuis. Wanneer u dat wil! De monteur-bezorger zal het huidige inbouwapparaat demonteren en het nieuwe inbouwapparaat vakkundig plaatsen.

Ook bieden wij een vakkundige installatieservice aan voor andere apparatuur, zoals aansluiten van een nieuwe televisie of home cinema set. Oude apparatuur nemen wij graag voor u mee. Net als het verpakkingsmateriaal laten wij dit verantwoord recyclen. Heeft u speciale installatiewensen? Deze kunt u altijd kenbaar maken in onze winkel.

Bij Expert staat service centraal. Met de installatieservice van Expert geniet u zorgeloos van uw aankoop.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Niets zo vervelend als een kapotte wasmachine als de wasmand vol is. Of een TV die het niet meer doet als u net klaar zit voor de wedstrijd. Onze reparatieservice lost alle problemen voor u op. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. Bel ons om een reparatieverzoek in te dienen of vul het reparatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Expert Dordrecht
Van. Oldenbarneveltplein 62
3317 ES Dordrecht
078 6177005 dordrecht@expert.nl
Openingstijden
 • Maandag : 12:00 - 18:00
 • Dinsdag : 9:30 - 18:00
 • Woensdag : 9:30 - 18:00
 • Vandaag : 9:30 - 18:00
 • Vrijdag : 9:30 - 18:00
 • Zaterdag : 9:30 - 17:00
 • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels