Navigatie

Beoordelingen Expert Dordrecht

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dordrecht die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dordrecht. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.6

Prima service in de winkel en bij het plaatsen van mijn TV Ik vind het wel raar dat je de producten niet met een credit card kan betalen .

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (466)

  • Beoordeling: 8.6

    Prima service in de winkel en bij het plaatsen van mijn TV Ik vind het wel raar dat je de producten niet met een credit card kan betalen .
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 22-10-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Goede winkel medewerkers zijn vriendelijk en deskundig
    Geschreven door Klant Van der Vlies uit dordrecht op 21-10-2021
  • Beoordeling: 6.1

    Als u bij expert koopt hou dan rekening met de aflever kosten, die zijn erg hoog en ze zeggen er niets over bij de aankoop van uw product.
    Geschreven door Klant Eekma uit dordrecht op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.7

    We zijn vriendelijk, snel en vakkundig geholpen door de medewerkers.
    Geschreven door Klant De Haan uit dordrecht op 20-10-2021
  • Beoordeling: 7.4

    onzin dat ik dit moet invullen
    Geschreven door Klant uit barendrecht op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Top winkel zeer deskundige begeleiding en hulp
    Geschreven door Klant Verberne uit gouda op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Keurig geholpen en prima prijs.
    Geschreven door Klant Van Jiskoot uit dordrecht op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel met deskundige medewerkers.
    Geschreven door Klant Staat uit dordrecht op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Niet nodig
    Geschreven door Klant Dubbeldam uit dordrecht op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.1

    De juiste koelkast voor een goede prijs en snelle levering.
    Geschreven door Klant Van der Van Der Burgh uit dordrecht op 16-10-2021
  • Beoordeling: 3.3

    Zeer slechte service. Televisie, wasmachine en soundbar gekocht. Voor het installeren en brengen van de tv en wasmachine werden extra kosten in rekening gebracht. De soundbar bleek niet te werken, na gebeld te hebben, kwam er een monteur langs in gezelschap van een jonge knaap die voor het eerst meeging op bezoek bij een klant. In nog geen 30 seconden had de monteur die ook de televisie had aangesloten het apparaat werkend met de woorden tegen zijn jonge collega : \"ik had bij de tv- installatie iets uit laten staan en had dat aan moeten zetten\". Daarop volgend presenteerde hij een nota die ik moest betalen voor deze \'hulp\'. Ik gaf aan dat ik dit toch wel raar was, nog een keer extra betalen voor volgens mij een fout van hem. Hij ging daar niet over en ik moest de bon tekenen. Ik heb dat gedaan met de aantekening dat ik hier niet mee akkoord was. Helaas bleek bij vertrek de soundbar niet goed te werken: het geluid viel steeds weg. Ik ben weer naar de zaak geweest en kreeg daar een andere kabel mee, die ik uit moest proberen. Dit heb ik gedaan zonder succes. Ik moest maar terug bellen als het niet werkte. Dit heb ik gedaan. Ik kreeg nu te horen dat ik pas geholpen werd als ik de laatste nota over de \"service\" betaald zou hebben. En als ik dat deed, moest ik er niet op rekenen dat ik binnen 14 dagen geholpen zou worden, sterker het zou wel eens heel lang kunnen duren. Tot slot; Ik heb niet gekozen voor de goedkoopste leverancier, maar voor uw winkel omdat daar een goede service tegenover zou staan. Na deze ervaring zal ik nooit meer iets bij Expert kopen en sterker iedereen aanraden om naar een ander te gaan.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 21-09-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Uitstekende uitleg in winkel. Installeren redelijk.
    Geschreven door Klant Beun uit dordrecht op 07-09-2021
  • Beoordeling: 7.3

    deze is overzichtelijk en kan goede keus maken
    Geschreven door Klant De Vaal uit dordrecht op 06-09-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer tevreden klant
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 06-09-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Een fysieke winkel waar je nog persoonlijk geholpen wordt in plaats van een bandje met een uitgebreid keuzemenu waarin je bijna verdwaalt. Fijn geholpen vanaf de reservering tot ophalen van mijn televisie.
    Geschreven door Klant uit hendrik-ido-ambacht op 05-09-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Geen reactie
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 03-09-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service, vriendelijke en deskundig
    Geschreven door Klant Philipens uit geleen op 02-09-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Aanbevolen Winkel !
    Geschreven door Klant Kraaijeveld uit dordrecht op 30-08-2021
  • Beoordeling: 7.7

    ik heb niet zoveel ervaring Ik kocht een mixer omdat de oude stuk was en die altijd goed voldeed heb ik dezelfde weer gekocht
    Geschreven door Klant uit ridderkerk op 27-08-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Vriendelijk en service gericht personeel
    Geschreven door Klant Sprangers uit dordrecht op 25-08-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Geweldige service. Fijne winkel.prima prijs
    Geschreven door Klant De Graaf uit dordrecht op 24-08-2021
  • Beoordeling: 9.5

    bij expert prima kwaliteit voor een goede prijs.
    Geschreven door Klant Boon uit dordrecht op 23-08-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Okay nogmaals okay.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 18-08-2021
  • Beoordeling: 8.6

    prima bedrijf
    Geschreven door Klant uit alblasserdam op 17-08-2021
  • Beoordeling: 6.4

    Overzichtelijk
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 11-08-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Professionele personeel. Behulpzaam en hele goede adviezen
    Geschreven door Klant Schreuder uit dordrecht op 11-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ga zo door!
    Geschreven door Klant Van der Rest uit dordrecht op 09-08-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer goede service .
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 05-08-2021
  • Beoordeling: 8.2

    vriendelijk en behulp personeel
    Geschreven door Klant De Kort uit dordrecht op 02-08-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Via de website gekocht, met de winkel gebeld, hoefde niet naar de winkel, goed geregeld.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 30-07-2021