Navigatie

Beoordelingen Expert Dordrecht

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dordrecht die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dordrecht. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Ronteltap 8.2

Persoonlijke aandacht in de winkel met goede adviezen. Beter dit dan via internet! Bezorging op tijd en volgens afspraak, maar wel een beetje gehaast.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (282)

  • Beoordeling: 8.2

    Persoonlijke aandacht in de winkel met goede adviezen. Beter dit dan via internet! Bezorging op tijd en volgens afspraak, maar wel een beetje gehaast.
    Geschreven door Klant Ronteltap uit dordrecht op 14-09-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Goede service, snel geholpen en zeer vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Dogan uit boskoop op 14-09-2020
  • Beoordeling: 5.7

    slechtste ervaring ooit
    Geschreven door Klant Ginniken uit dordrecht op 07-09-2020
  • Beoordeling: 8.8

    heb ik net gedaan.
    Geschreven door Klant Franken uit dordrecht op 03-09-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Altijd netjes en goed geholpen en krijg goed advies. Vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 01-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Top verkopers weten waar ze over praten
    Geschreven door Klant Depa Glas uit dordrecht op 27-08-2020
  • Beoordeling: 9.0

    ....
    Geschreven door Klant Gortzak uit dordrecht op 24-08-2020
  • Beoordeling: 8.2

    We hebben de afgelopen jaren al diverse apparatuur bij Expert in Dordrecht gekocht en de levering en service was altijd goed. Ook de mogelijkheid om contant bij aflevering te betalen vind ik prettig. Als iets niet OK is reken je dat apparaat dus ook niet af.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 10-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Uitgebreid assortiment, mooie winkel en zeer deskundig advies. Daarna nog eens gratis thuisbezorgd. Top zaak !
    Geschreven door Klant De Haas uit dordrecht op 10-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima winkel deskundig personeel
    Geschreven door Klant Coenraads uit dordrecht op 10-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Goed advies. Vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 05-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    aanbevolen winkel prima uitleg en service
    Geschreven door Klant Scheurwater uit dordrecht op 29-07-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Prima geholpen bij Expert Crabbehof bij de aankoop van een combi magnetron en vakkundig geïnstalleerd .
    Geschreven door Klant Wiggers uit dordrecht op 24-07-2020
  • Beoordeling: 7.4

    ik heb zeer goede ervaring, met een koelkast en een pas aangeschafte mini vriezer, deze producten zijn betrouwbaar en van zeer degelijke kwaliteit van het bekende merk: Liebherr! MVG, Frans.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 21-07-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Allemaal plus . Aankoop product . vriendelijk en deskundig geholpen in de winkel en aflevering en installatie heel erg goed door de medewerkers. Ik beveel Expert aan.
    Geschreven door Klant De Bree uit dordrecht op 14-07-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Gewoon een goede winkel met kundige mensen en een mooi product voor goede prijs.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 13-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Super service. Zeer klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Blokland uit dordrecht op 29-06-2020
  • Beoordeling: 5.7

    Dat lijkt mij niet slim om te doen. Vorige ervaringen waren goed, maar op dit moment ben ik nog flink kwaad. Ik schrijf wel een review wanneer alles afgehandeld is.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Kijk ooit op een website,s
    Geschreven door Klant Scheurwater uit dordrecht op 17-06-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Eerlijkheid, betrouwbaarheid en deskundigheid staat hoog in het vaandel bij Expert ! Kortom een aanrader !
    Geschreven door Klant Van der Vaart uit dordrecht op 08-06-2020
  • Beoordeling: 4.4

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 08-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Crabbenhof in Dordrecht is voor mij de winkel waar ik als klant op de eerste plaats komt
    Geschreven door Klant Dekker uit dordrecht op 07-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Een prima winkel met vakkundig personeel! Artikelen worden thuisbezorgd en aangesloten, geinstalleerd, indien gewenst. Nog nooit klachten gehad. Ik geef Expert Crabbehof een 10.
    Geschreven door Klant Rosier uit dordrecht op 03-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Eindelijk service zoals vroeger normaal was! Deskundig advies van een bijzonder vriendelijke medewerker. Ik kom er graag terug!
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 02-06-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Goeie winkel in onze aankoop
    Geschreven door Klant Lutters uit hendrik-ido-ambacht op 18-05-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Zelf vind ik het prettiger om naar de winkel te gaan Het is handig om on-line om de aanbiedingen te zien.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 14-05-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer klantvriendelijk!
    Geschreven door Klant Jansen uit dordrecht op 06-05-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer vakkundig personeel. Top services!
    Geschreven door Klant Zijderveld uit dordrecht op 23-04-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Ondanks beperkingen Corona crisis, prima geholpen bij keuze TV. Deskundig advies.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 20-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kom zeker terug bij Expert
    Geschreven door Klant Kleijn-hesselink uit dordrecht op 16-04-2020