Navigatie

Beoordelingen Expert Dordrecht

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dordrecht die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dordrecht. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.8

.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (231)

  • Beoordeling: 8.8

    .
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 18-11-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Deskundig en vriendelijk personeel met kennis van producten
    Geschreven door Klant Nardten uit papendrecht op 12-11-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Expert crabbenhof aanrader
    Geschreven door Klant Verberne uit gouda op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.2

    telefonisch besteld via Dordrecht, zeer goed te woord gestaan
    Geschreven door Klant uit hi ambacht op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Prima zaak leuk geholpen
    Geschreven door Klant De Vries uit dordrecht op 06-11-2019
  • Beoordeling: 8.1

    goede service snelle levering, niets op aan te merken
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 24-10-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Buitengewoon saai review - alles was gewoon uitstekend.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 24-10-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Bij Expert zit je goed. Maar blijf zelf goed voorbereid en kritisch !
    Geschreven door Klant Tombal uit dordrecht op 25-07-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Goed product en leuke aanbieding
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 02-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Ja, dag.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 27-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Als je op een plezierige en deskundige manier geholpen wil worden kies dan voor Expert. Hij zal geen duurder apparaat aanbevelen als een goedkopere versie zeker zo goed is.
    Geschreven door Klant Van der Kooij uit dordrecht op 21-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Ben hier zeer goed geholpen met raad en daad, ik ga nooit meer bij een ander
    Geschreven door Klant De Graaf uit dordrecht op 14-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Eerlijke behandeling goede voorlichting goede service zeer vriendelijke mensen al met al zeer goede ervaring
    Geschreven door Klant De Meijer Stopa uit dordrecht op 08-06-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Nvt Maar wil wel de jongen die mij in eerst instantie te woord s†ond bedanken voor zijn begrip en interesse in mijn verzoek en heel goed afgehandeld. Klasse
    Geschreven door Klant Jongkind uit dordrecht op 18-04-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Ik kom al jaren met plezier bij Expert in Crabbehof te Dordrecht. De medewerkers ontvangen je vriendelijk en zijn zeer bekwaam.
    Geschreven door Klant Juwelier Retel uit dordrecht op 18-04-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Ga je voor goed advies, niet opdringerig maar vakkundig personeel, ga dan naar Expert. Men neemt de tijd voor je, legt goed uit en denkt met je mee.
    Geschreven door Klant uit zwijndrecht op 09-04-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Alles zoals afgesproken geleverd en gemonteerd. Klasse !!
    Geschreven door Klant Oosten uit dordrecht op 25-03-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Produkt besteld via de site, dus lukte helaas niet. Naar de winkel gegaan, uitgelegd, feedback gekregen. Samen opnieuw besteld, email ontvangen bij ontvangst, opgehaald en betaald. Prima Service!
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 18-03-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Expert te verkiezen boven te grote aanbieders en aanbieders via internet door minder schakels, persoonlijke benadering en dichter bij de klant.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 15-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert heeft me geholpen een goede keus te maken uit het grote aanbod van producten. Zij stemden goed af op mijn persoonlijke wensen en gaven deskundig advies.. De communicatie over levering, plaatsing ed was prima. Ik ben heel tevreden en kom graag een volgende keer weer terug bij Expert.
    Geschreven door Klant Van der Leer uit dordrecht op 14-03-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Goed geholpen
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 12-03-2019
  • Beoordeling: 7.3

    goed.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 07-03-2019
  • Beoordeling: 7.2

    Ben al jaren klant bij Expert in Crabbehof, het advies en de deskundigkundigheid en service, zijn voor mij belangrijke punten om daar mijn producten aan te schaffen, ben op dit moment een tevreden klant.
    Geschreven door Klant Arts uit dordrecht op 05-03-2019
  • Beoordeling: 7.6

    Expert een winkel waar vakkennis en service centraal staat. Het is prettig toeven bij Expert want je wordt er vakkundig geholpen.
    Geschreven door Klant uit papendrecht op 04-03-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Expert is een van de weinigen ketens die de VVV cadeaukaart accepteert, dus dan is de keuze soms gauw gemaakt.
    Geschreven door Klant De Wijs uit dordrecht op 11-02-2019
  • Beoordeling: 7.3

    nette website waar je alles terug kunt vinden, qua omschrijving van het product alsmede de prijzen
    Geschreven door Klant uit zwijndrecht op 07-02-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Koop bijna alles bij expert goed parkeren dus is een aanrader
    Geschreven door Klant Poleij uit dordrecht op 25-01-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Goede service
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 14-01-2019
  • Beoordeling: 8.2

    nee
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 14-01-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Goede snelle service, en gelijk leverbaar wat ik wilde.Gelukkig is er zo\'n winkel in de buurt.
    Geschreven door Klant Aandewiel uit dordrecht op 31-12-2018