Navigatie

Beoordelingen Expert Dordrecht

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dordrecht die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dordrecht. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Swiatek 4.3

Verkopen was geen probleem, apparaat was niet goed, verder moest ik het zelf uitzoeken

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (408)

  • Beoordeling: 4.3

    Verkopen was geen probleem, apparaat was niet goed, verder moest ik het zelf uitzoeken
    Geschreven door Klant Swiatek uit papendrecht op 10-05-2021
  • Beoordeling: 9.3

    ik ben tevreden met de levering van het produkt en de vriendelijkheid van de bezorgers. ik zou zeggen tot ziens.
    Geschreven door Klant uit zwijndrecht op 10-05-2021
  • Beoordeling: 5.5

    Verkoper Roy (Expert Dordrecht) moet een cursus klantvriendelijk volgen.
    Geschreven door Klant uit zwijndrecht op 07-05-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Het vervelende vind ik echter dat je bij tal van contacten ( bank, expert,verzekeraar, eneco) een enquete krijg opgedrongen.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 05-05-2021
  • Beoordeling: 8.4

    ?
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 29-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Prima
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 24-04-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Ik ben hartstikke tevreden met expert.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 21-04-2021
  • Beoordeling: 7.6

    wat ik kon en mocht verwachten
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 21-04-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Vriendelijk geholpen, goede uitleg en service.
    Geschreven door Klant Van Leeuwen uit dordrecht op 20-04-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Ivm corona telefonisch goed geholpen Ook voor afhalen goede uitleg
    Geschreven door Klant uit tiel op 13-04-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Op zoek naar een laptop, prima uitleg , vriendelijk ontvangen. Besteld en na 3 dagen opgehaald. Inmiddels laptop in gebruik. Zeer tevreden....
    Geschreven door Klant Schuurman uit papendrecht op 12-04-2021
  • Beoordeling: 8.7

    prima zaak.
    Geschreven door Klant Van Loenen uit dordrecht op 12-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Tot de winkel en de aflevering is zeer goed verlopen hartelijk dank hier voor wand ik ben ook maar een oude vrouw alleen en dan is het wel heel erg belangrijk dat dat de jongens je goed helpen en aardig zijn, dus ook een fooitje gegeven .
    Geschreven door Klant Dilengite uit dordrecht op 07-04-2021
  • Beoordeling: 7.8

    De monteurs zijn vriendelijk en kundig in het aansluiten
    Geschreven door Klant Louwman uit dordrecht op 07-04-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Heel goed geholpen en prima service
    Geschreven door Klant uit zwijndrecht op 06-04-2021
  • Beoordeling: 2.8

    Goed na checken van de geleverde goederen/producten.... Advies altijd dubbel checken zeker als het over de prijs gaat!
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 06-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    heel fijne winkel en fijn personeel en zeer ter zake kundig.
    Geschreven door Klant Slooter uit dordrecht op 25-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk personeel. Deskundig en altijd klaar voor hulp.
    Geschreven door Klant Altena uit dordrecht op 19-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goed geholpen hele fijne mensen
    Geschreven door Klant De Melker uit dordrecht op 15-03-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke mensen die kwamen insmeren en installeren.
    Geschreven door Klant Van der Linden uit papendrecht op 11-03-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Het zou fijn zijn dat er een indicatie gegeven wordt van het bezorgtijdstip. In blokken van 2 uur bijv.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 09-03-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Heel goede survers
    Geschreven door Klant Vermeulen De Koning uit dordrecht op 09-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Klijn uit Dordrecht is een ervaren en deskundige adviseur.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit dordrecht op 08-03-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Gezien de huidige situatie heeft de aankoop telefonisch plaatsgevonden en kregen we een gedegen advies, waardoor we voor een ander merk hebben gekozen. Zeer tevreden over de aankoop en installatie.
    Geschreven door Klant Staneke uit dordrecht op 08-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Fijne winkel.met goed advies van medewerkers. Goede service
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 02-03-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Koop hier al een aantal jaren en de tv zal wel de laatste zijn. Niet omdat ik niet tevreden ben maar omdat ik naar het buitenland ga verhuizen. Het zal moeilijk worden om in mijn nieuwe omgeving zo\'n fijne leverancier te vinden. Altijd correct en het personeel weet waarover ze het hebben.
    Geschreven door Klant Huizinga uit dordrecht op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Gemakkelijk contact en gemakkelijk met bestellen en ruilen
    Geschreven door Klant Aan De Wiel uit dordrecht op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Het personeel geeft goede antwoorden op de vragen die ik had gesteld Perfekt
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service Afspraken nakomen
    Geschreven door Klant Pelt uit dordrecht op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Fijne winkel en prima geholpen.
    Geschreven door Klant Florijn uit dordrecht op 28-02-2021