Navigatie

Beoordelingen Expert Dordrecht

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dordrecht die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dordrecht. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van der Horst 8.7

Goede service en zeer vriendelijk en deskundig geholpen in de winkel in Dordrecht. Ook het bezorgen was zeer tot tevredenheid.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (313)

  • Beoordeling: 8.7

    Goede service en zeer vriendelijk en deskundig geholpen in de winkel in Dordrecht. Ook het bezorgen was zeer tot tevredenheid.
    Geschreven door Klant Van der Horst uit dordrecht op 20-11-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Stel de juiste vragen, en luister goed wat de medewerker verteld.
    Geschreven door Klant Hartman uit rhoon op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Gewoon prima
    Geschreven door Klant Paulusse uit dordrecht op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Ik ben al meer dan 20 jaar klant bij Expert Dordrecht omdat zij altijd een uitstekende service leveren. Het persoonlijke contact vind ik belangrijk en daarom koop ik niet graag via internet.
    Geschreven door Klant Muijen uit dordrecht op 12-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Super goed geholpen ik kom hier altijd graag!
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 06-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel, zeer ruim assortiment, vriendelijk personeel wat zeker weet wat ze verkopen, bezorgservise volgens afspraak. Toppie
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 05-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Mocht ik weer tot aanschaf van een product overgaan, ga ik zeker weer naar Expert omdat ik daar vriendelijk en deskundig geholpen ben.
    Geschreven door Klant Janssen uit dordrecht op 04-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Perfecte winkel. En geen internet gezoek zonder onpersoonlijk advies.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Prima service bij expert crabbenhof te Dordrecht. Vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Meinders uit dordrecht op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Goede en snelle levering. Ben zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Delwel uit dordrecht op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies, mooie prijs, gelijk meenemen. Superbedrijf
    Geschreven door Klant Aan De Wiel uit dordrecht op 02-11-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Nvt
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 26-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Crabbehof levert zeer goede witgoedapparaten, is zeer betrouwbaar en ze verkopen geen praatjes! Net personeel!
    Geschreven door Klant Franken uit dordrecht op 23-10-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Expert heeft heel goeie producten. Met garantie. Je word vriendelijk behandeld en ook goed uitgelegd.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 23-10-2020
  • Beoordeling: 4.3

    Slechte bezorgservice. Monteurs plaatsten in eerste instantie verkeerde vaatwasser. Waren beledigd toen ik er wat van zei. Na installatie van juiste vaatwassser heb ik geen uitleg meer gekregen. Ruimen ook hun troep niet helemaal op. Toen ze weg waren kwam ik er achter dat er lekkagewater in keukenkastje stond. Volgende dag lekkage van waterafvoer onder keukenblok ontdekt. Wel heel toevallig, gaat 19 jaar lang goed en na geprutst van 2 monteurs hebben we lekkage! Terwijl er bij aankoop in de winkel veel nadruk wordt gelegd op expertise! Was die dag van bezorging ver te zoeken. Geen excuses of \"Succes met uw aankopen \". We hadden niet alléén vaatwasser maar ook droger gekocht .
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 23-10-2020
  • Beoordeling: 3.1

    Is al onder woorden gebracht
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 22-10-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Weinig tijd voor de klant Personeel te weinig Service monteurs leveren goed werk.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 22-10-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Goede winkel waar je deskundig word geholpen en waar ze met je mee denken. Bezorging ging heel netjes en op tijd en alles werd netjes geinstalleerd.
    Geschreven door Klant Visser uit dordrecht op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Dhr Klein geeft deskundig advies. Ik vind dit een topzaak. Beter dan mediamarkt ed.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 21-10-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goede informatie op de folder in de winkel en de gunstige aanbieding heeft ons tot aanschaf doen besluiten!
    Geschreven door Klant Bakker uit dordrecht op 21-10-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Ben uitstekend geholpen de koffie machine was niet op voorraad maar de volgende dag op afgesproken tijd werd het bezorgd
    Geschreven door Klant Innemee uit papendrecht op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Ik zou zeggen goede winkelen verschillende prijs klassein alles ook voor u scheer apparaad
    Geschreven door Klant Dubbeldam uit dordrecht op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goed service en klant vriendelijk zeker dhr Klijn jr
    Geschreven door Klant Niel uit dordrecht op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Heel goed geholpen en alles keurig opgelost
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Een goede snelle service en levering. Top winkel
    Geschreven door Klant Huijskes uit capelle aan den ijssel op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    produkt goed bezorgd en goed aangesloten.
    Geschreven door Klant Van Chastelet uit dordrecht op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Inmiddels al een aantal producten gekocht bij Expert, en altijd naar volle tevredenheid. Er is aandacht voor de klant, en er wordt deskundig advies op maat gegeven. Ik zou Expert bij een ieder aanbevelen!
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.1

    De Miele is van goede kwaliteit is aan te bevelen
    Geschreven door Klant Rietdijk uit dordrecht op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Ik ben blij mij.sinds 2000 ken ik expert meeste aparraat van expert gekocht. Kwaliteit gooeie merk alles goed👍
    Geschreven door Klant Yaman uit dordrecht op 02-10-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service en klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant Vos uit dordrecht op 25-09-2020