Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Dordrecht

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dordrecht die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dordrecht. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Jongkind 9.3

Nvt Maar wil wel de jongen die mij in eerst instantie te woord s†ond bedanken voor zijn begrip en interesse in mijn verzoek en heel goed afgehandeld. Klasse

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (218)

  • Beoordeling: 9.3

    Nvt Maar wil wel de jongen die mij in eerst instantie te woord s†ond bedanken voor zijn begrip en interesse in mijn verzoek en heel goed afgehandeld. Klasse
    Geschreven door Klant Jongkind uit dordrecht op 18-04-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Ik kom al jaren met plezier bij Expert in Crabbehof te Dordrecht. De medewerkers ontvangen je vriendelijk en zijn zeer bekwaam.
    Geschreven door Klant Juwelier Retel uit dordrecht op 18-04-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Ga je voor goed advies, niet opdringerig maar vakkundig personeel, ga dan naar Expert. Men neemt de tijd voor je, legt goed uit en denkt met je mee.
    Geschreven door Klant uit zwijndrecht op 09-04-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Alles zoals afgesproken geleverd en gemonteerd. Klasse !!
    Geschreven door Klant Oosten uit dordrecht op 25-03-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Produkt besteld via de site, dus lukte helaas niet. Naar de winkel gegaan, uitgelegd, feedback gekregen. Samen opnieuw besteld, email ontvangen bij ontvangst, opgehaald en betaald. Prima Service!
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 18-03-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Expert te verkiezen boven te grote aanbieders en aanbieders via internet door minder schakels, persoonlijke benadering en dichter bij de klant.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 15-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert heeft me geholpen een goede keus te maken uit het grote aanbod van producten. Zij stemden goed af op mijn persoonlijke wensen en gaven deskundig advies.. De communicatie over levering, plaatsing ed was prima. Ik ben heel tevreden en kom graag een volgende keer weer terug bij Expert.
    Geschreven door Klant Van der Leer uit dordrecht op 14-03-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Goed geholpen
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 12-03-2019
  • Beoordeling: 7.3

    goed.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 07-03-2019
  • Beoordeling: 7.2

    Ben al jaren klant bij Expert in Crabbehof, het advies en de deskundigkundigheid en service, zijn voor mij belangrijke punten om daar mijn producten aan te schaffen, ben op dit moment een tevreden klant.
    Geschreven door Klant Arts uit dordrecht op 05-03-2019
  • Beoordeling: 7.6

    Expert een winkel waar vakkennis en service centraal staat. Het is prettig toeven bij Expert want je wordt er vakkundig geholpen.
    Geschreven door Klant uit papendrecht op 04-03-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Expert is een van de weinigen ketens die de VVV cadeaukaart accepteert, dus dan is de keuze soms gauw gemaakt.
    Geschreven door Klant De Wijs uit dordrecht op 11-02-2019
  • Beoordeling: 7.3

    nette website waar je alles terug kunt vinden, qua omschrijving van het product alsmede de prijzen
    Geschreven door Klant uit zwijndrecht op 07-02-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Koop bijna alles bij expert goed parkeren dus is een aanrader
    Geschreven door Klant Poleij uit dordrecht op 25-01-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Goede service
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 14-01-2019
  • Beoordeling: 8.2

    nee
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 14-01-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Goede snelle service, en gelijk leverbaar wat ik wilde.Gelukkig is er zo\'n winkel in de buurt.
    Geschreven door Klant Aandewiel uit dordrecht op 31-12-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Aanbevolen . Goede ervaring met dit bedrijf.
    Geschreven door Klant Boom uit dordrecht op 28-12-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Perfect personeel aardig en verstand van zaken
    Geschreven door Klant Vermeulen uit zwijndrecht op 28-12-2018
  • Beoordeling: 8.9

    ben pas lid nog geen ervaring met het bedrijf
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 24-12-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Ä°k beveel Expert aan voor iedereen. Je krijgt hier meer advies en deskundigheid dan bij een andere soortgelijke winkel. Tot weerziens, tevens fijne feestdagen gewenst voor iedereen.
    Geschreven door Klant Demir uit dordrecht op 23-12-2018
  • Beoordeling: 8.9

    fijne winkel personeel weet waarover ze praat aanrander om hier te shoppen HvS
    Geschreven door Klant Steenoven uit dordrecht op 18-12-2018
  • Beoordeling: 7.3

    mijn ervaring met expert is prima ook de techniche uitleg zonodig en nemen de tijd,of overleggen samen zonodig, de laatste keer heb ik een panasonic huis telefoon gekocht ,werkt heel goed en luider verstaanbaar als je met een ander belt.alleen de uitleg op papier mag veel èenvoudiger.
    Geschreven door Klant Brouwers uit dordrecht op 17-12-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Je kan niet alles op internet vinden over electronisch artikelen. Dus mensen ga naar de winkel voor wat gedetaieerde informatie.
    Geschreven door Klant Seits uit dordrecht op 13-12-2018
  • Beoordeling: 4.5

    Geen zin in
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 04-12-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Goede voorlichting, komen afspraken na.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 30-11-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Je wordt goed geholpen en ze nemen de tijd voor je.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 29-11-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Wilt u goed geholpen worden en een goed advies krijgen is deze winkel het juiste adres
    Geschreven door Klant uit zwijndrecht op 27-11-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Eerts de website bekijken dan kan je in de winkel info vragen en prijs vergelijken winkel verschilt met website
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 09-11-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Expert Crabbehof, top geholpen door de eigenaar zelf, goede service, goede opvolging, goed product.
    Geschreven door Klant Onderdelinden uit woerden op 08-11-2018