Navigatie

Beoordelingen Expert Dordrecht

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dordrecht die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dordrecht. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Blokland 10.0

Super service. Zeer klantvriendelijk

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (266)

  • Beoordeling: 10.0

    Super service. Zeer klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Blokland uit dordrecht op 29-06-2020
  • Beoordeling: 5.7

    Dat lijkt mij niet slim om te doen. Vorige ervaringen waren goed, maar op dit moment ben ik nog flink kwaad. Ik schrijf wel een review wanneer alles afgehandeld is.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Kijk ooit op een website,s
    Geschreven door Klant Scheurwater uit dordrecht op 17-06-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Eerlijkheid, betrouwbaarheid en deskundigheid staat hoog in het vaandel bij Expert ! Kortom een aanrader !
    Geschreven door Klant Van der Vaart uit dordrecht op 08-06-2020
  • Beoordeling: 4.4

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 08-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Crabbenhof in Dordrecht is voor mij de winkel waar ik als klant op de eerste plaats komt
    Geschreven door Klant Dekker uit dordrecht op 07-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Een prima winkel met vakkundig personeel! Artikelen worden thuisbezorgd en aangesloten, geinstalleerd, indien gewenst. Nog nooit klachten gehad. Ik geef Expert Crabbehof een 10.
    Geschreven door Klant Rosier uit dordrecht op 03-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Eindelijk service zoals vroeger normaal was! Deskundig advies van een bijzonder vriendelijke medewerker. Ik kom er graag terug!
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 02-06-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Goeie winkel in onze aankoop
    Geschreven door Klant Lutters uit hendrik-ido-ambacht op 18-05-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Zelf vind ik het prettiger om naar de winkel te gaan Het is handig om on-line om de aanbiedingen te zien.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 14-05-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer klantvriendelijk!
    Geschreven door Klant Jansen uit dordrecht op 06-05-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer vakkundig personeel. Top services!
    Geschreven door Klant Zijderveld uit dordrecht op 23-04-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Ondanks beperkingen Corona crisis, prima geholpen bij keuze TV. Deskundig advies.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 20-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kom zeker terug bij Expert
    Geschreven door Klant Kleijn-hesselink uit dordrecht op 16-04-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Bijzonder goed geholpen, zowel bij aankoop als bij bezorging.
    Geschreven door Klant Verploegh uit dordrecht op 14-04-2020
  • Beoordeling: 9.8

    goede service klant vriendelijk alles word goed uit gelegt
    Geschreven door Klant Derwort uit dordrecht op 06-04-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Een hele goede service en bezorging. Prettige prijzen! Een aanrader!
    Geschreven door Klant Visser uit dordrecht op 06-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldig goede service
    Geschreven door Klant Aan De Wiel uit dordrecht op 16-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    In de winkel van Expert te Dordrecht (Crabbehof) word ik altijd zeer deskundig geholpen. Ze helpen bij het maken van een keus die bij mij past en ze verkopen goede kwaliteit!
    Geschreven door Klant Van der Leer uit dordrecht op 04-03-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Nvt
    Geschreven door Klant Groeneveld uit dordrecht op 21-02-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Geen
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 05-02-2020
  • Beoordeling: 8.8

    ben goed en deskundig en bij het plaatsen rustig geholpen
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 04-02-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Werd uitstekend geholpen.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 29-01-2020
  • Beoordeling: 7.3

    n.v.t
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 27-01-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Prima winkel hier in Dordrecht
    Geschreven door Klant Bakker uit dordrecht op 21-01-2020
  • Beoordeling: 9.3

    goede service , in de winkel ook goed geholpen over nieuwe aankoop ,had inbouw vaatwasser en inbouw koelkast gekocht de twee mannen hebben de apperaten vakkundig ingebouw en gingen pas weg toen alles werkte ben er erg tevreden over
    Geschreven door Klant Harmelink uit dordrecht op 16-01-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Onderdelen die die exper voor mij heeft besteld werden spoedig geleverd
    Geschreven door Klant Van der Graaf uit dordrecht op 13-01-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Wij zijn tevreden met uitleg ,wel nog aan het zoeken hoe alles werkt,tja we zijn niet meer de jongste,en als het echt niet meer lukt, nemen we wel het advies ,we kunnen altijd terug bij de winkel langs. Dit gaat over de soundbar en boxen voor tv en muziek.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 02-01-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Het personeel in Crabbehof heeft oog en oor voor de klant, top.
    Geschreven door Klant Woudenberg uit dordrecht op 20-12-2019
  • Beoordeling: 9.1

    zal de winkel aan bevelen
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 19-12-2019