Navigatie
8.66 10 758

Expert Dronten

Vandaag geopend om 09:30 Plan uw route
 • 8.9 10 “Wederom prima ervaring met aankoop en levering wasmachine”
 • 8.3 10 “Goed geholpen met goed advies, maar vreemd dat er meer gerekend wordt als een product naar binnen moet? Via internet wordt een product voor het aankoopbedrag ook uitgepakt en op z\'n plaats gezet. Nu stond m\'n vrouw tegen een dubbeldeurs koelkast aan te kijken op de oprit!”
 • 7.8 10 “Prettig geholpen , goede presentatie en keurig geïnstalleerd en hopen geen gebruik te hoeven maken van de garantie. Tot op heden zeer tevreden!”
 • 8.8 10 “lekker dichtbij.”
 • 9.8 10 “Ik ben prima en met duidelijke aanwijzingen met het gekochte product geholpen . Dank u wel.”
 • 6.9 10 “Verkopers zijn prima, maar kijk eerst even opde site want daar hanteten ze soms andere prijzen dan in winkel zelf”
 • 6.9 10 “Prima geholpen en heel goed voorgelicht. Wij zij al 45 jaar klant van deze winkel, eerst was dat Wouda en daarna Expert En we blijven ook klant in de toekomst. Wij houden vast aan het principe, dat, wat we in een winkel in het dorp kunnen kopen en die winkel geeft goede service daar gaan we naar to”
 • 9.6 10 “De vraag is uitstekend uitgezocht; het antwoord perfect en het resultaat uit de kunst!”
 • 8.6 10 “hier word je goed geholpen. Je krijgt goed advies. Thuisbezorgen is geen probleem en wordt snel gedaan. Een fijne winkel om terug te komen.”
 • 7.7 10 “Expert is niet de goedkoopste maar de service, advies en uitleg van de producten is goed en ook met eventuele vragen of problemen achteraf wordt goed om gegaan.”

Welkom bij Expert Dronten!

Bij Expert Dronten geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!

De witgoedspecialist in Dronten

Wilt u een nieuwe wasmachine, wasdroger, koelkast, vriezer of vaatwasser kopen? Voor de aanschaf van en advies of vragen over nieuwe witgoedapparatuur bent u bij Expert Dronten aan het juiste adres! In onze winkel vindt u apparaten van alle bekende witgoedmerken zoals Miele, AEG, Bosch en Liebherr. U heeft de keuze uit diverse formaten en modellen zodat u altijd vindt wat u zoekt. En ook voor inbouwapparaten en de installatie daarvan kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Nieuwe tv kopen in Dronten

Op zoek naar een nieuwe televisie? Bij Expert Dronten vindt u een volledig assortiment televisies van alle grote tv-merken zoals Samsung, Sony, Philips en LG. Wilt u het verschil tussen een OLED- en QLED-tv weten? Kom langs, ervaar het zelf en krijg passend advies. Vooral als u twijfelt over het beeldformaat is het erg handig dat u de verschillende opties eerst in de winkel kunt bekijken. Is uw nieuwe tv toch te groot of te klein? Expert Dronten heeft de oplossing: met onze beeldformaatgarantie ruilen we het apparaat gewoon om voor het gewenste formaat!

Expert in multimedia

Een nieuwe smartphone, snellere laptop of een tablet voor de kinderen kopen? Bij Expert Dronten vindt u een breed assortiment aan multimedia-apparaten van alle topmerken. Houd bijvoorbeeld de nieuwste Samsung smartphones en tablets vast en test alle nieuwe functies, of bekijk laptops en Chromebooks van merken zoals Acer, Asus, HP en Lenovo. Wilt u direct met uw nieuwe laptop aan de slag? Expert kan uw nieuwe apparaat direct gebruiksklaar maken. Bekijk de servicepagina voor meer informatie!

Productdemonstraties

In onze winkel staan alle apparaten klaar ter demonstratie. Daardoor kunnen wij u gemakkelijk het verschil laten zien tussen stofzuigers van bijvoorbeeld Miele en Bosch, of de verschillende functies van een wasmachine uitleggen. Luister bij ons naar uw lievelingsmuziek om uw nieuwe speakers te selecteren of proef het verschil tussen een Nespresso of koffie van versgemalen koffiebonen.

Bezorgservice

Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Op een moment dat ú het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u dat wij uw oude apparaat voor u afvoeren? Dat doen wij graag voor u!

Installatieservice

Een nieuwe vaatwasser, koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door Expert te laten doen. Wij hebben daarvoor onze speciale inbouwinstallatieservice. Bovendien brengen wij uw aankoop bij u thuis. Wanneer u dat wil! De medewerker zal het huidige inbouwapparaat demonteren en het nieuwe inbouwapparaat vakkundig plaatsen.

Ook bieden wij een installatieservice aan voor andere apparatuur, zoals aansluiten van een nieuwe televisie of home cinema set. Oude apparatuur nemen wij graag voor u mee. Net als het verpakkingsmateriaal laten wij dit recyclen.

Reparatieservice

Niets zo vervelend als een kapotte wasmachine als de wasmand vol is. Of een TV die het niet meer doet als u net klaar zit voor de wedstrijd. Onze reparatieservice lost alle problemen voor u op. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. Bel ons om een reparatieverzoek in te dienen of vul het reparatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Expert Dronten
Het Ruim 68
8251 EP Dronten
0321 386020 Contact via e-mail Contact via Whatsapp
Openingstijden
 • Maandag: 10:30 - 18:00
 • Dinsdag: 09:30 - 18:00
 • Woensdag: 09:30 - 18:00
 • Donderdag: 09:30 - 18:00
 • Vrijdag: 09:30 - 18:00
 • Zaterdag: 09:30 - 17:00
 • Zondag: Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels